Recenzie hotelov - Punta Molara (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Grande Baia recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

86% Katka

22.07.2014

V tomto rezorte sme boli s dvoma malými deťmi a na tento rezort sa nemôžeme vôbec sťažovať. Ubytovanie, služby a jedlo boli na úrovni. Deti mali každý deň zabezpečený program vďaka šikovným animátorom. V tomto rezorte sa nám veľmi páčilo a dovolenku odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grande Baia recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

86% Peter

20.07.2014

Som prekvapený z niektorých predchádzajúcich recenzii na tento hotel. S hotelom a službami sme boli maximálne spokojní, strava bola výborná, jedinou nevýhodou bola poloha hotela (mimo rezortu v okruhu 10 km nie je prakticky nič - je vhodné si prenajať auto, ak chcete vidieť aj okolie alebo aspoň časť ostrova, ktorý je skutočné krásny). Na ich dopravu sa vám neoplatí veľmi spoliehať a je mimochodom aj dosť drahá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grande Baia recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

50% Mima

29.06.2014

Areal je rozsiahly, velky ale celkovo nezodopveda 4+hodnoteniu. Plaz daleko od hotela, cez prasnu neupravenu cestu s krikmi. Plaz nula bodov, hroza. Izby su priestranne aj kupelna, upratuju kazdy den, drzia sa hesla: co je mokre to je ciste. Problem s vymienanim osusiek a uterakov, 4 dni bez vymeny (po opatovnom nahlaseni) a na piaty nam doniesli cely pakel uterakov 6ks vratane osusiek. Nedostatok lehadiel pri bazene, platilo pravidlo: kto si rano odnesie osusky na lehatko, ten je vo vyhode. Strava priemer, dost spinava jedalen. Podavanie napojov (alko, nealko) v plastakoch. Prve dni ked sme dosli tak sa davalo pitie do sklenenych, potom uz len do umelakov. Animatori boli ok. Pozitivum (kedze sme dovolenu absolvovali s 2,5roc. syncekom) bolo ze to bol fakt kludny tesort, ziadne disco, ozrati po 23.00. Priroda nadherna len pristup talianov je strasne salamovy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grande Baia recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

46% Janka, Marek a maly Hugi

11.09.2013

Ubytovanie moze byt, ale so sluzbami - all inclusive (slaby vyber, napoje rozdavaju do platovych decovych poharikov, snack pri bare neponukali ziaden, aj napriek tomu, ze to mali v ponuke), stravou a celkovym pristupom hotela sme boli dost nespokojni. Uricte nezodpoveda 4+ hviezdickami. Rezort vobec nie je "baby hotelom" a so sluzbami sme boli nespokojni.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

43% Janka, Marek a maly Hugo

10.09.2013

Ostrov, priroda, plaze (hlavne mimo rezort, ked sme mali pozicane auto), sa nam pacili. Rezort zaujimavy z pohaldu vizualneho. Servis, starva, all incl. dost zly dojem, taktiez CK SATUR velmi sklamala nase ocakavania. Od zaciatku az dokonca, nic sa ich netyka ani za nic nerucia (maju to zakotvene v zmluvynch podmienkych) a teda sa ich netyka ani to aby mali vo finale spokojneho klienta, ktory bude chciet este raz vyuzit ich sluzby. Vo finale nam vlastne posunuli poobedny odlet na po pol noci, a tiez sa tvarili ze sa ich to netyka... ako som spomenula vyssie, ani to ze mame rocne babatko.. kazdy nas polutoval, okrem CK SATUR, delegatka to zvaldla velmi \"profesionalne\" - vyzltila nam v zmluvnych podmienkych ako CK SATUR za nic neruci. Podla toho ako sa vyjdrovali a tvarili ostatni \"ucastnici zajazdu\" cez CK SATUR, by som na zaver citovala jednu pani \"NIKTO ASI NEBUDE Z VYBERU TEJTO DOVOLENKY NADSENI!\"

prečítať si celú recenziu
Hotel Grande Baia recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

50% Elena

09.08.2013

Ponuka sa odlišuje od skutočnosti. Ubytovanie pre veľkú časť Slovákov v najmenších izbách bez sľubovanej terasy. Postupne po reklamácii izby vymieňali, ale ku koncu pobytu sa to už neoplatilo. Malá hotelová pláž 800 m prašnou cestou od rezortu, špinavá, bez spŕch a toaliet, občas máte šťastie a zvezie vás mikrobus. Ak prídete neskôr, lehátko ani slnečník nemáte. Ak bývate na okraji rezortu, denne nachodíte aj niekoľko km - reštaurácia na jednej, pláž na opačnej strane. All inclusive - dosť katastrofa, strava po vystáti rady, často nechutné jedlo, najmä raňajky, špinavé stoličky a riady. Voda na izbe - je to dosť problém. Nápoje pri bazéne aj večer iba v plaste, ostatné kaviarne za poplatok. Z výletu zabezpečeného hotelom nás mikrobusom odviezli, ale zabudli priviezť naspäť. Všetko sa údajne dialo z dôvodu častej zmeny majiteľov. Podotýkam, že máme dosť skúseností z rôznych destinácií, dovolenky absolvujeme každoročne, zimné aj letné.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

74% Miro, Bratislava

07.08.2013

kludne odporucim, izby boli velmi pekne velke, skor suity ako normalne izby

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

52% Jana, Bratislava

06.07.2013

V ziadom priapade nejazdite a nekupujte tento zajazd. Nema deklarovanu hodnotu. Pokial ho kupite za 200, tak si to mozete vyskusat. Inac vyhodene peniaze a skazena dovolenka

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Punta Molara

Grande Baia Resort & Spa recenzie 56%

Grande Baia Resort & Spa

Taliansko - Sardínia - Punta Molara

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb30%

Personál70%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie