Recenzie hotelov - Cirkewwa (23)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

80% Marcela M.

02.08.2015

Hotel je dobre situovaný - veľa možností na výlety. Transfer trval asi 40 min. Dovolenka je vhodná pre milovníkov šnorchlovania (pestrá fauna mora), plávania aj pre rodiny s deťmi. Strava bola super, až na hygienu príborov. Animácie boli počas celého dňa skvelé, večer sme si mohli vybrať z 2 programov (hudobníci v 1. bare / diskotéka - každý večer hudba inej doby, karaoke alebo bingo zdarma).

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

70% Zdeno

23.07.2015

Bol som aj v lepších hoteloch tej istej kategórie a ak by som naozaj zaplatil plnú cenu, ktorú zájazd stál, tak by som to určite ľutoval. Pri polovičnej zľave si poviem, že to mohlo byť aj horšie :-))) Ak niekto nadával na Slovenskú obsluhu, tak nevie, čo hovoril, tí naši boli fajn a celkovo držali imidž hotela hore!

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

50% zuzana

23.08.2014

Skôr hodnotím na 3*, All inclusive hostia musia podpisovať stále bločky, čo je dosť otravné. Animácie dosť slabé. Večer mini disco - stále to isté. Veľké plus za slanú vodu v bazénoch, čo sa nám nepáčilo, že na bazény púšťajú domácich alebo ľudí zvonka, tí potom robia hluk a bordel okolo bazénov aj v jedálni.

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

30% Roman

12.08.2014

All inclusive? :-) ani zdaleka. pre male deti absolutne nevhodny. plaz tak max. 15 metrova. strava este ako tak, aj ked dost stereotypna, ovocie prakticky ziadne. neustale podpisovanie ucteniek, to bolo nieco neskutocne otravne a zdrzujuce. personal uplne neochotny

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

36% Maria

11.08.2014

Hotel by potreboval prejsť rekonštrukciou! Nedala by som mu viacej, ako 3hviezdy a zmenila by som all inclusive na plnú penziu a znížila by som cenu zájazdu!! Hotel má peknú polohu na skale, len niektorým vadilo, že majú izbu otočenú na zástavku autobusu a prístav na Gozo, čím malo hluk na izbe.

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

66% Miška

06.08.2014

Hotel je pekný, je postavený tak, že z každej izby je výhľad na more. Hotel má asi 6 bazénov z toho 1 vnútorný, je tam pingpongový stôl a tenisové kurty, menšia posilňovňa, malá predzáhradka s dvomi fontánami, kde sa dá posedieť na lavičke. Kúštiček vedľa hotela je prístav odkiaľ premáva trajekt na ostrov Gozo - trajekt chodí každých 45 min, spiatočná cesta stála, tuším, 4,50 Eur, trajekt robí trochu vlny a trošku buchot pri príchode a odchode, je to v pohode, ale ráno ma to niekedy zobudilo, aj ten autobus. Komáre sme nemali :o). Ešteže, ak máte all inclusive, tak dostanete také zelené náramky, čo máte na ruke celý pobyt a čo je trochu otravné, pri všetkom - obedy, večere, nápoje - vám vytlačia bloček (s nulovou cenou) a musíte ho podpísať, je to kvôli účtovníctvu a je to dosť otravné... počula som, že sa to robieva aj v iných krajinách. Na večeru sa chodí v dlhších nohaviciach alebo sukni pod kolená a hore niečo s rukávmi, nie na ramienka, taktiež obuv normálna, nie šľapky - to tam majú vypísané na vstupe, že hotel to vyžaduje (prvé dni sme si to nevšimli a išli sme aj plážovejšie oblečení a nič). Hotel je 1 hodinu od letiska hotelovým zabezpečeným autobusom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

36% Peter PB

30.07.2014

Špina, pobehujúce šváby, podľa personálu je to bežná vec a netreba si z toho nič robiť, sprej všetko zabije, neochotná delegátka. Jediné čo môžeme pochváliť je chutná strava. Hotelová pláž "dlhá" 20m je štartovacia dráha pre lode.

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

70% Lucia

30.07.2014

Hotel spĺňal všetky informácie podľa katalógu. Vhodný pre klientov, ktorí majú záujem si oddýchnuť. Transfer z letiska je cca 50 km, ale je to možnosť vidieť okolie. Vybavenie hotela : 3 bazény, hotelová pláž, dostatočný počet ležadiel a slnečníkov. Vzdialenosť od centra cca 7 km, ale pred hotelom je hneď zástavka MHD. Ubytovanie bolo hneď k dispozícii. Treba si, ale zvyknúť, že do hotelov na Malte majú prístup aj "domáci", ale vôbec vám tam nebudú zavadzať. :)

prečítať si celú recenziu