88%
Hodnotenie
88%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Makadi Bay  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort recenzie 

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort recenzie 

3:50 h
22 °C
22 °C
22 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
573 €
573 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 88 %
Izby 85 %
Strava 87 %
Personál 90 %
88%
Celkové hodnotenie
224 recenzií
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 12.10.2019 Prečítané 50-krát
90 %
Bola to naša prvá dovolenka v Egypte a rozhodne nie posledná. Výber hotela bol na 1☆. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 13.08.2018 Prečítané 740-krát
93 %
Pobyt môžem hodnotiť po každej stránke super. Hotel čistý, zrenovovaný, okolie krásne, more bez odlivu, čisté. Na pravo i vľavo od hotela sa dalo šnorchlovať, kde bol krásny podmorský svet. Strava bola úžasná či už v hotelovej reštaurácii, alebo v jednej z piatich ala carte reštaurácii, ktoré sme mohli využívať každý večer, stačilo sa len objednať. Personál ochotný, milý. Taktiež musím vyzdvihnúť profesionalitu CK a delegátky Nadii. Bola to naša prvá dovolenka v Egypte a maximálna spokojnosť. Tiež stojí za zmienku, že "Faraona" v hoteli nikto nemal. Takže dovolenku v tomto hoteli môžem odporučiť, bola to dovolenka snov. čítať celú recenziu
Ivana Kavicka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 17.10.2016 Prečítané 837-krát
92 %
Hotel bol rozlohou obrovsky, boli tam aj tobogany, 7x jedalen z toho jedna hlavna, strava vyborna, dalo sa vyberat a vzdy dostatok, izba bola v Egyptskom style, vkusna a kazdy den upratana, personal bol nadmieru mily - hlavne k zenam, skratka super, urcite to zopakujem. čítať celú recenziu
Anna a Peter
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 07.07.2016 Prečítané 468-krát
80 %
Prišli sme do hotela o pol 8, hneď nám dali náramky a mohli sme ísť na raňajky, dobre padli po dlhej ceste. Izby sme dostávali priebežne, ako stihli upratať, ale do obeda sme boli všetci ubytovaní. Pláž široká s pozvoľným vstupom do vody, na konci pláže koraly, ideál pre šnorchlovanie. Plážový bar bol malý, ale vždy sme dostali, čo sme chceli, dostatok vody na každom kroku. Bar aj pri bazéne, príjemné posedenie v chládku pri kávičke. Raňajky aj obedy podávané v dvoch reštauráciách, večere v hlavnej a ala karte na objednanie. Jedlo bolo dobré, vždy sa dalo vybrať. Každý deň nespočetné množstvo sladkostí, torty hotové umelecké diela. Ovocie tiež nechýbalo. Animátori boli snaživí, večer pekné programy, cez deň tiež fajn aktivity najmä pre mladších. Nikto od nás nepýtal bakšiš, je na každom, či ho dá. Do Hurgady chodí hotelový mikrobus alebo taxi, využili sme taxi, počkal nás, kde sme sa dohodli. čítať celú recenziu
Eva P.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.10.2014 Prečítané 1128-krát
77 %
Čistota izieb v poriadku. Strava dobrá, ale kapacitne jedáleň nedostatočná /veľa hostí, málo stolov/. More úžasné, teplučké, dá sa aj šnorchlovať. Personál bol ústretový. Chladená pitná voda /balená/ na každom kroku v rezorte aj na pláži. Výborná dovolenka. čítať celú recenziu
Mirec
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.08.2014 Prečítané 1131-krát
77 %
Myslim, ze si 5hviezdiciek nezasluzi, ale velmi dobra stvorka na Egypt. Ked si odmyslim problemy v jedalni, tak inak spokojnost, plaz, bazeny, zahrada, moznosti pre zabavu, animatori, velmi dobre. Cesta z letiska asi pol hodinu, sice cestou-necestou :-), ale nakoniec sme dorazili a dovolenka mohla zacat. :-) čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 943-krát
73 %
Transfer z letiska iba pol hodiny, ubytovaní sme boli do troch hodín, ale hneď nám dali pásky na ruky, takže sme ešte stihli raňajky a mohli sme využívať všetky služby all inclusive. Hotelový komplex v krásnom udržiavanom prostredí, čo mi vadilo, že nefungovala sľubovaná wifi free a spústa vrabcov v časti jedálne, ktoré sa často vyšpinili do tanierov, takže od jedla odchádzať neodporúčam. Nechutní boli aj nenažraní domorodci, ktorí sa vám nikdy neuhli, brali bez opýtania stoličky, k čomu využívali svoje deti a po "nažraní" si nabalili ešte plné tašky jedla a obsluha sa pokojne prizerala. Čo sa týka koralových útesov a šnorchlovania, to bolo super, ale chodil so na pláž vedľa vľavo. čítať celú recenziu
Mimo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 1004-krát
83 %
Hotelový komplex veľkých rozmerov, plný Arabov a Rusov. Zariadenie hotela staršieho dáta, ale funkčne. Rozčarovanie z delegátky p. Grofcikovej, ktorá svoju prácu berie ako nutné zlo, však úplne vynahradil hotelový animačný tím, ktorý bol neskutočne výborný. Len kvôli nim by som sa do hotela vrátila. čítať celú recenziu
Zdena
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1012-krát
73 %
Hotel nezodpovedá 5*. Nesmierny zápach šíriaci sa z polievania. Skoro celý komplex obsadení ruskými klientmi. Reštaurácie treba rezervovať 3 dni vopred. Pre deti tobogany nefungujú. More priezračné, čisté. Veľmi málo obchodíkov, ceny vysoké, žiadna konkurencia. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.06.2014 Prečítané 1484-krát
93 %
Všetko bolo super, pláž krásna, ubytovane tiež, záhrady prekrásne 7 ala carte reštaurácii, ktoré si bolo treba na recepcii rezervovať na niečom takom ako tablet. Zadá sa tam číslo izby a dá sa aj spojiť z inou izbou, ak idete viacerí a bývate v rôznych izbách. Dobre je aj to, že sa dá po večeroch prechádzať, popri pláži ide chodníček a ten vedie pred všetkými hotelmi dookola v oblasti Makadi, vrelo odporúčam. :)) čítať celú recenziu
Show
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 11.07.2013 Prečítané 1616-krát
93 %
Hotel je čistý, strava veľmi rozmanitá a výborná. Veľa reštaurácií (asi 8), barov, bazénov. Pláž v pohode, voda čistulinká. Oceňujem ihrisko pre deti, šmýkačky, možnosti hotela - centrum vodných športov (parasailing, vodné bicykle s presklenným dnom, vodné skútre, centrum potápania, windsurfin atď, atď) zábavné animácie vo vode. Výbava na šnorchlovanie je úplná povinnosť - nevidieť tie nádherné koraly a farebné rybičky by bol hriech. Mám iba dva mínusy - 1. internet je za poplatok, 2. trávu polievajú nejakou smradľavou vodou. Preto hotel nehodnotím na 100% ale iba 95%. V každom prípade budete spokojní. čítať celú recenziu
Denisa, Hlboké
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 25.08.2012 Prečítané 1797-krát
45 %
Areál hotela je strašne veľký, kľukatý a chodníky sú naprojektované čudne. Sklamal ma personál, strava, ubytovanie. Tento totel si nezaslúži 5* max 3*. Aby som nezabudla JE tu 90% rusov protivní, drzí, tvária sa akoby im to tu patrilo. Sú všade kam sa pohnete. V jedálni sú ako kobylky, nič po nich nezostane. Celú noc nasávajú a potom opití naskáču do bazéna a nemôžu vyliezť. HRôôôôza. Tento hotel ja osobne nikdy nanavštívim a neodporučila som ho ani známym. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 06.08.2012 Prečítané 1497-krát
98 %
S týmto hotelom sme boli maximálne spokojní. Samozrejme drobné chyby keby sme hľadali, určite by sme našli, ale nie len tu, ale všade. Kto cestuje do Egypta, musí sa zmieriť s tým, že egypťanky sa nebudú kúpať v plavkách, ale do bazéna pôjdu zahalené, že ich strava bude ochutená pre nich typickým korením, že k ich mentalite patrí, že na všetko majú veľa času. Ale ten máme aj my, sme predsa na dovolenke. čítať celú recenziu
Mirka, Kosice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 08.07.2012 Prečítané 1659-krát
58 %
Celkovy dojem (okrem toho mora) dost slaby. Uz by som do tohto hotela urcite nesla a asi by som ho neodporucila ani znamym. Cestovka ho prezentovala ako 5 hviezdickovy, ale v skutocnosti je to taka mozno trojka. V porovnani s inymi 5 hviezdickovymi hotelmi napr. v Sharm El Sheik toto urcite ten standard nesplnalo. Celkovo by som sa ani v lete uz nevybrala do Egypta kvoli vysokym teplotam ktore my europania nie az tak dobre znasame (v tieni 40 st. uz da niekomu aj zabrat) a uz vobec nie s vedomim, ze moze vas postihnut faraonova nemoc (z nasho zajazdu to chytil kazdy druhy asi aj kvoli tej strave). čítať celú recenziu
martia, bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 29.06.2012 Prečítané 2194-krát
71 %
....už asi nie... čítať celú recenziu
Vanda, Martin
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 12.06.2012 Prečítané 2744-krát
91 %
Sme radi, že sme si vybrali tento hotel. Ak ho navštívite, nebudete ľutovať. Už ich mám zopár za sebou a tento mi vyhovoval asi najviac. Má vynikajúce bazény s barmi. Rôzne veľkosti a dokonca aj plavecký, v ktorom sme sa vybláznili asi najviac. Doporučujem návštevu. Budete spokojní. Hotel má jednu zaujímavosť, ako jediný má časový posun o hodinu. Ale na to si treba len zvyknúť. Takže Vám prajem peknú dovolenku. Minimálne takú super, ako bola tá naša. čítať celú recenziu
Steve, Zvolen
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 28.07.2011 Prečítané 6356-krát
100 %
V tomto hoteli sme boli po druhý krát a musím povedať , že úroveň služieb sa nemení a stále si drží vysokú úroveň . Obsadenie hosťami bolo zaujímavé . Od Nórov, Nemcov , Talianov , Čechov a samozrejme Slovákov tam bolo naozaj len pár Ruských občanov :-)Vrele ho odporúčam všetkým vekovým kategóriám a aj rodinám s deťmi. čítať celú recenziu