Recenzie hotelov - Belek (155)

Najnovšie recenzie hotelov

Spice Hotel & Spa recenzie

Spice Hotel & Spa

Turecko - Belek - Belek

65% Erika

11.08.2019

Izbu sme dostali vo vilke, kde keď sme otvorili, tak nás privítal trocha stuchlinový smrad. Nábytok starší, bolo by treba vymeniť aspoň matrace. Klíma nám skoro nefungovala, žiadali sme výmenu izby, tú boli ochotní nám vymeniť iba s doplatkom 72 €, kvôli klíme sme súhlasili. Dostali sme izbu v hlavnej budove a to je o niečom inom. Žiadna stuchlina, izby upratovali každý deň, podlahy by mohli lepšie umývať, nečakajte, že vám počas pobytu dajú čistú posteľnú bielizeň, aj keď necháte na posteli sprepitné. Inak areál nádherný, čo ma milo prekvapilo, ležadlá pri bazéne aj na pláži boli kedykoľvek voľné, nebola tu hlava na hlave ako napr. v Side. Tým, že areál je obrovský, hotel je ideálny na odpočinok, nie je tu hluk, nikde žiadne fronty. Keď môžem porovnať iné hotely, nakoľko sme v Turecku boli viackrát, čo sa týka stravy, tak tento bol jeden z najslabších. Nikto tu určite nebude hladný, každý si niečo vyberie, len veľmi slabý výber. Animátori boli slabší, po večeroch do polnoci diskotéka, takže z hlasnej hudby ste boli ohučaní.

prečítať si celú recenziu
Cornelia de Luxe Resort recenzie

Cornelia de Luxe Resort

Turecko - Belek - Belek

95% Marek Ž.

07.08.2019

Izba - ubytovanie bolo "upgraded" z izby v hlavnej budove na izbu pri bazene asi 200 m od hlavnej budovy... je to idealne pre rodiny s detmi, hned z izieb je vstup do bazena + je tu osobitna restauracia / bar idealna na ranajky a snacky. Kvalita izby OK, zariadenie uz malo par rokov, ale plne funkcne, ciste, pristelka vhodna naozaj len pre dieta, rozkladaci gauc uz nieco pamatal. Strava - skvela, bohata, pestra, neustale :), zo 7 dni boli v hlavnej restauracii 4 medzinarodne, 1 turecky, 1 azijsky a 1 "rybaci". Vzdy boli k dispocii ale aj bezne jedla, mnoho zeleniny, ovocia, dietne jedla a samozrejme kolace. Obedy sme si davali v pool bare - pizza, burgers, hranolky, ovocie a zelenina bez nutnosti sa prezliekat z plaviek. Personal - jednym slovom vynikajuci, od prveho momentu prichodu do hotela az do check-out nebol ziadny problem. Vsetci ochotni a fungujuci. Sem tam mierny problem s anglictinou personalu, vzdy sme sa ale dohodli. Plaz - lezadla na plazi zdarma, ciste, denne upratane (poumyvane), pod platenou strechou. Plaz pieskova, pri brehu mora pas kamienkov, vstup do mora nie je uplne idealny pre mensie deti, je tam vymyty "schod" a more klesa celkom prudko (po 30 m od brehu je hlbka cca 2 m). More skalene, nevhodne na snorcholovanie, ale teple a ciste. Vlny boli kazdy den, nie vsak vysoke a skor zabavne. :) Bazeny - hotel ma niekolko bazenov - 7... tieto su ciste, s teplou vodou a atrakciami (vodne trysky, vodopad a 4 tobogany). Vnutorny bazen je trosku chladnejsi, vonkajsie maju teplu slanu vodu.

prečítať si celú recenziu
Gloria Golf Resort recenzie

Gloria Golf Resort

Turecko - Belek - Belek

70% Martin

05.08.2019

V Glorií Golf Resort Belek sme boli pred 6 rokmi a už je to poznať, že hotel má najlepšie roky za sebou, hlavne hotelová časť izby a reštaurácie, nábytok a vonkajšie bazény staršie a malé, areál je v super stave, všetko krásne ako v botanickej záhrade.

prečítať si celú recenziu
Maritim Pine Beach Resort recenzie

Pine Beach Resort

Turecko - Belek - Belek

100% Jozef

04.09.2018

Moderný hotel s kvalitnými službami. Hotel je situovaný v nádhernom areáli s píniovými lesom hneď pri pieskovej pláži. Boli sme ubytovaní v hlavnej budove, čo je výhodou oproti vilkám, keďže sme mali všade blízko. Izby sú krásne, moderne zariadené, čisté, s mini barom, ktorý dopĺňali každý deň (voda, pivo, džús, kola), kanvica, čaj, káva, toaletné potreby, sprchový kút, trezor zdarma, balkón s výhľadom do záhrady (z vyšších poschodí aj na more). Transfer z letiska do hotela trval do hodinky, keďže sme viezli hostí aj do ďalších hotelov v Lare. Belek je vzdialený od letiska 35 km. V hoteli nájdete bazény so sladkou a morskou vodou + bazény pre deti. V areáli s vilkami sa nachádza ďalší bazén a aquapark. Areál je nádherný všade samé kvety, hojdacie siete, hojdačky, ležadlá, čistota na vysokej úrovni. Pláž s jemným pieskom, dostatočným počtom ležadiel a slnečníkov, nemusíte si ich obsadzovať, ak nechcete byť v prvom rade. Plážové uteráky zadarmo, možnosť výmeny každý deň bez problémov. Na pláži sa nachádza aj hotelové mólo. More teplé, čisté s pozvoľným vstupom. Reštaurácia a bar pri pláži, kde sa podávajú jedlá počas obeda. Strava pestrá v hotelovej reštaurácií, jediné, čo nám vadilo, bol veľký počet ľudí počas večere, radšej sme chodili neskôr. Počas dňa podávajú zmrzlinu, gozleme, vafle, koláče, burgre. Osviežiť sa môžete v množstve barov, 1 bar je otvorený 24 hod., kvalitné pivo Tuborg, šampanské, víno, vodka, whisky, mojito, kokteily, turecká káva, kapučíno, kafé latte, čaj, voda. Neskorá večera. Nikdy sme neboli hladní. Aktivity pre deti sú v detskom klube aj so slovenskými animátormi, hojdačky aj na pláži, mini disco, premietanie rozprávok, lunapark. Jeden večer pre deti boli nafukovacie atrakcie. Animácie počas celého dňa, určite sa nudiť nebudete. Dobre vybavené fitko, wifi aj na pláži a v celom areáli zadarmo, nám fungovala bez problémov, každý večer profesionálne programy a disco v bare pri pláži, penová šou, disco na móle, živá hudba... Mesto Belek je vzdialené od hotela 3 km. Dostanete sa tam taxíkom za 6€, obrovské množstvo nákupných možností, no za vysoké ceny. Menšiu nákupnú pasáž nájdete aj v hoteli. Obsadenie hotela ruskými hosťami, nemali sme s nimi žiadny problém, boli slušní. Celkovo perfektná dovolenka, určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Gloria Golf Resort recenzie

Gloria Golf Resort

Turecko - Belek - Belek

96% Peter

23.07.2018

Boli sme tu štyri manželské páry a užili sme si krásny dovolenkový týždeň, v nádhernom prostredí plného upravenej zelene a kvetín, s kvalitnými službami. Strava vynikajúca, pestrá s množstvom čerstvého ovocia. Stravovať sa dalo okrem dvoch hlavných reštaurácií aj v reštauráciách pri bazénoch a pri pláži, kde boli denne grilované ryby, morské plody či vyprážané časti kurčaťa. Bary preplnené kvalitným alkoholom, drinkami a nealkom. Personál veľmi milý, vždy usmievavý, denné upratovanie je samozrejmosťou, minibar denne doplňovaný. Pláž piesčitá, denne udržiavaná, čistá, s pozvoľným vstupom do mora. Na pláži stále dostatok ležadiel, netreba chodiť obsadzovať, uteráky vždy k dispozícii a zdarma. Gloria Golf Resort budeme určite doporučovať našim priateľom. Ďakujeme za nádhernú dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Gloria Serenity Resort recenzie

Gloria Serenity Resort

Turecko - Belek - Belek

100% Marek

04.07.2018

A la carte: Le Jardin au Printemps (French Cuisine), Komnenos Steakhouse Restaurant, Sha Japanese Cuisine Restaurant, Route 66 Steakhouse & River Landing Fish Restaurant. Svetová Gastronómia a dokonalá obsluha, skoro všetko pripravujú pred vami!!!

prečítať si celú recenziu
Susesi Luxury Resort recenzie

Susesi Luxury Resort

Turecko - Belek - Belek

96% JanaBarabanka

03.07.2018

Vyborne ubytovanie, jedlo, cistota, ciste more, dostatok zelene a tiena v rezorte, animacie super, zo SR len styria pocas nasho pobytu, prevazne rusky hovoriaca klientela, na prekvapenie velmi ticha spolocnost, kuchyna na vysokej urovni, bez problemov, velky rezort, vhodny pre deti aj dospelych, odporucam aj pre rodiny s malickymi detmi.

prečítať si celú recenziu
TUI KIDS CLUB Papillon Aysha recenzie

TUI KIDS CLUB Papillon Aysha

Turecko - Belek - Belek

+
100% Miroslava

01.07.2018

Je to hotel hlavne pre rodiny s deťmi, človek sa nemal šancu nudiť, transfer z letiska a na letisko, všetko perfektne zabezpečene a doriešené do bodky, ubytovaní sme boli do hodiny od príchodu, akýkoľvek problém bol ihneď vyriešení, animátori nevtieraví, veľmi milí v bazénoch čistá, každý deň kontrolovaná voda, celkovo všade čisto a krásne.

prečítať si celú recenziu