Najnovšie recenzie hotelov

Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

100% Viera

03.04.2022

Veľká spokojnosť, čisté izby, zamestnanci priateľskí, pláž pekná. Prešli sme pláž v oboch smeroch, sme radi ze sme si vybrali práve tento hotel. Pred hotelom je zastávka, poschodovým autobusom za 5 eur na celý deň sa dostanete do Varadera, prípadne retro autom aj za 5 eur ako zjednáte. 10 minút od hotela pešo je krásny prístav. Wifi je rýchla a zadarmo. Posledný deň sme si doplatili par hodín navyše izbu, leteli sme až v noci, a tak sme sa skoro cely deň ešte kúpali. Rezort je krásny ❤️

prečítať si celú recenziu
Paradisus Varadero Resort & Spa recenzie

Paradisus Varadero Resort & Spa

Kuba - Varadero - Varadero

0% simona

10.03.2022

Krasna plaz krasna cista tepla voda a tam to konci. Skutocne tam vladne …. v rezorte namali zakladne suroviny pri miesani drinkov, chybal alkohol v hlavnom bare minibar prazdny iba voda 3 dni ored odchodom nam doplnili pivo a kolu , na izbe boli salky na kavu bez kavovaru strava nedoplnana ked ste prisli neskor tak ste nemali z coho vyberat, jedlo sa podavalo v exteriery na jedlo sadali muchy svedske stoly neboli svedske velmi zle organizacne nastavene ani len pecivo ste si nemohli sami zobrat takze sa robili zbytocne rady zrejme to povazovali za bonus ale bolo to iba obtazujuce neprofesionalne. Pri vylete do Havany sme sa rozpravali aj s turistami z inych rezortov vsade to funguje rovnako. Takze ak chcete ist na Kubu treba byt pripraveny na vela nefostatkov v rezortoch . Ale plaz je jedna s najkrajsich ake som kedy videla mam toho precestovane.

prečítať si celú recenziu
Sol Rio de Luna y Mares recenzie

Sol Rio de Luna y Mares

Kuba - Holguin - Playa Esmeralda

85% Peter G.

03.03.2020

Hotel je samostatný (nie sú tam iné hotely v blízkosti), pri krásnej pláži Esmeralda. Od medzinárodného letiska Holguin vzdialený cca 50 km, transfer 50 - 60 min.

prečítať si celú recenziu
Be Live Experience Varadero recenzie

Be Live Experience Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

+
100% Katarina M.

31.05.2019

Bola to nádherná dovolenka, hotel je krásny, izby sú čisté, dobre vybavené, strava bola veľmi pestrá a vždy dostatok, more je krásne priezračné, pláž je prekrásna a každé ráno ju čistili a upravili. Ľudia sú veľmi láskaví a prívetiví. Každý večer sme mali výborný a zábavný program.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Varadero  recenzie

Be Live Experience Tropical

Kuba - Varadero - Varadero

85% František K.

18.03.2019

Hotel starší, čo zodpovedá aj stavu izby. Okolie hotela pekné, starostlivo upravované. Jedlo chutné, častá obmena, bolo z čoho vybrať. Trochu problém s príbormi. Personál veľmi milý a ochotný. Pláž a azúrové more - oceán nádherné, treba vidieť.

prečítať si celú recenziu
Gran Caribe Club Kawama recenzie

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Varadero - Varadero

70% Viera M.

19.01.2019

Hotel je staršieho typu, na nábytku už v priestoroch recepcie bol prach, hlavne stoly boli zamazané. Izba, ktorú sme dostali, nebola adekvátna katalógovej fotografii, nábytok v úbohom stave, vaňa hrdzavá, okná a aj rámy špinavé, závesy asi neboli čistené a prané dlho, to isté je nutné povedať aj o závese v kúpeľni. Celkovo izba pôsobila neblaho. Na druhej strane posteľné prádlo bolo čisté a uteráky menené každý deň (za malý úplatok), toaleta nová a aj malá chladnička, steny premaľované len aby bolo (predpokladám pleseň). Na oknách chýbala sieťka proti komárom, ktorých tam bolo dosť. Na izbe bola aj TV, ale nekvalitné vysielanie. V celom objekte nie je pripojenie na internet len pri bazéne za kartu na wifi (2CUC-1 hodina). Pláž pekná, oceán úžasný a celkom čisto, bufet na pláži slabší, chýbali džúsy. Strava výborná. Animačný program slabší (očakávala som viac kubánskej kultúry). Bazén sme nevyužívali.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Cayo Santa Maria recenzie

ROC Lagunas Del Mar

Kuba - Cayo Coco - Cayo Santa Maria

70% Jaroslav

18.01.2019

Celkovy dojem z rezortu som mal zmiesany. Poloha a rezort je pekny, ale na 5* hotel som zazil, co som necakal. Spinavy riad (taniere, pohare, salky a pribor), mravce v drinkoch, nie cerstve ovocie a zelenina v ponuke svedskych stolov. Polovica rezortu zavreta a prazdna. 3/4 restauracii a barov zavretych a skoro ziadny program hodny tolkych hviezdiciek. Cestou z hotela do Havany sme mali vybaveny autobus "plny svabov" spolocnost t..........a. Jedine, co mi zachranilo dojem, boli pohodlne postele.

prečítať si celú recenziu
Blau Varadero recenzie

Blau Varadero Hotel - Adult Only

Kuba - Varadero - Varadero

85% Jan

17.12.2018

Izba bola priestranná, čistá a novo zrekonštruovaná. Strava priemerná so slabším výberom, no na danú destináciu pochopiteľné. Personál bol excelentný a určite sa postaral o spríjemnenie nášho pobytu. Celkovo stredisko je spomedzi hotelov na Varadere jedno z najlepších.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Kuba

Hotel Playa Paraiso recenzie 100%

Hotel Playa Paraiso

Kuba - Cayo Coco - Cayo Coco

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Playa Alameda Varadero recenzie 97%

Iberostar Playa Alameda Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Daiquiri recenzie 95%

Iberostar Daiquiri

Kuba - Cayo Coco - Cayo Guillermo

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Experience Varadero recenzie 91%

Be Live Experience Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Varadero Resort by Barcelo recenzie 90%

Varadero Resort by Barcelo

Kuba - Varadero - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Valentin El Patriarca Varadero recenzie 90%

Valentin El Patriarca Varadero

Kuba - Varadero - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Experience Turquesa recenzie 87%

Be Live Experience Turquesa

Kuba - Varadero - Varadero

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Occidental Arenas Blancas recenzie 87%

Occidental Arenas Blancas

Kuba - Varadero - Varadero

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Gran Caribe Club Kawama recenzie 86%

Gran Caribe Club Kawama

Kuba - Varadero - Varadero

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu