Najnovšie recenzie hotelov

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel recenzie

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Maurícius - Maurícius - Tamarin

90% Zuzana

26.03.2018

Dovolenka vhodná pre tých, čo chcú ísť relaxovať, zahrať golf, mať okolo seba veľa zelene a hlavne nebyť vo veľkom rezorte plnom hluku a detí. Hotel má kapacitu cca 50 izieb a počas raňajok a obeda máte pocit, že ste skoro sami. Personál milý, strava veľmi chutná, izba priestranná a čistá. Pre nás mala mínus jedine pláž, nebola z bieleho piesku, a tým pádom nemala pocit tej azúrovej modrej ako na fotkách z exotiky. Ale naopak bolo výhodou, že ste ako na súkromí, pretože vedľa hotela pláž končí, čiže sa kúpali len hoteloví hostia a na pláži bolo celkovo málo ľudí.

prečítať si celú recenziu
The Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa recenzie

The Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Poste Lafayette

100% daniela

03.04.2017

7/2016, pobyt sme absolvovali nemeckou cestovnou kanceláriou, dojmy vynikajúce.

prečítať si celú recenziu
Coin de Mire Attitude recenzie

Coin de Mire Attitude

Maurícius - Maurícius - Grand Baie

75% Alexandra T.

24.03.2017

Hotel je fajn, krasne zahrady a prostredie ale to celkovo vsade..plaz sa da ale odporucam skumat na vsetky smery, 2r syn zvladal v pohode tieto prechadzky. ak nie ste narocny, fakt zodpoveda 3* aj tak v takejto destinacii netravite cas lezanim pri bazene ale spoznavanim krajiny, co maximalne doporucujem!!!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Beachcomber Canonnier recenzie

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Grand Baie

80% Majo

13.03.2014

Cesta z letiska do tohto hotela trvá asi 1, 5 hodiny autom. Hotel Le Cannonier je jedným z množstva hotelov na ostrove a priznám sa že nám ho doporučili v cestovnej agentúre. Je to hotel so 4* hviezdičkami. Vybavenie hotela i samotný veľmi príjemný vzhľad hotela zodpovedá uvedenej úrovni hotela. Izby sú tu veľké, priestranné, s výhľadom na more, alebo do záhrady. Nechýba sprcha, vaňa, 2 umývadlá v kúpeľni, klimatizácia, mini bar, trezor na cennosti ani TV s kvalitnými programami. Minimálne 8 bolo športových, takže aj po tejto stránke super. Personál hotela je veľmi milý a úslužný. Výhodou je ak hovoríte francúzsky, ale dalo sa dohovoriť v pohode aj po anglicky. Klientela hotela hovorila prevažne francúzsky, takže bon jour a merci už máme v krvi. K samotnému vybaveniu hotela patrí aj miniklub pre deti, tenisové kurty, pinpongové stoly, či iné športové a denné aktivity. V ponuke a aj v cene all inclusive boli vodný bicykel, kanoe, či mini katamaran. Súčasťou hotela sú aj dva bazény a bazén pre deti. Vždy v nich bola super teplá a čistá vodička. Samotná pláž hotela sa nachádza asi 100m od recepcie a je asi jedinou slabinou hotela. Tí, ktorí očakávajú postupné zvažovanie brehu a vodu na plávanie, budú určite sklamaný. More aj 200m od brehu dosahuje hĺbku maximálne 75 cm a pri odlive voda nesiahala ani do 0, 5 m. Avšak pre deti a neplavcov skvelé. Priznám sa, že aj šnorchľovanie v tejto časti, za veľa nestojí. Žiaľ tieto podmienky sa asi nezmenia, nakoľko žiadny hotel na ostrove nesmie manipulovať a upravovať brehy na pláži, ako nám bola podaná informácia. Ale nevadí. Pre nás ktorí potrebujeme aspoň 1, 5 až 2m hĺbky vody na plávanie, stačilo prejsť zopár metrov na ľavo od hotela a ďalšia pláž iného hotela nám dostatočnú hĺbku vody v mori poskytla. Ak ste chceli kúpanie spojiť aj s nádherným jemným pieskom, tak 25 minút od hotela Le Canonnier peši popri mori, sa dostanete na úžasnú verejnú pláž Mon Choisy, kde sa splnia všetky Vaše sny o dokonalej pláži. A nakoniec i kúpanie s domorodcami dodá tu pravú exotiku. Sú milí a nádherne hnedučký. Pokiaľ sa vyberiete na toto miesto aj na celý deň, nie je tu problém zakúpiť si jedlo a nápoje. Vrátim sa ešte k hotelu Le Canonnier, strava, nápoje, obsluha, raňajky, obedy, večere v, celkový výber jedál všetko na výbornej úrovni. Čistota izieb, výmena uterákov, plážové lehátka a slnečníky, taktiež všetko bez jedinej závady. Rozhodne však doporučujem ALL INCLUSIVE, aby ste neboli na konci prekvapený, doplatkami za nápoje, alebo služby. Nechýbali ani pravidelné večerné programy so živou hudbou. Ak sa aj Vy rozhodujete, kde stráviť svoju zimnú dovolenku pri mori, tak určite vidieť Maurícius na vlastné oči sa oplatí.

prečítať si celú recenziu
Hotel Le Victoria recenzie

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Pointe Aux Piments

+
93% Cestovatelia z Bratislavy

01.12.2013

3 poschodový hotel umiestnený medzi palmami. Všetky izby s výhľadom na more, velkou kupelňou so sprchovým kútom,vaňou, dve umývadlá, fén, oddelené WC. Dva krát denne menené uteráky a osušky. Trezor, TV. V chladničke doplňané vody, pivo, kola, dzusy. Veľmi príjemný personál.

prečítať si celú recenziu
Hotel La Pirogue recenzie

La Pirogue A Sun Resort Mauritius

Maurícius - Maurícius - Flic en Flac

+
100% Marek

21.05.2013

Hotel La Pirogue je jedinečný svojimi ubytovacími jednotkami v africkom štýle (slamenné strechy). Poloha od pláže snáď už ani lepšia nemôže byť, zhruba 50 metrov od pláže. Izby sú veľmi čisté, myslím že ich upratovali aj 3x denne. Na každej izbe je súkromný trezor, mini-bar, ak máte all inclusive, celý deň vám ho non-stop naplňujú rôznymi dobrotami (sladkosti), alko a nealko nápojmi. Samozrejmosťou je room servis, jediným tlačidlom na telefóne si objednáte na čo si len spomeniete, od rôznych jedál až po nezvyčajné požiadavky, donesú vám trebárs aj ihlu a niť na šitie (vlastná skúsenosť :) Hotelová reštaurácia je rozdelená na 3 samostatné jednotky, časť určená pre raňajky a večeru, časť pre obedy a plážový bar. Tých barov je tam samozrejme viac... Hotelový bazén na jednotku, doprial by som to vidieť každému na vlastné oči. Počasie ideálne takmer celý rok, veľmi príjemne teplé noci. Okolie hotela nádherné, to sa nedá opísať.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beachcomber Canonnier recenzie

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Grand Baie

100% Sona

14.04.2013

Hotel mal skvelu polohu. Je umiestneny na vlastnom poloostrove, ale zaroven na skok od mesta. Ponukal najlepsi servis, lepsi sme este nezazili. Personal bol uzasni. Pise sa to velakrat, ale tentokrat nas to naozaj prekvapilo. Ked ste sa odvdacili sprepitnym boli upremne prekvapeni a vdacni. Nebrali to ako samozrejmost. A ta kuchyna...no nieco nezabudnutelne.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Pointe Aux Piments

+
100% Katarína

03.09.2007

Nádherná dovolenka, biely piesok, čistučká pláž,voda v mori číra ako pitná voda. Večera pri pláži, pri západe slnka, ako z rozprávky.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Maurícius

The Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa recenzie 100%

The Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Poste Lafayette

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Victoria Beachcomber Resort & Spa recenzie 100%

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Pointe Aux Piments

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
La Pirogue A Sun Resort Mauritius recenzie 100%

La Pirogue A Sun Resort Mauritius

Maurícius - Maurícius - Flic en Flac

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Le Peninsula Bay Beach Resort & Spa recenzie 94%

Le Peninsula Bay Beach Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Mahebourg

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel recenzie 90%

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Maurícius - Maurícius - Tamarin

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa recenzie 90%

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Maurícius - Maurícius - Grand Baie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Coin de Mire Attitude recenzie 75%

Coin de Mire Attitude

Maurícius - Maurícius - Grand Baie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu