52%
Hodnotenie
52%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse  Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse

Thalassa Sousse Resort & Aquapark recenzie 

Thalassa Sousse Resort & Aquapark recenzie 

2:00 h
30 °C
30 °C
20 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
602 €
602 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 7 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 50 %
Izby 40 %
Strava 33 %
Personál 50 %
52%
Celkové hodnotenie
45 recenzií
Pavol
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 17.09.2019 Prečítané 0-krát
30 %
Izba na pohlad cista. Bez toaletneho papiera, bez pitnej vody, bez chladnicky, bez poharov na umyvanie zubov, bez poharov na pitie napriklad vody. Bez kanvice na zohriatie mlieka pre dieta. Bez stoliciek a stola na verande. Bez snury na pradlo alebo susiaka. Kedze sme mali vlastnu kanvicu, v noci sme robili mlieko pre maleho, no na treti den to elektro rozvody nevydrzali a zhorel vonkajsi elektricky privod. Trvalo cely den, kym sa vobec zistilo, kde je chyba... a tak dalej. Prostredie hotela je ako spinave bludisko. Spinu zaznamenate hlavne na konferencnych stolikoch pri vecernom drinku a hlavne tie hnusne spinave podsedaky, ktore umyl len blahodarny dazd, ale musite pockat, kym sa vysusia, nikto ich nevymeni. Ak by ste predsa len chceli posediet, tak treba najprv nieco zohnat na pitie a to skor ako v minimalne 15 minutovej fronte nezozeniete. Ak uz mate nejaku tu whisky alebo gin, tak radsej si vyberte lad, aby ste nedostali hnacku. Ak potrebujete k cigarete popolnik, kludne si mozete pozhanat z inych stolov, tak na 15 stolikov su 3 popolniky a kazde rano ich niekto vysypa. Kava sa ale da pit iba v jedalenskej casti a tam sa neda fajcit. Co sa tyka stravovania, tak je to dost zle pre introvertov, ktori sa uspokoja s realitou, aka sa naskytla aj nam. Dva dni sme vydrzali a potom som to riesil s riaditelom hotela a delegatkou. Moznosti spolocnej jedalne su siroke, pre domacich postacujuce. Preplnena jedalen so swedskymi stolmi, kde si vyberate vyhradne z tuniskych jedal. Taky bol prvy vecer, ked mali tunisky den a nic europske sa v ponuke nenachadzalo. Nie ani hranolky, ani ryza, ani kura, nic z toho tam nevaria - nikde. Deti mi prvy den nic nejedli. Modlil som sa, aby bolo co ine jest na druhy den. Na nase domahanie sme si vydobili od kompetentnych Vip modru kartu na stravovanie v kludnejsej restauracii. Bolo tam menej ludi a menej jedla napriklad konkretne pre deti ziadne jedlo ako napr. palacinky. Ziadny puding, rano tam boli cerealie. Ak ste chceli dzus alebo vodu, pohare neboli pripravene ziadne, mohol som si naliat do salky od kavy. Popolniky ziadne, aj ked som sa spytal, ci tam mozeme fajcit. Mohol by som dlho pokracovat. Ale uz sa to aj tak nikomu nebude chciet citat. Dam vam este nejaku tu radu. Nenechavajte si nic cenne na izbe. Mne ukradli mobil zo zamknutej izby. Mohol som si prenajat sice trezor, len som sa bal, ze by ukradli aj ten trezor. A neviem, ako by som do toho trezoru 15 x 22 cm napratal vetky cennosti, ktore som mal. Tj. fotoaparát, tablet, tri mobily. Pasy atd. Cele jedna velka katastrofa. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 539-krát
37 %
Jedine, co tu bolo fajn, bola plaz, more, tobogany a bazen. Jedlo bolo odporne, taniere spinave, pohare tiez. Nedopecene maso vam dali na tanier. Polnocny snack? Nebolo tam nic take, takze tak. Ludia v personale neochotni, pozeraju po vas, ze co vlastne chcete od nich, este vas aj oklamu ohladom penazi, raz povedia tak, potom si uz vypytaju sumu, jak keby ste miliony zarabali. All inclusive - vsetci, co sme tam boli, sme len nadavali, ako keby ani nebol. Prva dovolenka a takato na hov*o. Neodporucam, teda len sme si priniesli domov bolest a krce zaludka a behame po doktoroch. Uz nikdy viac! čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 352-krát
53 %
Hotel by som zaradil k max 3*. Na aquapark majú prístup aj ľudia z okolia, nielen ubytovaní hostia. Takže okolo obeda si musíte postáť v rade na kolesá k toboganom. Pri pláži bar len s pivom a nealko, alkohol až večer alebo musíte ísť do baru na recepcii, ale musíte byť oblečení. Problémy s nápojmi: častá odpoveď net kola, net sprajt, kávomat nefunkčný. Ak funguje, niet si do čoho naliať. Ináč aquapark a animátori celkom dobrí. Na každom rohu ochranka. Veľa klientov si počas turnusu sťažovalo u delegátky najmä na stravu. Obsadenstvo hotela 50% Rusi, 30% domáci, ostatok CZ, SK, PL. čítať celú recenziu
Sasha Ozturk
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 29.06.2015 Prečítané 752-krát
80 %
Hotel cca polhodina od letiska v Monastire. Nachadza sa pri hlavnej ceste, avsak to len vstupna brana, kt je nonstop strazena SBS. Je to velky hotelovy komplex zlozeny z hlavnej budovy a bungalovov roztrusenych okolo bazenov, zahrady, toboganov a pri plazi. Hotel je vhodny hlavne pre rodiny s detmi. Mnozstvo toboganov pre tych najmensich i najodvaznejsich. Je tam i male detske ihrisko. My sme prisli o 16, cize sme boli okamzite ubytovani. Porters vas zavedu az k izbe a odnesu kufre. Za vsetko ocakavaju nejaky dinar. Ked im vsak nedate, nic sa nestane. Hotel je vzdialeny od nakupnych moznosti tak do 4km. Avsak 5min od hotela je mensie nakupne centrum, kde nakupite nejake suveniry, potraviny a kozmetiku. Aj hotel ma v priamo areali dva obchodiky. Hotel ma jeden hlavny bazen, jeden mensi kusok od plaze, malinky detsky bazen a potom bazen so smykackami pre deti. Plus je tam velky aquapark. Animacie vyborne, minidisco pre deti kazdy vecer, nasledne program pre dospelych. Animatori uzasni. Hotel je dost hlucny, neodporucam starsim. Neustale hra hudba, tanecky vo vode, na suchu, beach volley, petang. All inclusive do bodky. Hlavna restauracia, 4 tematicke na rezervaciu den vopred, bar na plazi, pri bazene i v hotelovom lobby. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 29.09.2014 Prečítané 2052-krát
97 %
Pobyt bol vynikajúci. Všade čisto, pekne, strava rôznorodá. Prosím, nikto neponúkajte tento hotel dôchodkyniam, ktoré chcú kľud. Len žiadny ufrflaný dôchodcovia, ktorým vadí krik, veľa ľudí. Je to živý hotel pre rodiny a mladé partie ľudí. Človek sa tam nikdy nenudí. Naozaj jediné, čo mi vadilo, boli nechutné umelohmotné 1000x umyté poháre na All inclusive. Lepšia dovolenka, akú sme si predstavovali. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 1654-krát
63 %
Na našej 11 dňovej dovolenke sme prvé 3 dni neustále niečo riešili, nie kvôli tomu, že sme "na veľa", ale toto bolo aj na nás dosť. Samozrejme, tak ako nám delegát povedal, že ak chceme mať peknú izbu, treba dať bakšiš. Nepomohlo. Izba bola ako pre ukrajinských robotníkov - malá, škaredá, jemný zápach a na prízemí, takže zvedaví ľudia mohli kukučkovať priamo cez okno do našej izby. Pri výmene izby bola ochota personálu na recepcii hrozná, smiali sa nám do tváre, nechali nás čakať 3 hodiny na recepcii pokiaľ nám našli lepšiu izbu. S tou sme boli už spokojní, bola naozaj pekná. No ďalší problém nastal, keď sme na zapojenie trezoru čakali ďalší deň... Kamaráti, ktorí bývali v bungalove našli na svojom vankúši švába... Na recepcii sa nám opäť smiali s tým, že to nie je škorpión, tak čo sme nervózni.. Dali im Repelent aby si to vystriekali a šli kľudne spať. Takže prístup recepcie bol otrasný. Čo sa týka čašníkov, tak tí boli úžasní aj bez bakšišu. Jediný problém, čo sa týka barov bol, že často im dochádzal alkohol. Strava bola pestrá, bolo z čoho vyberať.. Upratovačky trieskali dverami skoro ráno.. More bolo pekné..Škoda toho personálu na recepcii, nebyť ich, tak by táto recenzia bola oveľa iná.. čítať celú recenziu
Berny
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.09.2014 Prečítané 1164-krát
83 %
Transfer z letiska v Monastire trval okolo 40min, človek aspoň uvidí, ako sa žije mimo rezortu. Náš delegát nám uviedol pár dôležitých informácií ohľadom Tuniska, mesta Sousse a taktiež pár info o hoteli. Na recepcii sme nečakali, dostali sme hneď kľúče. Keďže náš let prišiel večer, tak sme šli najprv na večeru a potom na izbu. Za bakšiš (ak je to možné, tak to pomôže) sme dostali bungalov, hneď na pláži, čiže otvorila som balkónové dvere a mohla som sa hneď ísť opaľovať na ležadlo. Hotel ako komplex bol obrovský. Cez 500 izieb na štýl bungalov plus okolo 100 v dvoch budovách. Izby boli znesiteľné, avšak nič pre náročného cestovateľa. Dalo sa v nich prespať, umyť, klíma fungovala, telka išla, trezor bol. Uteráky menili denne, niekedy sa stalo, že uterák zobrali ráno a nové priniesli až poobede, preto je lepšie mať aj nejaké vlastné z domu, upratovalo sa denne. Areál sa taktiež udržiaval v poriadku, každý deň sme tam stretávali záhradníkov. Je tam aj veľký akvapark, ktorý je bezplatný pre ubytovaných, denne od 10:00 do cca 17:00. Hotelový bazén bol taktiež veľký, čiže žiadne hlava na hlave. O zábavu sa starali miestni animátori, stále hrala hudba, večer bol stále nejaký program, pre deti diskotéka. Tento hotel by som odporučila ako mladým, tak aj rodinám s menšími deťmi. Možností tam bolo fakt veľa. :) čítať celú recenziu
Peter S.
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.09.2014 Prečítané 939-krát
83 %
Ubytovanie v bungalovoch, za 15e baksis sme boli priamo pri plazi, strava mnozstvo jedal, kazdy nasiel nieco, co mu chutilo. Vecerna zabava bola tiez vyborna, animatori robili svoju pracu dobre, transfer 40 min z Monastiru, aquapark obrovsky, tento hotel je vhodny ako pre rodiny, tak aj pre mladych ludi, televizor bez ovladania (za priplatok, ale naco, vsak mal gombiky), pratali kazdy den, vymienali uteraky stale. Velmi mily personal, hotel na urovni, v kontraste s okolitym prostredim, velka chudoba naokolo a aj personal nebol velmi dobre zaplateny, za baksis boli vdacni. 5 dinareäov Port El Kantaoie, 5 dinarov Medina. V nej nam zobrali posledne peniaze. :D čítať celú recenziu
Holyday
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 736-krát
80 %
Hotel je skor urceny pre rodiny s detmi, ale my sme boli dve kamarátky a nemozeme si vynachválit. Ucel oddychu splnil na vybornu. Super bolo, ze sme nemuseli skoro rano vstavat a ist si chytit lezadlo na plazi, aj ked sme prisli okolo desiatej naslo sa nieco volne. Ak nemate v oblube deti a domacich, neodporucam. :D čítať celú recenziu
Kammy
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.09.2014 Prečítané 944-krát
80 %
Hotel je idealny pre deti, plaz by bola dokonala, ale pocas celeho nasho pobytu boli v mori meduzy. Ubytovanie je zakladne, rovnake v bungalovoch a pavilonoch. Transfer z letiska do hodiny, ubytovani sme boli ihned po prichode. Strava dobra, doplnana, menej masovych pokrmov. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 07.09.2014 Prečítané 657-krát
73 %
Hotel je fajn, z letiska to bolo asi 40 min, takze v pohode, dost velky komplex takze treba dat tych 10 eur do "pasu" a ubytuju vas podla predstav, ci blizsie k bazenom, ci k moru alebo k hlavnej restauracii. Hotel je idealny pre rodiny s detmi, tie tobogany su sialene, no urcite sa tam nebudu nudit aj mladi ludia. Celkovo som bol spokojny, az na par detailov. čítať celú recenziu
Marika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1189-krát
63 %
Vdaka toboganom sa to dalo vydrzat. More bolo pekne, ale plne medus, tak sme sa bali kupat. Obsluha na pitie hrozne. Dlhe rady, pohare spinave, len ich oplachovali ani neumyvali. Jednorazove pohariky na kavu tiež umyvali. Pohariky velkosti 2 dcl a viac ako 3 pitia na jedneho nedavali. pizza to iste, dlhe rady a ked som chcela 3 kúsky, tak mi nechceli dat. To som este nezazila v Tunisku sme boli 3-krat, ale tu uz nepôjdem. aby som sa prosila o pitie, ktore bolo take presladene, ved som si to predsa zaplatila. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 795-krát
80 %
S hotelom sme boli spokojní, užijú si to hlavne rodiny s deťmi. Izby boli čisté, dajú sa vybrať bližšie k moru alebo k bazénom a super toboganom. Strava výborná, dalo sa vždy vybrať. Personál v pohode, ale vždy čakajú na nejaký dinár dva. Bohaté animačné programy pre deti a minidisko každý večer. Pláž čistá a voľných ležadiel dosť. Slabá stránka - malé poháriky na drinky, víno a pivo. Niekedy neochota čašníkov bez bakšišu v baroch a v jedálni. Inak všetko ok. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1510-krát
63 %
Strava, ubytovanie, tobogany a pláž tak na 70%, avšak personál hotela ako žobráci - keď im nedáš dinár, ani si ťa nevšimnú, diskotéka iba Hause, Techno a pod., drzí anglický hostia. Reštaurácia na pláži počas obeda len na objednávku min. deň vopred. Hotel odporúčam len záujemcom o adrenalín na toboganoch a oddychu pri mori. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1144-krát
53 %
Hotel - velky komplex, moznost ubytovania priamo v hoteli alebo v bungalovoch v okoli bazenov. Odporucam, aby ste si pytali bungalovy, nakolko su vacsie a rozhodne blizsie k bazenom a k moru. Nachodite sa tam rozhodne viac ako dost. Drzo si pytaju 15-20 EUR za lepsie ubytko a ak nie ste aj tak spokojni, nemozte aj tak nic. More teple, avsak kooopec meduz, takze sme tam boli za cely pobyt asi hodinu. Bazeny krasne, ciste, uzasne. Super animatori. čítať celú recenziu
Hexe
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1419-krát
77 %
Tento hotel je celkom dobrý. Nedokážem povedať jedno zle slovo ani na stravu, ani na čistotu hotela. Personál je super a hlavne veľa. Jedine, na čo by som chcela upozorniť je, že hotel bol renovovaný v roku 2006 a od vtedy tu bolo asi len pomaľovane. Nečakajte prepych. Sama za seba poviem, že by som si tento hotel vybrala aj po druhýkrát. Pláž je čista vždy upravená. My ako rodina sme si dovolenku v tomto hoteli užili. čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1126-krát
100 %
Z dovolenkou som maximálne spokojná. Bývali sme v bungalove, hneď pri hlavnom bazéne (za bakšiš), ale vyplatilo sa. Pláž bola krásna, upravená, more čisté, raz sme mali medúzy, ale v pohode. Vyskúšali sme s manželom padák, syn potom skúter a takú nafukovačku, tiahli sa za motorovým člnom po mori, takže máme príjemné zážitky, využili sme tiež taxi a nakupovali v Medine alebo sme išli večer do prístavného mestečka Port El Kantaoui, kde sú rôzne atrakcie a nielen pre deti a tiež sa tu dajú nakúpiť rôzne drobnosti. Tento hotel chceme navštíviť znova :-), personál bol super, strava nie ako u nás, ale vždy sa dalo vybrať, trošku slabé sú tu večerné programy, ale aj tak stojí za to sem prísť. :-) čítať celú recenziu
dáša
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1358-krát
67 %
Všetko super, až na ubytovanie. Dostali sme bungalov ďaleko od hlavnej budovy. To by nám až tak nevadilo ako to, že tam bol silný zápach a "terasa" mala cca 0, 5 m a hneď boli kríky, takže nejaké večerné posedenie na nej nehrozilo. Išli sme izbu reklamovať a dostali sme inú, ktorá bola o niečo lepšia, terasa pekná, ale aj tak som si v nej pripadala, ako v pionierskom tábore v dobe môjho detstva. Počas týždňa sme dvakrát našli v kúpeľni cca 7cm "chrobáčika" (asi švába), ktorého náš 11-ročný vnuk statočne zabil a druhý deň upratovačka ochotne zlikvidovala. Čo sa týka upratovania a výmeny uterákov, tak nebol žiadny problém. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1328-krát
63 %
Narocny dovolenkar sa v tomto hoteli nebude citit najlepsie. Boli sme uz v lepsich hoteloch za lepsiu cenu! Ale nebolo najhorsie. Hotel je vhodny najma pre rodicov s detmi vdaka toboganom a pestremu animacnemu programu. Ale v podstate aj pre vsetky vekove kategorie. Ti, ktori si v hoteli potrpia na pekne izby a dobre jedlo, budu sklamani. Vacsina dovolenkarov v tomto hoteli je prave zo Slovenska a Česka, takze neodporucam nahlas kritizovat nevhodne spravanie ludi okolo seba :D. Cely komplex zachranuje aquapark. Bez tych toboganov by som tento hotel hodnotila skor 3 hviezdnickami. čítať celú recenziu
stanley
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1784-krát
70 %
Hotel je čistý, dennodenne uprataný, vymenené uteráky a posteľné prádlo na požiadanie. Hotel prešiel rekonštrukciou iba pred rokom - v 2013, info je priamo od delegáta. Hotel má v areáli najväčší aquapark v Tunisku, pre ubytovaných je zdarma. Pre domácich obyvateľov je za poplatok a iba v nedeľu. Tie tobogany sú fakt super nielen pre deti, aj plno dospelákov sa vybláznilo. Chýbala mi na izbe chladnička. Tá je iba za poplatok. Ďalej mohol byť internet. Ten nie je ani za poplatok na izbe. Wifi je iba na recepcii a to za nekresťanské peniaze. Treba si odskočiť blízko hotela do baru, tam je free wifi a tie peniaze miniete na drink a pukance. Poplatok chceli dokonca aj za diaľkové ovládanie k telke. Nemá to zmysel, telka pamätá Krištofa Kolumba a zrní v nej iba pár nemeckých a pár ruských staníc. Ale bez týchto drobností sa dá žiť a hotel vrelo odporúčam. Sám by som sa tu kľudne vrátil. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia