Recenzie hotelov - Mellieha Bay (31)

Najnovšie recenzie hotelov

Luna Holiday Complex recenzie

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

63% Silvia

21.07.2018

Hotel má výhodu v tom, že všetky izby sú na more. Nie sú však až také pekné, ako by sa na 4 hviezdy patrilo, najmä kúpelňa bola veľkým sklamaním. Kvôli nájdeniu švába na našej izbe sme menili izbu s tým, že po nahlásení večer nám dali na prespatie jednu len s 2 posteľami, aj keď sme boli 3 a druhý deň ráno až trojposteľovú - 2 izby vedľa od pôvodnej, čiže pokojní sme neboli, ale teda už sme osobne nevideli na izbe potom žiadneho. Upratovačku, čo sme na chodbe našli - Slovenku - sme vyspovedali a potvrdila švábov, mala vo výbave sprej na ne, tak nám to tam pred nasťahovaním vystriekala ním, no uistiť nás o tom, že to pomôže, nevedela. Ďalších švábov sme videli dole na prízemí pri výťahu a na parkete v bare, kde bol večerný program. Tam ho barmanka, ďalšia Slovenka chytila vtedy po tom, čo všetci prítomní na neho zízali a jedna žena ju na neho upozornila. Matrace na posteliach boli príliš mäkké a preležané tak, že tam boli kopce. Hlásili sme to na recepcii, tak nám to ešte v ten deň vymenili za lepšie. Strava a celkovo AI program boli fajn. Aj personál relatívne OK. Hotel mal aj niečo ako detský kútik, ale bol to dosť trapas a svoje dieťa by som tam nepustila, lebo po prvé tam nič nebolo a po druhé mi to prišlo špinavé. Ako prepadák hodnotím aj ich "posilovňu". Záhrada bola celkom pekná a udržiavaná. Ako domáce zvieratá tam boli chované mačky, o ktoré sa starali a kŕmili ich. Bolo ich tam celkom dosť. Vyzerali pekne, ale kto mačky nemusí, tak radosť mať nebude. No a nechoďte jesť na terasu. Aj keď v jedálni je brutál klíma, treba si na seba niečo hodiť a ostať vnútri, lebo na terase úradujú drzé vrabce, ktoré radi ujedajú priamo z tanierov hotelových hostí. Tým, že sme boli celkovo v 3 izbách, sme videli, že všade je to rovnaké, akurát tie odľahlejšie izby nemali wifi signál a bolo odtiaľ ďalej aj na pláž, aj do jedálne.

prečítať si celú recenziu
Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

95% Branislav G.

09.08.2017

Drobnými nedostatkami boli: malá (nepraktická) batéria na umývadle v kúpeľni, chýbajúca zástrčka v kúpeľni (nedalo sa holiť el. strojčekom), škoda, že nemal hotel svoju pláž, na ktorej by boli slnečníky a ležadlá v cene all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Mellieha Bay recenzie

Mellieha Bay

Malta - Malta - Mellieha Bay

90% Alžbeta P.

02.08.2017

prečítať si celú recenziu
Luna Holiday Complex recenzie

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

80% AP*

29.07.2017

Transfer z letiska trval hodinu, uvádza sa 15 minút. Boli sme ubytovaní hneď, možno aj preto, že nám dve hodiny meškalo lietadlo a do hotela sme dorazili o 7. hod. ráno namiesto o 3. hod. Prakticky sme nevyužili zaplatenú prvú noc vôbec a začínali sme druhým dňom. Prvý dojem po pridelení izieb bol nedobrý, dlhá chodba, ktorá pripomínala internát. Ale po otvorení izieb to bol príjemný pohľad - izby po rekonštrukcii - nevyležané postele, nový nábytok, veľa zrkadiel - všetky izby s výhľadom na more a logiou. Na izbách chladnička, rýchlovarná kanvica, sušič na vlasy. Žiadne výhrady - poriadok každý deň. Osušky na pláž sme si mohli meniť za čisté pri bazénoch. Prostredie vonku krásne - záhrada - kvety, palmy, kríky, bylinková záhrada. Pláž patrí k hotelu - po schodíkoch cez záhradu, dva bazény. Dostatočný počet ležadiel a slnečníkov aj na pláži, aj pri bazénoch. Pláž je piesková - pozvoľný vstup do mora, more nádherné, pokojné, kto má rád vlny - tie sme nemali. Nakoľko je to rozsiahli komplex - chodí sa dosť, podľa toho v ktorej časti je izba, ale to nám nevadilo, aspoň sme sa trochu hýbali a rozchodili jedlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

86% Gabika

07.08.2016

Hotel Seabank patrí k najlepšie hodnoteným dovolenkovým rezortom na Malte. Právom mu toto prvenstvo aj patrí. Je vhodný pre všetky vekové kategórie, najviac však pre rodiny s deťmi. Hotel má úžasný areál, niekoľko reštaurácií, veľký bazén, ktorý je rozdelený. Časť bazéna je vyhradená len pre dospelých a veľká časť pre deti. Animátori sa starajú o program pre deti. Vždy je prichystaný večerný program, mini disco. Mňa trochu sklamalo, že posedenie s programom je vo veľkej krytej budove. Očakávala som nejaký amfiteáter, kde môžeme sedieť vonku a pohodlne sledovať program. Určite to však na atraktívnosti hotela neubralo. Hotel má svoj obchod so suvenírmi a lacno tam kúpite napríklad magnetky a iné drobnosti. Hotel je od centra Melliehy vzdialený cca 2 km do kopca. Pohodlne sa tam však dopravíte autobusom. Mellieha sama o sebe nie je nejaká rušná a okrem jedného pekného kostola tam dokopy nič nie je, zopár obchodov, reštaurácií a to je všetko.

prečítať si celú recenziu
Hotel Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

96% Nana

18.08.2015

Určite odporúčam skôr pre rodiny s deťmi ako páriky. Strava výborná, pestrá. Na recepcii nás vítali hneď 3 Slováci a v reštike dievčence tiež Slovenky. Izby upratané, čisté každý deň. Výhľad na bazén, najvyššie poschodie. Slušne vybavené fitko s klímou. Pláž čistá, more nádherné, bledučký piesok, plytčina pre deti. Animátori zábavní, vždy milí.

prečítať si celú recenziu
Hotel Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

80% Bohuš

04.08.2015

Pekný, čistý hotel, časť personálu slovenská, výborná strava, vhodné pre rodiny s deťmi, bohaté animácie, vhodné je priplatiť si izbu s výhĺadom na bazén, na druhej strane je rušná cesta. Vzdialenosť do Melliehy je asi 2 Km. K moru sa dá dostať cez rušnú cestu, 2 semafory, cena za slnečník a 2 ležadlá 7, 50 eur, väčšinou sa ľudia zdržiavali pri bazéne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

100% Robo

08.07.2015

Hotel, ubytovanie, strava, služby hotela boli vynikajúce. Pláž, okolie, mesto a celá Malta bola krásna, a je to krajina, kde by sme sa určite ešte raz vrátili, a precestovali ju úplne celú, pretože je tam všade čo pozerať, a dalo by sa tam spoznávať aj mesiac, aj keď je to malý ostrov, je tam toho strašne veľa...

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Mellieha Bay

db Seabank Resort & Spa recenzie 88%

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb10%

Personál98%

Pomer ceny a služieb9%

zobraziť recenzie
Mellieha Bay recenzie 85%

Mellieha Bay

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Luna Holiday Complex recenzie 74%

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb6%

Personál94%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie