Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer recenzie hotelov (9)

Najnovšie recenzie hotelov

Latte Beach Hotel recenzie

Latte Beach Hotel

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer -

65% palo

07.08.2019

Práve sme sa vrátili z dvojtýždňovej dovolenky v tomto hoteli (8/2019). Pri mori sme boli 12-krát. Vzhľadom, že ide o 4* hotel, čakali sme omnoho viac ako plesnivé kúpeľne a zhrdzavené batérie. V budove s výťahom (nefunguje vždy) sa určite nevyspíte - keďže okolo pol šiestej začína jeho nekonečné búchanie na každom poschodí. Hlasná hudba hrá do desiatej až jedenástej. Vo vedľajšom hoteli raz hrali dokonca až do polnoci. So sľubovaným pieskom nerátajte ani omylom (rodiny, ktoré dostali zavádzajúci informáciu o kamenisto-piesočnatej pláži, boli s deťmi veľmi sklamané, keďže nie je tam žiadny piesok - iba ak menšie kamienky). Neupratujú denne (delegát nám až tam oznámil, že spravidla by mali aspoň raz za tri dni a viac si nemáme nárokovať). Hotel nemá dostatok uterákov a osušiek - na izbe sme dvaja napr. na tretí deň sme dostali JEDEN uterák a chyžná nám pred nosom zamávala prázdnym sáčkom, že finiš. Z teplej kuchyne sú v ponuke ryža, slov. ryža alebo pohánka, zapekaná zelenina, vnútornosti a nie každý deň kuracina (pečené kur. chrbty!!!). Ak nebola kuracina na obed, tak aspoň na večeru (zväčša chrbty a raz boli pečené kurčatá a raz stehná). Jedinou svetlou stránkou dovolenky bol milý personál a čisté more (občas hryzú malé rybky). Dohovoríte sa rusky a anglicky. Ležadiel je nedostatok a stávalo sa, že nám našu osušku pred očami odhodili rusky hovoriaci hostia s tým, že oni chcú naše ležadlo (páčilo sa im miesto) a kázali nám nájsť si iné!!! Sme sklamaní, keďže dovolenka je nemalou položkou. Obhrýzať za také peniaze len chrbty, môcť spať len medzi 23:00 až 5:30 mi nevyhovovalo, nemať upratané (uteráky) a denne bojovať o ležadlá sme nečakali. Viacerí, ktorí tam s nami boli, ohodnotili tento hotel na 2- hviezdičkový. Nákupy šatstva ponúkané delegátom (kedy vám on objedná zdarma odvoz tam aj späť) sú stratou času. Ponúkané sú aj nákupy zlata - tam sa dá zjednávať aj na polovicu. Ak by sme opäť uvažovali o dovolenke v Turecku, tak jednoznačne Alanya.

prečítať si celú recenziu
Granada Luxury Beach Avsallar recenzie

Granada Luxury Beach Avsallar

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Alanya

60% Renáta

18.06.2019

Hotel je krásny, izby úžasné, hygiena na dobrej úrovni. Personál nie je veľmi ústretový. A stravu by som priradila k hotelom s 3*. Na viac sa hodnotiť nedá. Strieda sa dookola to isté, pečené kura, dusené kura a ryba. Pláž je dobrá, hrubší piesok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kleopatra Alis recenzie

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

43% Alena

09.07.2015

Hotel bol od pláže asi 5 minút, more dobré. Ubytovanie by sa celkom dalo zniesť, dvere sme v kúpeľni mali ohlodané ako od potkanov, uteráky keby sme ich nehodili na zem, že sú už veľmi špinavé, tak ich ani nevymenia. Najhoršia bola strava, za celý týždeň skoro žiadne mäso, na obed a na večeru skoro stále ryža a k tomu samá zelenina na paprikovej šťave, k tomu príloha zelenina zase v paprikovej šťave, misy boli šaláty /zmes z toho čo zostalo z predchádzajúcich dní/, koláče žiadne ani ovocie, len nedozreté melóny. Veľa rodín fungovalo iba na pudingoch, tie boli dobré. Ja osobne som išla domov s pokazeným žalúdkom a teplotou. Jediný alkohol bol gin riedený s vodou /voda 2 diely a gin 1/, biele víno a červené, všetko malo teplotu ako čaj. Bar s nápojmi nefunguje od 10. 00 do 22. 00, doobeda natiahnu reťaz, aby ste sa nedostali k vode a káve. Raz nemali kávu, raz džúsy, potom nemali víno a gin. Bola to hotová katastrofa, nikomu neodporúčam tento hotel. Na cestu sme nedostali ani balíčky, ktoré sme mali nahlásené a to sme odchádzali 4. 35hod. a 3 a pol hodiny bola cesta na letisko, 2 hodiny na lietadlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kleopatra Alis recenzie

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

33% Roman z Nitry

12.07.2014

Transfer z letiska trval veľmi dlho, bola to nekonečná cesta, ktorú už nechceme viac nikdy absolvovať. Hotel celkovo na prvý pohľad celkom ušiel ale potom nastala realita. Izby malé, personál neochotní, zazeral nám pomaly koľko si čoho naberieme na tanier. Personál celkovo tvorila jedna rodina, ktorá sa stará o celý hotel a taktiež aj o kuchyňu. Strava veľmi zlá, absolútna neochota niečo doplniť, pravidelne každé ráno, na obed aj na večer to isté. Absolútne žiadne mäso, stále len dookola tie isté šaláty ktoré sme mali na obed aj na večeru každý deň. Bazén malý a studený, lehátka pri bazéne celkovo 4 a kto neskor prišiel tak mohol sedieť na uteráku. Jediná výhoda bola že sa dalo v centre Alanye poriadne nakúpiť textil, neobmedzený výber tovaru od výmyslu sveta.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kleopatra Alis recenzie

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

56% Stahovcova Katarina

14.08.2013

Zariadenie izieb bolo dost slabe, sklamalo nas ze to vyzeralo inak nez na fotkach, personal bol v pohode, milí a snazili sa vyhoviet , jedlo bolo dookola to iste a nebolo to nic extra, vyber jedal bol slaby. Prostredie bolo krasne a na plaz sme mali blizko.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

78% Erika M., Prešov

24.07.2013

Určite výborná dovolenka, ktorá zodpovedala nízkej cene. Ubytovanie je jednoduchšieho typu, avšak pomerne čisté, k spokojnosti nenáročného klienta. Uteráky na izbe menia 2x za celú dovolenku, toaletný doplňajú každý deň, upratovanie skoro každý deň. Čo sa týka stravy, vôbec sa nenechajte zastrašiť rečami najmä českých občanov, ktorí boli veční sťažovatelia, nikdy sa im nič nepáčilo. Strava bola rozmanitá, každý si našiel to svoje čo potreboval. Každý deň sa menila, čo sa týka hlavných jedál. Samozrejme, že nezodpovedá 5 hviezdičkovému hotelu a preto nie je čo vytknúť. Stojí tam kuchár, ktorý hlavné jedlá vydáva na taniere, ale šaláty, pečivá, zeleninu si môžete brať sami. Džúsy, vodu, druhy káv a čaj si naberáte sami, ostatné vydáva barman za barom. Personál je vždy veľmi milý, ochotný a usmievavý. Okolie hotela je úžasne krásne, na pláž je to reálne cca. 100 m, len prejdete cez jednosmernú cestu. Pláž je krásna, sem-tam trošku znečistená po návštevníkoch, ale stojí za to, najmä čisté more. Lehátka a slnečníky sú za poplatok. Slnečník stojí 4 TL a lehátko s matracom 4 TL. Hotel sa nachádza takmer v centre nákupných možností. Zhrnutie: Krásna dovolenka a určite sa do Turecka ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kleopatra Alis recenzie

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

80% Erika M.

24.07.2013

Určite výborná dovolenka, ktorá zodpovedala nízkej cene. Ubytovanie je jednoduchšieho typu, avšak pomerne čisté, k spokojnosti nenáročného klienta. Uteráky na izbe menia 2x za celú dovolenku, toaletný dopĺňajú každý deň, upratovanie skoro každý deň. Čo sa týka stravy, vôbec sa nenechajte zastrašiť rečami najmä českých občanov, ktorí boli veční sťažovatelia, nikdy sa im nič nepáčilo. Strava bola rozmanitá, každý si našiel to svoje, čo potreboval. Každý deň sa menila, čo sa týka hlavných jedál. Samozrejme, že nezodpovedá 5 hviezdičkovému hotelu, a preto nie je, čo vytknúť. Stojí tam kuchár, ktorý hlavné jedlá vydáva na taniere, ale šaláty, pečivá, zeleninu si môžete brať sami. Džúsy, vodu, druhy káv a čaj si naberáte sami, ostatné vydáva barman za barom. Personál je vždy veľmi milý, ochotný a usmievavý. Okolie hotela je úžasne krásne, na pláž je to reálne cca. 100 m, len prejdete cez jednosmernú cestu. Pláž je krásna, sem - tam trošku znečistená po návštevníkoch, ale stojí za to, najmä čisté more. Lehátka a slnečníky sú za poplatok. Slnečník stojí 4 TL a lehátko s matracom 4 TL. Hotel sa nachádza takmer v centre nákupných možností. Zhrnutie: krásna dovolenka a určite sa do Turecka ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

29% Denisa J., Bratislava

28.03.2013

Dakujem, nikdy viac, to pojdem radsej na senecke jazera - to je luxus oproti tomuto. !!!!!!!!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer

Latte Beach Hotel recenzie 65%

Latte Beach Hotel

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer -

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Granada Luxury Beach Avsallar recenzie 60%

Granada Luxury Beach Avsallar

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Alanya

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Kleopatra Alis recenzie 53%

Hotel Kleopatra Alis

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Kleopatrina pláž

Kvalita izieb62%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb14%

Personál65%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu