68%
Hodnotenie

Imperial Park Hotel Vodice recenzie 

  • Chorvátsko
  • Severná Dalmácia
  • Vodice
15 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
0:40 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 60 %
Poloha 85 %
Izby 58 %
Strava 67 %
Personál 73 %
68%
Celkové hodnotenie
106 recenzií
Lucia
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 19.09.2019 Prečítané 42-krát
37 %
V hoteli,v ktorom sme boli ubytovaní 9 nocí, nespĺňalo absolútne počet hviezdičiek, ako ho cestovné kancelárie ponúkajú. Čo sa týka izieb - slabo vybavené starým nábytkom, jedine výhľad bol krásny a kúpeľňa prerobená. Reštaurácia nula bodov, čo sa týka all inclusive, vôbec to nespĺňa inclusive, nápoje zarobené sirupové vody, káva z automatu a pivo teplé. Personál - tak s takým som sa ešte nestretla. Neochotné, odporné a arogantné. V hotelovom bazéne sme sa vôbec nekúpali, niečo hrozné. Tento hotel neodporúčam, je to slabý trojhviezdičkový hotel. čítať celú recenziu
Slavomir Krupa
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 15.07.2019 Prečítané 423-krát
43 %
Privitanie na recepcii po ceste - recepcny s usmevom na tvari, ze vas ubytujeme az o 14 ok, bolo to v podmienkach, ale bez nejakej snahy vyriesit to inak, cestovali sme s 2-rocnym synom a 5-rocnou dcerou, ale nevadi. Druhy bonus - mozete parkovat v areali hotela, ale za den sa plati parkovne 4 Eura. Izba bola v ramci moznosti pekna, aj ked nam hned prvy den tieklo umyvadlo, pekny vyhlad, za ktory sme si priplatili, ale bol fakt uzasny. Upratovanie nic moc, na chodbe som stretol niekolkokrat hadajuce sa upratovacky, ale v ramci moznosti tam bolo cisto. All inclusive tento hotel toto vobec nesplna, kava z automatu, v ktorom tiekol jeden prudik cistej vody, aby tu ubohu kavu este viac zhnusil - nedala sa pit. Nealko napoje vobec, pre deti nizkoenergeticky automat s ladovymi napojmi, asi 6 druhov. Pivo celkom dobre, len vecer, ked neprijemne barmanky capovali a nestihali, tak si predcapovali do dzbanov a rozlievali to all inclusive hostom. Vino krabicove a teple, ked ste chceli chladene, prihodili kocku ladu so zamrznutym usmevom, co otravujes. Pohare ste nemohli vynasat, pit iba v bare. Pitivo ste si nosili cez celu jedalen, nemozem to nazvat ani ako restauracia (lepsia vysokoskolska jedalen, ktoru som navstevoval). Toto by som hodnotil ako podpriemerne az slabe. Jedlo lepsie bufetove stoly, ale jedalen poddimenzovana na kapacitu hotela, dlhe rady na nabratie si jedla, pri dvoch detoch mensia fuska. Ale to, co bolo, bolo chutne, ale ziadna extra vymozenost, ak ste boli v Turecku, Grecku neporovnavat... dokonca ani s Bulharskom, aspon nie tento hotel. Personal jedalne maximalne neochotny. Bazeny neudrziavane, v podstate to boli vykopane jamy v 80-tych rokoch bez filtracie, voda spinava, vraj raz za 3 dni menili vodu. Prvy den sme ho navstivili na 10 minut, odvtedy sme ho obchadzali. Odporucam ho pre chorvatskych obcanov. Plaze boli celkom udrziavane, ale to mohlo skreslovat to, ze bol zaciatok sezony. Malo toaliet v kaviarnach, na plazi bez zachodov a ked bola toaleta - 5 kun :). Ziadne sprchy. čítať celú recenziu
Soňa
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 04.08.2018 Prečítané 1266-krát
80 %
Hotel bol čistučký (izba, spoločné priestory, jedáleň, a všetky sociálne zariadenia v hoteli vždy čisté), izbu sme mali rodinnú, 2 izby a jednu kúpeľňu, výhľad na more, strava perfektná, varili chutne a bolo všetkého dostatok, ja naozaj nemám čo vytknúť. Hotelový komplex je priamo pri pláži, v areáli hotela je parčík, je to také prirodzené prostredie a chládok pre rodiny. V hoteli sa nachádza aj malé detské ihrisko, my sme ho často využívali. Animácie slabšie, skôr fungoval len miniklub, ale nám to nechýbalo. čítať celú recenziu
Iveta Jakubčeková
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 30.07.2018 Prečítané 1021-krát
83 %
Chválim hotel ako taký, čistý, udržiavaný, príjemný personál, každý deň výmena prádla, umývanie izieb, ochota doplniť, o čo si len požiadate... švédske stoly super, všetko véélmi chutné, široký sortiment, naozaj strava tip-top... aj celý mesiac by bolo z čoho vyberať. Prekvapil ma nefunkčný, aj keď večer krásne vysvietený, hotelový bazén a čo ma najviac dostalo, bola pláž pred hotelom... hrozné, hlavne večer, papieriky po zemi, zdala sa mi neudržiavaná... takže do hotela ako takého sa rada vrátim hocikedy, ale pláž si musíme hľadať inde, nakoniec sme aj tak urobili... Ďakujeme personálu hotela za skvelý pobyt...... čítať celú recenziu
Wiliam
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1026-krát
77 %
Parkovisko pred hotelom preplnené a spoplatnené, internet v hoteli pomalý a zle prístupný, bazén síce pri hoteli s morskou vodou, ale dosť zanedbaný. V jedálni strava výborná a postupne dopĺňaná. Čistota vo veľmi dobrom stave. Izba rodinná, veľmi priestranná (dve soc. zariadenia). Hotel a prostredie odporúčam. čítať celú recenziu
Ľuboš K.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 259-krát
75 %
Všetko v úplnej pohode čítať celú recenziu
Zuzi
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 27.08.2016 Prečítané 532-krát
67 %
Pôvodne sme mali byť ubytovaní vo vilkách, lenže zrazu po poldňovom čakaní (7 hodín) nám oznámili, že sme ubytovaní v hoteli. Po čase sme zistili, že rekonštruované izby v hoteli sú to najlepšie, čo tento hotel ponúka. Bývali sme na 5. poschodí z opačnej stany, ako bolo more. To bola výhoda, keďže izba mala mať klímu, bol tam akýsi ovládací panel, ale v izbe bolo horúco. Neviem si predstaviť poobedný výpek v izbách od mora. Keď sme v noci odsunuli dvere na balkóne kvôli čerstvemu vzduchu, budil ma hluk. Izba bola celkovo fajn prerobená, kúpeľňa super, bez výhrad. Jediný problém bola upratovačka. Keďže sme si denne nanosili rôzne nečistoty a plus sme tri dievčatá s dlhými vlasmi, bolo čo stierať z podlahy. Lenže po raňajkách sme sa vždy vrátili do izby, kde teta zotrela len stred izby, hnusili sa mi rohy, kde sa časom hromadia špina. Decká zašpinili zrkadlo, do konca pobytu tam ten fľak bol. Zišlo by sa aj vymeniť plachty, ale to sa asi nerobí, škoda. Strava bola priemerná, žiadna sláva, dookola to iste, raňajky sa nám prejedli a deti si už nevedeli čo si dať, na nič im nešla chuť. Ja som zakotvila pri chlebe s maslom a káva. Večere boli o niečo lepšie, plusom bolo, že vždy bola ryba. Potom nejaké mäso, polievky zo sáčku, prílohy odfláknuté. Ale človek sa najedol, pokombinoval. Šalát sa dal tiež celkom dobrý spraviť. My sme fičali na koláčoch, veľký výber a niektoré výborné. Aj melón na večeru vždy. Areál hotela starý, ošarpaný. V lobby pri recepcii hic, tona ľudí, čo sa snaží komunikovať cez jedinú wifi v hoteli, ktorá je aj tak slabšia ako kdekoľvek inde, kde sme boli doteraz. Animácie moje dievčatá nechceli využiť, tak neviem hodnotiť. Nam chýbal akýkoľvek kultúrny program v hoteli...nič. Pláž ok, len preplnená, hluk. Po čase sme zvolili inú, ďalej od hotela, ale s deťmi to nebolo až také jednoduché. Aj keď sme si ráno museli obsadiť miesto v tieni, poobede nás tam zastihlo slnko a boli sme nahraté. Všetky miesta v tieni už boli obsadené. Ešteže more je tam také krásne, čisté. Škoda len že hlava na hlave. Pláže krásne, dá sa vybrať si, aj keď sa človek nachodí. Pobyt vhodný pre nenáročných, ideálne s autom, aby sa dalo aj objavovať iné miesta ako len mestská pláž. Centrum je dosť ďaleko, asi 20-25minut sliapania. Deti to už ku koncu pobytu odmietali. Centrum krásne, na peknú prechádzku, zmrzku. atď. Priznám sa, závideli sme vedľajšiemu hotelu Olympia, ten mal všetko, čo takýto hotel má mať. Hotel Imperial zaspal v čase a pokým budú ľudia ako my, čo sa tam budú vracať, nemá dôvod sa zmeniť k lepšiemu. čítať celú recenziu
Johan
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 22.07.2016 Prečítané 318-krát
40 %
Ubytovanie v izbe superior a klimatizáciou - zabudnite, teplota v izbe 30 stupňov a to sme menili po dvoch dňoch izbu z 5 posch. na 4. posch. Strava oproti roku 2013 sa zhoršila, na výťah sa čaká pridlho a teplota v ňom cez 30 st. Bez ventilácie - nefunguje. Platené parkovisko pred hotelom. Doporučujem vybrať iný hotel. čítať celú recenziu
Sabian
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.08.2015 Prečítané 815-krát
77 %
Prednosť mali izby (asi najdrahšie v hoteli), personál, jedlo. Ostatné bolo priemerné, ale v celku sme boli spokojní. Blízko bol aj obchod. Pivo na pláži vyšlo na 20 kuna Ožujsko, Karlovačko 15. Lepšie ako polpenziu sme nemohli vybrať. Na pláži bolo dosť výberu na ľahký obed, ktorý úplne stačil a to ja zjem fakt veľa :). čítať celú recenziu
luna1
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 886-krát
57 %
Najlepsie na tomto hoteli je personal, hrozne postele, bez klimy, hlavne jedalen, co je velke minus, bazen a jeho okolie zanedbane, jedno velke plus ma plaz, ale len jedna fungujuca sprcha, aj ta za poplatok, pri bazene hadica so sladkou vodou a je tam wc, more je krasne ciste, parkovanie za poplatok 5€ na den, co mohlo byt zaratane uz v cene, potraviny blizko ceny ako u nas. čítať celú recenziu
KatkaF.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.09.2014 Prečítané 1540-krát
70 %
My sme bývali vo vilkách, akurát že ten názov bol prehnaný na vybavenie izieb, ale vedeli sme do čoho ideme, takže sme neboli sklamaní ani prekvapení. Žiadne TV ani chladnička na izbe, dá sa požičať za poplatok 4€/deň. Takisto aj parkovanie na deň za 4 €. Išli sme si tam hlavne oddýchnuť, nie lamentovať. Vilky odporúčam pre nenáročných, aj rodiny s deťmi. Nudiť sa tam nebudete. Do centra sme sa dostali popri pláži prechádzkou. Pri hoteli bazén s morskou vodou, ležadlá zadarmo, pre tých, čo nemusia byť celý deň na horúcom slnku. Animácie pre deti, bohužiaľ, len nie tie z našej cestovky (CK -mimochodom nikdy viac cez túto cestovku). Ihrisko pre deti, ktoré sme našli až posledný deň. Ležadlá na pláži za poplatok. Najlepšie na všetkom bola strava, výborná, výborná a ešte raz výborná. čítať celú recenziu
Viera 45 vek, Nitra
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 2042-krát
73 %
My sme sa teraz vrátili z hotela Imperial. Na moje prekvapenie (čítala som recenzie, keď sme tam išli, až mi bolo do plaču. Ale podotknem, že hotel som vybrala cez booking, neviem, čo ponúkajú cestovky. My sme mali nové zrekonštruované izby, výhľad na more, s raňajkami, cena pre dvoch na týždeň s raňajkami 890, - €, boli tam aj izby za 530, - pre dvoch, ale ja som zarezervovala tie najdrahšie, čo boli a dobre som urobila! Všetko sa nám páčilo, dovolenka bola o inom, ako keď máme niekde all inclusive, v hoteli sme sa naraňajkovali, niekto píše, že slabé, áno kto chodí na dovolenky, tak to vie porovnať a myslím, že na 3 hviezdičky to zodpovedalo! A celý deň sme boli na pláži, alebo na mori, išli sme na hotel až večer. A, že veľa ľudí??? My sme si našli vždy pláž, kde bolo menej ľudí. Vodice sú krásne, večer sme vždy boli do polnoci v meste v prístave, nádherné prechádzky, určite sa tam ešte vrátim a aj do hotela! My sme boli dve rodiny a boli sme veľmi spokojní. čítať celú recenziu
miriama
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 1272-krát
67 %
Byvali sme priamo v hoteli, izby boli zrekonstruovane, pekna kupelna, funkcna klima aj chladnicka, balkon dost velky, v meste bolo kazdy vecer rusno, na promenade pri hoteli bolo dost podnikov, takze nuda nebola, personal ochotny, plaze boli preplnene, bolo treba prist skor a obsadit si miesto, more dost studene, obcerstvenie na plazi bolo super dalo sa vybrat hocico my sme mali polpenziu, jedlo bolo dost slabe, ale tak vybrat sa dalo, na ranajky ziadna zelenina - raz bola paprika, inak boli rozne cerealie, parky, fornety, ovocie nevyzeralo vobec dobre, aj tak bol vzdy len jeden druh, na veceru byvala vzdy nejaka ryba a potom maso, cestoviny aj zelenina bola, o dobre kolace byvala bitka (bolo tiramisu, aj to len 2x), pri bazene som nebola, ale vraj nebol velmi cisty a byval skoro kazdy alebo kazdy den aerobik, animacie v hoteli sme nevyuzivali, pri hoteli je male ihrisko, wifi iba v hotelovej hale alebo pred hotelom, ked bolo vela ludi bol problem, dopravu sme mali individualnu, ubytovali nas o 13 alebo o 14 a odist bolo treba do 9 rana, celkovy dojem je ale velmi dobry, pekne izby, blizko plaze, pekne mesto, ciste more az na par malickosti ako to jedlo alebo vela ludi. čítať celú recenziu
Gabika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 1159-krát
80 %
Dovolenku sme kupovali ako last minute. Boli nám sľubované zrekonštruované izby vo vilkách, tie boli však z technických príčin zatvorené, tak sme boli ubytovaní priamo v hlavnej budove superior izby. Pri tomto hoteli veľmi zaleží, do akej časti si zaplatíte, keďže to je starší hotel a ponúka aj pôvodné aj zrekonštruované izby. Naša bola krásna všetko na čipové karty. Čo sa týka upratovania uteráky boli menené po tom, čo sme ich nechali na zemi, čo bolo v kúpeľni aj napísané. Inak izby - utreté len dlážky na sucho, vlasy ostali, ale ok. Na recepcii sa dohovoríte po slovensky. Polpenzia bola super, strašne sme si pochutili. Páčilo sa nám, že ako na dovolenke pri mori, bola každý deň iná ryba. V bazénoch sme neboli, keďže tam bola slaná voda, radšej sme išli do mora. Vieme, že fungoval detský klub so slovenskými animátormi. V hoteli všetko super, zlá bola jedine organizácia cestovky. Keďže sme z hotela odchádzali o 15! Zastavovali sme sa v troch ďalších mestách. Horúco, klíma nestíhala, travagačky popri mori, už som sa nemohla dočkať diaľnice, bolo mi zle. Jeden šofér arogantný, v buse bola hádka kvôli jednému sedadlu. V Bratislave nás vysadili o 3 v noci pred aut. stanicou, ktorá bola ešte zatvorená. Museli pre nás prísť autom, keďže spoje v takejto hodine nič. čítať celú recenziu
jaro z.
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 1389-krát
40 %
Manzelka je tehotna, preto sme prvy (a poslendy raz) vyuzili pre Chorvatsko LM. Ale po tejto skusenosti sa vratime k pristupu na blind. Hotel/vily su davno za zenitom, aj podla slov delegatky nie su peniaze na rekonstrukciu. O to viac je zarazajuce, ze nase CK ich napriek tomu maju v ponuke a posielaju tam ludi ako keby sa nic nedialo. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 1379-krát
60 %
Hotel relativne OK, aj ked svoju slavu ma uz za sebou. tato skoncila pre 20-timi rokmi co bolo vidiet na kazdom kroku. Potreboval by riadnu investiciu. mal som pocit, ze tam bol kazdy na Last minute. inak by to bolo asi nepredajne. osadenstvo hotela najma SK/CZ, DE, AT par talianov ci inych narodnosti čítať celú recenziu
kofi
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 868-krát
70 %
Hotelove izby nove, klimatizovane s chladnickou a tv - 2 nemecke a 4 chorvatske programy, upratovanie velmi rychle, postel uzka s pruzinovym matracom. Strava: ranajky dookola to iste + napoje, vecera sa dalo, bez napojov a stale zemiaky. Ryza iba raz a prilohy slabsie. Jedlo vzdy dokladane. Plaz kamienky + beton plne, alebo pod stromami, ale vela napadaneho ihlicia, ale miesto sa dalo najst vzdy. Pri hoteli male ale celkom slusne detske ihrisko. Bazen by chcel inovovat, ale funkcny inac vsetko za poplatky a vrchol je denne parkovne pri hoteli za 4€ na den. Inak pre pobyt s detmi bezpecny, mimo hlavnej cesty. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 1037-krát
60 %
Pekný hotel, na pláži, v peknom prostredí. Izby síce zrekonštruované, ale postele zostali staré s vyležanými matracmi. Upratovanie spôsobom, rozmetiem špinu mokrou handrou, všade chumáče prachu. Strava síce chutná, ale dosť chudobná a každý deň ako príloha zemiaky, raz za týždeň bola ryža. Pláž ok, preplnená, voda čistučká. Vrchol dovolenky bolo parkovné 4 eurá na deň. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 944-krát
67 %
Hotel schopny, recepcia zrekonstruovana, my sme byvali v zrekonstruovanej izbe, ktora bola pekna, kupelna novucka, krasna. Izba vyzerala presne ako v katalogu, na prvy pohlad na nas zaposobila velmi pekne, no zial, počas celeho pobyt, ani raz neupratana tzn. nepovysavane, nepoumyvane podlahy, boli menene len uteraky. Toto hodnotim ako dost velke minus, clovek to tam nemal ani cim pozametat a pri dvoch detoch sa tych smeti teda nazbiera. Izba mala klimu, cize v pohode aj fungovala. :) Plaze pekne, trosku viac preplnene, ale nam to nevadilo, treba rano ist a vystret si osusky a mate miesto, kde len chcete podla vasich poziadaviek, more krasnucke, ciste. Parcik je tiez krasny, no treba tiez trosku vacsiu starostlivost, ale inak v pohode. Bazeny by sa zislo zrekonstruovat a trosku vacsiu starostlivost, na dne velkeho bazena polamane kachlicky, treba davat pozor, aby nedoslo k urazu. Lezadla k dispozicii pri bazenoch, v bazenoch morska voda, menená kazde 3 dni. Co sa tyka stravy, ranajky stale to iste, zelenina chybala. Vecere trosku vacsi vyber, zeleniny by mohlo byt aj viac aj ovocia, ale da sa - nezomreli sme od hladu. :) Personal v pohode. čítať celú recenziu
monika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1129-krát
47 %
Hotel je vhodný pre veľmi nenáročného turistu. Veľa rodín s malými deťmi. Určite nájdete krajšie a čistejšie ubytovanie za lepšiu cenu. Obrázky na booking nezodpovedajú realite - resp. predpokladám, že len zrekonštruovaná časť hotela. Pri úrovni 3* hotela očakávam čisté príjemné prostredie pre priemerne zarábajúceho človeka, a toto ma naozaj sklamalo. Doposiaľ sa mi nestalo na žiadnej dovolenke, že by ma ubytovanie takto sklamalo a rozčúlilo.... škoda. čítať celú recenziu