Recenzie hotelov - Kemer (51)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Solim Inn recenzie

Hotel Solim Inn

Turecko - Kemer - Kemer

70% Rasťo

14.07.2013

Izby zodpovedajú 3*, ale kúpeľňa je hrozná, stará, sprchovací kút bez závesu, rohože všetka voda sa roznášala, upratovanie iba pri príchode, inak len výmena uterákov a vysypanie koša. Strava zodpovedajúca 3*, musím pochváliť zákusky a nealko nápoje. Program žiaden ani pri bazéne ani večer až na jednu výnimku v Sobotu. V parnerskom hoteli Solim bol program ale neplatil tam all inclusiv. Na pláž to bolo dosť ďaleko cca 900 m.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Ikon

Turecko - Kemer - Kemer

40% Standak, Piestany

03.07.2013

Katastrofa,lacny hotel za cenu letenky.Personal z Ruska,asi z polepsovne a tu si odpykavaju nutene prace,zdalo sa mi,ze sme im na obtiaz.same vyhovorky na to,na ono..Capuju do umelych poharov,vino do skla,pivo teple-aby sa vela neminulo,stale cosi chybalo na pitie,od poharov samy herpes..Jedlo ryza- cestoviny na obed a cestoviny- ryza na veceru.Ranajky 1druh syra a salamy,zelenina a salaty akotak,akurat,ze do nich primiesali nakrajane zbytky tzv.fasirky z predosleho dna.Kuchar chodil medzi stolmi...neviem ci pozeral,ako nam chuti,alebo ci este zijeme,alebo kolko zostane,aby na druhy den usetril.Maso 1x,vraj kura,ale asi stvornohe,aj to asi robilo hav,hav.Inak bazen cisty,uteraky menene,vela komarov,klima slaba,TV 4 ruske programy.Pri odchode voda nebola,kavovar vypnuty,zrejme aj na tom sa da setrit.Na plaz daleko,ziadnych 500m,ani vzdusnou ciarou,autobusom gratis to fungovalo celkom dobre.Zo strany delegatky informacia o pobyte zacala vetou ,,Ked budete odchadzat,,,a potom,ze tu to tak je a neda sat o zmenit Nenarocna dovolenka,kto chce vidiet Turecko skoro zadarmo,tak doporucujem,,,ale all inclusiv nech to v tejto cene neponukaju,lebo si robia hanbu. Vidiet Turecko a zomriet?Iba ak od hladu,alebo na infarkt. Stacilo,mam to vychodene raz a navzdy

prečítať si celú recenziu
Hotel Solim Inn recenzie

Hotel Solim Inn

Turecko - Kemer - Kemer

70% Zdeno

17.06.2013

Dovolenkovali sme na začiatku sezóny v júni. Hotel je v obklopený zeleňou a má vlastný dobre udržiavaný bazén. Je nastavený na Ruskú klientelu, ako celý Kiris /97% Rusov/. Hotel by som popísal ako staršiu dámu po lacnom liftingu. Najväčší problém bol delegát cestovky, ktorého sme videli akurát na letisku v Antalyi. V deň odchodu nás prišiel vyzdvihnúť šofér, ktorý hovoril len Turecky a vysadil nás na zlom termináli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hydros Holiday Village Club recenzie

DAY & NIGHT Connected Club Hydros

Turecko - Kemer - Kemer

93% Jakub Olekšák

16.04.2013

Prekrásny rozľahlý rezort, nádherné záhrady o ktoré sa záhradníci starali v kuse, upravované. Bazén krásne čistý, žiadna špina, lehátka čiste, každý večer dezinfikovali. Ako náhle bolo niečo pokazené napr. kachlička pri bazéne o 2 hodinky to bolo spravené. Proste skvelá starostlivosť, určite sa vrátime !

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Lotus recenzie

Golden Lotus

Turecko - Kemer - Kemer

83% Jarmila

15.02.2013

V Kemeri sme boli už 4 x a vždy sa sem radi vrátime. Je to nádherné miesto. Mali sme šťastie, že sme boli už koncom sezóny, lebo vedľa hotela je diskotéka pod holým nebom a počúvať basy do štvrtej do rána nie je bohviečo. Na hluk sa však sťažovali aj hostia z iných hotelov - za to hotela sám nemôže. Je to malý hotel, má možno 130 izieb. Celý je vo veľmi dobrom a udržiavanom stave. Veľký dôraz kladú na čistotu v hoteli. Áno, je fakt, že tu je veľa Rusov, ale je to naozaj v celom Kemeri. Ako je Side skôr nemecké, tak je Kemer ruský. Boli v pohode a netreba sa vzrušovať nad tým, že občas im na stole vidíte fľašu vodky :-) Hotel má k dispozícii aj wifi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solim Inn recenzie

Hotel Solim Inn

Turecko - Kemer - Kemer

80% Ondrej

13.02.2013

Dovolenku sme trávili v tomto hoteli v septembri. Stále tu bolo veľmi príjemné počasie, určite lepšie ako júl - august. Strávili sme tu veľmi príjemnú dovolenku. Hotel bol čistý, izby každý deň upratané. Na stravu sa tiež nemôžeme sťažovať. Kúpeľne bolo možno troška horšie - nedá sa to porovnať s európskym štandardom...ale boli čisté, takže v pohode. Je fakt, že v hoteli je dosť veľa Rusov, najmä v Kemeri tomu tak je. A nečudujem sa im, lebo je tu naozaj krásne. Hotel je aj tak "prorusky" nastavený. Nejako nám to však neprekážalo. Boli sme tu dva týždne a netrvalo dlho a zvykli sme si.

prečítať si celú recenziu
Hotel Amara Wing Resort recenzie

Seven Seas Gravel Select Hotel Kemer

Turecko - Kemer - Kemer

100% Imrich, Komárno

12.12.2012

Celkový dojem je skvelý. Doporučujem každému.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Fame Residence Kemer & Spa

Turecko - Kemer - Kemer

67% Peter Sojka, Bratislava

07.12.2012

V podstate sú určite oveľa lepšie hotely v Turecko, najmä čo sa týka služieb, ale tie zasa stoja podstatne viac...takže asi tak.

prečítať si celú recenziu