Covid-19 v Bulharsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
65%
Hodnotenie
65%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky  Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky

Luna recenzie 

Luna recenzie 

1:20 h
7 °C
7 °C
9 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
364 €
364 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 41 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 47 %
Izby 63 %
Strava 67 %
Personál 60 %
65%
Celkové hodnotenie
109 recenzií
sylvia
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 568-krát
100 %
S vybavenostou hotela sme velmi spokojni, do centra asi 10 minut, v bazene trosku studena voda, ale dalo sa, akurat ta cesta z Burgasu je dlha asi 2,5 hodiny, strasne serpentiny, keby sa letelo do Varny, to je dlhsie, asi 20 minut cesty, co sa tyka stravy, velmi dobra a vela na vyber. čítať celú recenziu
Štefan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1115-krát
73 %
Hotel starší, 7 poschodový, potreboval by rekonštrukciu. Izby čisté, upratané, každý deň aj s výmenou uterákov, výhľad na more za príplatok. Strava pestrá, chutná, len raňajky sú stále to isté. More blízko, nepohodlné, dlhé schody na pláž. Personál odmeraný, ale úslužný. Výťahy sú 4, ale väčšinou fungovali len dva. čítať celú recenziu
Sonja
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 1015-krát
60 %
Hotel Luna pekný, starší, izby čisté, blízko more, strava jednotvárna-každý deň to isté. Personál neochotný, bez úsmevu. Bazén čistý, ale voda studená, deti si tam nemôžu zobrať žiadne väčšie nafukovacie hračky. Žiadne animácie, ani hudba pri bazéne. Veľmi smutný hotel. čítať celú recenziu
roman
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.09.2013 Prečítané 1413-krát
30 %
Personal konfliktny, chcu vas zodrat, za vsetko chceli priplatit, neochota na kazdom kroku, slnecniky drahe ako na bora bora, des a hruza, platil som aj za uterak, ktory zhodnotili, ze sa neda vyprat od koly, v Albene je kopa hotelov, co sme skusili a su ovela lepsie. čítať celú recenziu
Ivka a Edko
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.08.2013 Prečítané 1390-krát
90 %
Pekný hotel, výborná strava - veľa mäsa, šalátov aj desať druhov, každé ráno piekli palacinky - čo ocenili hlavne deti, ovocie, zákusky. Ozaj si dokázal vybrať každý. Mali sme All inclusive, takže sme mohli využívať aj bar pri bazéne. Avšak iba do 20. 00 hodiny, čo je dosť málo. Potom sme si už museli všetko platiť. Viem, že v iných hoteloch je to až do 23. 00. Priamo na pláži bar pre All nie je. Výmena uterákov podľa potreby aj každý deň. Klimatizácia individuálna, takže každý si ju mohol nastaviť podľa svojej potreby. Jedinou chybou boli stále sa kaziace výťahy. Môžem vysoko hodnotiť našu delegátku, pani Valériu H. Bola veľmi ochotná a milá. čítať celú recenziu
Peter Romaník
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1319-krát
90 %
Výborný hotel, blízko pláže, perfektné jedlo, naozaj strava bola rozmanitá, dalo sa vyberať - ryby, syry, šunky a neustále personál dokladal, môžem len odporučiť, čistota na dobrej úrovni, super ceny v blízkych obchodíkoch. Len wi-fi nie je zadarmo, musíte si zaplatiť 6 leva na deň. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia