Francúzska Polynézia, Französisch-Polynesien: Tahiti, Punaauia Francúzska Polynézia, Französisch-Polynesien: Tahiti, Punaauia

Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel 

Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel 

Francúzska Polynézia, Französisch-Polynesien: Tahiti, Punaauia Francúzska Polynézia, Französisch-Polynesien: Tahiti, Punaauia

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania
Tento text bol preložený automaticky a preto Vas žiadame o pochopenie.
Hotel: Tento plážový rezort sa nachádza v blízkosti mnohých najobľúbenejších atrakcií Tahiti. Hostia si môžu rezervovať výlety z rezortu do jaskýň Maraa, Gauguinovho múzea a Múzea mušlí.
Rezort víta svojich hostí vo vstupnej hale s 24-hodinovou recepciou a zmenárňou. Možnosti stravovania v tomto ubytovacom zariadení zahŕňajú bar, reštauráciu a izbovú službu. Rezort ponúka najväčšie konferenčné a kongresové priestory vo Francúzskej Polynézii so 4 vysokokvalitnými zasadacími miestnosťami. Prístup na internet (za poplatok) je k dispozícii vo verejných priestoroch a hostia môžu využiť aj služby práčovne. Pre hostí, ktorí prídu autom, je k dispozícii parkovisko.
Izby s výhľadom do záhrady a na lagúnu sú veľmi priestranné (približne 47,6 m²) a ponúkajú výhľad na modrú lagúnu na Tahiti. 12 bungalovov v polynézskom štýle sa rozprestiera naprieč lagúnou a je umiestnených priamo nad vodou. Každá z izieb a bungalovov je vybavená satelitnou/káblovou TV, pripojením na internet, trezorom, minibarom a príslušenstvom na prípravu čaju a kávy. Súkromné kúpeľne majú sprchovací kút a k štandardnej výbave patrí aj individuálne regulovaná klimatizácia.
Rezort ponúka bazén s piesočnatým dnom a hostia sa môžu venovať potápaniu a kanoistike. Na pláži je volejbalové ihrisko a hostia si môžu zahrať tenis a stolný tenis. Tí, ktorí chcú preskúmať oblasť, tak môžu urobiť aj na koni (za poplatok).
V reštaurácii rezortu Le Carré sa podáva zmes francúzskej a polynézskej kuchyne.
Vybavenie zariadenia: 24-hodinová recepcia
Káblový internet
hotelová služba
služby práčovne
Lekárska služba
zmenáreň
Podnikanie
bar
reštaurácia
Vybavenie izieb: Internet: nie
Vhodné pre invalidné vozíky: nie
Bezbariérová kúpeľňa: nie
WiFi pripojenie na internet
Kolíska na objednávku: č
Prístelky na vyžiadanie: č
Fajčiarska miestnosť: nie
Počet spální: 1
Šport: kanoe
stolný tenis
Jazdiť
plážový volejbal
tenis
Ďalšie informácie: American Express
JCB
Diners Club
MasterCard
Víza Ak prídete do destinácie po 4:00, hotelová izba bude k dispozícii až v deň príchodu po oficiálnom čase registrácie v príslušnom hoteli. Taktiež je potrebné dodržať oficiálny čas odhlásenia hotela v deň odchodu. Pri pravidelných spiatočných letoch do polnoci je potrebné dodržať oficiálny čas odhlásenia hotela v deň odletu. Skorú registráciu alebo neskoré odhlásenie si môžete zarezervovať prostredníctvom nášho servisného tímu za príplatok v závislosti od dostupnosti.
Dôležité upozornenie: Ak plánujete prísť do cieľovej oblasti po 4:00, hotelová izba bude k dispozícii až v deň príchodu po oficiálnom čase registrácie príslušného hotela. Taktiež je potrebné dodržať oficiálny čas odhlásenia hotela v deň odchodu. Pri pravidelných spiatočných letoch do polnoci je potrebné dodržať oficiálny čas odhlásenia hotela v deň odletu. Skorú registráciu alebo neskoré odhlásenie si môžete zarezervovať prostredníctvom nášho servisného tímu za príplatok v závislosti od dostupnosti.
Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel recenzie
Mrzí nás to, ale momentálne nemáme žiadne textové recenzie :-(

Buďte prvý, kto napíše recenziu pre Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel ! Nezaberie Vám to viac ako 5 minút a pomôžete ďalším sa správne rozhodnúť pri výbere dovolenky.

Otázky a odpovede - Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 18.04.2024 08:04:05
Koľko stojí zájazd do hotela Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel?
Cena zájazdu je od 0€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30