Recenzie hotelov - Marfa (18)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

80% Daniela

11.09.2013

Trochu používaný hotel, ale nevadilo nám to. Všetko fungovalo tak, ako malo, milí personál, krásna kamenná pláž, výborné jedlo, super výlet loďou v cene. CK by som vytkla poznávací výlet - to najlepšie z Malty, vyhodené peniaze, sprievodkyňa Adriana to úplne odflákla. Výlet na Gozo super. Odporúčam!

prečítať si celú recenziu
Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

63% jarosek tomas

19.08.2013

Kto sem ide kvoli plazi rovno sa moze obhliadat po inych hoteloch, plaz ma asi dlzku 20 m spinava, kedze rovno pred plazou parkuju clny, tak aj super smradlava, boli sme tam 23 dni a ani 1 den som nebol na plazi, celkovo hotel bol fajn, ak vam staci lezat pri bazenoch a nevadi vam smrad v izbe tak sa to da vydrzat, smrad v izbe je preto, lebo rovno oproti na hotel skladku odpadu, celkovo neodporucam Maltu, je tu spina smrad a 4 hviezdicky si hotel dal asi sam, totiz na Slovensku by dostal 2, kedze som v hoteli robil 3 roky viem, o com hovorim.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

83% Andy

15.07.2013

Uvádzaný v CK ako 5*, ale hotel si uvádza 4*. Napriek tomu veľká spokojnosť. Jedlo super, mäso, cestoviny, morské plody, zelenina, ovocie aj zmrzlina a proste všetko. V bazénoch morská voda. Veľa Slovákov medzi animátormi aj čašníkmi a snažia sa. Rodinné izby veľké a tiché. Pláž menšia piesková, ale aj pri plnom hoteli si lehátko ľahko nájdete. Ak nevystrčíte päty z hotela neminiete ani €, ale bola by to škoda. Malta je krásna. Boli sme s dvomi deťmi, 4. a 9r. na 12 dní a boli sme spokojní.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

69% Lubo, Liptovský Mikuláš

04.10.2012

hotel a prostredie so službami boli na dobrej úrovni, iba strava dosť mizerná

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

94% Jana, Nové Zámky

31.08.2012

Hodnotíme to v celku ako super dovolenku, len tento hotel skôr odporúčam tým čo si chcú oddýchnuť, relaxovať a nebudem im chýbať nočný život, taverničky, pretože tento hotel je v podstate na samotke...

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

98% juliana, Nové Zámky

29.08.2012

už som odporúčala všetkým mojim známym

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

90% Oľga F., Prešov

15.08.2012

Celkový dojem veľmi dobrý,boli sme naozaj veľmi spokojní.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

78% Pavol

14.08.2012

Pre hotelom ma zarazili porozhadzované odpadky. Našťastie ich nebolo veľa. V ďen príchodu sme boli na izbách vyrušovaní príklepovou vŕtačkou. Našťastie to po asi 2h prestalo. Celkové hodnotenie: dobré, pri odchode sa nám snažili opätovne naúčtovať 12 € za tenis. Ešte, že sme mali odložený blok v koši (upratovačka ich nestihla vysypať, lebo sme hrali predposledný deň). Pre mňa nepochopiteľné bolo, že pravidlá tenisu v hoteli stanovili (tak to aj fungovalo), že treba vopred zaplatiť, inak vám nedajú rakety a kľúč od kurtu. Ale tento pán bol nejaký mimo. Aj na ich hotelovej faktúre sa mi snažil dokázať, že som nezaplatil. Ale mal smolu ja som tvrdý oriešok, keď mám platiť, za niečo, čo som už platil.

prečítať si celú recenziu