72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
 Jordánsko, Aqaba, Tala Bay  Jordánsko, Aqaba, Tala Bay

Grand Tala Bay Resort recenzie 

Grand Tala Bay Resort recenzie 

3:20 h
40 °C
40 °C
26 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
980 €
980 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 67 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 63 %
Izby 78 %
Strava 62 %
Personál 70 %
72%
Celkové hodnotenie
21 recenzií
daja
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 22.08.2019 Prečítané 224-krát
80 %
Hotel pohodový. Cesta z letiska 25 min. Dovolenka vhodná aj pre rodiny s deťmi. Ubytovanie vďaka delegátom CK H...... relatívne rýchle. Izba deluxe veľmi priestranná, denne upratované. Bazény s teplou vodou. Prostredie veľmi pekné. Vstup do mora v topánkach. Ježkovia pri vstupe. More príjemné, čisté. Veľa rybičiek. Animátorky a delegáti skvelí. Podávajú skvelé info. Výlety veľmi dobré s perfektným výkladom. All inclusive iný ako je zvyk v Turecku, ale plne postačuje. Pekná dovolenka. čítať celú recenziu
Margita
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 17.08.2019 Prečítané 195-krát
100 %
Tala Bay Resort 51 + sme navštívili 2 x. Opakovane ako i minulý rok sprievodcovia ako i animátorky super. Boli sme na výlete v Jeruzaleme, pre moje boľavé koleno som mala doprovod Viktóriu a Denisa mi zadala menej náročnú trasu prehliadky mesta. Videla som úžasné pamiatky, ktorá pre mňa znamenajú veľmi veľa. Ubytovanie i strava výborná. Ďakujem i pani Kristíne, pánovi Michalovi za ich úžasnú prácu pre krásny pobyt v Tala Bay Resorte. Transfer z letiska bol rýchly. Bazén bol výborný ako i práce animátoriek s deťmi, venovali sa i dospelým. Patrí im veľké ďakujem. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 10.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Definitivne nejlepsia dovolenka. Odporucam kazdemu. Nemam co vytknut. Animacie vyborne. Delegat neskutocny, vedel vsetko, prijemny. čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 29.09.2018 Prečítané 2506-krát
100 %
Po prílete do krajiny sme sa ocitli na rozprávkovom mieste, v nádhernom veľkom hoteli orientálnej architektúry priamo pri mori. Hoteloví zamestnanci nám pripravili ubytovanie na izbách oveľa skôr, ako malo byť, nosili nám kufre z autobusu až na izbu a nik z nich ani náznakom neočakával bakšiš, po celú dobu pobytu turistov úctivo zdravili, boli milí a usmievaví. Izba bola vzorne uprataná, posteľnú bielizeň nám vymenili 3 x za pobyt, hoci to podľa mňa nebolo potrebné. Malichernosti s uterákmi či drobnými nedostatkami sa dali vyriešiť bez problémov, v priebehu pár minút, ak som dobre počula, hotel má vraj cca 300 izieb, je pochopiteľné, že niečo sa môže opomenúť. Je to však o tom, či človek hľadá chyby, alebo pohodu a relax, ktorú tam rozhodne možno nájsť. Pláž s bielym pieskom je úžasná, žiaľ, turisti ju znečisťujú porozhadzovanými ohorkami z cigariet, slamkami či plastovými pohárikmi, hoci odpadkové koše sú k dispozícii. Vyžadujú maximum služieb, ale niektorí sa správajú ako ignoranti. Okrem Slovákov tam boli Rusi, Arabi a ku koncu nášho pobytu prišli Číňania alebo Japonci, neidentifikovala som to presne. More bolo krásne a kľudné s teplou, čistou vodou, topánky do vody sme nepoužívali, hoci tabuľa na pláži ich odporúča. Zamestnanci hotela boli všadeprítomní a pracovali na údržbe hotela a jeho okolia. Stravovanie all inclusive v reštaurácii Aziab bolo skvelé, bohatá ponuka jedál umožňovala výber pre každého, jednoducho jedlá a nápoje od výmyslu sveta. Nealkoholické nápoje rozlievali z originálnych fliaš, alkohol chutil rovnako originálne, žiadne patoky a žiadne mierky, nalievali koľko hrdlo ráčilo. Voda bola k dispozícii stále. Napriek tomu, že v druhom septembrovom týždni už nemal fungovať animačný program, tento tam prebiehal, animátori boli milí cez deň, rovnako aj počas večernej zábavy. Ak to zhrniem, bola to veľmi príjemná dovolenka v nádhernom prostredí, kam by som sa rada ešte niekedy vrátila. A hoci niektoré recenzie na tento rezort neboli príliš pozitívne, ja som veľmi rada, že som sa rozhodla práve preň a nemohla som urobiť lepšie. čítať celú recenziu
Emily
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 25.09.2018 Prečítané 1595-krát
50 %
Az ked nam boli poslane podklady, sme sa dozvedeli, ze cestujeme cez inu ck, nez sme povodne mali - cena 1700 EUR. Za co? Neviem. Meskajuce lietadlo - skoro 3 hodiny. Cely pobyt nezodpovedal 5 hviezdickam. Strava stale to iste, bez chuti - iba pred koncertom domaceho spevaka bolo barbecue. Izba spartansky zariadena - postel, tv, sedacka a stolik - to bolo uz za priplatok. All inclusive sluzby - katastrofa, ziadny vyber napojov - na pridel v beach bare, koktejl 1 alko a jeden nealko. Minul sa, mali ste smolu, nanuk iba na pridel 1 druh. Citili sme sa ako zobraci. V bazenoch hlucni domaci v burkinach. Personal arogantny, neochotny, keby pohlady zabijali... Ked som sa dozvedela, ze sme za dovolenku bookovanu v juni zaplatili o 450! eur viac ako ini dovolenkari, musim povedat, ze to bol vrchol, pretoze mnohi z nich mali krajsie izby, vyhlad atd. Iba kvoli vyletom sme sa nezbalili a nesli domov. čítať celú recenziu
DeeDee
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 1281-krát
83 %
Velmi pekny, priestranny, cisty hotel. Krasne izby. Velky pocet bazenov, kde je jeden cisto pre dospelych, cize sa vam tam nebudu pliest deti. Krasna plaz s novo navezenym bielym pieskom. Strava je tiez chutna, aj ked je pravda, ze sa jedla opakuju, na ten tyzden nam to vobec nevadilo. Zamestnanci hotela su mili, napomocni, nevtieravi a HLAVNE nepytaju za kazdu malickost baksis! Urcite odporucam vylety do Petry a k Mrtvemu moru - je to zazitok. Male varovanie: Delegati nam hned po prichode odporucili snorchlovanie mimo arealu, asi tak 10 min od hotela na verejnej plazi. Utesy a koraly su tam sice krasne, ale rozhodne to nie je vhodne miesto pre zeny. Plno Arabov, ktori vas kludne vo vode obchytkavaju, ako keby sa nechumelilo, museli sme odtial hned odist! čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 2733-krát
80 %
Grand Swiss Belresort Tala Bay *****. V súčinnosti s recepciou a delegátmi CK prebehlo ubytovanie vo veľmi krátko čase, zato im patrí veľká vďaka... o 11 hodine sme mali izbu... Hotel je postavený v arabskom štýle, nižšie domky, izby primerane veľké, prostredie je veľmi pokojné. Servis na izbách v priemernej kvalite, drobné nedostatky ako neúplný stav uterákov, nemôže byť veľkým problémom, hneď po nahlásení bolo všetko doplnené. Strava - nakoľko sme v arabskej krajine, nečakali sme nič iné ako to, čo bolo ponúkané, táto informácia bola CK oznámená, možno by bolo vhodné, aby v miestnosti, kde podávali jedlo, vymenili žiarovky za silnejšie, nakoľko bol problém si v šero-modrej farbe vybrať niečo na tanier, tento problém sme komunikovali s delegátmi a animátormi, avšak domáci management nechcel o tom počuť. Čo sa týkalo raňajok, jeden kuchár vybavoval prípravu vaječných jedál, praženíc a pod. Možno by mohli nasadiť dvoch pracovníkov na túto činnosť, nakoľko tam denno denne bol veľký rad... Čo sa týka podávania alko a nealko, všetko bolo podľa informácií CK, hneď prvý deň nás na to upozornil delegát CK, bolo treba nabehnúť na tento systém, nealko nápojov bol dostatočný výber, kocky ľadu to vylepšovali... Na pláži bolo dostatočné množstvo postavených slnečníkov, len na nich chýbali striešky, to snáď doplnia cez zimu a ak to bude, tak pláž bude v top kvalite, navezený biely piesok postupne kropili, aby nebol vetrom odfukovaný, možno by mohli doplniť zábrany pri slnečníkoch... do mora sú veľmi vhodné topánky, nakoľko na niektorých miestach sú ježkovia, dá sa aj šnorchlovať, je tam čo vidieť, dokonca pod nami plávala raja... Bazény sú dostatočne veľké, dva veľké a dva menšie... ale more je lepšie. Personál je veľmi uzatvorený, nevenujú príjemný úsmev len tak. Čo sa týka delegátov a animátorov, skutočne si zastali svoju prácu na výbornú, boli sme na jednom celodňovom výlete, výklad o danom mieste bol vyčerpávajúci, skutočne super, animátori denne zabávali naše deti a deti boli veľmi spokojné, ceny výletov sú kalkulované vo vyšších sumách, a preto sme nepochopili skladanie sa šoférovi za odvezenie, cca 1-2 eur na osobu. Celkové zhrnutie: uvedený hotel a služby sú prezentované ako 5 hviezdičkový hotel, ale skutočne by mal mať max. 4. Inak dovolenka prebehla veľmi pokojne a príjemne, sme si oddýchli. čítať celú recenziu
Ada
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 09.08.2018 Prečítané 3716-krát
65 %
Jedine, co bolo pekne na tomto hoteli, bolo prostredie a izby. Co sa tyka izieb, byvali sme blizko pri bazene a pri restauracii, mali sme krasny vyhlad a izby boli zariadene pekne, pokial ale nenechate tringelt izbovemu servisu, neporiadi vam to tak, ako by mal, takze na to pozor. Strava bola hrozna, kazdy den to iste - nemozem citit cestoviny, kura a ryzu. Stale sa dokola opakovali rovnake jedla. Pitnu vodu si nemozete nabrat vobec, musite si ju nazbierat v priebehu celeho dna, aby ste neumreli v noci od smadu. Ak si chcete ist umyt ruky a pouzit toaletny papier mimo vasej izby na toaletach (napr. recepcia, jedalen, wc pri bazene), nedockate sa, pretoze sa tam tieto veci nenachadzaju, nie su ciste, bolo naspinene vedla zachoda a nikto to neporiadil cely den. Dalsia vec, ak si chcete chytit lezadlo so slnecnikom, kde budete mat tien, musite ist asi tak o 5tej rano na plaz, aby ste si ho rezervovali, ak nie, budete lezat na slnku cely den, pretoze je tam nedostatok "tiena". To sa tyka hlavne plaze. Na plazi je dovezeny "piesok", ktory tam vykydali, len nedomysleli to, ze ked zafuka vietor, vsetok piesok mate hned v ociach, v ustach... ale ked idete do mora, aspon vam nespali nohy :). All inclusive je hrozne komplikovany, musite si sledovat cas a miesto baru, aby ste sa mohli ist napit a dat si alko napoje. Vylety su hrozne drahe, ale mozete ist do mesta autobusom sami, kde vas odvezie sofer hotela na autobuse zadarmo. Odporucam. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 29.07.2018 Prečítané 3600-krát
40 %
Izby starsie, ciste. Az na to, ze pokojsky obcas zabudol doniest ciste uteraky. Strava jednotvarna ci ranajky, ci obed, alebo vecera. Stale to iste dookola. Najviac ma dorazila barmanka, ktora mi nechcela dat o pol 10 vodu, pretoze all inclusive zacina od 10:00. Celkova uroven konceptu all inclusive, katastrofalne. Pokial si chcete dat dajaky drink, teple pivo, vino, whisky alebo vodka. Na plazi prve dva dni jazdili kamiony, ktore navazali novy piesok. Nehovoriac o neprijemnom personale. Jedine pozitivom vidim v delegatoch ck a fakultativnych vyletoch. Tento hotel NEODPORUCAM! čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.07.2018 Prečítané 2502-krát
37 %
Hotel nepôsobí dojmom 5* hotela vo vrchole sezóny, ale dojmom hotela pred jeho skrachovaním. Celkom nepripravený personál, takú neochotnú a arogantnú obsluhu som ešte nezažila. Na pláži pred našim príchodom vysadili palmy! Podľa toho chúďatká aj vyzerali, nedostatok slnečníkov, pri príchode pláž vyzerala zúfalo, všetko špinavé a neupravené, po upozornení pridali ležadlá, na pláži rozbité sprchy. Obsluha hosťov v jedálni celkom nezvládnutá, chýbali základné veci, poháre, príbory, jedlo celý čas rovnaké, žiadne ovocie. Zodpovednosť však pripisujem ck, pretože vedeli, aký hotel ponúkajú a čo vydávajú za all inclusive a 5*. To by som na ck nikdy nepovedala, mala som s nimi len dobré skúsenosti, ale teraz to veľmi prehnali, všetci hostia boli nespokojní. čítať celú recenziu
Baška
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 19.07.2018 Prečítané 2337-krát
67 %
Hotel je cca 25 minút autobusom od letiska, boli sme ubytovávaní postupne, najneskôr však do 11:00 mali všetci izbu. Ihneď po príchode - cca 6:30 - sme mali raňajky a mohli sme naplno využívať all inclusive. Delegáti sú úžasní, Kristína a Michal. Žijú svojou prácou a v ktorúkoľvek dennú a nočnú hodinu sú k dispozícii. Ck mala v ich prípade veľmi šťastnú ruku! čítať celú recenziu
Braňo Žilina
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 1970-krát
67 %
Hotel by som hodnotil priemernou známkou, vidieť, že na all inclusive v našom poňatí nie sú ešte zvyknutí a naučení. Nedá sa to porovnávať so stravou a servisom v 5* hoteli v Turecku či Egypte. Odporúčam hlavne tým, ktorí chcú niečo vidieť, lebo všetky 4 výlety, ktoré sú v ponuke, sú zaujímavé! Veľmi dobrí a ochotní delegáti Michal a Kristina, ktorí si zaslúžia v rámci služieb, pomoci pri vybavovaní s hotelovým personálom či výkladom na výletoch 5*!!! čítať celú recenziu
Braňo
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 4745-krát
70 %
Dovolenka vhodná pre tých, ktorí chcú niečo zaujímavé vidieť a pri tom si aj trochu oddýchnuť pri mori. Všetky ponúkané 4 výlety sú zaujímavé a vhodné pre rôzne vekové kategórie. Hotel a ubytovanie v pohode, povedal by som vyšší štandard pri ubytovaní v izbách De luxe, ktoré boli väčšie a na prízemí blízko bazénov s výhľadom na more. Ideálne pre 3 člennú rodinu. Čo musím vyzdvihnúť, boli delegáti CK Michal a Kristína, ktorí boli vždy nápomocní v riešení problémov na hoteli či s výkladom na poznávacích výletoch. Taktiež kluboví animátori sa starali o denný program pre najmenších. Čo sa týka služieb, tak kto je zvyknutý na all inclusive z Egypta či Turecka, bude sklamaný, lebo podávanie nealko nápojov pri bazénoch od 10:00 - 18:00 hod. a alko nápojov ( pivo, vodka, whisky a víno) len vo vyhradenom čase od 12:30 - 17:30 je dosť malo. Strava: raňajky klasika, hlavne vajcia na rôzny spôsob, syry, jogurty a pečivo, obedy slabšie, olovrant na pláži v čase 16:00 - 17:30 jednotvárny, pizza, hranolky a zmrzlina, vždy jeden druh nanuku. Večera - hlavne kurence, trošku mi tu chýbalo viac rýb a plodov mora či jahňacina, bola raz. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 13.07.2018 Prečítané 3440-krát
45 %
Dovolenku sme si aj napriek slabému hodnoteniu užili a oddýchli. Hotel bol v pohode, s našou izbou neboli žiadne problémy. Klimatizácia fungovala, čo bolo pre mňa v tej horúčave najpodstatnejšie. Posteľ pohodlná. Žiaľ, susedné izby mali v kúpeľni švábov. Čo by sa v 5* hotelu nemalo stať. Reálne to bol 3* hotel. Tak neochotný personál som ešte nezažila. Odporní, arogantní, za všetko chceli peniaze. Strava bola každý deň tá istá. Je to arabská krajina, nečakali sme žiadnu slávu, ale každý deň to isté? Pláž bola kamenistá s ešte väčšími kameňmi pri vstupe do mora. Bez topánok sa nedalo prejsť. More bolo pekné, priezračne. All inclusive. Ďalšia pre mňa dosť zaujímavá negatívna vec. Raňajky začínali o 7dmej, ale bar na pláži a pri bazéne sa otváral až o 10tej alebo 11tej (neviem presne), tam ste dostali len čistú vodu a nejaké nealko nápoje. Alkohol Vám mohli naliať len od 13:30 do 18tej v bare pri bazéne. Dostanete teplé pivo, vodku a whisky. Espresso iba za poplatok. Pri večeri ste mali ešte nárok na alkohol. All inclusive končil o 11tej večer. Klientela hlavne Slovensko, Rusko, moslimovia a cez víkend pár Jordáncov. Klientela z Ruska so sebou niesla len hukot, v jedálni sa predbiehali a deti, ktoré čúrali do bazéna. Na pláži aj pri bazéne bolo veľmi málo slnečníkov. Byť celý deň na priamom slnku pri teplo 45°C... žiadna sláva. čítať celú recenziu
Kubalová
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 27.06.2018 Prečítané 5122-krát
35 %
Izba stará, opotrebovaná. Strava jednotvárna, personál totálne neochotný a flegmatický. Pláž - málo slnečníkov. čítať celú recenziu