Recenzie hotelov - Marfa (18)

Najnovšie recenzie hotelov

Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

86% DTV

26.07.2018

Dovolenku v tomto hoteli sme absolvovali na konci júla 2018. Letelo sa z BA tesne pred polnocou (spoločnosť AIR MALTA - upozornenie, na palube sú podávané snacky i nápoje, no za príplatok). Let i transfer na hotel bez problémov. Pri check-ine do hotela vypíšete papier, zaplatíte taxu a ubytujú Vás. Pre nás obrovským sklamaním bola PLÁŽ. V katalógu je napísaná ako piesková - áno, je. Ale len pri ležadlách. No pri vstupe do mora, obrovské balvany, na ktorých je veľmi ľahké pošmyknúť sa i s obuvou do vody. Pre plavcov je však možnosť priameho vstupu do hlbšieho mora zo strany od bazéna, ktorý sme využívali i my. Počas dovolenky (konkr. 3 dni) sa v mori nachádzalo veľa medúz (vraj je to tu dosť časté). Kúpanie teda na risk, či vás popŕhlia. :-) Kompenzáciou hotela sú však bazény. 3 vonkajšie veľké, 1 malý detský na čľapkanie, vnútorný bazén (otvorený do 21:00). A v SPA (v rámci AI) vnútorný bazén (bez detí) a 2 vírivky. Pri bazénoch i na pláži dostatok ležadiel, nestalo sa nám, že by sme si miesto nenašli. Vybavenie hotela: Hotelová recepcia je 24/7 bez problémov sme sa dorozumeli. Hotel má vlastný minimarket s potrebnými vecami i suvenírmi. Pri recepcií sa nachádza bar s ponukou drinkov i jedál. Pri bazéne sa nachádza ďalší bar s bohatou ponukou, rovnako i na pláži (od 19/20:00 hod. v rámci AI vybrané nápoje zdarma, jedlo za príplatok). Hotel má vlastných animátorov, ktorý počas dňa robia program pre deti i dospelých (yoga, aquagym, šípky, petanque, zumba). Večer minidisco pre deti. V bare pri recepcií, na vonkajšej terase občas živá hudba. Hotel má tzv. Photopoint - 2 hotelových fotografov, za príplatok Vás nafotografujú. Fitness room - veľmi slabý, viac strojov nefunguje. SPA - bazén, vírivka a sauna v rámci AI zdarma. Rôzne procedúry so zľavami. Lokácia hotela: Hotel sa nachádza vo veľmi tichej oblasti. To znamená, v okolí nenájdete žiadnu promenádu, bary, reštaurácie, obchodíky. Oproti nájdete len iný hotel. Neďaleko sa však nachádzajú 2 zastávky (Ahrax, Baterija), ktorými sa za poplatok (2 € na 2 hod. dostanete či už na blízku pláž do Melliehy, alebo do iných miest. Rozpis odchodov autobusu si stačí vypýtať na recepcií. Osobne doporučujem výlet do mestečka BUGGIBA (vzdialené asi 40 min. jazdy autobusom) - krásna promenáda plná obchodíkov za fajn ceny. Odporúčame i výlet do Akvária v tomto meste. Hotel ponúka hotelový transfer zdarma do blízkeho mestečka Mellieha s nákupnými možnosťami suvenírov (dlhšia ulica, na ktorej Vás transfer vysadí a o 2 hodiny zoberie naspäť). Určite odporúčame využiť. :-) Treba si o to však zažiadať na recepcii.

prečítať si celú recenziu
Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

83% Katka

12.07.2018

V hoteli sme boli ubytovaní v júli 2018. Mali sme all inclusive. Na hotel sme prišli o 3:00 hod v noci a o 3:30 sme už aj spali, takže žiadny problém ani pri príchode v noci, netreba sa báť. Z izby sme mali výhľad na more, za ktorý si musíte priplatiť, ale neľutovali sme - výhľad nádherný. Čistota izieb dokonalá, každý deň upratané izby. Izba vybavená TV, fénom, sprcha, WC, trezor (za poplatok), chladnička - prvé naplnenie chladničky zdarma a každé ďalšie už za peniaze. WiFi v celom areáli a na izbách zdarma. Pri upratovaní dopĺňali upratovačky aj mydlá, sprchové gély, šampón na vlasy, takže netreba brať z domu. Hotel čistý, príjemný personál. Jedlo od výmyslu sveta. Veľká jedáleň s možnosťou sedenia buď vnútri, alebo vonku na terase. Hotelová pláž cca 20 metrov, dlhá, hneď pri hoteli s ležadlami a slnečníkmi zadarmo. Netreba ráno skoro vstávať na chytenie si miest, ležadiel je dostatok, pri pláži je hneď bar. Ak nechcete ležať na pláži, dá sa aj pri bazénoch či 10 metrov od pláže na betóne sú ležadlá tiež. More osviežujúce, pozvoľný vstup, avšak v čase našej dovolenky boli skoro každý deň medúzy. Takže sa nedalo kúpať, respektíve dalo, ale nechceli sme riskovať nepríjemné popŕhlenie, po ktorom vám ostane jazva ešte ďalšie 2 mesiace. Možnosť kúpania sa na známej pláži Mallieha Bay, kam chodí každú hodinu z hotel autobus zdarma. Hostia z hotela majú možnosť požičať si zdarma vodný bicykel či kanoe. My sme si požičali oboje a odporúčam určite vyskúšať. Zdarma bol aj výlet loďou na ostrov Comino. Avšak treba sa ísť nahlásiť deň predtým, ako chcete ísť. Na Comine odporúčam skôr sa ísť kúpať na Santa Maria Bay než hneď na prvú pláž, ktorú uvidíte hneď pri príchode. My sme tak spravili a neoľutovali sme, mali sme kľud, žiadne masy ľudí a urevané decká. V areáli hotela množstvo mačiek, ale netreba sa báť - neotravujú a keď sa chcete s nimi pohrať, tak nepohryzú, sú dosť priateľské a na deti už zvyknuté.

prečítať si celú recenziu
Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

35% Erika

13.08.2017

Prvy dojem katastrofálny, s Bali ten hotel nemá nič spoločné pláž malinka a keďže tam parkujú lode strašný smrad z benzínu a čierne škvrny z lodi po bokoch pláže. Nečakajte bielu pláž ako na foto ..strava celkom fajn za tie peniaze neodporúčam hotel slabé služby delegát onicom....ci sa týka izieb ok Animácie veľmi slabé večer žiadny program a ani disco na hoteli. Jedine pozitívne bol výlet ktorý bol v cene ostrov comino nádherný ostrov s bielym pieskom. 3 hodinový vylet . Kto viac cestuje môže porovnávať tak bude sklamaný .

prečítať si celú recenziu
Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

86% Janka

20.08.2014

Hotel, hotelový personál, aktivity a výlety - super! Na čistú jedničku. Boli sme naozaj milo prekvapení, všetko bolo v úplnom poriadku. Jedlo vynikajúce, každý si mohol vybrať a do sýta sa každý deň najesť v príjemnej atmosfére reštaurácie. Čašníci a barmani - super! Šikovný team ľudí. Hotel skôr určený pre leňošenie pri bazénoch alebo cestovanie po historických pamiatkach, keďže kúpanie v mori bolo vylúčené. V mori sme sa kúpali len 2 krát, keďže je tam množstvo medúz, ktoré veľmi znepríjemňujú život. O medúzach v mori sme sa nikde nedočítali, neboli sme informovaní ani cestovnou kanceláriou a ani delegátkou. Sami na vlastnej koži sme si zakúsili realitu popŕhlenia medúzami :-) Takže pozor! Pri pláži pre služby All Inclusive - požičovňa kajakov a vodných bicyklov zdarma na ľubovoľnú dobu. Vodných atrakcií je veľmi veľa, každý si vyberie a zrelaxuje! Inak veľmi vydarená dovolenka, odporúčam rodinám z deťmi! Budete veľmi spokojní.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

80% janička

13.08.2014

Hotel má krásne svoje vlastné okolie, je postavený v štýle Bali, má množstvo očarujúcich prírodných scenérií, skvelá možnosť jedenia na terasách s výhľadom na more, na čarovné ostrovy Comino a Gozo, večere pri úchvatných západoch slnka (dilema jesť alebo fotiť?), ležadlá a slnečníky nielen na pláži ale aj na romantických skalných útesoch.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

76% Jany 63

03.08.2014

Strava výborná. Systém: Zjedz a vypi koľko vládzeš. Izby veľmi dobré. Personál dobrý. Pláž slabšia, ale sú tam 3 bazény s ležadlami a slnečníkmi. Boli sme na strane od parkoviska, ale bol tam kľud a hlavne chládok. V telke je asi 7 programov. Kúpelňa veľmi dobrá. Malta je určená na aktívnu dovolenku a nie na vylihovanie pri mori. Na to je Turecko. Za 1, 5 E môžete celý deň jazdiť autobusmi po Malte. Rozhodne navštívte La Valletu. Tak nádherný prírodný prístav neuvidíte nikde na svete. Ale aj celé mesto a celá Malta je nádherná. Odporúčam si všetko naštudovať predom a hlavne sa nebojte opýtať personálu v hoteloch, všetko vám ochotne vysvetlia.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

53% Milan

13.07.2014

Tento hotel totálne sklamanie. Zavádzajúca reklama o Ultra ALL ma tak vytočila že som to rozdýchaval 4 dni. Neviem ako si predstavuje ultra CK ale platiť aj za hlúpu zmrzlinu (pri takej cene dovolenky) pri bazéne, to sa mi zdá byť sila. Na hotelovej izbe nieje EU zásuvka, takže fénovanie a nabitie mobilu je len sen a tak zostáva iba zakúpenie adaptéra za 3,50. toto je Ultra ALL?) Ponuka drink dobrá ale drink čo presahoval 5 € sa platil v plnej cene a tie ktore boli pod 5€ boli zadarmo . Na obed večeru Vás nepustili pokiaľ ste nepovedali číslo izby čo by ma tak netrápilo, ale to, že za každú službu čo pre Vás spravili vám vystavili účtenku a vy ste ju museli podpísať to ma nepríjemne prekvapilo. Doteraz neviem načo sme mali tie náramky na ruke. Volný prístup k pitnej vode zabudnite pokiaľ nechcete piť vodu z vodovodu tak vám zostáva len si zohnať fľašu a nalievať si vodu na obede či večery. Inak fľaša vody sa platila a čokoľvek ste si objednali na obede tak ste potvrdili podpisom a bolo treba dávať veľký pozor čo je na účtenke či suma alebo nula …ľahko sa vám môže stať že Vás pri odchode z hotela oberú o pekné peniaze…takže UltraALL zabudnite (je to podvod) . Pláž to ani nebudem písať to je zbytočné bol som tam raz a nikdy viac, takže bazény to istili aspoň tie boli celkom v pohode . posledný deň vás vyhodia z izby o 11:00 a vôbec ich nezaujíma je odchádzate z hotela až o 20:30. Takže môžete sedieť na recepcií a strážiť kufre alebo kufre dať do erárnej miestnosti s Free prístupom a isť k bazénom . Sprchovanie a iné hygienické potreby prezliekanie atď možno na záchode alebo v jednej miestnosti kde dáma pred vami strávi 1hodinu a zastrieka s vodou nezastriekatelné a to Vás je v rade asi 10 . Jedlo jednotvárne a ovocie ?? hahahahah…melón, melón a kompót a zasa melón jeden deň nakrájané zelené banány na polovicu ( tak si viete predstaviť ako vyzerali za polhodiny )a raz pomaranče nakrájané na polovicu. Proste za vaše peniaze des a hrôza. Celkovo hotel ? Dal so za dovolenku 1900€ na 7 dní 2 dospelé jedno dieťa a aj tak som si musel veľa vecí platiť. Jedine čo ma tešilo a zmiernilo moje rozčarovanie a zlosť bolo to že 60% personálu boli slováci a tak človek ktorý nevie anglicky sa tam celkom dobre dohovoril.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

92% Alena Mačeková, Trenčín

08.11.2013

hotel nám vyhovoval, pretože je tu fakt ticho a kľud a mohli sme si vychutnať ničím nerušený romantický pohľad na more. Malta je ideálny ostrov pre tých, ktorí preferujú krátky let, krátky transfér na hotel, pekné čisté a teplé more. Bonus naviac sú historické pamiatky po maltézskych rytieroch. To si určite nenechajte ujsť napr. Valletta !!!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marfa

Ramla Bay Resort recenzie 76%

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe41%

Čistota izieb38%

Personál88%

Pomer ceny a služieb32%

zobraziť recenzie