Covid-19 v Tunisku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
45%
Hodnotenie
45%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes  Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes

Helya Beach & Spa recenzie 

Helya Beach & Spa recenzie 

2:00 h
16 °C
16 °C
15 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
404 €
404 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 50 %
Šport a zábava 50 %
Izby 80 %
Strava 38 %
Personál 33 %
45%
Celkové hodnotenie
287 recenzií
Nina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.11.2014 Prečítané 434-krát
20 %
Úplná katastrofa, je to 3* hotel a nie 4* ako je v katalógoch * im zobrali, takže klamstvo. Personál katastrofa. Jedlo a stolovanie ešte väčšia katastrofa. Neodporúčam nikdy viac. Veľmi časté úrazy detí aj dospelých, nevyhovujúci tobogan. Špina, bordel, fuj. čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 574-krát
30 %
Transfér z letiska trvá cca 10 min. delegátky CK perfektne pripravené a starajú sa o klientov celý pobyt či už osobne alebo telefonicky, poskytnú vyčerpávajúce info. Tento hotel sa nevyrovná mnohým troj***cez víkend väčšina klientov Arabi a jasne dostanete na javo, že oni sú nadradení. čítať celú recenziu
Miška
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 537-krát
43 %
Situovanie hotela blizko letiska bolo vyborne, plaz tiez splnala nase ocakavania, ale strava bola velmi slaba a vsade bola velka spina, nehovoriac o sluzbach - personal bez zaujmu, upratovacky, ako keby boli na dovolenke, o vymenu uterakov sme museli ziadat delegatku, ktora bola tiez dost neochotna. čítať celú recenziu
Lubica
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 885-krát
67 %
Pre nenarocnych dovolenkarov s detmi. Letisko sa nachadza v blizkosti hotela, ale hukot lietadiel nebol pocut. Vestibul je slabo osvetleny. Setria elektrickou energiou. Izby ciste, personal usmievavy, bazeny ciste, plaz obcas nevycistena. Strava sa dala vybrat. Sportove vyzitie slabe. Vecerne prechadzky nie su mozne, neni kam ist. čítať celú recenziu
Jitka
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 1244-krát
75 %
Bola to výborná dovolenka. Nemali sme žiadny problém s ubytovaním, s čistotou, s jedlom, s lehátkami, s personálom ani s plážou. Hotel zodpovedá 3*. čítať celú recenziu
Alena Pivarčiova
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 17.04.2013 Prečítané 1205-krát
93 %
Nám sa v hoteli páčilo,personal bol ochotny,chyžne nám riadili izby každý den,strava bola pestra,každý si mohol vybrat na čo mu išla chut,okolie hotela čiste,krasny výhlad na more z izby,plaž čista,lehátka zadarmo,program animátorov pestrý napoje nealko a alko k dispocicii čítať celú recenziu
Katka, Zilina
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.08.2012 Prečítané 748-krát
35 %
Tunis nikdy viac,uz som bola teraz treti krat ale neda sa to porovnat,hotel vobec nesplna pridelenie styroch hviezd.V ziadnom pripade s detmi.Je tam hnusny zatuchnuty smrad,vsade je spina,strava je katastrofalna.Ako som uviedla,v hoteli su mysi a svaby,napoje zlievaju,plastove pohare a lyzicky umyju a pouziju spat. Nikdy viac,myslim,ze to po revolucii padlo a to co kedy Tunis ponukal je uz davno prec. čítať celú recenziu
Marta H., Stupava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 24.08.2012 Prečítané 608-krát
44 %
Neodporúčam nikomu za žiadnu cenu. Všetci hostia s ktorými sme sa rozprávali boli sklamaní a nespokojní a vyjadrili sa, že nikdy viac tento hotel a ani Tunisko. My sme boli v Sousse pred 4 rokmi a bolo super, odvtedy sa vraj všade zhoršili služby o 2 stupne. Na uliciach nekonečná špina a smrad. Cestovná kancelária zavádza klientov, hotel ledva spĺňa 2*. Slováci tam boli určite naposledy aspoň podľa vyjadrení hostí. Zostane tam len klientela domáca a Estónci. čítať celú recenziu
mirka, dvorníky
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.07.2012 Prečítané 941-krát
87 %
dovolenka bola pekná lebo každý má taku dovolenku aku si ju spraví sám čítať celú recenziu
Dušan O., Hlohovec
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.07.2012 Prečítané 943-krát
89 %
Ľudia, celkový kolorit krajiny a jej atmosféra je jednoducho niečo neopakovateľné. Je potrebné ísť dovolenkovať nie kritizovať. Nikto Vás v ničom neobmedzuje, máte tam všetko čo potrebujete a predpokladám hlavne svojich blízkych. Ak nie ste malomeštiak, ktorý sa hrá na dovolenke na fajnovku, tak Vám takúto dovolenku môžem len odporučiť. čítať celú recenziu
erika, košice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 09.07.2012 Prečítané 1120-krát
44 %
nikdy by sme tento hotel nedoporučili nikomu, už vôbec nie rodine s deťmi čítať celú recenziu
Nikola S., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 03.07.2012 Prečítané 1035-krát
40 %
CK zavádza nič nefunguje a v tomto hotely sa kradlo a ako sme zistili tak každý rok sa to opakuje... A pokial nie je sezóna tak nechápem prečo tento hotel CK ponúka!!! čítať celú recenziu
Zuzka, Košice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 26.06.2012 Prečítané 1260-krát
35 %
Nekvalitné sluzby, hrozná strava, neochotní a drzí personál, neodporúčam nikomu, vôbec to nebola dovolenka all inclusive, hotel vôbec neposkytuje služby v kategorii 4 hviezdičiek bola to najhorsia dovolenka lebo 12 dní sme všetci pili sodu zo špinavých pohárov, jedli biele bagety s maslom zo špinavých tanierov, mali hnačky a svorne od Košíc po Bratislavu, či sme tam boli na 8 alebo 12 dní sa stazovali a tešili sme sa domov čítať celú recenziu
Jan, Kosice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 17.06.2012 Prečítané 1503-krát
27 %
Ak pojdete do tohto hotela neoplati sa vam All Inclusive lebo nedostanete sluzby za ktore si zaplatite.Pozor si dajte na CK lebo vas oklamu tak ako nas.Mali sme objednany hotel Palmm Inn a dali nam tento hotel.Delegat CK nam povedal,ze hotel je v pohode len su tam nejake nevyriesene veci ohladom zmeny majitela.Na vlastne naklady sme isli do hotela Palm Inn a zistili sme,ze uz je skoro 2 roky zatvoreny.CK nam predala hotel ktory je zatvoreny.Nedajte sa oklamat.Tento hotel by mal mat vzhladom na poskytnute sluzby 2* čítať celú recenziu
Martina, Senec
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 14.06.2012 Prečítané 1245-krát
31 %
Ja som bola v tomto hoteli okradnutá(mobil, strieborný prsteň) a nebola som sama(iný pán bol okradnutýo 100 eur), manažment hotela mi naznačil, že to je moja chyba a vraj si mám batožinu v zamknutej izbe zamykať a veci si schovávať do trezoru. Tento hotel v žiadnom prípade neodporúčam pre rodiny s deťmi ani pre ostatných turistov. Moja recenzia slúži ako varovanie pre slovenských turistov, nech sem nechodia. TENTO HOTEL NIKDY VIAC! čítať celú recenziu
renáta, Spišská Nová ves
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 19.08.2011 Prečítané 3956-krát
45 %
celkovo by som tomuto hotelu HELYA BEACH ++++ strhla hned 2 hviezdičky. Hotel nedoporučujem nikomu. Animácie počas dňa hrozné, večer ešte horšie , animátori sa zabávajú medzi sebou sem tam nejaká snaha zapojiť aj hostí a večerné predstavenia lacný kabaret je 100x lepší. Mimochodom jeden z našej 13 člennej posádky spal s BLCHAMI , pri odchode tiež jedna češka a jeden slovák. Večer bolo cítiť smraz za hovienkami - delegát vravel že to nieje kanalizácia ale továreň na olivy, neviem prečo ale neuverili sme mu, treba zažiť na vlastný nos!!! čítať celú recenziu
Peter, Topoľčany
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 11.08.2011 Prečítané 2241-krát
44 %
Ak sa chystáte tento rok do Garden Beach tak na to zabudnite na letisku Vás delegat ihned vyvedie z omylu .. Tunisko nikdy viac. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia