75%
Hodnotenie

Justiniano Club Park Conti recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Okurcalar
31 °C
teplota vzduchu
26 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:45 h
Od letiska
Odporúčanie 50 %
Poloha 72 %
Izby 77 %
Strava 68 %
Personál 70 %
75%
Celkové hodnotenie
70 recenzií
Peter s rodinou
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 0-krát
45 %
Ubytovanie fajn, plaz kamenista, all inclusive sluzby nula bodov, personal minus 40 bodov, animatori a animacny program nula bodov. Odporucanie, ak nie ste Rus, ani sem nechodte. čítať celú recenziu
Július M.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 1137-krát
95 %
Hotel sa skladá z niekoľkých komplexov. Všetky vyzerali naozaj pekne. Izba bola veľká klimatizovaná s kúpeľňou na úrovni. komplex má 4 bazény, súkromnú pláž s mólom. Strava bola úžasná aj pre mňa ako mäsožravca. V hoteli bolo 99% Ukrajincov, ktorí sa správajú ako utrhnutí z reťaze. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.05.2016 Prečítané 564-krát
97 %
Do Turecka chodíme každý rok, ale tento hotel bol asi najlepší. Pláž bola čistá, jedlo rôznorodé na raňajky od sladkých doliek až po omelety, veľa ovocia, obedy aj priamo na pláži. Kebab a zeleninové šaláty, koláčiky, ovocie. Na večeru bol ryby, pizza cestoviny koláče každý si vyberie čo mu chutí. Najkrajšia v tomto hoteli je určite záhrada, všetko upravené, pomedzi vás sa prechádzajú pávy, všetko vykosené, bazén čistučký. Hotel v úplnom poriadku, vyskúšali sme v hoteli turecké masáže, vrelo odporúčam. Klientela prevažne ruská, ale vôbec nám to nevadilo. 15 alebo 20 minút od hotela sme chodili večer na nákupy, je to taký väčší bazár a nakúpite tam naozaj všetko. Na dovolenky do Turecka chodíme už 15 rokov a vždy sme si hľadali iný hotel, ale do tohoto hotela sa určite vrátime. čítať celú recenziu
MiŠa
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 540-krát
70 %
Určite by som hotelu nedala 5*, možno v začiatkoch tomu tak bolo - teraz nie. Za veľké mínus považujem absenciu klimatizácie v priestoroch hotela, najmä vo výťahu (ten sa mení na malú saunu). Ďalšia vec, ktorá nás zarazila bola 95% ruská klientela, ktorej je prispôsobené všetko - absolútne všetko. Aj personál komunikuje len v ruskom jazyku. Akonáhle prehovoríte inou rečou strácajú o vás záujem. Inak pláž pekná, more úžasné. čítať celú recenziu
maria
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 767-krát
100 %
Cesta z letiska 2 hodiny bola jedna prestavka 15min. Hotel super velke izby. Personal hotela ustretovy a velmi mily. Bazen, tobogany, blízko na plaz. Kazdy vecer v amfiteatri program. Prevazne ruska klientela, ale nam to nevatilo, vedeli sa vyborne bavit, vymyslali hry pre deti aj dospelych. Velky turecky bazar 15min. chodze, treba zjednavat. čítať celú recenziu
Daniela Hajnikova
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 15.06.2015 Prečítané 1104-krát
87 %
Transfer z letiská cca 2h. Ubytovali nás hneď bez problémov, aj keď sme si pripravili výhľad na more, tak 1 deň sme mali výhľad na zátoku mora, nemali voľnú izbu, ale ďalší deň nás bez problémov presťahovali - netreba sa báť ozvať sa. Na recepcii aj celý personál je milý, ústretový, prívetivý. Foto aj videá rezortu sú reálne. Pláž je piesková, pri vstupe do mora kamenistá - odporúčam vhodnú obuv. Klientela prevažne ruská, aj animácie v ruštine. Personál komunikuje ruský a anglický. Jedlo je chutné, ochutené našim korením. Množstvo šalátov, zákuskov, syrov, ovocia. proste ultra all inklusive všade jedlo a nápoje alko, nealko, pivo. Izby čisté, denne upravené. Areál ideálny aj pre rodiny s deťmi aj pre všetky vekové kategórie. Je tam detské ihrisko, tobogany, ale aj diskotéka pre dospelákov a nádherné záhrady na prechádzky. Asi 15min chôdze je bazár s možnosťou nákupov - trhujte sa! Prajem Vám skvelú dovolenku podobnú našej aj so slzičkami na záver z odchodu. :-) čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.11.2014 Prečítané 1623-krát
67 %
V Turecku sme boli aj pred 2 rokmi a musím povedať že bolo lepšie ako tohto roku, aj keď sme boli v 3* hoteli. Leteli sme ráno ale keď sme prišli už sme šli až na večeru. Hotel je veľmi pekný, vzhľadom spĺňal 5* bazény, plno zelene. Izby s plazmou, minibarom (2x doplnený počas týždňa), vždy čisté. Hotel veľmi neodporúčam rodinám s malými deťmi. čítať celú recenziu
Lubica
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 30.09.2014 Prečítané 1066-krát
87 %
Hotel je krasny, tak ako aj okolie hotela a more je nadherne. Odporucam kazdemu, nakolko predcil nase ocakavania. Je tam kus viac Rusov, ale ti su asi stale. Hotel nie je ani velky, ani maly, taky akurat. Co sa tyka obchodovania, tak je to tam uz tazsie, nakolko Rusi nezjednavaju a je to tam citit. čítať celú recenziu
Katarína S.
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 858-krát
80 %
Krásny hotel, prostredie, veľmi sa nám páčilo. Odporúčam každému, komu nevadí, že v hoteli je 95% Rusov a program je v ruskom jazyku, a neodporúčam rodičom s malými deťmi, ktorí sa spoliehajú, že sa im animátori postarajú o ich deti - rozprávajú totiž iba po rusky. Pláž je veľmi krásna, ocenená modrou vlajkou, čisté more, odporúčame. čítať celú recenziu
Jerry
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1264-krát
97 %
Skvelý oddych a relax. Pre rodinu s malými deckami úplne fantastické. Nič neznepríjemnilo dovolenku, ani to že 95% návštevníkov sú Rusi. Vôbec nám neprekážali, správali sa úplne normálne, kultivovane, dokonca po tejto skúsenosti sme si povedali, že to je oveľa lepšia voľba, ako počúvať Slovákov či Čechov. Fakt! čítať celú recenziu
Lýdia L.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 1808-krát
80 %
Za seba píšem, že som si oddýchla. Áno je tam veľa Rusov, ale mne to neprekážalo. Bola tam jedna pani, ktorá sa na to sťažovala. Mne vyhovovalo, že mi nikto nezaťažuje hlavu a fakt, že nikomu nerozumiem mi vyhovoval, :) takže je to individuálne. Keď sme niečo potrebovali, angličtinou sme sa dohovorili všade. Samotný komplex je veľmi pekný. Pracujú tam po väčšine mladí ľudia, sú milí a úslužní. Obsluhujete sa sami. treba chodiť pri bar. Ale škatuľka cigariet čašníkovi vo vašom obľúbenom bare zabezpečí donášku nápojov priamo na stôl počas celého týždňa. Balenie kufrov v hoteli za 4e, v Turecku na letisku za 8e. Nám sa veľmi páčilo, odporúčame. čítať celú recenziu
Zdenka z Martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 2162-krát
57 %
Mal pekné okolie. Stojí rovno pri pláži. Bazény tiež dobré aj teplota mora bola vyhovujúca. Jedlo prevažne z ruskej kuchyne, nakoľko 85 % klientov sú Rusi, Moldávci, Ukrajinci. Izby pekné, ale v kúpeľni pretekala voda zo sprchy. Ak hľadáte naozaj internacionálnu dovolenku, tak radšej oblasť Side, nie Alanya. Tá je pre Rusov. Vystrájali do 2 hodiny ráno. čítať celú recenziu
Marie Kovácsová
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 23.07.2013 Prečítané 2478-krát
47 %
Izba bola zanedbaná, teplú vodu sme mali, každý druhý deň a museli sme sa sťahovať kvôli švábom. Izbu upratovali povrchne toal. papier sme si museli zadovážiť sami. Na pláži bolo málo ležadiel rozbité slnečníky. Jedáleň špinavá . Okolie hotela bolo pekné . Jeden z dvoch výťahov nefungoval celý týždeň a na to množstvo ľudí, čo tam boli, to bolo málo. čítať celú recenziu
Nadmieru spokojná klientka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 1641-krát
90 %
Úplná paráda. Je to síce už 16-ročný hotel, ale je super a rozumnému človeku absolútne nič nechýba. Bližší popis pri jednot. kategóriách. Len dodám, že areál je samá zeleň - ibišteky, palmy, citrusy, pínie, oleandre, olivy, levandula, ruže, trávnaté plochy, granátové jablká, popínavé kvety na balkónoch. K tomu je tam aj tzv. mini zoo, ktoré je skôr midi zoo, lebo sú tam pávy, moriaky, sliepky, hrdličky, morky sa prechádzajú po celom areále a robia milú atmosféru, k tomu majú voliéry s veveričkami, andulkami, psami, opicou a ešte navrch je tam malý psík, ktorý sa motá po celom areále a pláži a je to taký liebling personálu i hostí. Veľká väčšina hostí sú Rusi, ale sú úplne v pohode. Lepší ako angláni či nemčúri. Chodia tam najmä s deťmi a sú to rozumní drobci, nič urevané, normálne to papá, jaší sa to, ale nič čo by vám liezlo na nervy. čítať celú recenziu
Berny
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 05.07.2013 Prečítané 1298-krát
80 %
Príjemný udržiavaný hotelový komplex. Hlavná budova a niekoľko viliek. Nová vstupná hala s recepciou. Krásna záhrada a celý areál plný zelene. Hotel je síce prispôsobený Ruskej klientele, počnúc recepciou, animátormy, programom, ale nám to nevadilo. Veľký bazén s dvoma tobogánmi. čítať celú recenziu
Ivka
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 02.07.2013 Prečítané 617-krát
78 %
dovolenka bola velmi pekna a uzili sme si ju, jedinym minusom bola klientela, kedze 95% tvorili rusi a poniektori su pekne drzi... najhorsie bolo, ked uz aj na hotelovej diskoteke zacali hrat ruske pesnicky, to sa nam vobec nepacilo... čítať celú recenziu
Leopold
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 29.04.2013 Prečítané 1543-krát
97 %
super zariadené izby, all inclusive bohaté po celý deň až do polnoci, veľmi milý personál,veľa atrakcii po celý deň, večerný program, výlety na lodi po mori, lety padákom, plavba na banáne, vodné skútre, príjemné a luxusne vybavené vnútro hlavnej haly hotela čítať celú recenziu