Španielsko Španielsko
Španielsko, Malorka, Calas de Mallorca Španielsko, Malorka, Calas de Mallorca

Globales Samoa recenzie 

Globales Samoa recenzie 

Španielsko Španielsko
Španielsko, Malorka, Calas de Mallorca Španielsko, Malorka, Calas de Mallorca
Teplota vzduchu: 27 °C
Teplota vody: 24 °C
Pláž: 150 m
Centrum: 100 m
Nákupné možnosti: 100 m
Dĺžka letu: 2:10 h
Od letiska: cca 1:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 64 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 70 %
Izby 77 %
Strava 77 %
Personál 80 %
Ivan
Termín pobytu: Júl 2023 Recenzia pridaná 09.07.2023 Prečítané 0-krát
80 %
Izba pekná čistá, strava bohatá, personál v pohode Čítať celú recenziu
Lucia H.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 10.10.2017 Prečítané 1289-krát
85 %
Veľmi príjemná dovolenka, izby zodpovedajú 3* štandardu, vybavenie naozaj super, biliard, stolný tenis, minigolf... Jediný nedostatok bola strava, ktorá nebola chuťovo zlá len bol skôr taký menší výber a dosť jednotvárne. Ale aj napriek tomu to bola jedna z naj dovoleniek, takže určite odporúčame. Čítať celú recenziu
ajka111
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 22.09.2017 Prečítané 540-krát
77 %
Transfer bol dlhší, ako bolo povedané. Ubytovávali sme sa sami, delegátka prišla až na 2. deň. Izba bez výhľadu na more vo vedľajšej budove na 1. poschodí s terasou, veľmi pekná aj kúpelka, ale hrozný smrad, asi z klímy, žiadna ventilácia na toaletách. Izba od cudzích susedov oddelená iba dverami /rodinné izby/ hrozné, všetko bolo počuť, príchod na izbu, vravu v noci o 2. vykonávanie toalety, balenie ráno o 4. aj grcanie celú noc už nových prišlých susedov. Žiadali sme 2 oddelené lôžka už v ck, namiesto toho bolo malé dvojlôžko + gauč bez posteľného prestierania. Delegátka ochotne riešila na druhý deň, keď prišla, izbu nevymenili, aspoň poslali údržbára prečistiť klímu a poprosili sme upratovačku, aby navliekla gauč. Hotel inak veľmi pekný, pôsobí luxusne, presklený vchod a oddychové zóny s bielym sedením, aj izby dobiela, stretla som aj natierača, čo hneď natieral poškodenú stenu v hale. Stredisko je menšie, ale s množstvom obchodíkov na suveníry, nafukovačky aj oblečenie. Bazén s malou aj hlbokou vodou, občas si v ňom nejaký inteligentný Poliak umýval šľapky, plával v ňom plastový pohár aj špak, keďže fúkalo. + detský bazén. Čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 07.08.2017 Prečítané 547-krát
97 %
Hotel moderný, vhodný aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval cca hodinu, po príchode sme boli hneď ubytovaní. Izby čisté a útulné. Hneď pri hoteli je autobusová zastávka a oproti sú reštaurácie a kopec stánkov so suvenírmi. Každý večer mini disco. Čítať celú recenziu
Ľubica
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 31.07.2017 Prečítané 570-krát
97 %
V hoteli každý deň vymieňali uteráky, upratovali, v jedálni vždy na plné obrátky fungovala obsluha, dopĺňanie. Jedlo výborné, animátori super, je to vhodné pre rodiny s deťmi. Pláž a more krásne, chýbajú tam WC a viacej spŕch, sú len dve. Boli sme nadšení, hotel bol úplne plný, takže check-out sa nedal predĺžiť a sprchovali sme sa v sprche, čo majú určenú pre hostí, čo odlietajú neskôr. Na recepcii sa dohodnete po anglicky, aj po nemecky. Čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 725-krát
60 %
Lokalita v pohode. Hodinka transfer z letiska. Hotel bol plný. Chýbal late check-out, na ktorý robili reklamu na izbe. Delegátka nula bodov, prišla len ponúknuť výlety a to bolo všetko. Nič nám nepomohla, ako keby tam ani nebola. O 11 tej nás vyhodili z izby posledný deň. Sprchovacia miestnosť vybookovaná na celý deň. Otras. Čítať celú recenziu
Benova
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 498-krát
100 %
Boli sme síce cez inú cestovku, ale musíme vysoko ohodnotiť animátorov Firo touru, ktorí robili veľmi dobrú náladu a sprijemnili nám aj tak príjemný pobyt v tomto hoteli. Obdivovali sme ich vystupovanie, jazykové znalosti, schopnosť rozprúdiť zábavu. Vysoko prevýšili zahraničných animátorov. Čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 14.07.2017 Prečítané 260-krát
93 %
Hotel je veľmi pekný, čistý. Na hoteli stále dobrá nálada, keď zistili, že sme zo SR, vždy sa domáci personál snažil hodiť nejaké to slovenské slovíčko. Medzi zamestnancami boli aj Slováci, vždy ochotní pomôcť. Animátori sa snažili robiť šou, zapájali ľudí, boli veľmi milí. Vždy bol k dispozícii program, vedeli sme si vybrať. Izba čistá, každý deň uprataná, k dispozícii trezor za poplatok, nepraktický - na kľúč, takže treba dávať pozor, aby ho človek nestratil. Na hoteli je spoplatnené wifi, takže tiež prekvapenie, ak je niekto internetový maniak. Calles de Mallorca je kľudná lokalita, je tam len jedna diskotéka, takže nie je to veľmi pre niekoho, kto sa chce vyžívať po nociach, hotelový program a bar končí 23. 30. V okolí sú však aj nejaké bary, takže dá sa posedieť aj dlhšie. V blízkosti sú dve pláže. Okolo mora vedie krásny chodníček, perfektný na prechádzky alebo ranný beh. Veľa možností tam inak nie je, no sú k dispozícii rôzne výlety, ak má niekto pocit, že by sa tam nudil. :) Odporúčam to na maximálny oddych, relax, regeneráciu, nič nerobenie. :) Čítať celú recenziu
Lucka
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 23.09.2016 Prečítané 947-krát
80 %
Slušný hotel s veľmi dobrými službami. Hotel rieši aj animácie a to najmä pre deti a večer pre dôchodcov. :) V deň odchodu sa dá priplatiť neskorší odchod z izby o 14:00 za 10 eur a o 16:00 za 20 eur. Možnosť osprchovať sa v samostatnej miestnosti hotela. Čítať celú recenziu
Tina
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 01.09.2016 Prečítané 388-krát
80 %
Hotel odporúčam, slovenskí animátori, výborná strava, krásne pláže, ponuka množstva výletov, možnosť zapožičania autíčka, boli sme tam 11 nocí, ale stačilo by nám aj 7, posledný deň izbu stačí opustiť o 11.00hod a hotel ponúka sprchu i uloženie batožiny, odlet o 23.20hod nám s dieťaťom dal však už zabrať. Čítať celú recenziu
Rodina s teenegermi
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 503-krát
80 %
Hotel je sice starsi, ale udrziavany a cisty. Personal skvely. Strava super. Hlavne nadherne more a plaz, sice mensia, ale o to krasnejsia. Vraj vela ludi, ale to vobec nevadi, je to leto a ludia patria k dovolenkam. Na kraji je mozno viac, ale tym, ze je velmi plytke velmi dlho, sa ti ludia roztratia a vobec to nevadi. Nadherne okolie. Prenajali sme si auto a boli pozriet aj ine plaze, ale tato bola naozaj krasna, mala svoje caro. Velmi skvely animacny tim, naozaj veselo, zilo to tam. Odchadzali sme smutni a so slzami v ociach. Aj dospeli, ale aj decka teenegeri. Skutocne super. Čítať celú recenziu
Mariana, Nitra
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 07.07.2016 Prečítané 947-krát
90 %
Po precitani viacerych recenzii som mala obavy, comu verit. Verte tym pozitivnym. Mame za sebou asi 20 dovoleniek pri mori, ale tato bola asi najlepšia, dnes sme sa vratili. Hotelovy komplex s bazenmi, mini golfovym a detskym ihriskom, ciste denno denne upratovane izby, mily personal, super sluzby, bohata strava, vyborne animacie pre deti, mladez aj dospelych. Velka spokojnost. Jedine minus - wifi polhodina zdarma, denne nefungovalo. Ranajky boli bohate: vajicka na vsetky sposoby, klobasky, slaninka, opekane sendvice so syrom a sunkou, syry, sunky, salamy, salaty, zelenina, ovocie, kolaciky, keksiky, musli, susene ovocie, rozne jogurty. Obedy: kuracie, bravcove, ryby, morske zivocichy, zemiaky, hranolky, ryza, cestoviny, salatiky, zeleninka, ococie, detsky bufet s kroketami, reznikmi, spagetami, rozne omacky k cestovinam, zakusky, torty, peny, zelatina, pecene banany, spanielska paella, spanielske tortilly, spanielske kolace. Vecere rovnako siroky vybery. Tiez zmrzlina, dzusy, kava a pod. Naozaj si vyberie kazdy, a nemate sancu ochutnat vsetko. Plaz bola super cca 300-400m od hotela, jemny piesok, pozvolny vstup do mora, super vlny, nasmiali sme sa. Hoci vela ludi aj domácich. Krasna promenada popri skalnych utesoch, nadherne tyrkysove more, krásne kvety vsade, uzasne prirodne scenerie, super na ranné behanie, ci vecerne prechadzky. Vylet do Palmy a Valldemosy - horskej dedinky, pekny aj s vykladom, ale drahy, nato co sme videli. Stal 45 eur, francuzska cestovka ho robila za 38 eur. Okrem platenej wifi, delegatka asi nema rada svoju pracu, chceli sme ist do kostola, povedala, ze kostol je za postou, ale nebol, vraj az v Porto Cristo, co nam povedala recepcna. Tiez delegatka nevedela, ako je to s obedom a vecerou v den odchodu. Mate to v cene, kludne mozete ist, naramky Vam nechaju, nikto nic nekontroluje. Tiez sa v posledny den mozete osprchovat vo vyhradenej miestnosti, vypytajte si kluce na recepcii, daju Vam aj ciste osusky, hoci delegatka od toho odhovara, nepocuvajte ju. Naozaj prijemny pobyt. Odporúčam. Urcite sa vratime. Hasta pronto. ;-) Čítať celú recenziu
Nora
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.11.2015 Prečítané 1509-krát
73 %
V auguste 2014 sme sa s manželom a dcérkou (6r. zúčastnili dovolenky na Malorke - hotel Samoa. Hoci som mala pred odchodom určité obavy (hotel je oficiálne 3*), počas pobytu sme sa presvedčili, že by mohol mať pokojne aj 4*. Hotel je čistý, personál veľmi slušný, strava výborná (čo sme ani nečakali. a animačný program sa vám za tých 8 dní tiež nezunuje. Výhodou je, že máte večer kam ísť, hotel je priamo v meste a má aj výhodnú polohu, pokiaľ chcete ísť niekam na výlet. Svoje si tu nájdu všetky generácie. Nevýhodou je jedine trošku tesná / malá pláž asi 200 m od hotela, transfer z letiska cca 1 hod. Hotel ma príjemne prekvapil najmä výbornou stravou a službami, môžem ho len odporúčať. Čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 1135-krát
87 %
Veľmi príjemný hotel, jednoduchšie zariadené izby, vždy čisté, každý deň upratané, personál usmievavý, milý, transfer z letiska cca 50 min. Ubytovaní sme boli okamžite po príchode, pláž blízko schodmi cez hotel je to bližšie ako obchádzať celý hotel. Čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 04.08.2015 Prečítané 1192-krát
90 %
Hodnotíme na tri hviezdičky. Hotel perfektne vybavený, slušný a ochotný personál, výborné jedlo, veľký výber. Transfer z letiska cca jednu hodinu, hneď nás ubytovali, prekrásne okolie. Čisté pláže, priezračná vodička, teplý, jemný piesok. Otvorené more. Čítať celú recenziu
anonym
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 1440-krát
93 %
Úžasná dovolenka na španielskom ostrove Mallorca♥, určite odporúčam, vrátili by sme hneď☺. Veľký hotel, ale práve to bolo na tom super. Animátori-skvelí(2 slovenské animátorky), strava super, strašne veľký výber. Všetko to vymenuvávať nebudem, pretože by som to ani nedopísala. Personál super, ochotný, izby vždy čisté - musím podotknúť v izbe bol bidet :D, nič iné netreba, proste odporúčam! ♥ Čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 17.06.2015 Prečítané 1681-krát
87 %
Hotel zodpovedá 3 hviezdičkám, zariadenie staršie, denne upratané, ochotní recepční. Prístup delegátky OK, bola 2-krát, ovláda históriu ostrova, odporučila nám výlety cez CK, ale chceli sme aj individuálne, nemala absolútne problém, pomohla nám vybaviť auto z požičovne. Je zabezpečený skvelý animačný tím, každý večer bol program, v priebehu dňa súťaže a program pre deti. Fajn. Čítať celú recenziu
kata
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.09.2014 Prečítané 3561-krát
33 %
starý hotel, zatuhnutý smrad, lepkavé, vysedené sedačky vo vestibule, dvere-zárubne v otrasnom stave, okolo zárubní opadala omietka zo steny, plieseň vo sprche, chodby na poschodí viď. socialistické internáty-linoleum. Upratovačka používala 1 handru na upratovanie všetkých izieb. Strava:raňajky prispôsobená anglickým hosťom-pečená slanina, hranolky, fazuľa, párky. Pláž: pocit sardiniek, špinavá, malá. Maximálna nespokojnosť. Čítať celú recenziu
milan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 2661-krát
63 %
Personál príjemný, ústretový, izby staršie, ale čisté, každý deň upratané, v izbách všetko počuť a pri ožratých Angličanoch ste prebudení 10-krát za noc. Strava pre mňa zle, totálne prispôsobená väčšinovej anglickej klientele, čiže čistá katastrofa všetko totálne zle ochutené, vysmážané a mastné. Bol som v Španielsku niekoľkokrát, ale so španielskou kuchyňou to nemalo nič spoločné. More pekné a čisté, občas väčšie vlny, počasie super. Pláž by mohla byť čistejšia - samý špak. Nabudúce sa určite vyhnem hotelu, kde prevažuje anglická klientela. Celkovo dalo sa, ale už by som tam nešiel. Čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 2377-krát
87 %
Krásna dovolenka na Mallorke, aj keď sme išli so zmiešanými pocitmi, čo sa týka ubytovania, ale bolo úplne v pohode, zariadenie staršie, ale čisto všade, uteráky menili každý deň, umývali dlážku. Mali sme izbu na 5. poschodí - v pohode aj po schodoch. CK to mala zvládnuté super, animátorka Miška bola s nami celý pobyt, delegátka prišla 2x. Program pri bazéne bol takmer celý deň pre deti aj pre dospelých, možnosť požičania tenisových rakiet, aktivity super. More bolo úplne úžasné, pláž cca 100 m - čistučká. Strava bola vynikajúca, určite si každý vždy vybral, nikdy nechýbali čisté taniere, čašníci pracovali v rýchlom tempe :-). Je to tichšia lokalita, ale večer je možnosť ísť na promenádu na kvalitnú kávu a miešané drinky, malé nákupy. Celkový dojem super, sme maximálne spokojní. Čítať celú recenziu