70%
Hodnotenie

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 51 %
Poloha 62 %
Izby 67 %
Strava 65 %
Personál 72 %
70%
Celkové hodnotenie
238 recenzií
Lucia T.
Termín pobytu: Mar 2019 Recenzia pridaná 14.04.2019 Prečítané 162-krát
80 %
Hotel na nás pôsobiť veľmi dobrým dojmom, personál milý a ochotný. Izby - nebolo to zlé, ale mohlo to byť aj lepšie (majú už čo to odžité), ale v podstate nám to nevadilo, nakoľko sme boli celý deň vonku. Areál super, more trosku studené, ale otužilcom by nevadilo. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Apr 2019 Recenzia pridaná 14.04.2019 Prečítané 145-krát
70 %
Tento hotel je, bohužiaľ, dosť špinavý, izby staré (aj keď bolo uvádzané v popise, že je po rekonštrukcii), zanedbaná čistota, uteráky jedna katastrofa....., v sprche sa človek radšej ani nevyzuje. Musím pochváliť veľmi dobrú stravu, naozaj veľmi bohatý výber.... no čo sa týka pitia, zase hrúza, jeden lacný rum, gin a vodka, stále bol problém s fľašovou vodou, keďže ju dávajú na prídel, jedna 0,5 l fľaša na osobu a potom si môžete dopĺňať z automatu, či čo to bolo... no za bakšiš sa dá vybaviť aj viac vody na izbu :-) . V tomto hoteli prevažujú domáci hostia, takže čakajte všetky možné kultúry /nekultúry/ :D, preto je asi aj tento hotel na nižšej hygienickej úrovni všade... Musím veľmi však pochváliť nášho delegáta Walida, ktorý sa od začiatku až po koniec veľmi staral, aby sme boli spokojní. Jeden hotel bol vyhradený čisto len pre hostí v plavkách, takže žiadne tie burky sa tam nedostali. Tým, že je to hotel ďalej od centra, tak sa veľmi večer nedá čo robiť vonku, poprípade ísť taxíkom do mesta sa prejsť. Bola som dosť sklamaná z hotela, lebo inak je tam veľmi pekne. čítať celú recenziu
Janka Bartková
Termín pobytu: Dec 2018 Recenzia pridaná 08.01.2019 Prečítané 287-krát
47 %
Hotel zvonku ako tak. Potom ohromenie a izba pri kuchyni hrôza hrôz, výmena izby vraj za super, ale len výhľad, večer zima, netiekla teplá voda, všade špina 100 ročná či už na izbe, alebo v jedálni, kde pri vstupe sa mi chcelo zvracať, bez šálok, bez obrúskov, každú chvíľu lov na príbory, hnusné obrusy a poťahy na stoličky hnus, strava ok, ale v tej špine sa nedá jesť. čítať celú recenziu
Marta K.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 23.08.2018 Prečítané 448-krát
30 %
Hotel navonok pôsobil čisto a upravene, ale vo vnútri to bol pravý opak. Izby boli plesnivé a zapáchajúce, starý rozbitý nábytok. Jedlo bolo stále to isté, služobný personál neochotný. Z pláže i z bazénov vyháňali klientov už o piatej hodine. Na pláži boli rozbité ležadlá. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 20.07.2018 Prečítané 1156-krát
55 %
Na celom hoteli najkrajšia záhrada. Izba nedostatočne uprataná, zrkadlo sme čistili sami, za celý pobyt ani raz... chodby, výťah špinavé, problém jediný - málo personálu na upratovanie, keďže je to hotel pre miestnu komunitu. 2 reštaurácie, jedna iba pre Európanov, o čom sme sa dozvedeli po 20 hod. od príchodu. Pláž... ležadlá špinavé, bufet na pláži slabý, niektoré nápoje popoludní neboli. Večer, ak sme si chceli dať víno, iba v reštaurácii... plastové decové poháre... dobre, prežili sme. Personál sa snažil, ako vedel aj k Európanom, keďže vedeli, že dostanú bakšiš. Strava relatívne ok, ale každý deň to isté... mierne, ale veľmi mierne sa to zmenilo, keď sme na to upozornili... Všetko a všetci sa točili okolo arabskej klientely, keďže boli v drvivej väčšine. Sprcha pri bazéne na pláži pustená jedna, vraj pokazená, stačilo pustiť ventil, kúpanie o ničom, voda po kolená, mólo, po ktorom sa ide hlbšie do mora, za celý pobyt neumyté... teda áno, raz, asi 1/6 od pláže... Sorry, ale tento hotel nikdy viac. čítať celú recenziu
majtinka
Termín pobytu: Jan 2015 Recenzia pridaná 17.04.2016 Prečítané 1100-krát
83 %
Transferom z letiska sme boli dopravený priamo do rezortu. Nosič nám hneď odniesol batožinu priamo do izby. Vybavený sme boli cca do 3 minút. Dostali sme krásnu veľkú priestrannú izbu, s krásnym výhľadom na more. Krásne prostredie, veľa rusov tu bolo. Programy boli dobre organizované. Dalo sa vyberať(aj z kultúr. športových aktivít). Animácie pre deti-stále sa niečo dialo. Zdravotnícky personál perfektný(museli sme využiť služby). čítať celú recenziu
Stela H.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 290-krát
89 %
Hotel je uzastny, co sa tyka sluzieb,personalu, stravy ci cistoty izieb/okolia. Nemali sme ziadny problem jedine nam jeden den vypadla vecer elekrrina asi na pol hodinu a slaby wifi signal. Toto su asi jedine negativne veci ale to nasu dovolenku vobec neovplyvnilo. Citili sme sa jak doma a urcite sa sem este vratime. čítať celú recenziu
Meryam
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.05.2015 Prečítané 881-krát
33 %
no ani neviem jak bych to nazvala, ale po mnohých návštevách Egypta toto bola prvá dovolenka čo som sa tešila že ideme domov. Hotel bol velký omyl a myslím že som tam nenašla jediné plus. A tí čo píšu že "najlepšia dovolenka v živote " alebo " hotel zodpovedá 4* " tak zrejme v ničom lepšom ešte neboli :((( 95 % ludí v hoteli sú rusi, svoju "nadvládu" dávaju patrične najavo, od rána slopú a do večera sú ožratí na mol, ešte o jednej kopali do dverí s vreštiacim deckom na rukách. Sú hluční, drzí a arogantní. Nedoporučujem sem chodit ak nechce zbytočne utratit prachy! ! Jediné plus hotela je krásna udržiavaná záhrada. čítať celú recenziu
riki
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 29.09.2014 Prečítané 663-krát
53 %
Hotel má už to pekné za sebou, na recepcii je strašný smrad a stále ráno, pretože na noc vypínajú klímu, personál je neochotný či na recepcii, alebo v pri barových pultoch či obsluha, jediné čo bolo dobré, bola strava, tá bola pestrá a chutná akurát, čo bolo veľmi zlé, tak to, že je tam strašne veľa Rusov, je to jeden nevychovaný a nenažratý národ, všetko nakladali na tanier, ako keby bol koniec sveta, stále sa predbiehali a chovali sa horšie ako zvieratá. Pláž bola nič moc ležadlá rozbité, slnečníky roztrhané a voda po členky, museli ste prejsť 300 metrov, kým ste prišli do hlbokej vody, športové aktivity úbohé už nikdy viac! čítať celú recenziu
sisa
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 844-krát
40 %
hotel je vhodny jedine pre Rusov, pretoze ich je tam ubytovanych asi 90%. Vstup do mora nieje dobre rieseny, clovek musi prejst asi 50m a voda mu siaha asi len po clenky a musi davat pozor ze nedolame nohy na koralach a skalach. Bez topanok by som do vody neodporucala ist! Na vedlajsie plaze sa clovek ani nedostane pretoze su strazene a jednoducho vas tam nepustia. Strava zla, kazdy den to iste, ani jeden den zmena! Maju tam neskutocne vela komarov, co sme v ziadnej inej destinacii este nezazili! Neodporucam! čítať celú recenziu
Lara
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 22.06.2014 Prečítané 819-krát
47 %
zajazd sme kupovali 2 dni pred odletom. Hotel bol slabsi priemer na Egypt-starsi hotel, co bolo vidno aj na vybaveni. ale pre nenarocnych postacovalo - teda na vyspatie a najedenie ok. Pozitivum bola krasna zahrada plna zelene, cez ktoru sa islo na plaz. Kedze na dovolenku chodime kvoli moru, boli sme velmi sklamani. Vstup do mora cez betonove schody, mimo schodov cez skaly. V mori vela skal a koralov. Koraly vsak bez zivota- ziadne rybky, nic. Voda cca po zadok, ked bol odliv tak po clenky. Ak sme si chceli zaplavat, museli sme prejst cca 500m do hlbokej vody. Voda bola spinava, mutna. Casto fukal vietor, a preto boli aj vacsie vlny. Najhorsie more ake sme zatial videli. Tento hotel odporucam jedine tym, ktori su celu dovolenku pri bazene. Na zaver chcem pochvalit delegata, ktory bol velmi mily, ustretovy. čítať celú recenziu
Zsolti
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 1233-krát
87 %
Hotel sa nachádza na pláži cca. 8-10 kilometrov od centra mesta Hurghada, napriek tomu, do mesta sa dá ľahko dostať pomocou taxi služby hotela, ktorá má prijateľné ceny. Túto službu sme nevyužili veľakrát, lebo v hoteli sa nachádza prakticky všetko - obchody, reštaurácie, bary, pláž, bazény. Na tomto hoteli ma najviac chytila krásne udržiavaná záhrada. Stravovanie bolo tiež v pohode - bohaté švédske stoly, jedlá boli esteticky podávané, široký výber. Ani s čistotou sme nemali problémy. Počas celého dňa sú organizované rôzne programy a služby napr. aqua aerobic, volleyball, program pre deti, vodné športy, posilňovňa. Počas večera je organizované mini disko pre deti, živá hudba, vodná fajka, večerná show a diskotéka. Tento hotel by som odporúčal najmä mladým ľudom, ale aj rodinám s deťmi. čítať celú recenziu
Bianka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1163-krát
87 %
Prvý dojem z hotela sme mali veľmi dobrý. Hotel je z vonka veľmi pekný, fotky z katalógu sa zhodujú s realitou. Hotel z vnútra tiež nemá chybu, milo nás privítali. Dvor je krajší ako na fotkách v katalógu. Záhradníci sa každý deň starajú o záhradu. Jedine Rusi nám trošku znepríjemňovali dovolenku, keďže od rána do večera pili, vykrikovali a buchotali dvermi ráno o 7-mej. Napriek tomu by sme sa sem radi vrátili. PS: Ľudia z vedľajšieho 5* hotela sa chodili k nám stravovať. Tiež veľa z nich používalo našu pláž a na večerné programy chodili taktiež k nám. čítať celú recenziu
Ingrida
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1303-krát
47 %
Na ubytovanie sa čaká 6 až 8 hodín. Personál sa bez toho, aby ste mu bakšiš strčili do ruky skôr, ako niečo urobí, ani sa nepohne. Hotel je veľký, rezort čistý (veľa zelene). Hotel však neudržiavali, nakoľko polovica vecí v ňom je rozpadnutá a nepoužiteľná!! čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 04.05.2013 Prečítané 1420-krát
60 %
Hotel v poriadku,pláže o.k.Ďaleko do hlbšej vody.Jediné mínus personál hotela-neuctivý,čakajúci na bakšiš,všade a vždy.Počas nášho pobytu samí rusi,hluční,primitívni.Pár ľudí z iných krajín.Hurgada-veľké špinavé mesto,doprava chaotická,pekný prístav.Egypt áno,ale iné miesto. čítať celú recenziu
ladislav s., nitra
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 23.09.2010 Prečítané 2901-krát
67 %
nas celkovy dojem co sa tyka hotela a ubytovania bol dobry ,plaz a vstup do mora sa nam moc nepacili,strava sa dala no zla obsluha a chaos v jedalni a spinave stoly v jedalni ,teple napoje v baroch a neochota,rady- asi zorganizovat vstup do jedalni a sledovat volnost stolov a utierat stoli pri vymene klientov ,zabespecit studene napoje alebo aspon viac podavat lad s ochotou čítať celú recenziu
Miroslava G., Brezno
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 01.07.2009 Prečítané 6736-krát
89 %
Mne pobyt splnil to, čo som na tejto dovolenka hľadala. Super oddych, leňošenie, nič nerobenie, nemyslieť na problémy a bola som so super babou a mojím synom a myslím ,že sme si to všetci traja super užili. Určite by som tento rezort odporúčala aj mladým zaľúbeným, ktorí sa chcú venovať sami sebe a aj rodinkám s malými detičkami. Pre partie a dobrodružných aktívnych dovolenkárov asi veľmi nie. Je to ideálne pre tých, ktorí chcú na pár dní ležať, spať, piť a jesť na čo majú chuť a nič neriešiť.... čítať celú recenziu
Pali, Martin
Termín pobytu: Aug 2008 Recenzia pridaná 18.09.2008 Prečítané 1417-krát
87 %
Celkovy dojem je dobry. Snaď možno by bolo vhodne aby delegat bol dostupnejši v pripade potrieb zákazníkov. čítať celú recenziu