70%
Hodnotenie

Club Almoggar Garden Beach recenzie 

  • Maroko
  • Maroko
  • Agadir
  • Agadir
21 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
4:00 h
dĺžka letu
cca 4:30 h
Od letiska
Odporúčanie 58 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 67 %
Izby 62 %
Strava 62 %
Personál 68 %
70%
Celkové hodnotenie
233 recenzií
Stano, SNV
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 13.06.2013 Prečítané 1013-krát
55 %
Ak človek dáku tú arabskú destináciu prejde, vie čo očakávať, Al Moggar nie je Sheraton a ak vynecháte niektoré výnimočné miesta hotelu ako je WC pri bazéne, tak môžete mať celkom pohodovú rodinnú dovolenku. čítať celú recenziu
ema, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 12.07.2012 Prečítané 1710-krát
18 %
Hrôza!!!! Verejná pláž špinavá a plná domorodcov. Oceán nechutný, špinavý, plný odpadkov. CK ak chce tento hotel ponúkať, tak iba ako s 2-mi hviezdičkami s poznámkou že neručia za čistotu. Určite nikdy viac MAROKO, a ani nikdy viac táto CK. čítať celú recenziu
pavel, trnava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 04.09.2011 Prečítané 3457-krát
60 %
Môj celkový dojem je rozpačitý. Ale to je aj celé Maroko. My sme totálne nenároční turisti,ktorí vďaka kamarátke z CK presne vedeli do čoho idú. Vedeli sme že môžu byť šváby ,muchy, špina a aj boli! Taktiež sme vedeli, že Maroko je krajina, ktorá na Vás určite urobí dojem a aj urobila! Vedeli sme, že maročania sú leniví, bordelári a tiež sa to potvrdilo.Keď bol "ramadán" nerobili, lebo bol. Obchody otvárali aj o 21.30 hod miestneho času! Keď ramadán skončil, 2 dni mali festival konca ramadánu a opäť nerobili,lebo oslavovali... Počas ramadánu boli pláže,promenáda a hotely bez domorodcov. Po jeho skončení ich bolo zrazu všade plno.Taktiež si treba zvyknúť na to, že sa zvyknú kúpať v tých ich kúpacích celo telových odevoch /teda hovorím o ženách/, Jediné,na čo sme vôbec neboli pripravení bolo počasie. Ale to som zistil až na mieste a od domorodcov! Agadir je špecifický počasím aj v samotnom Maroku. Najhorší mesiac na dovolenku v Agadire je august,najlepší apríl-jún a september-november. Bolo traumatizujúce, že sme za 11dní 8x videli slnko až po 12 hod miestneho času.Nad Agadirom je totiž hlavne v auguste stále niečo také,ako hmlový opar!!! Niekedy ho vietor rozfúka pred obedom, niekedy nie. My sme to šťastie mali iba 2x.Pri tomto opare klesá teplota neraz až pod 20 st. a fúka pomerne silný vietor, čo chlad ešte znásobuje! To bol pre nás všetkých, ktorí sme cestovali za slnkom a teplom šok. 2 dni po príchode / druhá polovica augusta/ sme slnko nevideli vôbec... Najteplejší deň sme mali 31 st. inak od 25-28 st. a stále chladný vietor.Ale aj pri takýchto teplotách je tam slnko veľmi agresívne a opaľuje, aj keď je zamračené. Doporučujem veľmi silné faktory. Ja som išiel už veľmi opálený ale pálenie som cítil aj napriek tomu. Každé hodnotenie je však subjektívne,tak sa rozhodnite.... Já sám teraz neviem,či by som ešte raz išiel,alebo nie... čítať celú recenziu
maria
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 14.08.2011 Prečítané 3213-krát
91 %
vcera sme sa vratili z agadiru bola to nasa najkrajsia dovolenka najviac sa nam pacilo pocasie ktore som este nezazila rano bolo pod mrakom s ktoreho sa rosilo o 10h. zacalo byt prijemne teplo az do 4h. potom zasa prijemne pod mrakom a pritom sme sa opalili do tmavo bronzova a ziadne horucavy zazila som aj osetrenie na chirurgii nakolko som dostala infekciu na 4 zuby zdravotnictvo na vysokej urovni pomohli i ihned antibiotikami a inymi liekmi od srtasnej bolesti a toto vsetko mi vybavili a objednali dokonca doviezli taxikom do nemocnice ktory mi dokonca zaplatili a mic nechceli nase delegatky za co srdecne dakujem za osetrenie som platila 20€ a za vsetky lieky 19€ takze nic strasne a dovolenka pokracovala vo veselej nalade izby boli stale upatane neviem kto tu pise recenzie ale teraz mi to pripada ako agenti z inych cestoviek maroko sa len rozvija ale k nasej spokojnosti ak chcete zazit pokojnu a bez horucav dovolenku ale pritom plnu mora a plno bazenov s dostatocnym mnozstvom lehatok doporucujem all mogar čítať celú recenziu
Naďa, Trnava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 20.07.2011 Prečítané 3276-krát
64 %
Nemám žiadne negatíva, doporučujem dovolenku.Bola výborná. Atmosféru na každej dovolenke si musíte ako rodinka vytvoriť sami a nedať sa otráviť ničím. Veď predsa tisícky km nebudem rozmýšľať či sa na mňa čašník usmial alebo gánil. Treba si predstaviť v jeho pozícii seba a hneď začnete inak zmýšľať. Pri strave sa hovorí, že 100 ľudí, 100 chutí. Je to výborný priemer, dovolenku vrelo doporučujem. Až na tie smradlavé skrine, bolo všetko OK. Celý areál bol nádherný, čistučký. Ak pôjdete mimo areálu prekvapí Vás nečistota, doternosť obchodníkov, atď - ale to je niečo s čím musíte rátať ,pretože ste ľudia v " Afrike". čítať celú recenziu
Maria, Trenčín
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 12.07.2011 Prečítané 2110-krát
65 %
Priemerný hotel s priemernými službami. Za fitness, wellnes, billiard sa všetko pripláca. All Inclusive si asi predstavujem inak. Hotel s poľskou klientelou, čo je naozaj vidieť... Miestni zamestnanci (animátori) sa chovajú skôr ako hoteloví gigolovia. Avšak krásna záhrada, dva bazény, zmenáren, lobby s wifi... K CK - extrémne predražené výlety, na ktorých sa aj tak nič nedozviete... ak hovoríte anglicky, doporučejm ísť s miestnou cestovkou, ktorá je za polovičnú cenu a aspon zažijete pravú marockú atmosféru. Treba si uvedomiť, že sme v Afrike a arabská mentalita je predsa len niekde inde.Miestni obyvatelia vedia byť naozaj otravní a neodbytní. Avšak s nadľadom a úsmevom sa to dá zvládnuť. Rozhodne sa nejedná o tzv."vylihovaciu plážovú" destináciu. Agadir ako taký je už moderné mesto bez starobylej mediny, čiže tam tej historíe veľa neuvidíte. Užasný je starý souk-bazár, kde sa ocitnete v inom storočí...Maroko skôr ako poznávací zájazd. čítať celú recenziu
Jarmila K., Janova Lehota
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 24.06.2011 Prečítané 2260-krát
44 %
Maroko nikdy viac, ak chcete pretrpieť 11 dní nech sa páči navštíviť hoteľ Al Moggar. Za tie peniaze som mohla absolvovať Egypt 2 x a na inej úrovni. čítať celú recenziu
Imrich J., Považská Bystrica
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 20.08.2010 Prečítané 3672-krát
31 %
Veľmi zlý a s Marokom i cestovnou kanceláriou som skončil. Neviem kde vzali tie 4hviezdy, keď Angličania majú pre tento hotel len 3 hviezdy a poliaci len 2+. Absolútne nezodpovedá kategórii ani cenám. Výlety-mnohé len s anglickým výkladom a v poobedňajšom čase. Keď budem chcieť poznávať, tak si vyberiem poznávací zájazd a nie pobytový. Moja rada- keď bakšiš tak v 1USD, tvrdo aj za cenu kriku sa domôcť práv a nedať na ich nedá sa, alebo za chvílu. čítať celú recenziu
Maja, Šaľa
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 19.08.2010 Prečítané 4142-krát
84 %
Zodpovedal 4 hviezdičkám, na to že sa Maroko rozbieha sme boli spokojní. čítať celú recenziu
Lucia, Detva
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 10.08.2010 Prečítané 3943-krát
80 %
Celkový dojem veľmi dobrý, nám sa páčilo, v Afrike sme už boli niekoľko krát a zatiaľ ani raz nesklamala. Určite Maroko a tento hotel odporúčam tým, ktorí chcú vidieť a zažiť niečo nové, odlišné a nie celú dovolenku sa opíjať a frflať, nadávať na cestovnú kanceláriu a znepríjemňovať oddych ostatným svojou rozmaznanosťou.. Veľmi pekná dovolenka. čítať celú recenziu
Ľubka
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 10.08.2010 Prečítané 4685-krát
76 %
Reagujem na hrozné recenzie. Ja som už toho pocestovala dosť a mám dojem, že tí čo píšu negatívne recenzie nechodia na dovolenky za poznaním novej krajiny, ale sedia na hoteli a vadia sa za lehátka a kritizujú všetko čo sa dá. Pokazia si tak celú dovolenku. Ja na ich mieste si za tú cenu zaplatím kúpele na Slovensku , keďže nechcú spoznávať nič iné len barové pulty a priestory hotela. Oni vôbec nevedia o čo v Maroku prišli. Je to úžasná krajina plná krásnych miest na spoznávanie, úplne iná kultúra, krásna príroda. Treba vidieť a zažiť atmosféru Marakešu, Atlasu, sadnúť si medzi domorodcov a sledovať ich život,počúvať ich hudbu. Pre mňa to bol nezabudnuteľný zážitok. S CK som spokojná , aj s prácou delegátky. Nezávidím jej, keď musí počúvať a riešiť kopu nezmyselných sťažností. čítať celú recenziu
Tibor S., Kosice
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 08.08.2010 Prečítané 4192-krát
24 %
odporna zlodejina a klamstvo zo strany CK, najhorsia tzv dovolenka v mojom zivote , vecsina nasho turnusu podala staznost a prave pracujeme na hromadnej zalobe. nejake foto som hodil na facebook: http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=36946&id=100000460591822 čítať celú recenziu
Dana R., Povazska Bystrica
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 02.08.2010 Prečítané 2854-krát
40 %
Nedoporučujeme túto destináciu ako pobytovku,ešte sa musia veľmi učiť,ako to má vyzerať s All inclusivom.V niektorej recenzii som sa dočítala,že sme sa predsa neprišli najesť ako králi,keď doma jeme bohvieako?To je teda sila.Keď si zaplatím nadštandard,tak ho aj vyžadujem?Alebo Slovákovi stačí aj "vyžerák":Krajina je pekná,odporúčame ako poznávačku.My sme mali predražený Marakesch,s nezaujímavými prehliadkami,to,čo bolo v ponuke,sme vôbec neabsolvovali,len akúsi prezentáciu u mastičkárov.V Antiatlase to bolo pekné,ako sme všetci konštatovali.Ak niekto napísal,že všetko bolo super,tak to bol asi pracovník cestovky,alebo ich známy,lebo nemal pravdu.Na 4 hviezdičky to z´daleka nebolo,hotel nemal ani jednu,ja by som im dala dve-maximálne a to za peknú záhradu,ktorá naozaj nemala chybu.Pláž s tisíckami domorodcov,ich hudbu,ktorú sme museli počúvať do rána,promenáda s tisíckami domorodcov,takže žiadne súkromie.Počasie...voda..do tohoto hotelu a ako pobytovka nikdy viac.Viem,o čom hovorím.Je to čistá pravda! čítať celú recenziu
Ala B., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 02.08.2010 Prečítané 2862-krát
24 %
Keď sa nechcete za drahé peniaze cítiť ako žobrák zďaleka sa tomuto miestu a hotelu vyhnite. Nikdy viac Maroko!!! Už na druhý deň som mala toho plné zuby. čítať celú recenziu
Marian, Banska Bystrica
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 31.07.2010 Prečítané 5149-krát
20 %
Nikdy v zivote viac do Maroka. CK sa uspesne postarala ze v Afrike som bol posledny krat. Delegatka neurobila v postate nic okrem toho ze sa snazila ospravedlnit arabov. PS: Dajte im svoje prachy a oni vas vyvezu na hnojisko !!! čítať celú recenziu
Erika M., Šaľa
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 30.07.2010 Prečítané 2987-krát
89 %
Páčilo sa mi tam. Viac europske ako Egypt. Čistejšie. Dajte si polpenziu, lebo inkluziv sa neoplatí. Obedy nič moc a na pitie si kúpite. Taxikom sa dostanete do obchodného domu Marjane kde si kúpite čo potrebujete aj víno. Alebo na trhovisko kúpiť ovocie. Predražené sú výlety. Tí čo vedia anglicky za 30 Eur do Marrakeša cez miestnu cestovku. Ja som platila 70Eur. Môžete telefonovať automatom s kartou lacnejšie. čítať celú recenziu
Peter, Nitra
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 26.07.2010 Prečítané 3010-krát
27 %
Nikdy viac !!! No co tu poradit??? Fotky nie su vsetko a hviezdicky taktiez,ale ten,co daval hviezdicky tomuto hotelu,tak ten musel byt dobre zhviezdickovany. Ved tu nebolo okrem Napoleona v bare nic 4 hviezdickove. No aj pri tom Napoleonovi,ktovie,co bolo vo flasi??? čítať celú recenziu
Stefan, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 21.07.2010 Prečítané 4782-krát
20 %
Celkový dojem: OTRASNÉ !!! Na úrovni 1* Ak chce niekto prežiť horor, odporúčam. Ale inak to neodporúčam ani svojim nepriateľom. čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 20.07.2010 Prečítané 3367-krát
35 %
Podľa mňa by CK mala tento hotel úplne vyčiarknúť z ponuky, alebo ho predávať ako 2*. čítať celú recenziu
anija
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 16.07.2010 Prečítané 4050-krát
29 %
v4 hviezdičkovom hoteli v Afrike žiadne chladničky, čo je absolutne nepochopiteľné, poriadaný zájazd jeden poldenný s domorodým sprievodcom s anflickým výkladom pre vyspelých slovenských turistov, čo bolo absurdné, prelet cez suk s 20 min. zástavkou na vopred dohodnutom mieste kde nás náš "spriecvodca" 2O minút nechal na nákup ničoho, ale potom si šiel pýtať od predavačov bakšiš, výlet do Marakešu 70€ návštevy aabsolútne nudných a nezaujímavých miest, husací prechod cez povestný suk, kde nás fotil nejaký ksicht v tričku Unicef celou našou husacou púťou, nikto nám nevysetlil kto to bol a prečo nás fotil, hlavne, že išiel s nami akýsi domorodý ochranca v nočnej košeli, aby nás vraj strážil, obed v reštavrácii, kde minerálku za 3 dirhamy predávali za 35 lebo občerstvenie nebolo v cene, no des, obed zasenejaké divné kurča s mini ryžou, lebo predjedlo bola zase utajená zmes. Na záver sme dostali až 2O minút na to, aby sme mohli individuálne naštíviť suk-trh, čo nebolo ani dosť času sa od autobusu dostať k prvým predavačom, a nie to si pozrieť iné zaujímavosti /zaklínači hadov/, zvieratá, predaj korenín, ´datlí, fíg atď. Eľte sme boli upozornený našou sprievodkyňou, že je dobrým zvykom dať šoférrovi bakšiš, na čo pri dorazení do hotela nám preventívne neotvoril ani zadné dvere v autobuse, aby sme náhodou nezabudli dať bakšiš, no otrasné. jediné pouitívum je pekná udržiavaná záhrada v celom areáli hotela a ináč pre nás, slovenských obyčajných a zrejme len zaujímavých turistov cvakať neskutoťné sumy za hotel, ktorý ledva dosahoval úroveň 1-2 hviezd aj to pri úpale. Ceny od buka do buka, kde ako, úplne mimo. No 4 hviezdičkový hotel ako z horroru. čítať celú recenziu