Najnovšie recenzie hotelov

Heritance Ahungalla recenzie

Heritance Ahungalla

Srí Lanka - Srí Lanka - Ahungalla

95% Gabika

24.11.2017

veľmi príjemný tichý hotel v súlade s okolitou krajinou, prvotriedny servis a relax

prečítať si celú recenziu
Pandanus Beach Resort recenzie

Pandanus Beach Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Induruwa

55% Zoltán B.

29.05.2017

Izba priemer strava dobra personal priemer

prečítať si celú recenziu
Cinnamon Bey recenzie

Cinnamon Bey

Srí Lanka - Srí Lanka - Beruwela

+
95% Michal H.

24.03.2017

Skvelý hotel, určite jeden z najlepších na Sri Lanke. Dovolenka a hotel predčil očakávania.

prečítať si celú recenziu
Pandanus Beach Resort & Spa recenzie

Pandanus Beach Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Induruwa

95% Nikolett M.

10.11.2016

Celkovo dovolenku hodnotíme super, personál aj strava boli výrobné. O pláži nehovoriac, tá bola nádherná a kľudná.

prečítať si celú recenziu
Tangerine Beach recenzie

Tangerine Beach

Srí Lanka - Srí Lanka - Kalutara

50% Martin

28.08.2016

Personal - neustretovy, neochotny, nezmyselnymi pravidlami vam dokazu zneprijemnit cely pobyt, ziadna ucta, obmedzovanie deti, vymenit management! Predovsetkym All inclusive funguje velmi zvlastnymi pravidlami - vsetky napoje podpisujete, pridete napr. rano a plati Vam All in az od obeda, odchadzate neskoro v noci a koncite ranajkami. Ubytovanie - standart, za vymenu izby si priplatite 100€. Neodporucame tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Suriya Resort & Spa recenzie

Suriya Resort & Spa

Srí Lanka - Srí Lanka - Waikkal

76% Duško

16.03.2016

Slušný rodinný hotel umiestnený pri pobreží oceánu s bazénom so sladkou vodou. Priamo pred hotelom je pláž nie celkom vhodná na kúpanie, ale neďaleko je zátoka a tam sa dá. Hotel nie je najnovší, ale je rekonštruovaný s novými vodovodnými a hygienickými armatúrami pomerne šlendriansky prerobený. Inak je to hotel stavaný v ich štýle, ale dá sa. Môžem to hodnotiť na 4**** a tak to aj zodpovedá tomu, čo píše CK. Klientela je iba nemecká, anglická, francúzska a holandská, sem tam nejaký Japonci. Je potrebná aj jazyková vybavenosť.

prečítať si celú recenziu
Dickwella Resort recenzie

Dickwella Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Dickwella

87% Hana S.

20.04.2015

Celkový dojem zo Srí Lanky: nádherná krajina s veľmi milými a pracovitými ľuďmi, zaujímavé je cestovanie po krajine, kde je naozaj čo vidieť a takisto v resorte sme si oddýchli

prečítať si celú recenziu
Long Beach Resort recenzie

The Long Beach Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Koggala

+
78% S & M

15.12.2014

Izby na horných poschodiach sú podľa nášho názoru lepšie ako na spodných poschodiach. Po rozhovore s delegátom sme sa presťahovali na vrchné poschodie.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Srí Lanka

Heritance Ahungalla recenzie 95%

Heritance Ahungalla

Srí Lanka - Srí Lanka - Ahungalla

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cinnamon Bey recenzie 95%

Cinnamon Bey

Srí Lanka - Srí Lanka - Beruwela

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Dickwella Resort recenzie 87%

Dickwella Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Dickwella

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
The Long Beach Resort recenzie 78%

The Long Beach Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Koggala

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Suriya Resort & Spa recenzie 76%

Suriya Resort & Spa

Srí Lanka - Srí Lanka - Waikkal

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pandanus Beach Resort recenzie 75%

Pandanus Beach Resort

Srí Lanka - Srí Lanka - Induruwa

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tangerine Beach recenzie 50%

Tangerine Beach

Srí Lanka - Srí Lanka - Kalutara

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu