Recenzie hotelov - Kemer (51)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Grand Gul Beach recenzie

Armas Gül Beach

Turecko - Kemer - Kemer

60% Slavka

17.10.2014

Hotel vzdialený 1 hod. cesty autom od letiska=cca 65km, prvý v rade 5*hotelov. Hotel na pláži, z jed. strany však smetisko. Hotel špinavý, pláž a okolie tiež, plno mačiek, sliepky, chrobáky v jedálni. Zvýšenou hygienou, čistotou a starostlivosťou o pláž by sa dalo veľa zlepšiť. Pre deti kútik na hranie i detský bazén. Diskotéky od 22h. do 02h. Veľmi rušivé pre rodiny s deťmi. Vzdial. od centra 30min. pešo.

prečítať si celú recenziu
Larissa Vista recenzie

Larissa Vista

Turecko - Kemer - Kemer

0% daniela

12.08.2014

neodporučujem niečo strašne!!!!! fuj!! špina upratovačky sa ani nechytia roboty dokím nedostanú od vás bakšiš (minimálne 10 dolárov) čašníci sú hnusní tieš dokím nemajú bakšiš vás neobslúžia!!!!!!! hotel nemá vlastnú pláž klamú že majú dohodu s hotelom!! cez ktorí sa dá prechádzať more je 500 metrov !!! od hotela... wifi vipínajú každích 10 minut na pol hodiny.... jedlo... niečo strašné každí den to isté ešte ani nedojete už vám to habú spod ruky čaká sa tam dokím otvoria jedálen lebo potom nič nieje nedoplnaju to... prídete po 15 min nemáte čo jest... rusi... niečo odporné žrali tam ako praste vravím doslava utekali do jedálne... tá bola malá niektorí sedeli na lehátkach... nemali si kam sadnúť a ešte ku tej pláži majú verejnú.. na ktorej sú hnusné negustiosne smeti a špina ani slnečník nič.... na pláži nieje občerstvenie a ni pitie... uteráky nemenia... žiadna sprcha na pláži :D nič otras ani len káva v kávovari nieje :DD pytali sme sa nech dajú a on iba pokyval hlavu a ešte 1 bonus :) písali že FITNESS CENTRUM!!! NIč"!!!!! žiadne tam nieje... dovi dopo

prečítať si celú recenziu
Fame Hotel recenzie

Fame

Turecko - Kemer - Kemer

70% Žaneta

06.03.2014

Tento hotel nás hneď oslovil svojou výhodnou polohou. Všetko sme mali na dosah. Nehľadali sme miesto mimo civilizáciu, ale zábavu, ruch a ľudí. Do centra Kemera to je len na skok. Hotel Fame je vybudovaný takmer priamo na pláži. Pláž je tvorená z okrúhlych kameňov, ktoré sú trochu klzké. Museli sme si dávať pozor, ale neboli ostré. Nepotešíme vás – je to presne to miesto, kde si musíte ráno privstať, keď chcete ležať na ležadle. Vstup do mora je dosť prudký. Pre deti to nemusí byť bezpečné. Všetko bolo blízko. Je tu veľa obchodíkov, miestnych podnikov, kaviarní či reštaurácií. So stravou sme boli fakt spokojní. Mysleli na všetkých. Varili európske jedlá, miestne špeciality, niečo pre vegetariánov a aj deťom bolo čo dať jesť. Podávali dosť zeleniny a ovocia. Nápoje boli chutné (alko aj nealko). Dovolenku v Kemeri si pochvaľujeme a odporúčame. Kemer patrí k miestam, ktoré treba v Turecku určite navštíviť. Personál bol celkom fajn, niektorí úžasní, niektorí trochu otrávení. Obsluha bola nevtieravá a pracovitá. Upratovačky upratali našu izbu každý deň a čisto bolo aj v celom hoteli. Hotel zabezpečoval aj zábavu pre svojich hostí. Izba bola v poriadku, útulne zariadená, základný servis. Na recepcii vám pomôžu, keď budete niečo potrebovať.

prečítať si celú recenziu
Hotel Majesty Club Kemer Beach recenzie

Hotel Majesty Club Kemer Beach

Turecko - Kemer - Kemer

53% Sandra

24.02.2014

Hotel je pekný, ale všade je veľa Rusov. Hotel sa na nich orientuje a správa sa k nim inak, dovolenka bola fajn, ale rozdiel sme cítili. Pláž bola čistá a dobre prístupná. Upozorňujeme na to, že treba mať obuv na nohách. Tvoria ju samé kamienky a sú ostré. Nepáčila sa nám izba. Hygiena bola fajn aj zariadenie, ale bola veľmi malá. Izba mala malé okná, čakali sme, že strávime dovolenku zaliatu slnkom v krásnom prostredí a nie v tmavej kutici. Kúpeľňa by tiež nejaké tie zmeny potrebovala. Stravu chválime, všetko bolo chutné, výber bol bohatý. Raňajky sa podávali formou bufetu a boli pomerne jednoduché. Trochu sme boli prekvapení, ako hotel v skutočnosti vyzerá. Keď sme si prezerali obrázky v katalógu, videli sme 5-hviezdičkový hotel, ale hneď ako sme pricestovali, sme pochopili, že hotel má tak 3. Je starý, možno mal niekedy viac než tri hviezdičky, len rozhodne ich nemá teraz. Bolo by treba veľa zmeniť. Rekonštrukcia hotela je viac než nevyhnutná. Areál bol ok, bazén čistý, zábava fajn, more pekné, voda pomerne teplá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kaftans recenzie

Hotel Kaftans

Turecko - Kemer - Kemer

53% Kajo

12.02.2014

Nečakajte luxusnú dovolenku, hotel pôsobí zvonku celkom pekne, ale to upratovanie....nepotrebuje komentár. S tým si skutočne nerobia ťažkú hlavu. Izba uprataná raz za čas, kúpeľňa nedostatočne vyčistená, uteráky sme si museli ísť vypýtať. Podobne to bolo v celom hoteli. Sklamaní sme boli aj zo vzdialenosti na pláž. Je to dosť ďaleko. Voda v mori bola veľmi dobrá – čistá a priezračná. Vstup bol mierny. Pláž bola kamenistá a za servis sa dosť platilo. Bola tu hlava na hlave. Krajina sa nám páčia, najlepšie zážitky máme z fakultatívnych výletov, ktoré sme si tu kúpili. Boli sme v Pamukklae a v Kekova-Demre-Myra. Personál bol milý, s prácou to príliš nepreháňali. Je to hotel strednej triedy s priemernými službami. Čo sa týka jedla – aj tu sme videli rezervy. Strieda sa stále to isté, väčšinu jedla podávajú formou bufetu. Čašníci servírujú len hlavné jedlo. Trochu to malo charakter školskej jedálne. Izba bola fajn a klimatizovaná. Jedáleň by tiež mohla byť klimatizovaná. Mali sme izbu s balkónom. Na ňom sme mali plastový stôl a stoličky. Ak by sme to mali zhrnúť – Turecko ako krajina stojí za videnie, táto oblasť bola veľmi pekná, ľudia sú veľmi fajn, hotel si vieme predstaviť na vyššej úrovni.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kemer Resort recenzie

Kemer Barut Collection

Turecko - Kemer - Kemer

60% Axum

10.10.2013

Samotný hotel je veľmi pekný, priestranné vkusné izby, upratovanie denné, čisto. Personal milý, obsluha na úrovni. Jeden deň ohlasená deratizácia, čo nebolo príjemné. Strava okrem raňajok slabší priemer na pomery v Turecku. Ak sa Vám ušlo miesto vonku, tam to bolo príjemné, ale hlavná jedáleň posobila ako závodná či školská jedálen, bez obrusov na plastových stoloch, hlučná, počuli ste len rinčanie tanierov a príborov. Jedlo každý deň takmer to isté, ešte aj zákusky stale rovnaké. Bazen v pohode, tobogány sa moc nevyužívali, trhali plavky. Plaž je veľmi uzka, kamienkova, lehátko na lehátku, do mora po schodíkoch alebo z mola. More nádherné. Pre menšie deti absolútne nevhodné, nemaju sa ako dostat do mora, nemajú sa kde hrať. Nedá sa prejsť po pláži. Hotel je postavený na takej malej ploche, že tam nieje priestor na žiadne aktivity. Beach volejbal-na kamenoch s gumennou loptou, žiadna záhrada, po vodných športoch, ktoré sú podľa popisu hotela k dispozícii ani stopy, len lehátka a bary. Ak ste neprišli dosť skoro, ani lehátko sa Vám neušlo. Ruská klientela si obsadila aj to, čo celý deň nevyužívali. Poobede okolo štvrtej slnko zašlo za hotel, takže plaž už bola v tieni. Animatori-slabí, program až na jeden deň pod priemer, ani len tančeky pre deti neboli zábavné. Reštaurácie a la carte, ktorým je vyčlenená značná časť hotela neboli využívané, nemali žiadnu atmosféru. Inak mestečko Kemer je príjemné, parky, prístav, obchody, naokolo hory. Kto si predstavuje dovolenku pri mori tak že bude chodiť po obchodoch a kaviarnach-tomu sa bude páčiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Meder Resort recenzie

Meder Resort

Turecko - Kemer - Kemer

+
73% Anna

17.09.2013

Do hotela sme prišli presne 23, 50 hod. ubytovali nás hneď, bohužiaľ, strava žiadna, nakoľko už v jedálni bolo všetko upratané, takže sme išli spať hladní. Počas celého pobytu t. j. týždeň sme sa nestretli s našou agentkou, žiadne informácie po celý čas. Museli sme urgovať telefonicky deň pred odletom, kedy je čas odchodu z hotela. Každá cestovka mala pri recepcii informačnú nástenku, ale naša nič. Hotel sa nachádza na kraji Kemeru, od centra vzdialený zhruba 500 m. Nakoľko v hoteli bola prevažne ruská klientela - nevadilo nám to, asi 20 Rakúšanov a ja s manželom. Izba priestranná, čistá, každý deň upratovanie, personál ochotný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solim Inn recenzie

Hotel Solim Inn

Turecko - Kemer - Kemer

23% Hana

31.08.2013

Pláž daleko, minimálně více jak 500m. Špína, smrad, plíseň, roztrhané záclony a povlečení na pokojích. I přes reklamaci se stav pokoje, hlavně úklidu nezměnil. Do sprchy jsme raději chodily v žabkách. Ve sprše teče pouze studená voda. Ručníky vůbec nemění.

prečítať si celú recenziu