68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Albánsko Albánsko
 Albánsko, Dürres, Golem  Albánsko, Dürres, Golem

Dolce Vita recenzie 

Dolce Vita recenzie 

1:20 h
23 °C
23 °C
24 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
752 €
752 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 80 %
Poloha 40 %
Šport a zábava 89 %
Izby 69 %
Strava 73 %
Personál 88 %
68%
Celkové hodnotenie
15 recenzií
Martina
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 30.08.2019 Prečítané 34-krát
17 %
Hotel splna skutocne MAX 2 hviezdicky! Transfer z letiska trval necelu hodinu podla premavky v klimatizovanom autobuse. Areal hotela sedi podla popisu, teda to jedine asi! Pre deti tam nie je vobec nic, co sa tyka animacii a pod. Vecer o 20:00 pustali "disco hity", inak nic. Lezadla pri bazene, ak si neobsadite uterakom pred svitanim, mate smolu. Platit sa da vsade €, vydaju vam € prip. ich menu leky, vzdy sa opytaju, ak to pred vami prepocitaju. Najdu sa aj smelinari, ale vacsinou boli zlati a ochotni v obchodikoch... čítať celú recenziu
Milka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 118-krát
47 %
Veľmi jednoduchý hotel, vybavenie veľmi zlé - chýbala noha na posteli, kúpeľňa bez svetla (tma), 77 schodov denne niekoľkokrát, TV bez ovládača, balkón plný vtáčích exkrementov - počas celého pobytu, diery v stenách vypchaté papierovými vreckovkami, upratovanie na slabej úrovni - ak nejaké uteráky boli, vzali aj tie a nedali druhé, strava 8 jedál dokola, sladké 2 x za celý pobyt.... čítať celú recenziu
Dana Nováková
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.07.2019 Prečítané 316-krát
83 %
Ubytovanie bolo v Depandance hotela, mali sme 2-izbový apartmán, všetko fungovalo, ubytovanie sme dostali hneď po príchode, areál hotela krásny, strava bola výborná a zdravá, bufet v pohode, bazén bol krásny a teplý, čašníci makali o 106, na to, že ľudia majú obavy ísť do Albánska, tak odporúčam, nemusia sa ničoho báť. čítať celú recenziu
Ivona
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.06.2019 Prečítané 628-krát
17 %
Katastrofa, nikdy viac. Strava zla, ziadne ovocie, ziadne sladke. Voda z 10 litrovej bandasky. Ubytovanie zle. Vsetko zle. Robotnicka ubytovna... byvanie na chodbe s personalom. Lezadla pri bazene a mori obsadene Albancami, ktori si rano prisli, vecer odisli. Cestovka dodnes nevykompenzovala pokazenu dovolenku. Vyhlad na smetne kose. Delegat neochotny. Proste humus, cele zle. Vyhnite sa oblukom. čítať celú recenziu
Tina
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 16.08.2018 Prečítané 1157-krát
17 %
Izba podpriemer, ale clovek si povie, ved ok, aj tak v izbe budeme travit malo casu. Jedlo hnus, stale to iste a nechutne, casto nas bolieval zaludok. Voda iba cista do plastovych kelimkov. Vsetko vlastne, co sa tyka pitia, mohlo byt iba v plastovych mini kelimkov. Kava, sladke vody, vsetko proste hnus. Bazen ok, ale ludia drzi, hlucni, v bazene vam trafia aj loptou do hlavy, ved tam sa moze vsetko. Plaz humus, more tmave, blatove, spaky po zemi aj v mori. Inak nuda, nic sa tu neda robit. Proste nikdy viac. Lutujeme, ze sme sem sli. Pokial nie si Albanec, si nic. Cestovka vam to vychvali, ale opak je pravdou. čítať celú recenziu
Peťo
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 15.08.2018 Prečítané 828-krát
53 %
Údaje ck v popise tejto destinácie sú zavádzajúce a neúplné napr.: 1. je tam "vonkajší (pool) bar s terasou v záhrade", nie však pre all inclusive hostí (resp. si musíte všetko sami zaplatiť)... 2. "kryté pódium využívané na večerné programy" takisto existuje, ale žiaden večerný program nečakajte - celý deň je pustená len hudba, ktorá sa večer mení na verejnú diskotéku... 3. "slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži zdarma", lenže "plavčíci" si už ráno tretinu poobsadzujú vlastnými uterákmi a potom ich predávajú miestnym... 4. Poobede sa už celý areál zmenil (pre miestnych) na grátis kúpalisko! Iné rezorty si svojich klientov chránili vlastnou ochranou, tu to je presne naopak! čítať celú recenziu
Veronika Baková
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 847-krát
40 %
Žiadny hotel, úplná ubytovňa. Hnus. Určite tam nechoďte. Domáci Albánci boli pre nich prvoradí, my sme ich nezaujímali, lebo sme mali už zaplatené. Bývali sme na piatom poschodí bez výťahu, vedľa nás na izbách bol ubytovaný personál z hotela, takže vždy v skorých ranných a nočných hodinách sme mali budíček. Mali sme zakúpený pobyt v 4**** hoteli a bývali sme v ubytovni, na ktorú sme sa potom dozvedeli od delegáta, že tá 4**** nemá. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 04.09.2017 Prečítané 6025-krát
83 %
Bola to veľmi dobrá dovolenka, v hoteli čisto, každý deň menili osušky a ručníky, každý druhý deň posteľnú bielizeň, vždy všetko upratané a voňavé. Jedlo chutné, dalo sa vybrať, snáď len organizácia večere, iba hodina na večeru je veľmi málo. Pláž upravená čistá. Poriadok na pláži je vždy len o správaní sa ľudí na nej. Transfer z letiska cca 30 min. Ubytovanie hneď po príchode, pri odchode raňajkový balíček. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 1933-krát
73 %
Hotel je na veľmi dobrej úrovni, situovaný hneď pri pláži, položený v nádhernej zeleni, s najkrajším bazénom v destinácii, izby moderne vybavené, všade čisto a poriadok. Takmer denne menené uteráky a posteľná bielizeň, milý a ochotný personál, strava veľmi dobrá, pestrá a kvalitná a vždy dostatok, k dispozícii vždy káva, čaj, džúsy, voda, mlieko, jedáleň priestranná, vždy čisto pripravená. Perfektný personál. Dojem kazila dosť špinavá pláž, navyše od rána do večera plná otravných predavačov všeličoho možného, hlučných domácich, aj v našom plážovom rezorte, plno žobrajúcich. Dosť špinavá aj promenádna časť medzi hotelmi a plážou. Ani more nevynikalo čistotou. Veľmi dobré boli fakultatívne výlety. čítať celú recenziu
Alzbeta
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 19.04.2017 Prečítané 2331-krát
70 %
Hotel novy, vsetko ciste, uteraky menili denne, jedlo chutne, dalo sa vzdy vybrat nieco ine, akurat vecera trvala len hodinu, takze sa tvorili dlhe rady, transfer z letiska rychly, balkon dost maly, ale v podstate sme na nom ani nesedeli, len susili veci, boli sme v hlavnej budove, vedla hotela, vyborna restauracia s vybornymi cenami, v nedalekom obchode sa dali kupit nejake male suveniry, na recepcii sa da zavolat taxik do mesta Durres, na plazi este nie su dobudovane promenady, pri bazenoch bola kazdy vecer diskoteka pre deti. čítať celú recenziu
Jana Puškáčová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 1603-krát
80 %
Hotel je veľmi pekný sú k nemu vila, domčeky veľmi dobre vybavené a veľkými priestrannými izbami, terasami. Personál ústretový. Bazén stále čistý a udržiavaná záhrada. Pláž bola tiež čistá. Jedlo slabšie ako sme zvyknutý na 4 hviezdičky z Turecka, ale stále čerstvé a chutné. Ponúkajú polpenziu vždy si je čo vybrať. Na raňajky ovocie, sladké aj slané raňajky. Myslím si, že si vyberie každý. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 841-krát
70 %
Po prečítaní recenzií, môžem súhlasiť s pánom Gabim, ktorý bol 19. 8. 2015, až na to, že mi sme tam boli od 24. 8. 2015 a žiadne medúzy tam neboli, more čisté, aj bazén čistý, každé ráno, keď sme si šli obsadiť ležadlá k moru, všetko tam upratovali, aj bazén vysávali, o celý priestor areálu hotela sa starali, pekná zeleň, inde už nie, v zaujímavosti a pestrosti stravy sa musia zlepšiť, ináč pekné ubytovanie, všade sa dajú nájsť nedostatky, aj na luxusných dovolenkách. Keďže niet kam isť sa poprechádzať okrem pláže, odporúčam aspoň jeden výlet na spoznanie kultúry Albánska atď. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.09.2015 Prečítané 528-krát
83 %
Hotel bol čistý, každý deň menili uteráky, osušky, ochotný personál. Ráno čistili aj pláž od naplavených rias. Pláž - jemný piesok, podobný Bulharsku. More - malé vlny, vhodné aj pre malé deti a neplavcov. Ceny - strava je lacnejšia než u nás. Akurát tam chýbajú atrakcie pre deti. Inak, všetko bolo super. čítať celú recenziu
Gabi
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 971-krát
60 %
Albánsko je v oblasti cestovného ruchu a služieb pre dovolenkárov úplným začiatočníkom. Ak ste teda už v minulosti zažili super dovolenku v iných destináciách napr. Turecko, Grécko, Španielsko a podobne, odporúčam zvážiť a premyslieť si, čo od dovolenky v Albánsku očakávate. My sme veľké očakávania nemali, aj preto dovolenku hodnotím ako normálnu, skôr priemernú. Predsa len nedá sa porovnať krajina, ktorá žije turizmom niekoľko desiatok rokov a krajina, ktorá minulý rok s turizmom len začala. A to porovnávam niekoľko desiatok krajín, ktoré sme za 18 rokov navštívili. Cesta z letiska do hotela trvá približne 45 minút. Hotel je v oblasti Golem, ktorá je od centra Durresu vzdialená asi 15 km. V tomto cestovná kancelária trochu zavádza, pretože do centra sa tak jednoducho nedostanete prechádzkou, ale 20 minútovou jazdou autobusom. Hotel je jednoduchý a pekný. Tvorí ho hlavná budova a vedľajšie budovy - depadance. V hoteli je výťah, ale 5 poschodové budovy depadance výťah nemajú, takže koho ubytujú na najvyššom poschodí depadance (ako nás), tak do izby sa dostane po zdolaní 77 schodov, niekoľkokrát denne:-). V areáli hotela je krásny bazén, v ktorom nájdu svoje nadšenie detičky, ale aj dospelí a plavci. V tomto hoteli je bazén asi najkrajší v širokom okolí. Pri bazéne je bar, kde si môžete dať rôzne teplé a studené nápoje. Niekoľko krokov od bazéna je pláž. Osušky si zoberte z domu. Slnečníky na pláži sú rozmiestnené dosť tesne vedľa seba. Dolce Vita má zrejme vyhradené slnečníky, lebo chlapci - organizátori na pláži viacerých ľudí presúvali na iné miesta. Ak chcete nejaké konkrétne miesto na pláži, je potrebné si ráno privstať a ísť si obsadiť slnečník. Počas dňa chodia po pláži predajcovia všeličoho - ovocia, grilovanej kukurice, spoločenský hier, slnečných okuliarov, oblečenia a áno, aj zopár žobrákov sa tam nájde. Animácie v hoteli nie sú, čo je škoda, pretože tým, že v okolí hotela nič nie je, tak animácie by boli vhodnými spestrením dovolenky. Vedľa hotela a v jeho blízkosti sú viaceré reštaurácie, kde výborne varia - pizza, rizoto, cestoviny, šaláty, k tomu rôzne nápoje. Jedlo je veľmi lacné. Napríklad grécky šalát, rizoto a 2 pivá stoji 6 eur. Okrem reštaurácii a naozaj len zopár obchodov s rozličným tovarom však v okolí nič nie je, žiadna promenáda s obchodíkmi so suvenírmi, nič, čo stojí za videnie. Odporúčam navštíviť Durres, sú tam väčšie možnosti nákupov, ale nič výnimočné. V Durrese určite choďte do prístavu, je tam promenáda a veľmi pekné okolie. Ešte jedna rada, ak Vám zostanú peniaze - albánske LEK, tak sa ich snažte minúť v obchodoch alebo reštauráciach. Na letisku už okrem parfémov a alkoholu nekúpite žiadny suvenír. My sme chceli kúpiť na letisku ešte figový džem, ale ani takéto produkty tam nemajú. čítať celú recenziu
ivana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 1297-krát
47 %
Uz nikdy Albansko....clovek bol zvedavy a nechal sa nahovorit na pekne fotky a clanky v casopisoch, ale uz nikdy, vyhodene peniaze... chybajuci bezbarierovy pristup... celkovo strava, obsluha, personal, sluby nic moc, okolie hotela zanedbane, nie je kam ist... čítať celú recenziu
Alzbeta F.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.10.2014 Prečítané 1182-krát
93 %
Pekne, priestranne izby s balkonom. Mali sme aj sat TV s plochou obrazovkou. Hotel priamo pri plazi, ma peknu zahradu a vlastnu plaz. čítať celú recenziu
Soňa Sílešová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 2609-krát
83 %
Hotel bol veľmi čistý, veľmi pekne zariadené izby, aj celkovo hotel veľmi pekný, moderný, upratovanie denne, výmena plachty, uterákov denne. Dopĺňanie mydla a šampónu - denne. Pokiaľ sme mali nejakú požiadavku - vybavená v čo najkratšom čase. Záhrada hotela krásny, vysadené kvety, kríčky, stromy, k hotelu boli bar pri bazéne a bar na pláži, ležadlá k dispozícii. Strava - spokojnosť. Pláž - čistá, upratovanie denne. čítať celú recenziu
Ina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 2206-krát
80 %
Hotel je oázou posadenou v precízne udržiavanej zeleni, navôkol len betónové hotelové komplexy. Výborná starostlivosť personálu, jedlo priemerné bez fantázie a lepšieho využitia možností destinácie. Všetko čisté, izby aj okolie včetne hotelovej pláže, bazénu, vhodné pre rodiny s deťmi. Dostupnosť z letiska neúnavná. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia