Najnovšie recenzie hotelov

The Privilege Hotel Ezra Royal Beach recenzie

The Privilege Hotel Ezra Royal Beach

Thajsko - Koh Samui - Lamai Beach

50% Silvia

10.05.2022

Hotel ma vsade uverejnene stare fotky, pozor. Neponuka ziadne sluzby. Je starsi, baterie v kupelni maju vekom usadenu spinu, posobi to odpudzujuco. Co je najvacsia skoda, nema kuchynu, nekupite si tam ziadne jedlo, ani snack. Podavaju sa ranajky, ktore su ale velmi slabe, neodporucam. Mozte si jedine posediet pri bare pri bazene. Hotel nema ani vlastnu plaz, pristup na plaz je cez most, v tejto casti je ale plaz hrozne spinava, musite sa prejst trosku dalej. Na fotografiach je plaz so slnecnikmi a barom, po ktorych realne niet ani stopy. V hoteli sa nenachadza nic, iba vilky, bazen s malym barom kde si kupite drinky, mala klimatizovana miestnost na podavanie ranajok. A to je vsetko. Neponukaju ziadne aktivity, ziadne sluzby, celkovo je v rezorte nuda. V popise su kupele a wellness, realne tam nic take nie je. Hotel zaspal dobu, pre hosti neponuka ziaden program. V obdobi ked sme tam boli, po celom Thajsku sa konali oslavy, v hoteloch sa robili party. No v nasom hoteli sa rozhodli rekonstruovat podlahu pri bazene, ktoru nedokoncili ani za tyzden. Dalsie negativum je, ze TV v izbe si nepozriete. Funguje iba Youtube a Netflix (musite mat vytvorene konto). Neviem si predstavit ako si pozru TV ludia, ktori neovladaju Youtube a memaju Netflix…. Naopak vsak personal je velmi mily a ochotny, snazili sa splnit vsetky nase poziadavky. To je jedine pozitivum hotela. Do tohto hotela by som sa nevratila, za tie peniaze sa da ubytovat v lepsom hoteli. Presli sme si Lamai a su tam hotely s ovela lepsimi sluzbami a lepsimi cenami.

prečítať si celú recenziu
Jw Marriott Phuket Resort & Spa recenzie

Jw Marriott Phuket Resort & Spa

Thajsko - Phuket - Mai Khao Beach

100% Daniel B.

03.01.2022

prečítať si celú recenziu
Best Western Phuket Ocean Resort recenzie

Best Western Phuket Ocean Resort

Thajsko - Phuket - Karon Beach

90% Milo

13.08.2020

Nádherný rezort, ktorý nezruinuje peňaženku. Veľký, čistý, s troma bazénmi, vlastnou reštauráciou a výbornou polohou. V blízkosti pláže. Rezort veľký s troma bazénmi s teplou vodou, ležadlá a slnečníky zdarma. Stravovanie počas dňa aj pri bazénoch. Pri hoteli potraviny 7/11 s možnosťou zakúpenia hotových jedál.

prečítať si celú recenziu
GLOW Elixir Koh Yao Yai recenzie

GLOW Elixir Koh Yao Yai

Thajsko - ☀ ďaľšie thajské ostrovy ☀ - Ko Yao Yai

95% Michaela J.

10.07.2019

Strava vynikajúca, nádherná pláž, veľmi milý personál, údržba, izba taktiež udržovaná každý deň, veľká spokojnosť. Jediný mínus je veľmi tvrdá posteľ, ale po prvom týždni sme si zvykli.

prečítať si celú recenziu
White Sand Samui Resort recenzie

White Sand Samui Resort

Thajsko - Koh Samui - Lamai Beach

90% Peter

17.02.2019

Ubytovanie presne zodpovedalo ponuke, pekné, pohodlné, čistučké, dokonca sme dostali ponuku na bezplatný upgrade do Pool view Room, čo sme aj využili. Rezort bol čistý, bazény udržiavané, personál ústretový, vždy usmiaty a pozorný. Rezort je v kľudnej časti Lamai, bokom od hlavnej cesty, užívali sme si kľudnú atmosféru a ticho v noci. Kuchyňa mierne zaostáva za celkovou úrovňou rezortu (pomer cena/kvalita nič moc), ale raňajky celkom ušli a v blízkom okolí je množstvo barov a reštaurácií, kde si môže človek vybrať, čo mu hrdlo ráči. Pláž pri hoteli je krásna, ale ešte bola trochu poznačená nedávnou tropickou búrkou a more pár dní vyplavovalo na breh rôzne trosky a predmety, čo ku koncu nášho pobytu ustalo a verím, že dnes je pláž opäť parádna. Z tohoto dôvodu sme ani neabsolvovali plánované šnorchlovanie alebo výlet na kajakoch, lebo more predsa ešte nebolo až také čisté a pokojné. Kúpať sme sa teda chodili na pláže na západnej alebo severnej strane ostrova, kde bolo more čisté a pokojné. Požičali sme si skúter a prejazdili celý ostrov krížom-krážom, čo môžem vrele doporučiť každému, kto sa nebojí hektickej ázijskej premávky a jazdenia na ľavej strane. Super zážitok!

prečítať si celú recenziu
Grand Kata VIP recenzie

Grand Kata VIP

Thajsko - Phuket - Kata Beach

90% Katarína

23.01.2019

Hotel hodnotím na výbornú. Hneď pri vstupe sa personál postaral o našu batožinu, ponúkli nám nápoj a okamžite riešili naše ubytovanie. Personál je veľmi milý a úctivý, majú menší problém s angličtinou, ale je to zanedbateľné mínus. Izby sú skutočne krásne, nové a čisté. Každý deň nám upratovali a každý deň sme dostali čisté uteráky na sprchovanie, na pláž a k bazénu (pekne voňali). Raňajky nie sú prehnané, ale sú maximálne postačujúce. Odporúčam ovocie. Bazén je čistý, ideálny na poobedňajšiu siestu a osvieženie sa. Prekážal nám jedine zvuk z vedľajšej stavby, ktorá bude súčasťou tohto hotela. Spoločné toalety sú čisté. Fitko je tiež čisté, k dispozícii sú tam uteráčiky. Pláž je asi 5 min pešo. Kata beach - biely piesok, čistá voda, a plno Rusov. :/ Žiaľ, nemám s nimi dobrú skúsenosť, sú maximálne hluční, deti nevychované, správajú sa, ako keby im patril celý svet. Ak si chcete oddýchnuť, hľadajte si ležadlo ďaleko od Rusov.

prečítať si celú recenziu
Beyond Resort Krabi recenzie

Beyond Resort Krabi

Thajsko - Krabi - Klong Muang Beach

+
100% Cestovatel

10.12.2018

Ubytovanie - De Luxe Se View izba - vynikajuce, fantasticky vyhlad, rovno pri mori, cistota izby vyborna, rovnako aj vila, strava - ranajky - vyborne. Pri odlive voda dost ustupuje, ale kupat sa da skoro vzdy a netrva to dlho, odporucame topanky do vody, lebo dalej v mori sa nachadza dost ostrych koralov. More neskutocne teple, ciste, jedina riasa ani ziadna haved nebola, ani po burke.

prečítať si celú recenziu
Koh Chang Paradise Resort recenzie

Koh Chang Paradise Resort & Spa

Thajsko - Koh Chang - Ko Chang

+
100% Dominik

26.07.2018

Úžasná dovolenka! Veľmi pekné miesto, profesionálny a milý personál. Veľmi čisté bungalovy aj pláž. Všetko bolo perfektné, vhodné pre páry a aj rodiny s deťmi. Určite sa sem vrátime. :-) Iveta, Jana, Domi and Natie

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Thajsko

Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Koh Chang Paradise Resort & Spa recenzie 100%

Koh Chang Paradise Resort & Spa

Thajsko - Koh Chang - Ko Chang

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Beyond Resort Krabi recenzie 100%

Beyond Resort Krabi

Thajsko - Krabi - Klong Muang Beach

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marriott Hua Hin Resort recenzie 98%

Marriott Hua Hin Resort

Thajsko - Hua Hin - Hua Hin

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Jw Marriott Phuket Resort & Spa recenzie 97%

Jw Marriott Phuket Resort & Spa

Thajsko - Phuket - Mai Khao Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
GLOW Elixir Koh Yao Yai recenzie 95%

GLOW Elixir Koh Yao Yai

Thajsko - ☀ ďaľšie thajské ostrovy ☀ - Ko Yao Yai

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Banana Fan Sea Resort recenzie 94%

Banana Fan Sea Resort

Thajsko - Koh Samui - Chaweng Beach

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Grand Kata VIP recenzie 90%

Grand Kata VIP

Thajsko - Phuket - Kata Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
White Sand Samui Resort recenzie 90%

White Sand Samui Resort

Thajsko - Koh Samui - Lamai Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu