Recenzie hotelov - Sorgun (114)

Najnovšie recenzie hotelov

Turquoise Hotel & Villas recenzie

Turquoise Hotel & Villas

Turecko - Side - Sorgun

+
63% Dagmar

14.10.2019

Hotelová časť izieb bola na dobrej - štandardnej hotelovej úrovni. Posteľ manželská úzka a vysoká, balkón presklenný a kúpelňa štandardná. Izby mimo hotela obyčajné, malé, tmavé a ďaleko od hotelovej časti. Záhrada a okolie hotela krásne a udržiavané, vnútorná časť hotela čistá a udržiavaná. Od letiska bol hotel vzdialený cca 1 hodinu, bolo to dosť únavné, boli sme ubytovaní hneď po príchode v otrasnej tmavej izbe, na prízemí, balkón bol v úrovni chodníka, zašpinený vtáčím trusom, izbu sme mali vymenenú až na našu žiadosť na druhý deň za príplatok v hotelovej časti. Bazén bol čistý ale preplnený, ľudia tam stáli alebo ležali na nafukovačkách, more bolo mútne ako jazero, teplé, ale nevhodné na šnorchlovanie, nakoľko tam bolo len pár rybičiek a žaburinové kamene. Hneď v prvý deň sme si rozbili nohy pri vstupe do mora na kameňoch, ktoré pri mútnej vode nebolo vidieť. Pokiaľ sme si chceli zaplávať, tak sme boli nútení ísť až na mólo, kde bola cca 2 m hĺbka do mora, na móle boli ležadlá s chladničkou s pitnou vodou, ale pokiaľ sme tam chceli aj ležať, boli sme nútení už skoro ráno si ich obsadiť uterákmi. Animácie boli trápne - unudení animátori každý deň zvolávali mužov na vodné pólo a párkrát za deň sa cvičilo v bazéne.

prečítať si celú recenziu
Sueno Hotels Beach Side recenzie

Sueno Hotels Beach Side

Turecko - Side - Sorgun

63% Marian

08.10.2019

Keby to bola naša prvá dovolenka v Turecku, boli by sme asi úplne spokojní... ale nakoľko sme už boli aj v tejto oblasti Turecka (v dvoch hoteloch len pár km odtiaľto), tak vieme, že to vedia za tie isté peniaze urobiť aj trochu lepšie. Veľkým plusom rezortu je jeho vzdialenosť od prístavu a starého mesta Side... 20 minút peši po pláži (cca 2 km), prípadne za 7€ taxi (odvezú naraz aj väčšiu rodinu - boli sme 4 dospeláci a 2 deti).

prečítať si celú recenziu
Serra Park recenzie

Serra Park

Turecko - Side - Sorgun

55% Jozef

23.09.2019

Hotel Serra Park je 4 hviezdičkový. Fotky v katalógoch sú síce pekné a uvedené, že hotel je po rekonštrukcii, ale mám veľké pochybnosti o tom, či by u nás dostal aspoň 2 hviezdičky. Delegátka asi vedela, prečo vystúpila skôr. Privítal nás naštvaný personál, ktorý anglicky ani nemecky nekomunikoval. Po príchode sme prišli hladní, ale prišli sme práve po obede a pred večerou. Čakal by som, že all inclusive je to, že strava je počas celého dňa. Od 15:30 do 16:00 sme si vystáli rad, kde sa robili hamburgery a hranolky, ale pred nami ukázal prekrížené ruky a "FINISH". Tak sme ostali až do večere bez jedla. Takže nejedli sme celý deň. Izba: dostali sme nejaký bungalov mimo hotela, kde klíma síce fungovala, ale iba zapnúť a vypnúť a nič medzi tým. Večer sme sa nedostali z bungalovu alebo do bungalovu bez toho, aby sme nezmokli, pretože každý večer polieval automat, ale neviem či trávu, alebo chodníky. Čo sa týka upratovania, vozík síce stál celý deň na chodníku, ale nikdy tam nikoho nebolo. Strava: Mysleli sme si, že ich národne jedlá kebab a baklava budú pravidelne... Mýlili sme sa. Boli iba 1 x za dovolenku aj to sa po nich iba tak zaprášilo. Ryby boli 2 x. Raz OK, druhýkrát v nejakej divnej omáčke. Nakoniec sme jedli špagety s hubovou múkovou omáčkou. Keďže majú more na dosah, čakal som možno nejaké morské ryby, plody a podobne. Nič z toho nebolo, ale hranolky boli na raňajky, na obed aj na večeru. Ale dalo sa ako tak vybrať možno jedno jedlo. Personál: Celkom fajn, ale iba barmani, animátori pre dospelých. Občas nám naliali aj do skla. Pláž: NEVHODNÁ PRE DETI!!!! Veľmi strmý zráz. Dospelí mali čo robiť. Čo sa týka plážového baru a plážového all inclusive. Raz nebolo pivo, potom nápoje. Od 15:30 do 16:00 tam miestna babka piekla ich placky. To bol celý all inclusive na pláži. Cesta z hotela pešo cca 750 metrov. Občas šiel aj autobus. Pláž špinavá. Bazény: Tobogan prvý deň ani nešiel. Ostatné dni púšťali od 10 do 12 a od 14 do 16... potom smola. Okolo bazénov sa čistilo okolo 10:00, keď už väčšina ľudí bola pri bazénoch. Veľmi šmykľavá dlažba!! Počas nášho pobytu rozbité hlavy a zlomené ruky. Animačný program pre deti: žiadny! Bol tam jeden stolík na kreslenie, avšak nikto nikdy z animátorov pri ňom nebol. Nie sme veľmi nároční, ale boli sme veľmi sklamaní. Jediné pozitívum asi bolo krásne mesto a trhy, kde sa dalo dobre nakúpiť. Bola to asi najhoršia dovolenka, ktorú sme doposiaľ absolvovali, myslím tým ubytovanie v hoteli, strava a služby. NIKDY VIAC TENTO HOTEL! Bulharsko bolo lepšie. Sťažovali sme sa aj delegátke a nielen my, ale asi 95% slovensky hovoriacich hostí. Pri odchode sme deň vopred, keďže sme odchádzali skoro ráno, požiadali o balíček na cestu. Tipnite si, či nám ho dali... (prekrížil ruky a povedal FINISH). NEDOPORUČUJEM TENTO HOTEL!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Serra Park recenzie

Serra Park

Turecko - Side - Sorgun

80% straky

20.09.2019

Hotel v kľudnej časti, výborná kuchyňa, polnočná polievka, čistota, upratovanie super, výmena osušiek. Príchod odchod v kľude, možnosť odložiť batožinu, sprcha jedáleň klimatizovaná, priestranná, vonku terasa, gril, stále možnosť - hranolky, špagety, večerne programy, fakt bolo čo robiť vždy.

prečítať si celú recenziu
Turquoise Hotel & Villas recenzie

Turquoise Hotel & Villas

Turecko - Side - Sorgun

+
95% Vlasta C.

20.09.2019

Hotel je v krásnom prostredí píniového lesa, dostatok súkromia, veľa oddychových zón. Príjemné, že sa dá posedieť aj vo večerných hodinách pri mori pri horiacej sviečke v pohodlných kresielkach. Izby boli pravidelne udržiavané, mali sme krásny výhľad do záhrady, nič nás nerušilo. Strava výborná, pestrá, za celý pobyt si nikto nemusel dávať dvakrát to isté, ani sa nedalo z každého ochutnať. Hlavne sa mi páčilo, že hostia neplytvali stravou, vzhľadom na prevažujúcich holandských a nemeckých turistov. Veľmi príjemne nás prekvapili pri príchode, ešte pred ubytovaním, pohárom šampanského a malými osviežujúcimi uteráčikmi. Mohli sme využiť štyrikrát reštauráciu ala carte, kým doteraz v tureckých hoteloch sme mohli iba jedenkrát. Personál bol veľmi milý, veľa študentov, ktorí ovládali aj niekoľko jazykov, nebol problém sa dohovoriť. Svoju prácu si fakt robili dobre. Vzhľadom k tomu, že animačné programy počas dňa nevyužívame, tak nehodnotím. Zdalo sa mi, že sa pri nich zabáva maximálne 20 ľudí. Večerné programy sa mi veľmi nepáčili, hlavne tvrdé, hlučné diskotéky (preto si vyberáme výhľad z izby nie na more, lebo tento hluk sa robí hlavne pred oknami týchto izieb). Aspoň jeden večer by stačil lacnejší variant zábavy, stačilo by púšťať tanečné piesne, pri ktorých by sa dalo zatancovať. Z pláže sme boli najskôr v rozpakoch, lebo tam v jednej časti boli veľké kamene, ale o pár metrov bola piesčitá pláž. Škoda, že dva dni bola pláž na kraji znečistená chaluhami, ale to nie je pravidlo. Hotel má až dve móla, z ktorých sa dalo veľmi pohodlne vstúpiť do mora a to veľmi čistého a s výhľadom na chrám Apolóna a amfiteáter v starobylom mestečku Side. Krásne sa dá prechádzať po pláži, skoro až po Side. Komu by predsa len nevyhovovala dlhá hotelová pláž, smerom k Side je obrovská piesčitá pláž, s pozvoľným vstupom do mora, s hĺbkou mora po prsia asi 50 - 70 m od pobrežia, stačí kúsok prejsť. Môžem povedať, že dovolenka splnila naše očakávanie, lebo zámerne vyhľadávame menšie hotely v zeleni so svojím súkromím, cez ktoré nejde žiadna cesta, promenáda.

prečítať si celú recenziu
TUI SENSATORI Resort Turkey recenzie

TUI SENSATORI Resort Barut Sorgun

Turecko - Side - Sorgun

100% Tomas Cavara

16.08.2019

Luxusný, čistý, kľudný hotel! Celý hotel je orientovaný smerom na more, máte zaručený výhľad, herňa, kino, detský kútik, lekár, 4 bary, 5 reštaurácií. Rozdelené na detskú čas a pre dospelých, naozaj nájdete kľud a pohodu, nič vás nebude vyrušovať, areál je ako rajská záhrada, pochopíte, keď navštívite! V prípade potreby zodpoviem otázky a zašlem fotky, stačí napísať na tomino.cavara@gmail.com.

prečítať si celú recenziu
Jadore Deluxe Hotel & Spa recenzie

Jadore Deluxe Hotel & Spa

Turecko - Side - Sorgun

+
90% Marianna D.

06.08.2019

Izba super, vsetko ciste, jedlo uzasne (lepsie sme na dovolenke este nemali), personal mily, animatori takisto. Na rozlucku nam dokonca na stol urobili srdce z kvetov. Za nas super. Jedine minus - cesta od letiska trva 2 hodiny a do mora je vstup z mola a vedla kratka plaz, ale nie je nudza o lezadla ani okolo pol 9, takze ziadne vstavanie o 6:00, aby si clovek obsadil lezadlo. Pridu si na svoje aj deti, aj dospelaci... Dokonca je tam jeden bazen len od 16+..., takze sa kupete, pozerate na more a fajcite vodnu fajku.... kusok od hotela je aj slovensky lekar, takze keby nieco, mate ho po ruke...

prečítať si celú recenziu
Serra Park recenzie

Serra Park

Turecko - Side - Sorgun

80% Jaroslava

13.07.2019

Izby čisté, strava pestrá, služby v pohode - upratovačkám treba povedať, aby vymenili uteráky. Masáže výborné, priamo v hoteli, perfektný zážitok máme z fotografovania, fotograf vtipný, decentný, spoľahlivý. Odporúčame.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sorgun

TUI SENSATORI Resort Barut Sorgun recenzie 100%

TUI SENSATORI Resort Barut Sorgun

Turecko - Side - Sorgun

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Turquoise Hotel & Villas recenzie 94%

Turquoise Hotel & Villas

Turecko - Side - Sorgun

+

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál88%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sueno Hotels Beach Side recenzie 85%

Sueno Hotels Beach Side

Turecko - Side - Sorgun

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb4%

Personál91%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie
Blue Waters Club recenzie 83%

Blue Waters Club

Turecko - Side - Sorgun

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Arcanus Side Resort recenzie 82%

Arcanus Side Resort

Turecko - Side - Sorgun

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe18%

Čistota izieb17%

Personál88%

Pomer ceny a služieb17%

zobraziť recenzie
TT Hotels Pegasos World recenzie 73%

TT Hotels Pegasos World

Turecko - Side - Sorgun

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe45%

Čistota izieb44%

Personál69%

Pomer ceny a služieb41%

zobraziť recenzie
Maya World Hotel recenzie 65%

Maya World Hotel

Turecko - Side - Sorgun

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe36%

Čistota izieb32%

Personál68%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Linda Hotel recenzie 65%

Linda Hotel

Turecko - Side - Sorgun

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Serra Park recenzie 56%

Serra Park

Turecko - Side - Sorgun

Kvalita izieb64%

Intenzita hluku v izbe22%

Čistota izieb22%

Personál69%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie