85%
Hodnotenie

Aska Just In Beach recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Avsallar-Incekum
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 90 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 78 %
Izby 83 %
Strava 90 %
Personál 92 %
85%
Celkové hodnotenie
802 recenzií
Tibor
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 04.10.2014 Prečítané 1066-krát
83 %
Útulný hotel priamo pri mori, všetko po ruke, vhodný pre všetky kategórie. Zloženie klientely: 65% Nemci, 20% Rusi, 15% ostatní. Po 2, 5 hod. transfere sme boli ihneď ubytovaní, na izbu s výhľadom na more na 2. poschodí v bloku A. Strava výborná, pláž krásna bez kamienkov vhodná pre neplavcov i plavcov /po cca 20 metroch/, stále vlny cca 30 cm, miestami aj 100 cm. Vybavenie pre deti a animácie primerané. Nákupné možnosti /bazáre/ po východe z vestibulu na oba smery vzdialené asi 10-15 min. Personál vľúdny, ústretový a ochotný. Oproti predchádzajúcim pobytom v Turecku veľká spokojnosť. čítať celú recenziu
Ľudmila
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 24.09.2014 Prečítané 1045-krát
100 %
Hotel celkovo hodnotím veľmi dobre, všade čisto, pekné ubytovanie, strava výborná, veľa, pestrá, ovocie, koláče atď. Hlavne chcem poďakovať delegátovi Richardovi, ktorý sa nám príkladne venoval. Chystáme sa tento hotel navštíviť aj na budúci rok. Hotel je blízko centra, kde je množstvo obchodov. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 20.09.2014 Prečítané 892-krát
97 %
V hoteli je príjemná atmosféra. Pekný interiérový dizajn. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, mladých ľudí aj pre zaľúbených:). Transfer z letiska bol 2,5 hodiny. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Veľa ľudí prišlo naraz, ale tak celkom dobre to stihli na recepcii. Areál hotela je dosť veľký. Je tam hala, izby (my sme boli blok A), snack bar, plážový bar a ešte vnútri v hale (hlavne na sladkosti zameraný), 2 á la carte reštaurácie (rybacia, mexická), vonkajší a vnútorný bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne, plážové osušky(zdarma), fitness centrum atď. Animácie celkom ušli. Ráno sa cvičilo vo vode, potom bolo možné hrať plážový volleyball alebo futbal. Večer bol vždy nejaký program s tým, že hodina bola venovaná deťom - detské pesničky, kidnerdisco. čítať celú recenziu
Anka a Miro
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 08.09.2014 Prečítané 1009-krát
83 %
Transfer do hotela trval cca 2 hodiny. Po príchode do hotela sme boli do 15 minút ubytovaní. Hotel, ubytovanie a celkové okolie pôsobí veľmi príjemne, upratovanie a dopĺňanie chladničky z pitnou vodou je zabezpečované denne. Strava je vynikajúca a pestrá počas 24 hodín denne. Dokonca aj o 23:30 hod sa podáva okrem avizovanej polnočnej polievky aj ďalšia teplá strava. Fantastická pláž, ktorá sa rozprestierala až do dĺžky cca 2,5 km (komplex hotelov - možnosť prechádzok, plávania pozdĺž pláže) s pozvoľným vstupom do mora s krásnou azúrovou vodou. Na konci pláže sa nachádza prekrásna priezračná zátoka - odporúčam pozrieť. Klientela hotela 80% nemecká a cca 15% ruská národnosť. Zastupiteľnosť slovenskej národnosti je tu veľmi malá z čoho pramení aj prístup obsluhujúceho personálu k Slovákom (od začiatku mali vôbec problém byť k nám ústretoví, ale postupne sme si vybudovali potrebný rešpekt). Jedine čo by sme trošku vytkli tomuto hotelu, je pomerne slabý animačný program. čítať celú recenziu
Renata
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1386-krát
73 %
Hotel pekný, ale v lobby by sa zišli vymeniť staré sedačky, stolíky, koberce a taktiež Gorbi bar by potreboval rekonštrukciu, potom bude na 100%. Poloha hotela výborná, bolo kde po večeroch chodiť, či prechádzky po pláži, kopec obchodíkov, trh každú stredu. čítať celú recenziu
Danková
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.08.2014 Prečítané 1736-krát
63 %
V tomto hoteli som trávila dovolenku druhé leto. Vrátila som sa tam, pretože minulý rok (2013) som bola veľmi spokojná. No tento rok by som hotel a prístup personálu zhodnotila ako priemerný, pretože jasne dávali najavo, že Rusi a Nemci boli pre nich podstatnejší ako my Slováci, aj keď za dovolenku platíme rovnako. Začalo sa to selekciou izieb. Bola som veľmi sklamaná z čistoty, ktorú som minulý rok pokladala za vynikajúcu. Tento rok sme na izbe mali mravce, ktoré sa premávali po posteliach ako po korze a veľmi štípali. Viem, že tento problém som neriešila iba ja, ale iní Slováci, ale nepočula som ani jedného Rusa či Nemca, ktorí boli ubytovaní v bloku A a C. My sme boli ubytovaní v bloku B. Po upozornení na recepcii, nám izbu nevymenili, ale vystriekali niečím, čo nemalo veľký efekt, keďže po 24 hod. sme ich mali znova a aj po ďalšej deratizácií, ktorú som ešte raz riešila cez delegátku, predposlednú a poslednú noc som už neriešila žiadnu deratizáciu a zmierila som sa s tým, lebo som odchádzala domov. Samozrejme, aj s mravcami v kufri. čítať celú recenziu
Noro
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 1427-krát
93 %
Síce starší hotel, ale všade čisto, upratané, fungujúce. Všetko pokope pláž, bazény, bar. Netreba veľa chodiť a nie je to obrovský komplex s veľa ľuďmi. Izby čisté, s chladničkou stále dopĺňané nealko nápoje, klíma miestne ovládaná diaľkovým ovládačom. Strava pestrá, veľa zeleniny a ovocia, mäso aj ryby, samozrejme rôzne koláče - hladní sme neboli. Personál úslužný hovorí aj nemecky, anglicky, rusky, ale rozumie aj po slovensky. Boli sme v čase ramadánu, ale vôbec to nemalo vplyv na ich správanie. Pláž čistá, jemný piesok, žiadne kamienky proste super, pozvoľný vstup do mora vhodný pre deti. Pláž bola ocenená modrou vlajkou a je tam aj plavčík. Bazény sú 2 vonkajšie a jedne vnútorný. Voda čistá, denne to čistili v noci. Teplota vody v bazéne 30-31°C. Ležadlá na pláži aj pri bazéne boli síce obsadzované hneď ráno, ale aj okolo 9, 00 sa dalo nájsť voľné miesto aj pri bazéne aj na pláži. V hoteli je tenisový kurt aj ping pongový stôl, biliard a samozrejme, neďaleko vodné športy. Nevýhodou bolo len wifi pripojenie-bolo len v lobby a len jeden výťah. čítať celú recenziu
Maros
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 25.06.2014 Prečítané 1212-krát
83 %
Na zaciatku troska sklamanie z izby, vyhlad sprava na more, zlava na hlavnu komunikaciu, vysoky hluk, ale izba denne upratana, denne doplnana chladnicka, iba jedene vytah na hotel. Stravovanie vyborne, vela ovocia, zeleniny (vsetko cerstve), plaz hned pod hotelom, len je potrebne si privstat a obsadit lezadla na plazi, malo programov pre deti. Klientela hotela,´- Nemci a Rusi. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 25.10.2013 Prečítané 1924-krát
93 %
Bezproblémový zájazd zabezpečila CK Koala. Aj keď nám odmietli zmluvne garantovať naše požiadavky, urobili všetko pre to, aby nám vyhoveli. Ubytovaní sme boli v budove "A", v ktorej majú všetky izby výhlad na more. Osadenstvo hotela tvorili prevažne nemecký a ruský turisti, občas nejaký Slovák alebo Čech. Takže s personálom sme sa mohli dohovoriť nemecky, prípadne rusky. Po anglicky až na jednu výnimku, nerozumeli. Mali sme zaplatené stravovanie formou ultra all inclusive. Keby mal hotel free Wi-Fi aj na izbách, a nie len vo vestibule na prízemí, bol by takmer dokonalý. Vážne uvažujeme o zopakovaní si tejto dovolenky aj budúci rok. čítať celú recenziu
perde ilknur
Termín pobytu: Oct 2011 Recenzia pridaná 14.10.2013 Prečítané 1360-krát
83 %
prijemny hotel s vybornzmi službami. krasna plaž vynikajuca stava vyborny a uslužny cely personal. chceli sme si oddychnut a to nam tento hotel umožnil. hotel nieje velky a preto dodava raz prijemneho rodinneho typu kde si ktokolvek najde svoje vyžitie k oddychu čítať celú recenziu
Maťa
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 15.09.2013 Prečítané 1313-krát
87 %
Moj prvy dojem pri vyberani hotela naozaj nesklamal, Aska je super hotel a kto ma rad hlavne blizkost mora, ktore je z tohto hotela vidiet, citit a pocut pomaly z kazdeho kuta, tomu tento hotel velmi odporucam. Boli sme velmi spokojni so vsetkym a urcite sa sem este vratime. čítať celú recenziu
Aska just in beach
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 1907-krát
70 %
Menší hotel priamo na pláži, čisté a teplé more. Osadenstvo 80% Nemcov, Slováci, Rusi a Česi. Izby staršie, ale čisté. Strava super, obsluha čistá a upravená. Lehátok na pláži dostatok. Poloha hotela blízko mesta a nákupov. Krásne pobrežie, more kľudné bez veľkých vĺn. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 2467-krát
70 %
Celkový dojem je dobrý, hotel je rovno pri mori, je tam nádherná pláž, slnečníky lehátka, uteráky, všetko zadarmo. Dojem však pokazil hneď chlapík pri recepcii, ktorý nevedel po anglicky a rozčuľoval sa pri ľuďoch (nikto tam nevie po anglicky, dokonca ani na recepcii, čo ma prekvapilo, odporúčam nemecký slovník). Izby jednoznačne nemajú 5*, prístelky sú tak do 50kg, výhľad však nádherný. Čo sa týka obsluhy tak naozaj na 5*, ochotní, makali od rána do večera. Čo sa týka jedla, zo začiatku výborné, avšak sa to stále dookola opakuje, každý deň to isté mäso, šaláty. Málokedy pribudne niečo nové, niektorí ľudia mali aj tráviace ťažkosti, ale na druhej strane, zmrzlina a turecká placky vynikajúce, tie sú pri pláži do 17 00 a naozaj aj obsluha tak neskutočne milá. Upratovačky sa snažili, každý deň menili uteráky, posteľné prádlo, dávali vodu na izbu. :) čítať celú recenziu
Sona G., Nemecka
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 21.08.2011 Prečítané 3767-krát
64 %
Neviem kto určuje počet hviezdičiek ,no je to zarážajúce, si pozrite hotel Adam a Eve ma tiež akože 5 hviezdičiek ,tak potom Aska Just In Beach by mala mat maximalne 2a pol hviezdy oproti uvedenemu hotelu ,to je fakt obrovsky rozdiel byvala som v nom pred 4 rokmi ,to je skutočne komfort,v Egypte vlani v 5 hviezdičkovom LTI TITANIC BEACH tiež uplne o inej kategorii ,hotel perfektny ALL Inclusiv aj do rana a tie bazeny,tobogany ,no proste Aska na to nemá čítať celú recenziu