77%
Hodnotenie

Marabout recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Sousse
29 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 75 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 80 %
Izby 70 %
Strava 70 %
Personál 75 %
77%
Celkové hodnotenie
533 recenzií
Nataša
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 25.07.2019 Prečítané 0-krát
20 %
Boli sme tu s rodinou 13. 7. 2019. Klíma v izbe nešla, tak sme ju chceli vymeniť, 2 dni sme to riešili, napokon nám ju dali, klíma išla, ale výhľad som mala na strechu, vyzeralo to ako pivničné okno a chladnička žiadna. Izbu nám upratali, ale na recepcii nepríjemní ľudia. Strava stále tá istá, otras, deťom už z toho bolo zle. Stále brali taniere, lebo ich mali málo, na šálky sme museli čakať, aby sme si mohli dať kávu. Bazény špinavé, bordelu a piesku v ňom, vôbec to nečistili. Mali to ako verejné kúpalisko, prišli domáci, zaplatili si vstup a rozťahovali sa tam, ako keby mali oni all inclusive, už nikdy viac do Tunisu. Ráno upratovačky naberali vodu z bazéna, aby mohli posplachovať bordel z podlahy. More špinavé, samé igelitové tašky, piesok samé odpadky, otras. Program pre deti iba večer diskotéka, čo spievali pre dospelých nuda. Škoda peňazí, zobrala by som im ďalšiu hviezdu, aby sa spamätali a urobili poriadok na hoteli. čítať celú recenziu
Nataša
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 50-krát
17 %
Najhoršia dovolenka (13. 7. 2019), hotel otras, špina. Neodporúčam, nikdy viac, budete ľutovať, škoda peňazí. Pokiaľ nedáte do pasu viac ako 50€, máte úplne otrasnú izbu. Zaplatila som izbu bez balkónu, do pasu som dala peniaze, klíma nefungovala, chladnička nebola. 2 dni som riešila izbu, nakoniec mi ju vymenili, vyzeralo to ako pivnica, výhľad na strechu. Upratovačky naberali vodu z bazéna a umývali vonku podlahu, skoro ma šľahlo, to som jak živ nevydela. More špinavé, veľa bordelu v piesku, drôt som si pichla do nohy. Tobogany verejné, ľudia z mesta sa tam chodili kúpať ako na kúpalisko. Vraj All inclusive... zákusky delili na malé kocky, strava stále tá istá. Deti sa nechceli ani v bazéne kúpať, dcéra mala na nohách samé vyrážky. Neodporúčam. čítať celú recenziu
Benjamin
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 26.06.2019 Prečítané 231-krát
17 %
Hotel nema narok ani na jednu hviezdicku, je to katastrofa. Za izbu musite dat uplatok a kvalita pod uroven a ked nedate, spite v izbe podobnej cinziakovej pracovni... smrad vsade, celu noc hluk. Nikdy viac, skoda penazi za dovolenku... este sa musia velmi moc zlepsit. čítať celú recenziu
Skaja
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 1392-krát
77 %
Transfer z letiska cca 30 min v doprovode policie.... hotel v mimo hlavnej cesty....po vstupe ho hotela velka krasna hala s recepciou.....pri registracii 10e do pasu a mate dobru izbu....cca 90e a mate TOP izbu s plazmou...bazeny, animacie pre deti aj dospelych...plaz hned za hotelom.... čítať celú recenziu
Ružena
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 03.07.2015 Prečítané 1101-krát
87 %
Mali sme zaplatené All inclusive. Hotel je výborný pre rodiny s deťmi, ale aj pre mladých ľudí celkovo. Je tu kopec atrakcií, ale aj športového vyžitia. Každú hodinu sa niečo deje. Volejbal, vodné polo, aerobic, pin pong. Každý večer bol program najskôr pre deti a potom pre dospelých. Možno mi chýbala aspoň jeden večer diskotéka. Z letiska sme išli autobusom cca 30 minút. Prileteli sme o 7, 30 hod., takže na hotel sme prišli ešte počas raňajok. Dostali sme náramky / all inclusive/ a mohli sme ísť na raňajky a hneď využívať aj všetky možnosti areálu. Kufre sme si zatiaľ dali do úschovne. Ubytovali nás približne o 11 hod. Izby sú jednoduché, ale čisté. Na recepcii je trezor v prepočte za 5 Eur. Osušky na pláž sme mali za vratnú zálohu. Ležadiel bolo dostatočne. Strava bola pestrá. Oni akurát menej solia a využívajú hlavne olivový olej, ktorý je trocha sladší. Je jasné, že po týždni už by sme si dali aj segedín, ale vybrať sa vždy dalo. Podávali aj zmrzlinu alebo chutné malé koláčiky. Personál je veľmi zdvorilý. Nie je vôbec otravný. Voda v bazénoch bola čistá. Bazény sa zatvárali o 17, 00, takisto aj pláž. Keď ste ale podplatili strážnika, tak vás na pláž pustil sa okúpať aj večer. V bare vám dávali fľašu s vodou. Nikto neevidoval, koľko si ktorá izba zobrala vody, takže ste si za deň mohli zobrať, koľko ste chceli. Pitie bolo v cene. Ich alkohol je ale asi slabší, lebo nestúpal do hlavy. Boli sme aj v Medine na tržnici. Tam už sú tí obchodníci trocha doternejší. Ale ceny sú tam zaujímavé. Napr. botasky za 5 DNT cca 2, 5 Eur. Hlavne si ale nekupujte cigarety inde ako v obchode. Kúpili sme kartón USA za 40 DNT. No bol to hnus. Zvlhnutá smradľavá slama. V obchode to bolo OK. Boli sme aj na výletoch. Kľudne si ich môžete dohodnúť aj u tzv. Alibabu pri bazéne. Má trocha lepšie ceny ako agentúra. Škoda len toho útoku. Ak sa to v krajine do roka zas stabilizuje a financie nám to dovolia nevylučujem, že sa tam vrátime. čítať celú recenziu
Richard Gonda
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 07.12.2014 Prečítané 253-krát
95 %
Hotel odporúčam, s rodinou sme sa v ňom cítili príjemne. Strava bola chutná, vždy sme si vybrali. More bolo príjemné, teplé a pláž čistá. Verím, že sa tento hotel v budúcnosti vyhne väčšiemu počtu rusky hovoriacich klientov, ktorí by svojim špecifickým správaním mohli znepríjemňovať pobyt ostatných dovolenkárov. Azda jediný mínus by som dal za animačný program, ale preto sme do Tuniska necestovali :) čítať celú recenziu
blanka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.09.2014 Prečítané 1244-krát
83 %
Hotel je vhodny pre rodiny s detmi, transfer z letiska trval 30 minut. Na recepcii sme necakali dlho, hned nas ubytovali, ale ak mozem odporucit, hned dajte do pasu 10 euro, dostanete dobru izbu. Areal bol cisty, kazde rano ho cistili. Najlepsie boli tobogany. čítať celú recenziu
Lukas
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1546-krát
73 %
Hotel je pekny, ale na zaciatku nam dali izbu na 2. poschodi. Izba bola mala, obycajna zo 4 postelami bez balkona a s malym oknom s vyhladom na malu strechu, tak sme nic nevideli, izba bola stara postele vylezane a hned sme si ju chceli vymenit, ale nedalo sa az rano, pretoze sme dosli o 22. 30 ich casu a nedalo sa nic robit. Az rano sme si vybavili 2-izbovy apartman pre nemecku klientelu s balkonom s vyhladom na bazeny a ciastocne more a plazmovou telkou na stene a chladnickou za 60eur ako baksis. Izba bola super, ale za taku cenu. Co sa tyka stravy, bola dobra, ale jedla sa casto opakovali, napriklad peceny kochut, cestoviny s paradajkovou omackou, ryza a hranolky na ranajky, stale to iste, ale bez prazenice, hemendexu, skor salamy, ale tie nie su velmi chutne, syry, ryzova kasa, salaty a buchticky - suche a dzus a kava ovocie - melon, hrozno, pomaranc, ale ovocie nebolo stale, len na veceru a zmrlina vecera bola vydatnejsia ako ranajky ci obed. Zakusky boli vyborne, skoro vsetko z piskotoveho cesta s roznymi plnkami, ale nasli sa aj suche bez plnky. Co sa tyka napojov - pivo, radler, dzusy, sprite, vino, cola, kavy a miesane napoje, ja som ich pil s ladom a nemal som ziadny problem, aj zmrzlina pre mna nebola zla. Najlepsie su bazeny a tobogany. Ked sme tam boli my, nebol tak plny hotel, tak sme nemuseli na vsetko dlho cakat, az posledny den, ked Arabom skoncil ramadan, tak sa prisli okupat a boli dotieravi. Animacne programy neboli zle, destske su, kazdy den iste tanecne pesnicky a pre dospelych tanecne vystupenia, karaoke divadelna komedia, nebolo to zle, ale niekedy to bolo nudne. Co sa tyka obchodov, treba zjednavat vediet nejaky cudzi jazyk - anglina, nemina, tricko za 50 dinarov sme zjednali na 20 dinarov, na trhu Medina vas pocka pracovnik z hotela a ten vas zavedia do drahsich obchodov, maju s nim zmluvu, obchod, to je biznis. More je pekne, len su tam meduzy, ale to nie je problem, ked sa vas dotkne. Na olovrant to iste - hamburger, kebab, hranolky, peceny kohut a kolac, inac bola to super dovolenka, oddychli sme si a pre nas to bola pekna, uzasna dovolenka, nasli sme milych Slovakov. čítať celú recenziu
Nikol
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 1379-krát
93 %
S dovolenkou sme boli nadpriemerne spokojní, nič nám tam nechýbalo, hotel krásny, upravované prostredie, personál ochotný, pláž hneď vedľa hotela, tobogany, športové aktivity, animátori sa starali o všetkých, zo stravy si každý nájde čo chce, veľký vyber, ľudia milí, usmiati, zhovorčiví. Určite sa tam ešte vrátime. čítať celú recenziu
Miro, BA
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.09.2013 Prečítané 229-krát
82 %
Dovolenka v Tunisku je dobrá a môžu si ju plne užiť ľudia, ktorí majú akú takú predstavu o tom, kam idú. Mnohé veci sa v Egypte, Tunisku aj v Maroku, treba riešiť s pokojom a s vedomím, že s "bakšišom" sa mnoho veci vyrieši. Ak to je našinec ochotný akceptovať, užije si príjemnú dovolenku. Dojednávanie cien u obchodníkov s "plávajúcimi cenami" je miestny folklór, ktorý tiež nie každému vyhovuje, ale ak sa našinec "pohrúži" do "handrkovania" o cene, je to zábava. Najmä vtedy, pokiaľ natrafí na predavača, ktorý s ním vie komunikovať, hoci slovensky, česky, rusky, nemecky, anglicky. Domorodci sú neobyčajne nadaní na reči...:-)))) Do Tuniska treba cestovať s "otvoreným" srdcom a bez predsudkov a nezmyselných očakávaní. Je to severná Afrika, arabský svet. Nezabúdajte, že hotelové upratovačky sú tiež ľudia a veľmi ocenia pár mincí, čo im necháte z času na čas na stolíkoch v izbách. "Zázraky" urobila aj čokoláda zo Slovenska, ktorú od nás dostali. A všetko korunujte úsmevom, ten robí neskutočné zázraky. A potom sa dopracujete aj k tomu, že navštívite Sousse po 4. krát, ako my.:-)))) čítať celú recenziu
Daniel
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1673-krát
80 %
Hotel nie je najnovší. Polka hotela je zrekonštruovaná a tá druhá je dosť stará, my sme boli v tej staršej časti, ale bolo super. Čistota hotela na vysokej úrovni, každý deň sme mali upratanú izbu. Okolie hotela každý deň upratovali. Jedlo celkom v poho..raňajky nič moc. Každý deň bolo to isté. Personál bol sympaticky, mladistvý. Pláže krásne piesočnaté (ako v Bulharsku). Veľa medúz či chalúh, či čo to bolo, takže nezaplávali sme si moc. Dovolenka bola super. Jediné, čo mi vadilo bolo to, že pláž o 18:00 zatvárali a nemohli sme sa večer poprechádzať popri pláži a vadila mi tá tuniská mentalita, každý vidí na vás len peniaze a peniaze a peniaze a za všetko chcú peniaze. Ale inač, ako hovorím, super. čítať celú recenziu
Dagmara
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1799-krát
40 %
Tento hotel sme si vôbec nevybrali, ani nezaplatili. Bol nám na letisku v Monastire pridelený ako náhrada!!! Mali sme vybraný hotel v nádhernej Mahdii. Ak ste ubytovaný v prerobenej časti Ok. Inak otras, smrad, špina Aguapark nestojí za veľa, hlavne keď tam chodia ľudia z vonku a robia bordel. Služby otras. Lehátka sa tam kradnú spod nosa a to dokonca za asistencie personálu. Pre malé deti tento hotel vôbec. Žiaden detský klub. O prístupe s kočíkom ani nehovorím. All tiež nestál za veľa. Večera končí dosť skoro, potom v hoteli už nič k zjedeniu nie je. Jedine za príplatok. O najotrasnejšej a najšpinavšej pláži, akú som kedy videla tiež radšej pomlčím. Takže tento hotel jedine za trest. Navyše nechápem, ako si môže taká renomovaná CK dovoliť takto nasilu sťahovať ľud (rodinu s dvoma malými deťmi), kam sa im zachce. Navyše úplne zmeniť lokalitu aj mesto. Som maximálne sklamaná!!! čítať celú recenziu
zarlon
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.08.2013 Prečítané 1954-krát
23 %
Hotel nezodpoveda standardom urovne 3*hotela, neskutocna spina v areali hotela, AI strava na mizernej urovni, sluzby personalu na velmi nizkej urovni, spina a smrad na kazdom kroku, a ine... . A to aj v dosledku, ze do hotela 'aquaparku' chodia aj miestni obyvatelia a robia krik, zanechavaju spinu a su neskutocne dotieravi a otravni. Oddych tu nenajdete. čítať celú recenziu
miroslava, PO
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 392-krát
85 %
Celkový dejem velmi pozitívny, dokonca lepší ako sme očakávali podľa katalogu. Odporúčam. Manželovi sa tento hotel, pobyt v nom a služby páčili viac, ako mal 5* hotel v Port el Kantuie, kde sme boli pred 2 rokmi. čítať celú recenziu
Vieroslava R., Bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 657-krát
58 %
Program na to, že je tam veľa detí ma prekvapil, že nič také neorganizoval. malé detičky sedeli a čakali s dopelými do 23 hod. na travesti šou..Inak večer sú k diposzícii rôzne miešané nápoje. odporúčam kúpiť si all inclusiv, sú k dispozícii nápoje celý deň, inak sú ceny ako na SR v reštaurácii. Je to detský hotel, kopec hluku, hudby, smiechu, v celku pekný hotel, ale strašne rušný, boli sme unavení. Izba po výmene bola veľmi pekná, nevyhnete sa "vyjednávaniu". Ale do Sousse by sme už nešli. čítať celú recenziu
Lucia, Žilina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 31.07.2012 Prečítané 1099-krát
75 %
Vždy som bola prosti týmto krajinám, ale dala som sa prehovoriť a skúsila to, a môžem povedať, že som max. spokojná, vždy sa dalo dohovoriť a nemala som s ničím problém. Nečakajte zase veľký luxus, ale dovolenku som si určite užila a aj toto miesto by som odporučila. Len 8 dní mi bolo veľmi málo :o) čítať celú recenziu
H., E.
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 13.07.2012 Prečítané 1291-krát
35 %
Nadherna plaz, na 1. pohlad pekny hotel v tradicnom style, avsak izby maju nedostatky. Slovaci su v ociach personalu podradeni Nemcom. V ziadnom pripade nekrcit hlavu medzi plecia, ale ziadat, za co ste si zaplatili!! Pozrite si na internete, kolko stoji Marabout z inych kraji... len pre porovnanie, aby ste vedeli, ze Nemci nezaplatia za tu dovolenku viacej ako Vy a predsa dostanu lepsie izby! Trvajte na izbe v novej budove. Je potrebne si vsak uvedomit, ze idete do arabskej krajiny preto nerobi dobry dojem, ak si objednavate poharik za poharikom ;) - na to je lepsie Mallorka. V restauraciach mi napadlo, ze par ludi ide rovno k oblozenym misam, bez toho aby si vsimlo, ze tam ostatni stoja v rade... (zial robili to Slovaci) Oplati sa privstat si a obsadit si miesto na plazi. Pre info: transport z letiska a naletisko trva asi hodinu - aj viac. (Letisko Enfidha). čítať celú recenziu
Janka, Nitr. Pravno
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 26.06.2009 Prečítané 2873-krát
87 %
moj celkovy dojem z hotela Marabout aj z Tuniska je fakt velmi dobry, perfektna dovolenka, na toto miesto ja urcite este niekedy pojdem...niet co dodat... čítať celú recenziu
Maria N., Topolcany
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 21.07.2007 Prečítané 1373-krát
95 %
Dovolenka na urovni. Hotel poskytuje kvalitne sluzby. Je to hotel ako pre starsich tak aj pre rod.s detmi. Vecer su animacie, ale nie prehnane hlucne, takze je tam vcelku klud. Mladi maju rovno pred hotelom laser.disco. Hotel si urcite zasluzi min. 4* Ak idete k veceri a nechcete si kupit pitie, staci si sadnut k stolu, kde nie su prestrete pohare, ale len pribor. Tiez je tam zona pre fajciarov a nefajciarov. Na plazi je bar s obcerstvenim. Nie je drahy, ceny pizze ako u nas. Vodu kupite vonku lacnejsiu mimo hotela a tej tam potrebujete naozaj dost. Ked si ju vezmete na plaz ,tak ju neste vzdy v taske, aby vam ju nevideli. Predsa im ide o trzbu. Inak vsetko v pohode. Tobogany su super. Nemam,co by som tomuto hotelu mohla vytknut. Tiez môzete ist aj na internet za polatok za asi 70sk. čítať celú recenziu
katy2, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2007 Recenzia pridaná 17.06.2007 Prečítané 1520-krát
82 %
Celkovy dojem bol dobry, boli sme prijemne prekvapeny zrekonstruovanym bazenom a celym priestorom okolo, stavba je kompletne dokoncena. Takisto hotel je premalovany, vidno, ze sa on staraju. Pri plnej obsadenosti hotela niektore sluzby trocha pokulhavaju, hlavne v restauracii. A niekedy je citit preferenciu nemeckej klientely. Takze treba sa ozbrohit aj troskou asertivity. Vo vseobecnosti to bola velmi prijemne stravena dovolenka, pomer ceny a sluzieb bol velmi uspokojivy, umiestnenie vramci strediska je vinikajuce, takze polpenzia stacila, nie je problem sa v blizkosti najest a najst kaviaren, obchod s vodou a telefon. Za vsetko hovori asi fakt, ze hotel ma siroku stalu klientelu. čítať celú recenziu