67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky  Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky

Gladiola Star recenzie 

Gladiola Star recenzie 

1:20 h
7 °C
7 °C
9 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
338 €
338 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 49 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 50 %
Izby 70 %
Strava 60 %
Personál 70 %
67%
Celkové hodnotenie
84 recenzií
Darina
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.09.2019 Prečítané 32-krát
67 %
Bezprostredne pod hotelom sú 2 najhlučnejšie bary nepatriace k hotel. komplexu. Stereotypné techno hrá od doobedia až do skorých ranných hodín a na strane s výhľadom na more nie je možné zažiť kľud ani so štupľami v ušiach. Žiadny program ani animácie. Večerným programom sú skupinky hlučných mladých Nemcov, ktorí do toho ešte púšťajú v hotel. bare svoje vlastné "hity" z reproduktorov. Docestovali sme ráno okolo 5:00, na ubytovanie sme museli čakať, hoci nám už plynul vlastne 2. deň dovolenky. No snažili sa aj skôr ako o oficiálnej 14:00. čítať celú recenziu
Peter Gašparovič
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 02.08.2019 Prečítané 115-krát
73 %
Hotel je veľký, čistý, čo sa týka stravy, tá je na výbornú, izby sa upratujú každý deň, čo je také mínus, že izby sú v takom starodávnom štýle, ďalšie mínus - musíte si priplatiť za wifi, aj keď máte all inclusive, na to, že hotel je ohodnotený na 4 hviezdy, je to smutné a to najhlavnejšie na tomto hoteli je, že nemeckí občania sú hluční veľmi, každý deň je tu bezpečnostná služba. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 21.07.2019 Prečítané 0-krát
85 %
Hotel má perfektnú polohu, len veľká škoda, že dovolia mladým nemeckým dovolenkárom devastovať, čo im príde pod ruky. Správanie majú ako hlúpi nevychovanci. Nedalo sa na to pozerať. Jedna katastrofa. Horšie než dáke prasce. Inak personál veľmi milý a ochotný. Strava tiež perfektná. Radi by sme sa tam vrátili, ale kvôli tým mladým Nemcom nikdy viac Gladiolu. Neviem, či tieto poznatky vôbec niekto číta a či si z toho niečo zoberú, ale zvážte, či si pokazíte dovolenku pohľadom na "divú zver"!!!!! A okrem toho, je to zavádzanie. Vôbec nie 8 dní a 7 nocí. Ale 7 dní a 6 nocí. čítať celú recenziu
Ywette
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 1097-krát
90 %
Po prečítaní niektorých recenzií na tento hotel, som chcela 2 dni pred odchodom urobiť storno zájazdu, ale aj napriek tomu som so stiahnutým žalúdkom (priateľovi som o recenziách nepovedala) na dovolenku odletela/i. Keď sme zaparkovali nadránom pred hotelom, povedala som si, "O. K. fajn, nevyzerá to zle". Hotel nie je nóbl, ale taký normálny, ktorý už čo-to zažil a videl. Ale čo mu chýba na image, tak to má pridané na inom. Napr. veľké čisté klimatizované izby s priestranným balkónom (my sme mali s výhľadom na more). Veľká jedáleň, milý personál, hotelový bazén s barom, poloha hotela priamo v centre a takmer pri pláži. Jednoducho bolo to super. Odporúčam na dovolenku ísť v auguste, je tu stabilnejšie počasie a nie je tu toľko nemeckej mládeže (v júni-júli tu chodia na výlet s triedou, napr. po maturite). čítať celú recenziu
Alžbeta
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.09.2018 Prečítané 283-krát
85 %
Jedno velke dakujem, izba, strava, personal na jednicku s hviezdickou. čítať celú recenziu
Ludmila K.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 05.08.2018 Prečítané 246-krát
40 %
Plesnivé skrine, smrad z odtokov a hlavne pokazené zámky na balkónoch, cez ktoré nie je problém vás vykradnúť aj na 4. poschodí počas spánku!!! Neprofesionálny prístup delegátok a úbohosť cest. kancelárie, ktorá sa musí tak obohacovať, že zavádza už roky klientov a namiesto 8 dní / 7 nocí pobudnete na dovolenke 7 dní / 6 nocí! čítať celú recenziu
Jana a Peto
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 24.07.2017 Prečítané 634-krát
70 %
Hotel nie je vhodný pre rodiny s deťmi, ale ani pre mladých ľudí. Hotel je vhodný len pre mladých Nemcov, ktorí hľadajú neviazanú zábavu. Vôbec sme sa nevyspali ani so štupľami v ušiach. Celý deň hrá nemecká hudba zo všetkých strán. Inak je hotel vcelku čistý, strava chutná, personál ochotný. No pre inú národnosť ako sú Nemci, neodporúčam. Večer pri bare si nemáte kde sadnúť a nebudete si rozumieť ani slova. Sme mladý pár a radi sa zabávame, no toto bol už extrém. Mladí Nemci nerešpektovali žiadne pravidlá hotela, vládne tam anarchia. Pozor, ak cestujete na 8 dní a 7 nocí v noci, rátajte so 7 dňami a 6 nocami. Pobyt sa ráta od check inu po check out na letisku, a k tomu wifi v hoteli za poplatok. čítať celú recenziu
Renuska
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.08.2016 Prečítané 483-krát
100 %
Zazili sme perfektnu dovolenku v Bulharsku - hotel Gladiola Star, Zlate piesky. Je to 4* s All Inclusive a boli sme nadmierou spokojni. CK splnila naprosto vsetko co sme mali dohodnute a sa ukazala ako zodpovedna a spolahliva CK. Velka spokojnost aj s delegatkami ! Hotel Gladiola star a sluzby CK odporucame a budeme hovorit o tom vsetkym znamym . čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 06.08.2016 Prečítané 266-krát
57 %
Tento hotel určite neodporúčam pre rodiny s deťmi ani pre starších. Kto si vyberie morskú stranu, bude mať síce pekný výhľad, ale vôbec sa tam nevyspí. Táto oblasť je asi najhlučnejšia na Zlatých pieskoch, na druhej strane hotela sú izby dosť tmavé, málo slnka a výhľad je hrozný - stromy na ktorých visia toaletné papiere, uteráky aj stoličky. Cítila som sa tam ako na internáte. Hotel plný 15-20 ročných nemeckých turistov, ktorý si tam chodia užívať, na izbách si púšťajú hlasno hudbu, vyhadzujú z balkónov všetko možné a hulákajú - no hotová katastrofa. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.07.2016 Prečítané 465-krát
77 %
Hotel sa nachádza priamo v rušnej lokalite Zlatých pieskov. Je veľmi blízko pláže (cca 200m) a ponúka naozaj krásny výhľad na more. V bezprostrednej blízkosti sú bary, reštaurácie a obchody. Všade okolo party (až do ranných hodín). Pred hotelom sú 3 menšie bazény a 2 hotelové bary. Vo večerných a nočných hodinách sa pred hotelom zdržiavajú desiatky nemeckých teenagerov (značne posilnení alkoholom). Tento hotel odporúčam výhradne ľuďom, ktorí hľadajú zábavu a párty život až do ranných hodín. V žiadnom prípade nie rodinám s malými deťmi (hudba z okolitých barov a vystrájanie nemeckých pubertiakov celý deň aj noc). čítať celú recenziu
Júlia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1705-krát
83 %
Hotel odporúčam mladým ľudom, ktorým nevadí hlasná hudba, ktorá stíchne o šiestej ráno. V celom hoteli je veľmi veľa mladých Nemcov, ktorí si prišli užiť lacnú dovolenku. Nepáčili sa mi nemecké vlajky, uteráky, ktorými "zdobili" svoje balkóny, ale ok, beriem, bolo to v čase, kedy sa stali majstrami sveta vo futbale. V podstate s nimi nebol až taký problém, aspoň som nepostrehla, až na jednu "tyčku" na chodbe. Izba bola fakt veľmi čistá, čo mi možno vadilo, že v bare nám dali vždy len 1 malý pohárik (1, 5 dcl) vody na osobu, čo je fakt úboho málo, keď ste smädní. Môžete si po ňu chodiť koľko chcete, ale je to fakt otravné, tak sme si vodu kupovali v supermarkete oproti. :-) Všade okolo pláže rušno, kopec obchodíkov, ceny podobné ako u nás. Žiadna wifi, len za poplatok 15eur na pobyt. čítať celú recenziu
Karimatka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 2101-krát
80 %
Leteli sme do Burgasu, že vraj vo Varne boli povodne, tak neprijímali lety... Takže sa nám cesta predĺžila, z Burgasu na Zlaté Piesky cca 3hod. autobusom - transferom, ale ubytovali nás hneď, ako sme prišli 3,30 hod. ráno. Hotel je rozdelený na 3 časti, boli sme ubytovaní v Akatsia 3*, ale sme spokojní, lebo v ostatných častiach boli mladí rušní Nemci, takže skôr odporúčam hotel aj celé stredisko práve mladým ľuďom, ktorí sa chcú baviť. Pláž bola cca 3 min. pešo od hotela, väčšina pláže rezervovaná ležadlami iných hotelov alebo za poplatok, náš hotel nemal ležadlá v cene. Pláž asi ako všade v Bulharsku (špaky, mušle), ale voda bola čistá. Pri hoteli je bazén s ležadlami zdarma aj pool bar. :-) Malé obchodíky, stánky pozdĺž celej pláže a aj na uliciach ponad hotel. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 06.07.2014 Prečítané 1679-krát
83 %
Hotel je veľmi pekný, čistý, izby priestranné, my sme mali apartmán, takže dve WC a terasa, blízko k moru, personál milý, ochotný, uteráky sa menili každý deň, posteľné prádlo každé tri. Jediné, čo sa dá vytknúť, sú mladí Nemci, ktorí sú dosť hluční, avšak nerobili taký bordel, ako som to čítala v recenziách uvedených nižšie. Nemci sú však po celých Zlatých pieskoch, takže kto má rád vyslovene že pokoj, nech si nevyberie vôbec Zlaté piesky. čítať celú recenziu
Dominika Šottníkova
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 1676-krát
77 %
Hned ako sme dorazili na miesto, boli sme ubytovaní, s ničím nebol problem, izbu nam dali na 2. poschodi s vyhladom na bazeny . Stravu sme mali all inclusive, ciže ziadny priblem s varenim, nebolo to all inc. ako v Turecku, ale myslim ze fajn, vela ovocia a zakuskov pre vsetkych. Zajazd sme kupovali na poslednu chvilu a boli sme spokojni. V izbe nam upratovali kazdy den, bazeny pri hoteli aj detsky aj dospeli, lehatka a slnecnik pri bazenoch zdarma, no museli sme si obsadit, nebolo ich dost pre cely hotel. Plaz bola nadherna, piesocek a jemny vetrik, more cistucke. No na plazi sa lehatka a slnecnik platili, co robilo cca 12 eur. Na toto miesto sa chceme vratit. čítať celú recenziu
curly
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 2234-krát
57 %
Prvý pohľad pri príchode bol bazén, hneď vedľa cesty, žiadne oplotenie. Na izbách mravce, aj po vystriekaní celej izby boli na druhý deň opäť, a to sme mali so sebou 1, 5r dieťa. Strava AI bieda, na pláži všetko za poplatok. CK svojim popisom na stránke pri výbere hotela zavádzala. Najhoršie bolo, že časť našej rodiny mala byť ubytovaná vedľa v Akacii a pri prílete im povedali, že izby sú plne obsadené a ubytovali ich asi 700m od nás. Čiže môj manžel a môj otec boli od nás ďaleko, pláž ďaleko. Je to na dlhé písanie, no CK nespravila vôbec nič, okrem toho to ubytovanie, čo im ponúkli bol hotel Preslav, starý komunistický hotel. Na Gladiole samí Nemci, ožratí. V podstate, bola som na veľa dovolenkách, no toto bol najhorší hotel, najhoršie služby a Bulhari ani nevravím. Jediné pozitívum bola veľká izba. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1923-krát
57 %
No čo sa týka hotela a poriadku výborné, ale čo sa týka kľudu niečo strašné nemci nám v noci búchali pastami do dverí vôbec sme tam nespali a to sme mali so sebou aj dieta, ukazovali holé zadky z balkonov a pili a nadavali a robili randál 24hod denne. Takže kto si chce ísť oddychovat a zaplatit vela penazí tak nie s detmi a starými rodičmi lebo kľud tam nenájdete a netreba uveriť cestovkám . čítať celú recenziu
Eva B.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 1416-krát
80 %
Hotel nám ponúkla CK ako náhradu za hotel Nona v Albene, ktorý sme si vybrali preto, lebo moja kamarátka tam mala na dovolenke dcéru s rodinou. Na rodinné stretnutie sa tešila, lebo dcéra nebýva na Slovensku. No človek mieni a ck mení. Hotel sme objednali v malej cestovke z ponuky ck, ktorá podľa informácií na internete je výhradný predajca hotelov na vyžiadanie v Albene ( samozrejme svoje produkty ponúka ďalším cestovným agentúram). Hotel na vyžiadanie by mali do 24 hodín potvrdiť. Vyplatili sme ho, keďže sa nám nik neozval, mysleli sme,že je všetko v poriadku. Sedem dní pred odletom som žiadala informácie o odlete a odpoveď bola, že nemám potvrdený hotel. Najskôr som trvala na pôvodnej ponuke, veď hotel na internete ponúkali aj po týždni naďalej. No po informácii, že už nie je v tomto termíne, sme boli ochotní prijať aj odlet zo Sliača, prípadne iný hotel v Albene. Keď nám dali zamietavé odpovede na všetky hotely v tejto destinácii na tento termín, pýtala som sa, prečo zavádzajú zákazníkov a ponúkajú niečo, čo už vlastne nemajú, bolo chvíľu ticho a potom mi ponúkli tento hotel. Kupovala som vlastne mačku vo vreci, lebo som hotel ani destináciu nepoznala ani virtuálne. No bolo 7 dní pred odletom, termín sme nemohli presunúť, tak sme to brali. Tieto praktiky sa mi od CK rozhodne nepáčia. Teraz ku samotnému hotelu. Tmavohnedá strohá farba budovy, rovnako strohá je aj jedáleň napriek niekoľkým obrazom. To bolo prvé, čo sme si všimli pri príchode. No chcem byť objektívna, a preto musím povedať, že našťastie prvý dojem dakedy klame. Personál bol veľmi milý, ochotný a snaživý, hotel až na bazény zodpovedal úrovni hotelov svojej kategórie v Bulharsku. Keď hodnotím dovolenku ako celok, bola dobrá, destinácia nie celkom vhodná pre skôr narodených a rodiny s malými deťmi. Pre mladých ideálna. čítať celú recenziu
melka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 1565-krát
67 %
cisty, vzhladom na chovanie Nemcov, ktori nosia napoje na izby napriek zakazu, upratovaci personal ustavicne v akcii, stava pestra personal prijemny, aj vo vonk. baroch ochota. Super pre ludi, co chcu uzit zabavu. V hoteli zial nefunkcne fitko, lekar v hoteli 24 hod k dispozicii. čítať celú recenziu
Marek Petrov
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 1752-krát
47 %
Celá dovolenka bola jedna veľká katastrofa. Nezmyselný odlet z KE o 23. 30 do Burgasu, ktorý je vzdialený 3hod busom , namiesto do Varny ktorá je 15km. Z cestovky nám tento hotel odporučili ako vhodný pre rodiny s malými deťmi, čo je nehorázne klamstvo. Hordy ožratých Nemcov, ktorých hotel toleruje. Neschopná delegátka a samé klamstvá. Na bar v bazéne , detské ihrisko a bar na pláži ZABUDNITE ! ! ! čítať celú recenziu