Recenzie hotelov - Marbella (26)

Najnovšie recenzie hotelov

Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

46% Cestovatelia Prasice

20.08.2019

Hotel má za sebou časy slávy. Potom, ako ma kopla elektrina v andalúzskom domčeku, tak výmena izby za kvázi lepšie. Špinavé izby, obklady rozbité a zasilikónované. Sušiak na balkóne neudržal mokré veci. V spoločných priestoroch pri bazéne bolo WC raz umyté počas dňa. Neodporúčam ani hotel, ani cestovnú kanceláriu H....... .

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

50% Cestovatel

14.08.2019

Necitili sme, ze by to bol 4 hv. hotel, hlavne na al. inc. Na fakul. vyl. vela sme platili a nedostali sme ziadne obcertv. ani doklad o zaplateni. Za tolko peniaze ovela viac sme cakali. Strava bola dobra aj izba, len rusila nas hudba z baru. Nie som spokojna. Keby to stalo okolo 600 eur, tak by som nepisala tuto recenziu. Za tie peniaze sme dostali malo.

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

95% Rudolf

07.08.2019

Hotel je komplex hlavnej budovy a domčekov v štýle Andalúzie. Izba v domčeku alebo v hlavnej budove. Domček má izby priestranné, s terasou, adekvátne úrovni hotela. Domček je výhodnejšie riešenie v prípade, že hosť chce ísť spať skôr, keďže večerné programy sú v hlavnej budove - do domčekov hluk nedolieha. Upratovanie denne, na izbe čisto, mierne občas cítiť jemne kanalizáciu - to je zrejme normálne, ubytovacích kapacít je na pobreží neskutočne veľa a kapacita kanalizácie je zrejme limitovaná. Hotel je celkovo veľmi príjemný, všetko dostupné, od recepcie, cez jedáleň, bary, malú telocvičňu, bazén a pláž. Nachádza sa mimo mesta Marbella a teda do mesta buď autom pri prenájme, alebo autobusom (zastávka na odchod cca 10 min od hotela - na druhej strane štvorprúdovej cesty, prechod cez nadjazd, pri príchode je zastávka na strane hotela). Požičanie auta i vrátenie na recepcii pohodlné, ceny primerané. Pred hotelom pri ceste je malý obchodný dom na nákup v prípade potreby, otvorený do noci. Schopnosť miestnych komunikovať v angličtine je do istej miery limitovaná, kompenzované to je však ich absolútnou ochotou a ústretovosťou. More - chladné. Celá oblasť Costa del Sol je už ovplyvňovaná prúdmi z Atlantiku cez Gibraltár. Plávať sa dá, v horúcich dňoch je to bez problémov, celkom príjemné osvieženie, ale predstava dlhodobého čľapkania sa v mori, najmä s malými deťmi, je mimo realitu. More je však čisté, za poplatok je priamo na pláži pred hotelom požičovňa vodných skútrov a atrakcií ťahaných za vodným skútrom, prípadne vstup na nafukovací hrad umiestnený neďaleko od brehu v mori. More je ale čisté, počas pobytu som nezažil ani medúzy, ani chaluhy a riasy. Pláž čistená každú noc (asi všade v Španielsku). Pláž hraničí priamo s hotelovým bazénom a je oddelená plotom, čo je pozitívne. Hotelový bazén je veľký, je možné si zaplávať i keď je pri bazéne veľa ľudí. Ležadiel okolo bazéna je tiež dostatočný počet, priamo vedľa bazéna je malý bar (na niektoré nápoje) a veľký bar, kde sa podáva i občerstvenie na "olovrant" a celý deň nápoje, zmrzlina, chipsy i nejaké jedlá na objednávku. Strava v rámci all inclusive bola podľa očakávania, veľký podiel stredomorskej kuchyne, veľa rýb a morských plodov, ale i typické španielske špeciality, jamon serrano, chorrizo a pod. Isteže sa niektoré veci opakujú, ale vždy bolo niečo nové, veľa zeleniny, cestoviny, sladkosti, mäso bravčové, hovädzie steaky, jahňacina, ryby - losos, tuna a mnohé ďalšie, strava bola jednoznačne skvelá. Raňajky, obedy aj večere v rovnakej "jedálni" s množstvom personálu, ktorý sa stará najmä o odnášanie tanierov a o nápoje - podávajú obdivuhodný výkon. Priestor obrovský s výhľadom na more. Keďže sa hotel prezentuje ako "rodinný", je tam zvyčajne v lete dosť detí. Kto chce mať absolútny kľud nerušený džavotom cudzích detí, asi nebude spokojný, ale k celkovej letnej dovolenkovej atmosfére to skôr prispelo pozitívne. Na recepcii za vratnú zálohu požičajú uteráky na ležadlá k bazénu (po skončení pobytu a uterákov sa záloha vracia). Vstup na izbu ako i jedlo a nápoje v rámci all inclusive je riešený "na kartičku", ktorou sa treba prezentovať pri každej objednávke, zrejme si vedú nejakú evidenciu nákladov. Pri objednávke nápoja, ktorý nespadá do "all inclusive", vystavia pokladničný doklad a treba zaplatiť v hotovosti, alebo mať pre ten prípad na karte "nabitý" kredit cez službu na recepcii. Ceny nie sú tragické, ale aj tak si treba dať na to pozor, pretože nie vždy barman upozorní, že nápoj nie je v rámci "all inclusive". Všade sú ale barové menu, z ktorých je zrejmé, čo spadá do all inclusive programu a čo je extra. Animátori robia svoju prácu vynikajúco a v tom množstve dovolenkárov vždy "zlákajú" väčšiu či menšiu skupinu na to "hopkanie" v bazéne do rytmu muziky a starajú sa o zábavu deťom, čo môže byť pre rodičov menších detí úžasné. Na pláži je podľa programu jóga, plus v hoteli pôsobí (na priamu platbu) celkom dobrá masérka. Fakt, že v hoteli funguje wifi "na španielsky dovolenkový spôsob" sa dá predpokladať. Wifi je len na recepcii a v priestoroch hlavnej budovy, nie v domčekoch a zvyšku komplexu. Zasahuje aj k bazénu. Výkon je mizerný, takže očakávať, že decká budú tráviť dovolenku zavesené na wifi, pozerať filmy a podobne, je číry nezmysel. Ale je to v konečnom dôsledku výborné. Pre základnú komunikáciu miestna wifi stačí a na dovolenke pri mori mobily a tablety majú ísť stranou. Počasie býva v tejto oblasti stabilné, cez deň v lete do 30 stupňov a v noci sa mierne ochladí, klimatizácia nie je potrebná, aj keď zrejme v izbách je k dispozícii (neskúšal som). Celý komplex je poňatý ako nejaká botanická záhrada, s kvetmi rastlinami a stromami z celého sveta, je to urobené citlivo, pekne a dáva to hotelovému komplexu skvelú, exotickú atmosféru. Počas cesty na raňajky od domčeka je to krátka prechádzka bohatou, nádhernou prírodou! Jeden technický detail ohľadom letu - v lete býva letiskové parkovisko v Bratislave plné. Môžu sa naplniť aj satelitné parkoviská, preto prípadné parkovanie auta treba riešiť vopred. Let cca 3 hodiny, na palube lietadla občerstvenie.

prečítať si celú recenziu
Diverhotel Dino Marbella recenzie

Diverhotel Dino Marbella

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

50% Jarka

30.07.2019

Izby, bar na kartu, ktorá nefungovala.... musíte ísť na recepciu a prečipovať a potom znova, ale po 10 krát z izby na recepciu, čo bolo pravidlo, po dvoch hodinách odomkli nám kľúčom. To bolo každý deň a recepcia od hotela cca 10 min. Tak hore dole... to platilo aj pri reštaurácii a bare. Nikdy viac a neodporúčam. Fotky nesedia. Strašné - 50 ležadiel pre 300 ľudí a bazén tak pre 20 ľudí. Delegáta Adamčíka neotravujte, aj tak ho neuvidíte. To je delegát...

prečítať si celú recenziu
Diverhotel Dino Marbella recenzie

Diverhotel Dino Marbella

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

66% Natalia

23.07.2019

Čisto rodinný hotel - večerný program vždy len pre deti. Izba: na 3* ok - veľká posteľ, balkón, klíma, upratovanie každý deň, no wifi na izbe nebola. Izbu sme mali 600 metrov od pláže - 8 minút pešo, more bolo docela studené, niektorí sa ani za celú dovolenku kvôli tomu neokúpali, len v bazéne. Mali sme all inclusive, avšak na pláži žiadny bar nebol - bolo teda potrebné chodiť po pitie k hotelu. Na pláži ležadlá so slnečníkom za 12 € / deň. Strava bola v pohode, prevažne španielske špeciality. Najväčšie mínus bola pre nás poloha, chýba promenáda, obchodíky, kaviarne, reštaurácie a nejaké atrakcie, pričom do mesta Marbella je to cca 25 minút autobusom (no autobusy nechodia podľa rozpisu, ale kľudne aj 30 minút meškajú, či nejdú vôbec - stalo sa nám, že po 90 minútach čakania sme si museli zobrať taxík). Aj napriek pár mínusom to bola skvelá dovolenka, Málaga aj Gibraltár sú kúsok a tie výhľady stoja za to. :)

prečítať si celú recenziu
Diverhotel Dino Marbella recenzie

Diverhotel Dino Marbella

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

70% Natalia

23.07.2019

Čisto rodinný hotel - večerný program vždy len pre deti. Izba: na 3* ok - veľká posteľ, balkón, klíma, upratovanie každý deň, no wifi na izbe nebola. Izbu sme mali 600 metrov od pláže - 8 minút pešo, more bolo docela studené, niektorí sa ani za celú dovolenku kvôli tomu neokúpali, len v bazéne. Mali sme all inclusive, avšak na pláži žiadny bar nebol - bolo teda potrebné chodiť po pitie k hotelu. Na pláži ležadlá so slnečníkom za 12 € / deň. Strava bola v pohode, prevažne španielske špeciality. Najväčšie mínus bola pre nás poloha, chýba promenáda, obchodíky, kaviarne, reštaurácie a nejaké atrakcie, pričom do mesta Marbella je to cca 25 minút autobusom (no autobusy nechodia podľa rozpisu, ale kľudne aj 30 minút meškajú, či nejdú vôbec - stalo sa nám, že po 90 minútach čakania sme si museli zobrať taxík). Aj napriek pár mínusom to bola skvelá dovolenka, Málaga aj Gibraltár sú kúsok a tie výhľady stoja za to. :)

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

86% PedroM

09.07.2019

S dovolenkou sme boli veľmi spokojní. Ako rodina sme mali zaplatené dve dvojposteľové izby a keďže nám hotel vyšiel maximálne v ústrety, tak obidve izby boli vedľa seba. Izby boli čisté a každý deň upratané. Čo nás tiež príjemne prekvapilo, bola extrémna veľkosť postelí s kvalitným matracom. Celý areál tvorí krásna a udržiavaná záhrada s domčekmi v andalúzskom štýle. Čo sa týka obsadenia hotela, tak väčšinu turistov tvorili Španieli, Francúzi, Slováci a Poliaci. Personál bol veľmi milý a ochotný, pričom nerobil žiadne rozdiely medzi turistami z rôznych krajín. Strava v hotelovej reštaurácii bola výborná, pravidelne dopĺňaná a na svoje si špeciálne prídu milovníci stredomorskej kuchyne. Pri bazénoch bol vždy dostatočný počet voľných ležadiel. Z počiatku sa nám javilo ako rušivé prechádzať cez jedinú bránku na pláž do mora, avšak nakoniec sme to ocenili, nakoľko pri bazéne sme boli uchránení od rôznych plážových predajcov. Celá niekoľko kilometrová pláž bola každé ráno perfektne vyčistená a upravená. Naša rodina využila namiesto fakultatívnych výletov prenájom vozidla a to cez spoločnosť, ktorá mala zastúpenie priamo v hoteli. Osobne odporúčam túto spoločnosť, nakoľko možno je o niečo drahšia ako iné požičovne, avšak disponujú parkom nových vozidiel (my sme mali k dispozícií novú Corsu v plnej výbave...). Určite odporúčame navštíviť Gibraltár (aj s opicami), avšak podľa mojej skúsenosti lepšie je zaparkovať na jednom z parkovísk na španielskej strane (La Linea - parkovné 4 EUR/deň) a potom si urobiť prechádzku do Gibraltáru (cca 20 min). Tiež si treba nájsť čas na návštevu blízkej Marbelli s jedinečným historickým centrom v andalúzskom štýle (autobus č. 220 cca jazdí každých 20 min). Jedným z mála mínusov bolo slabšie (niekedy žiadne) pripojenie na internet, avšak človek ide na dovolenku za oddychom a nie za prácou... S rodinou sme dovolenkovali v mnohých letoviskách, avšak všetci sme svorne konštatovali, že toto je miesto, kde sa vždy radi vrátime...

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

90% Andrea

24.06.2019

Jedným slovom paráda! Nechápem niektoré negatívne recenzie. Hotel má prenádhernú záhradu a ubytovanie v malých domčekoch. Jasné, že to nevyzerá ako moderná hotelová izba, pretože to má byť typické španielske ubytovanie. Napriek staršiemu nábytku však boli izby krásne čisté a príjemné. Bazén úžasný, ležadiel strašne veľa, takže vždy nájdete miesto. Čo sa týka stravy a nápojov, nikdy som nič lepšie nezažila. Luxus, paráda, všetci sú milí, nalievajú, koľko chcete, najete sa perfektne, na raňajky si môžete dať dokonca šampáňo. Odporúčam!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marbella

Melia Marbella Banus recenzie 83%

Melia Marbella Banus

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Los Monteros Hotel & Spa 5* GL Marbella recenzie 83%

Los Monteros Hotel & Spa 5* GL Marbella

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Marbella Playa recenzie 81%

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb4%

Personál88%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Diverhotel Dino Marbella recenzie 79%

Diverhotel Dino Marbella

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál96%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
San Cristobal recenzie 74%

San Cristobal

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie