Najnovšie recenzie hotelov

Iberostar Tucan recenzie

Iberostar Tucan

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

+
95% Ivan

18.01.2022

prečítať si celú recenziu
NYX Cancun recenzie

NYX Cancun

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Cancún

90% Radislav R.

23.12.2021

Izba veľká krásne zariadená strava úžasná

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Maya recenzie

Viva Wyndham Maya

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

100% Vlasta V.

04.03.2020

Hotel Viva Wyndham Maya je úžasný. Výborné služby, izby pekné, všetko v dostatočnej blízkosti (jedáleň, pláž...). Výborná poloha pre absolvovanie výletov Chchen Itza, Tulum, Coba a iba 10 km od úžasného parku Xcaret. Večerný program v tomto parku je nezabudnuteľný. Doporučujem, všetko o histórii budete mať v češtine. More bolo nádherné, milo nás prekvapilo, že bolo bez rias. Kto rád papá, tak v tomto hoteli si to užije. Na pláži je dobrý výber jedla od 11-tej až do pol noci. My sme chodili do jedálne iba na večere. Hotel hodnotím vysoko a veľmi odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Riu Palace Peninsula recenzie

Riu Palace Peninsula

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Cancún

90% Michaela

12.05.2019

Do hotela sme prišli o 22:00, po vypísaní papierov nás ubytovali. Transfer trvá cca pol hodinku. Mali sme izbu juniorsuite seaview, nádherný výhľad z balkóna. V izbe dve postele, vaňa, v skrini žehlička a žehliaca doska. Hotel má aj vilky tzv. Adults only, čiže tam bez detí, majú aj svoj vlastný bazén. V hoteli 3 veľké bazény a 4. bazén s barom. Pri bazénoch každý deň hudba, animácie, súťaže. Večerné animácie napr. niečo pre deti, potom živá hudba a 21:45 sa začali vystúpenia. Každý večer niečo iné a fakt dobré. Hotel plný Američanov, takže sa dohovoríte anglicky, španielsky. Hotel je pre ľudí, ktorí majú radi hudbu, zábavu, kto chce totálny kľud, tak radšej nechoďte. :) Hneď vedľa je hotel Riu Caribe, mohli sme využívať služby oboch hotelov - my sme v tom druhom hoteli neboli, pretože náš bol perfektný. Pláž na tento hotel sa môže zdať pre niekoho malá, ale môžete využiť tú z vedľajšieho hotela. Plus pri hoteli je taký kamenný breh, pomedzi máte aj schodíky, dostanete sa do mora - je to skôr pre tých, čo chcú byť ďalej od bazénov, také súkromie, menšie zákutia. Služby hotela perfektné, niet čo vytknúť. Raz bola párty v bazéne, inokedy večer párty na pláži. Mám už pochodených dosť 5* luxusných hotelov, ale strava v tomto hoteli je niečo úžasné - je to prvý hotel, kde som si konečne dala šunku aj salámu. Všetko možné a všetko chutné. Izby upratovali každý deň, aj keď sme každý deň nechali tringelt, nie vždy urobili niečo z uterákov. V hoteli môžete využívať aj iné reštaurácie - neplatí sa, ale je lepšie si miesto rezervovať - nemusíte, ak bude v danej reštaurácií voľné miesto, usadia vás aj bez rezervácie - samozrejme, tam už sa necháva lepšie sprepitné. Do mesta je to približne 10 - 15 minút busom napr. do centra, kde je známa diskotéka Coco Bongo. Bus stojí 12 pesos na osobu, je jedno koľko zastávok sa veziete. Ta istá cesta taxíkom nás vyšla 250 pesos. Takže, kto sa nebojí, kto sa dohovorí, kľudne busom. Miestni sú milí, ochotní, pomohli mi, keď som hľadala jeden trh :), veľa z nich ovláda anglicky. Pre mňa tento hotel top bez jedinej chyby - ľudia od detí až po staršie ročníky.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Azteca recenzie

Viva Wyndham Azteca

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

85% Iveta

15.04.2019

Príjemný hotel, ktorý sa nachádza v staršej záhrade, o zeleň sa personál vzorne stará. Na pláži sa leží pod palmami. Samotná pláž bola s občasnými riasami, ale pravidelne ju čistili. Personál ochotný, usmievavý. Odporúčam vyskúšať aj mayskú reštauráciu a la carte. Celkovo príjemná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
RIU Dunamar recenzie

RIU Dunamar

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa Mujeres

93% Peter

01.04.2019

Hotel RIU Dunamar je od letiska v Cancúne vzdialeny približne 40 minút jazdy. Hotel pekný, otvorený v decembri 2017, ale na mňa osobne pôsobí dosť sterilne. Stále som mal pocit, že tu niečo chýba. Internet a Wifi Pokrytie v rámci celého hotela. Rýchlosť pripojenia dostačujúca, ale žiaľ môžete pripojiť maximálne 2 zariadenia na izbu, čo môže byť niekedy problém. Akonáhle zaregistrujete svoje mobily, už sa nepodarí pripojiť iné zariadenie ako mne môj notebook. Na recepcii možnosť zameniť peniaze ale taktiež je k dispozícii bankomat. Mobilné dáta v Mexiku. Pôvodný plán som mal ako všade inde vo svete, že si kúpim miestnu dátovú SIM a nebudem tak nikde obmedzovaný. Na letisku v Cancúne som žiaden stánok mobilného operátora nevidel. SIM kartu si môžete zakúpiť napríklad v Cancúne alebo v niektorých shopping centrách asi za 10€.

prečítať si celú recenziu
Secrets Akumal Riviera Maya - Erwachsenenhotel recenzie

Secrets Akumal Riviera Maya - Adult Only

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Akumal

100% Peter

29.03.2019

K najväčším lákadlám okrem kvalitných služieb patrí koralový útes priamo pri hoteli. Celý deň sa tu dá snorchlovať a vidieť korytnačky. Akumal bay je vzdialená asi hodinu cesty z letiska v Cancúne. Ubytovanie prebehne rýchlo na veľmi príjemnej recepcii. Areál je pomerne rozsiahly, ale po chvíli sa zorientujete. V areáli sa nachádza niekoľko bazénov a veľkých jacuzzi. Nechýba ani silent bazén pre odpočinok bez okoliteho ruchu. A večer animačný program.

prečítať si celú recenziu
El Dorado Royale A Gourmet Inclusive Resort - Erwachsenenhotel recenzie

El Dorado Royale A Gourmet Inclusive Resort - Adult Only

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Punta Brava Beach

100% Peter

29.03.2019

Odporúčam veľmi náročným klientom. Hotel vzdialený asi 30 minút jazdy od letiska v Cancúne. Hotel veľmi rozľahlý a chvíľu som sa strácal pretože je to komplex 3 hotelov Eldorado Royale, Eldorado Casitas (adults only), Eldorado Generations (pre rodiny s deťmi). Po areáli jazdia golfové vozíky takže aj nohy si oddýchnu. Prvý dojem veľmi dobrý. Vysoký štandard a vysoko, vysoko nadpriemerné 5* služby. Personál vám modré z neba znesie. Veľmi rád by som to porovnal s nejakou inou krajinou, ale naozaj ma nenapadá nič, jedine snáď Turecko ale tam tiež len zopár hotelov sa približuje. Pre mna zatiaľ top hotel v akom som mal možnosť byť ubytovaný. Wifi má pokrytie po celom areáli vrátane izieb a pláže. Rýchlosť výborná a budete ju potrebovať aby ste stíhali zdieľať všetky tie zážitky. Videohovory domov absolútne bez problémov.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Mexiko

El Dorado Royale A Gourmet Inclusive Resort - Adult Only recenzie 100%

El Dorado Royale A Gourmet Inclusive Resort - Adult Only

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Punta Brava Beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Secrets Akumal Riviera Maya - Adult Only recenzie 100%

Secrets Akumal Riviera Maya - Adult Only

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Akumal

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ocean Riviera Paradise recenzie 100%

Ocean Riviera Paradise

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Viva Wyndham Maya recenzie 98%

Viva Wyndham Maya

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Tucan recenzie 95%

Iberostar Tucan

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
RIU Dunamar recenzie 93%

RIU Dunamar

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa Mujeres

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Riu Playacar recenzie 90%

Riu Playacar

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bahia Principe Grand Tulum recenzie 90%

Bahia Principe Grand Tulum

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Akumal

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Riu Yucatan recenzie 90%

Riu Yucatan

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu