Recenzie hotelov - Kemer (51)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Solim Inn recenzie

Hotel Solim Inn

Turecko - Kemer - Kemer

83% Valéria Votoupalová

28.08.2013

Je to príjemný menší 4-poschodový hotel cca 350 m od pláže, izby sú po obnove s balkónmi. Výhľad časti izieb je na Tahtali /2365m/. Super nádvorie s palmami, bazénom, vonkajšou časťou reštaurácie, pool barom. Veľmi rôznorodá a výborná strava a príjemný, ochotný personál. Okrem nás tam boli ruskí dovolenkári. Boli sme veľmi spokojní!

prečítať si celú recenziu
Hotel Ozkaymak Marina recenzie

Özkaymak Marina

Turecko - Kemer - Kemer

80% Lucia

20.08.2013

Hotel zodpovedá oficiálnemu popisu. Cesta z letiska trvá asi 1 hod. Hotel sa nachádza približne 5-10 min. od centra mesta. V blízkosti je park a veľa obchodíkov, reštaurácií... Možnosť večerných prechádzok po promenáde. Každý večer animácie v hoteli. Bary na terase pri bazénoch. Izby orientované na bazény sú hlučnejšie-kvôli animačným programom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Meder Resort recenzie

Meder Resort

Turecko - Kemer - Kemer

+
66% Jozef a Martina

20.08.2013

Hotel pekny, klimatizacia nebola skoro žiadna, personal odmerany v tomto hoteli uznavali len rusku klientelu za dolare. Strava jednotvarna, bazen a plaž velmi pekna. Na plaži iba chladene napoje, ostatok kava, pivo za nehorazne sumy , ziadna ina strava. Podla našho nazoru , hotel nema uroven 5. Cena nezodpoveda službam.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Adonis

Turecko - Kemer - Kemer

32% Anton V., Dubnica nad Váhom

18.08.2013

Jediné pozitívum na celej dovolenke bolo more a pláž. Ostatné bolo na veľmi zlej úrovni. Pobyt na osem dní /sedem nocí/, je vlastne len šesť dňový. Do hotela sme prišli v nedeľu večer o 21.00 hod. /večeru sme už nedostali/ a odchádzali sme z hotela zasa v nedeľu o 9.10 hod. Čistý pobyt bol teda iba od pondelka do soboty. Dúfam, že takéhoto hotela sa už nikdy nedostanem a neodporučil by som ho ani najväčšiemu nepriateľovi, nie ešte priateľom. CK by som odporučil vyradiť tento hotel zo svojej ponuky, alebo aspoň písať pravdu o hoteli, strave a vybavenosti.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Orange County Kemer Resort Hotel

Turecko - Kemer - Kemer

92% Mary, Bratislava

31.07.2013

výborný hotel s kvalitnými službami a krásnym morom. V hoteli bolo veľa mladých ľudí hlavne z Kazachstanu (asi 80% hostí), Ruska, Turecka, Iránu, Azerbajdžanu, Arménska a Ukrajiny. V tomto termíne sme boli jediní dvaja slováci v hoteli. Odporúčam hlavne mladým ľuďom. Každý deň je diskotéka pri bazéne, ľudia tancujú a bavia sa, a tak isto aj večer diskotéka (party) na móle a po jej skončení sa pokračuje v hotelovom night clube.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kemer Resort recenzie

Kemer Barut Collection

Turecko - Kemer - Kemer

83% Káťa

30.07.2013

Areál menší, podľa mňa nie až tak moc vhodný pre malé deti, ale služby vynikajúce, strava výborná, veľmi pestrá, neskúsite všetko počas 12 dní, fantázia !!!!!čistota 5* Počas nášho 12-dňového pobytu 2x tepovali koberce na chodbách!!! Celkový dojem výborný. Ale, čo možno mnohým pokazí dovolenku 80 % klientely je z Ruska a to radšej nejdem komentovať, ale Kemer je taký - 90 % Rusov v každom hoteli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Meder Resort recenzie

Meder Resort

Turecko - Kemer - Kemer

+
73% MUDr.Jana Popelková

14.07.2013

Hotel na okraji mesta v krásnej scenérii hôr. Okolie s parkom,upravené, dostatok zelene. Na pláž asi 300 m, premáva hotelový autobus. V hoteli väčšinou ruská klientela. Výlet - Myra - škoda, že len s ruským sprievodcom. V blízkosti plážová promenáda, čistá, upravená.

prečítať si celú recenziu
Hotel Meder Resort recenzie

Meder Resort

Turecko - Kemer - Kemer

+
70% Josef Popelka

14.07.2013

Dobre priestorovo riešený, stravovanie veľmi dobré. Upratovanie denne spojené i s výmenou uterákov a osušiek. Hodila by sa výkonnejšia klimatizácia v lobby a na poschodiach / chodbách, kde podvečer je nedostatočná. Izby OK. Nedá sa mu viac menej čo vyčítať až na pláž, ktorá je asi ako všade v Turecku - preplnená. Kemer je však veľmi pekné mesto, asi jedno z najkrajších v stredomorí.

prečítať si celú recenziu