72%
Hodnotenie

Club Thapsus recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Mahdia
17 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 3:30 h
Od letiska
Odporúčanie 57 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 62 %
Izby 65 %
Strava 68 %
Personál 72 %
72%
Celkové hodnotenie
386 recenzií
Janci
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 28.06.2018 Prečítané 1756-krát
40 %
Radi by sme opísali tento hotel a jeho služby. Na niektorých stránkach je opisovaný ako 4-hviezdičkový, čo nemá s realitou spoločné absolútne nič. Neochotný až arogantný personál. Jediný, kto sa na nás usmial, bola upratovačka. Jedlo slabé, ale dalo sa to prežiť 7 dní. Alkohol v jedinom bare, ktorý bol otvorený, bol určite riedený. Otváracie hodiny jedinej reštaurácie pre 1200 ľudí absolútne neprospieva kľudnej dovolenke. Ak ráno nestihnete raňajky, môžete čakať do poobedia na obed. Ak náhodou nestihnete obed, ktorý je pre toľko hostí iba 1,5 hodiny, máte smolu a čakáte zas na večeru. Len pozor, máte na to čas iba 2 hodiny, tak šup šup, rýchlo, rýchlo vystáť radu. Samozrejmosťou je, že jedlo pol hodiny pred ukončením už nedoplňujú. A la carte reštaurácia, tak to už vôbec nie. čítať celú recenziu
pial
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 08.03.2018 Prečítané 1502-krát
93 %
V Tunise sme už boli 3-krát, vždy na inom mieste. Hotel sa nám páčil, pláž neskutočne krásna a aj more. Hotel sa nám páčil, strava vynikajúca, každý si príde na svoje. Na izbe sme mali slabú klímu, to jediné by som vytkla tomuto hotelu. Výhoda je, že vám požičajú osušky za kauciu, vymieňate každý deň, keď chcete. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 29.08.2017 Prečítané 1206-krát
57 %
Dobrý deň, opäť cestovná kancelária uvádza 8 barov, reštaurácie, fitnes, aby som dal veci na správnu mieru - fitko zavreté, čo sa mi už stalo v Tunisku po druhýkrát, reštaurácia bola jedna, ale v tej nikto nebol, bola iba stále vzorovo nastretá aj s pohármi a potom 2 jedálne, z 8 barov fungovali 3, ale to len striedavo, ono to vlastne nie je bar, ale všetko je to krčma, kde stojíte v dlhej rade, väčšinou používajú plastové poháre, ale nie jednorázové, ale také tie hrubé, čo vám dajú nepríjemnú chuť nápoja, na všetko sa čaká a je to bez obsluhy - dokonca aj pri rezervovaní stola sme mali víno v takzvaných "horčičákoch"- hrubostenné poháre bez stopky založené na stole, nemali iné, stále málo inventáru - poháre, príbory, servítky a podobne. Jedlo veľmi jednoduché a podpriemerné, staff sa snažil a pracoval s tým, čo má k dispozícii - OK, fakt sa snažili, upratovanie - veľmi som bol spokojný, len manažment a majiteľ hotelu by sa mal zamyslieť nad tým, čo nám ponúkajú. Školská jedáleň na Slovensku má lepšiu úroveň ako tento hotel, síce píšu, že má 4 hviezdičky, ale reálne max 3. Samozrejme, pripravte sa na to, že do hotela chodí aj domáca klientela a je ich veľa - takže plno hluku a bordelu na stoloch. Ono myslím si, že pomer cena a kvalita je skoro ok, ale radšej uvítam v popise pravdu, ako keď prídem na hotel a zistím, že zas ma oklamali a zavádzali. More pekné aj pláž, animácie veľmi slabé, 1 cd hučí celý deň, bol som tam 8 dní od 21. 8 - 28. 8. 2017 a bol som rád, že odchádzam domov, nečakajte gastronomický zážitok, hlboký podpriemer, niekedy som nevedel, čo mám jesť, tak som si dal chleba s maslom, niekedy som nemal kde sedieť, tak som sedel na múriku a tanier na kolenách, ale zákusky boli super. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 29.08.2017 Prečítané 383-krát
60 %
Dobrý deň, opäť cestovna kancelária Kartago Tours uvádza 8 barov, reštaurácie, fitnes, aby som dal veci na správnu mieru- fitko zavreté čo sa mi už stalo v Tunisku už po druhý krát, reštaurácia bola jedna, ale v tej nikto nebol bola iba stále vzorovo nastretá aj s pohármi a potom 2 jedálne, z 8 barov fungovali 3, ale to len striedavo, ono to vlastne nieje bar ,ale všetko je to krčma kde stojíte v rade dlhej rade, väčšinou používajú plastové poháre, ale nie jednorázove, ale také tie hrubé čo vám dajú nepríjemnú chuť nápoja, na všetko sa čaká a je to bez obsluhy-kde to len debarasujú, dokonca aj pri rezervovaní stola sme mali vino v takzvaných "horčičákoch"- hrubostenné poháre bez stopky založené na stole, nemali iné, stále málo inventáru- poháre, príbory, servítky a podobne. Jedlo velmi jednoduché a podpriemerné, staff sa snažil a pracoval s tým čo má k dispozícii -OK fakt sa snažili, upratovanie veľmi som bol spokojný, len manažment a majiteľ hotelu by sa mal zamyslieť nad tým čo nám ponúkajú. Školská jedáleň na Slovensku ma lepšiu úroveň ako tento hotel, síce píšu, že má 4 hviezdičky, ale realne max 3.Samozrejme pripravte sa na to, že do hotela chodí aj domáca klientela a je ich veľa- takže plno hluku a bordelu na stoloch. Ono myslím si, že pomer cena a kvalita je skoro ok, ale radšej uvítam v popise pravdu ako keď prídem na hotel a zistím, že zas ma oklamali a zavádzali. More pekné aj pláž, animácie velmi slabé,1 cd hučí celý deň, bol som tam 8 dní od 21.8-28.8.2017 a bol som rád, že odchádzam domov, nečakajte gastronomický zážitok hlboký podpriemer niekedy som nevedel čo mám jesť tak som si dal chleba s maslom, niekedy som nemal kde sedieť tak som sedel na múriku a tanier na kolenách, ale zákusky boli super . čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 15.08.2017 Prečítané 467-krát
33 %
Personál arogantný, neochotný, hotel špinavý, jedáleň, ako v chlieve, katastrofa, šváby a kohút vás pravidelne ráno o 3:00 budí. Super vám poviem, nikdy viac! Neviem, čo tu mám ešte písať, proste katastrofa, otras, som znechutená z krajiny, z hotela, zo všetkého, namiesto 3/4 hodiny z letiska nás vozil v noci 2 hodiny v buse, hrôza a des, proste nikdy viac! Ani zadarmo! Jedine more je nádherne, čisté a to je všetko. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 785-krát
77 %
Boli sme tam s manželom a 2 deťmi (3 a 10 rokov), niektoré izby boli po rekonštrukcii, naša nie (ale bola otočená k ihrisku, takže tam bolo ticho a kľud). Posteľné prádlo a uteráky menili každý deň. Kúpeľňa je spolu s wc. Treba brať do úvahy, že ste v Tunisku a nie v Rakúsku. My sme to brali tak, že v izbe len prespíme, osprchujeme sa a dôležité je more. Jedlo bolo fantastické, široký výber, jedli aj deti, čo nám predtým na dovolenkách syn vymýšľal s jedlom. Arabi majú čas, takže si možno vystojíte radu na jedlo a potom nebude príbor, ale však sme na dovolenke, tak čo sa máme plašiť? Arabka na 1 platni robí palacinky s vajíčkami a skoro nikdy netrafí, kto čo chce, takže narobí omelety a 15 ľudí čaká na palacinky. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.02.2017 Prečítané 1272-krát
77 %
Výborná dovolenka, až na to, že sme natrafili na pár nepríjemných ľudí zo Slovenska. A takí chudáčikovia nám nevedia nikdy pokaziť dovolenku, hľadajú len to najlacnejšie a potom plačkajú na recepcii, že majú škaredú izbičku, kúp si poriadny zájazd a keď naň nemáš, tak radšej nerob hanbu vo svete. čítať celú recenziu
Endži
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.08.2016 Prečítané 536-krát
57 %
Po príchode sme dostali "zostatkovú" izbu, pretože ostatné boli plné, poriadne ubytovanie sme dostali na druhý deň, niektorí až na tretí, smrdela kanalizácia, izba neuprataná, všetko špinavé, uteráky a mydlo si musíte pýtať. Cesta z letiska vyše hodiny. Okolie hotela a pláž v poriadku, animácie dobré. čítať celú recenziu
dana
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 552-krát
95 %
tunis nádherná destinácia 15 dnová dovolenka jun2016r čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 16.07.2015 Prečítané 795-krát
87 %
Bola to super dovolenka. Hotel starší, ale čistý a čo je plus do budúcna - rekonštruuje sa. Matrace na posteliach sú nové a to je základ. Personál ako aj upratovačky boli milí a nevtieraví a čo sa týka vody na izbu - tak tú sme ani nepotrebovali, lebo všade jej bolo dostatok. Boli sme tam dva manž. páry a každý bol max spokojný. Určite sa tam na budúci rok vrátime. čítať celú recenziu
alisia Leskovska
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 851-krát
60 %
Cesta z letiska do hotela 1, 5h. Prvé tri dni nefungovala klíma, upratovanie izieb slabé, upratovač si drzo pýtal peniaze aj napriek tomu, že ich deň predtým dostal, wc sa nám pokazilo oprava trvala 3 dni, potom sa pokazilo znovu. Vodu na izbu často nemali a keď bola, na deň sme dostali 1 fľašu/na izbe sme boli 3/. Ľudia inak milí, v pohode. Vrátili sme sa dva dni po tom, čo sa sal útok na jeden z hotelov v Tunise. Jedno je isté:bola som tam 2x a naposledy. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 11.07.2015 Prečítané 497-krát
77 %
Hotel zodpovedá hviezdičkám, je čistý, stále sa niečo upravuje, viacero izieb je zrekonštruovaných, vybavenie je v pohode postačujúce na dovolenku pri mori, areál hotela je upravený, bazény čisté, animátori a personál perfektní a úctiví. Rada sa tam vrátim. čítať celú recenziu
Kačurka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 05.07.2015 Prečítané 651-krát
93 %
Každý si nájde niečo pre seba, kľud, športové aktivity, zábavu s animátormi, veľkí aj malí sa môžu vyšantiť. Od vlani prešiel hotel viditeľnými zmenami k lepšiemu, pláž krásna, upravená. Po útoku zvýšená ochrana hotela aj pláže, cítila som sa bezpečne. čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.04.2015 Prečítané 1107-krát
67 %
Hotel bol podľa očakávania, až na problémy s ubytovaním. Prvú noc nemali pre nás voľné izby, tak nás dali do vedľajšieho hotela. Aspoň nám to potom vykompenzovali peknou izbou s výhľadom na more, pretože Slovákov a Čechov dávajú väčšinou do suterénu. Celkový pobyt bol fajn, strava výborná, more najkrajšie z Tunisu. čítať celú recenziu
Jano
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.04.2015 Prečítané 925-krát
50 %
Slovákov a Čechov ubytujú v najhorších izbách, v smradľavom suteréne ako potkanov a cestovná kancelária sa Vás nezastane, tvrdí, že ubytovanie je záležitosť hotela, a tak si s Vami môžu robiť, čo chcú, ak sa Vám nepáči, môžete odísť (to Vám povedia), neochotný personál pri bare. čítať celú recenziu
Bea
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 05.10.2014 Prečítané 1460-krát
70 %
Hotel bol v pohode, služby na úrovni adekvátnej miestnym pomerom, je vhodný skôr pre rodiny a ľudí, ktorí nepreferujú túlanie po uličkách s obchodmi, mimo hotela vlastne niet čo robiť a veľakrát ani v hoteli, personál je milý, naozaj sa snažia vyhovieť, ako môžu, animátori - ako ktorý, najmä domorodí sa snažia, brigádnicki pomocníci mi pripadali skôr ako osoby, ktoré moc nevedia, čo majú robiť, večerný program bol jednotvárny a dosť nudný. Problémom sú kľúče od izby, lebo je len jeden kus a ak niekto už chce spať a ten druhý ide von, tak je problém, aby sa potom dostal do izby, lebo kľúčom sa aktivuje aj elektrina na izbe, takže ho nemôže vziať so sebou. Izby boli čisté, upratovali, menili osušky a plachty každý deň. čítať celú recenziu
Dominika Mačátová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 1244-krát
77 %
Prvýkrát som bola v Tunisku, počasie bolo super, fúka tam vietor, takže necítite horúčavu. Boli sme v Mahdii v hoteli club Tapsus. Strava bola výborná, obsluha vám niekedy zoberie nedopitý nápoj a nespýta sa, ale to je Afrika a nie Európa. Ubytovanie zodpovedá hviezdičkám. More je nádherne čisté, pláž tiež, naozaj malý Karibik. V podstate by bolo všetko fajn, až na „ZLATNÍCTVO“, ktoré sa nachádza v hoteli na prízemí, kde vám predavač tvrdí, že všetko je zo striebra a zlata, no NIE JE TO TAK. Ja som si našťastie kúpila len jeden prsteň za 20 €, bolo mi jasné, že za takú cenu nemôže byť zlatý, ale myslela som si, že je aspoň pozlátený, tak ako mi tvrdil predavač. Nakoľko som sa chcela presvedčiť, či je to pravda, dala som si to overiť v záložni a tam mi povedali, že je to obyčajná bižutéria. Viem, že v Afrike sú chudobní a potrebujú z niečoho žiť, ale toto je nehorázne, aby zarábali na úkor Európanov také sumy. čítať celú recenziu
KARTAGO klient
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.09.2014 Prečítané 1179-krát
67 %
Dovolenka, ktorú by som už asi neopakovala. Ck by malo zrušiť delegáta, bol to nepríjemný človek. Krajina bola špinavá, za hotelom boli kopy s odpadom. Nie je to dovolenka pre ľudí, kt. preferujú prechádzky po úzkych uličkách s malými obchodíkmi, bola tam jedna ulica s veľkými obchodmi. čítať celú recenziu
Marci
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1878-krát
47 %
Transfer z letiska Enfidha 2 hodiny. Tunis je plny odpadkov az vam je z toho zle a hned na uvod sa vam rozplynie sen o krasnej dovolenke. Hotel priemerny, pre nenarocnych klientov. Hygiena v hoteli priemerna, v Tunise nulova. Tento hotel bol priemerny, no stalo sa nam to, ze hned po prichode nam delegatka oznamila, ze nas hotel je prebukovany, a tak nam vybavila nahradny hotel El Mouradi Cap Mahdia! Tento hotel bol vrcholom spiny, zapachu, hmyzu a odporneho jedla. Po naliehani sme sa o 2 dni mohli prestahovat do Thapsusu. Thapsus bol neporovnatelne lepsi, no na Slovensku by hygiena oba hotely zatvorila. Varujem vsetkych pred dovolenkou v Tunise! Nikdy viac! čítať celú recenziu
Arnold
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 1608-krát
83 %
Tento hotel by som odporučil pre menej náročných klientov. Transfer z letiska trvá asi hodinu. Boli sme ubytovaní hneď po príchode, nakoľko sme do hotela dorazili o 22. 30 hod. Areál hotela veľmi pekný, udržiavaný, vždy čistý s peknou záhradou, s niekoľkými barmi, posedenie na terase, tenisové kurty, mini zoo a detské ihrisko a mini klub pre deti. Veľký bazén s toboganmi. Super animátori, ktorí zabávali deti aj dospelých plus večerné programy. Krásna pláž mušľami a s čistým morom. čítať celú recenziu