65%
Hodnotenie

Club Sunshine Rosa Rivage recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Skanes
20 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 2:45 h
Od letiska
Odporúčanie 47 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 57 %
Izby 63 %
Strava 55 %
Personál 72 %
65%
Celkové hodnotenie
19 recenzií
Simona
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 13.09.2018 Prečítané 445-krát
85 %
Dovolenka bola super, užili sme si ju. Hotel nebol síce 100%, ale vôbec sme si to nevšímali a nehľadali na ňom nedostatky, ale pozitíva, z ktorých sme čerpali a ktorých tam bolo viacej. Spoznali sme tam fakt super ľudí, personál bol zábavný, ochotný a keď bolo niečo treba, vždy vyšli v ústrety. Mali sme super delegáta, ktorému veľmi pekne ďakujeme za jeho pomoc, vždy keď bolo treba, za jeho profesionálny a milý prístup k ľudom a ochotu. Bolo vidieť, že tú prácu má naozaj rád. Kiežby bolo takých ľudí viacej. Určite sa tam ešte vrátime :), odporúčam tým, ktorí si nepotrpia na luxus. čítať celú recenziu
Robo
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 15.08.2018 Prečítané 226-krát
20 %
Odporúčam, aby ste do tohto hotela radšej nechodili. Veď tam nemajú ani poriadnu jedáleň. Určite vám bude pršať do taniera. Dávam jednu hviezdičku, lebo sa nedá dať 0. čítať celú recenziu
Val330
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 10.08.2018 Prečítané 802-krát
53 %
Ubytovanie veľmi dobré. Strava obed aj večera slabý výber, večere studené šaláty zo zbytkov po raňajkách, problémy s trezorom a kľúčom, diaľkové od telky z inej chatky dodané - čiže nefunkčné, chladnička prinesená, nefunkčná, po nahlásení závad, že OK, vyriešime - ani neprišli. WIFI absolútne nefunkčné, za hodinu tak minútu signál, animačné programy strašná bieda. čítať celú recenziu
Samanta
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1103-krát
33 %
Jediné čo bolo pekné bol areál hotela inak nič viac. Všetko bolo ako zo zlého sna okrem počasia :) Ak si chcete oddýchnuť tak určite nenavštívte tento hotel od rána hrajú piesne z 90 rokov až do neskorého večera. Rozmýšlala som dlho komu by som tento hotel doporučila a prišla som na to, že nikomu. Mladý sa nezabavia, starší nemajú kľud a rodiny s deťmi majú k dispozícií jeden bazénik. čítať celú recenziu
Soňa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 936-krát
77 %
Luxusný hotel, krásny areál, rýchly transfer z letiska, ubytovali nás hneď a napriek pokročilej nočnej hodine nám v kuchyni pripravili pizzu, hoci bolo dávno po večeri. Do centra Monastiru sme sa vybrali taxíkom asi 15 min cesty a na jeho pozretie stačí 1-2 hodiny. Do blízkych nákupných centier sme chodili pešo, po hl. ceste alebo po pláži. čítať celú recenziu
Slavo
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 882-krát
43 %
Pozitíva: - krátky let Kosice - Monastir - blízkosť hotela od letiska - relatívne pekne prostredie hotela - Cena zájazdu Negatíva: - strava: raňajky - šunku nepoznajú len ich ,čo je cca ako pre našich domácich milacikov:)vajcia na mnoho spôsobou. Obed-môže byť .Vecera - ok Personal - ak dostane baksis , tak je úctivy ,ale rýchlo zabúdajú takze v konečnom dôsledku sú neochotny.Hundru si o vás a ohovaraju pred vami pri bare. Plaz - čistá hrôza, plno chaluh a hlavne epicentrum meduz! ktoré prhlia sú zákerne a kvôli tomu nikto nevyužíva more ,ale trápi sa pri bazéne. Aj keď každý ide na dovolenku kvôli moru! Chaluhy vyplavené morom opäť natlačil do mora čiže na druhý deň sú tam zas:) otras! Celé je to o cene na úkor mora! Keď sa prejdete po plazi zistite , že všade je bordel Monastir letovisko - neodporúčam!!! čítať celú recenziu
Karin
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 01.02.2014 Prečítané 1589-krát
63 %
Prostredie pôsobí veľmi útulne a pekne. Problémom bola nedostatočná hygiena. Nielenže na pláži sa všeličo povaľovalo, aj areál hotela má čo doháňať. More nebolo tak čisté, ako sme si mysleli. Nedalo sa tu ani šnorchlovať. Sem tam aj more niečo vyvrhlo (nemyslím len riasy). Pozor na medúzy! Lokalita je pokojná. Strávili sme tu príjemnú dovolenku. Super vec v tomto hoteli bola to, že v pondelky sa v areáli hotela koná miestny trh. Malo to svoje čaro a vlastne nákupné možnosti prišli priamo za nami. Každý večer sa konali tematické večery. Animátori sa snažili vymyslieť vždy nový a nový program. Hotel je vybudovaný takmer priamo na pláži. V areáli je aj pekná bazénová plocha majú dva bazény. Odporúčam dovolenku aj pre malé deti. Vstup do mora je ideálny pre maličké deti. Veľmi dlho je voda plytká, čo je ale zlá správa pre tých, ktorí si chceli zaplávať. Nám to teda trochu prekážalo. Ešte sme len prišli do vhodnejšej vody a narazili sme na bojky. Hotel bol pred pár rokmi zrekonštruovaný a je vyriešený tak, že je ľahko prístupný aj pre handicapovaných návštevníkov. To je veľké plus. Personál má dobré jazykové schopnosti. Komunikácia s nimi bola príjemná, sú to priateľskí ľudia. K hotelu patrí pekná záhrada. Všade sú palmy. Pekné miesto. čítať celú recenziu
Robert D.
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 22.07.2008 Prečítané 1104-krát
55 %
Hotel by som nikdy neodporučil známym. Treba si dať pozor. Sú tu dva druhy izieb. Jedno sú apartmány, ktoré zozpovedajú fotografiám z katalógov cest. kancelárií s vlastnou terasou a druhé sú bungalovi, ktoré nemajú žiadne alebo len malé okno. čítať celú recenziu