Kapverdy recenzie hotelov (36)

Najnovšie recenzie hotelov

Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

30% Andula

11.09.2017

hotel celkovo je maximálne 3*

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Club Boa Vista recenzie

Iberostar Club Boa Vista

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

100% Martina

03.08.2017

Skutočná krása. Hotel krásny, čistý. Izby priestranné, moderné a čisté. Bazén veľký a s teplučkou vodou. Strava skvelá, veľký výber, bolo tam všetkého až moc. Personál veľmi ochotný, starostlivý, milý a super animátori. Pláž najkrajšia, biely piesok, Atlantik teplučký a hl. hotel Iberostar je na záveternej strane, čiže tam neboli až také vlny a dalo sa kúpať stále. Voda čistučká. Výlety na jednotku, oplatia sa. Dovolenka super.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Club Boa Vista recenzie

Iberostar Club Boa Vista

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

100% Karolína Huttová

10.07.2017

Hotel super, personál úplne milý, stravovanie priam neskutočné a pláž spolu s prostredím dokonalá. Naozaj NO STRESS ON BOA VISTA. Vrelo odporúčam každému, kto si chce naozaj oddýchnuť a nemá rád preplnené pláže a hotely. Výlety sú taktiež možné - odporúčam korytnačky. :)

prečítať si celú recenziu
Iberostar Club Boa Vista recenzie

Iberostar Club Boa Vista

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

75% dovolenka

17.09.2016

Reštaurácia, loby bar a recepcia bez klimatizácie, všade muchy, na stoloch, na tanieroch, na jedle - odporné!!!! Wifi nefunkčná 5 dní zo siedmych. Ostatné priemerné ..no stres!!!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

96% Anonym

29.07.2016

Hotel Riu Touareg je vzdialený od letiska asi 35 minút. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ubytovaní sme boli hneď pri príchode. V hoteli sa nachádza časť Adults Only a je určený pre hostí starších ako 18 rokov (za príplatok). Za lepšiu izbu peniaze do pasu dávať ani nemusíte. Peniaze vám automaticky vrátia. Musím pochváliť animátorov takýchto sme ešte nikde nemali. Pomôžu vám vo všetkom, čo len potrebujete.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Club Boa Vista recenzie

Iberostar Club Boa Vista

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

93% Emily

04.10.2015

Celý areál hotela je veľmi pekný, recepcia úslužná a promptná, signál na internet najlepší blízko recepcie, vedľa je bar s výbornou kávou. V hotelových baroch môžte požiadať aj o sekt, nemajú ho vyložený, ale na požiadanie vám ho nalejú :-), obsluha bola aj pri bazénoch, od nápojov cez zmrzlinu aj drinky, prinesú vám to k ležadlu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Touareg recenzie

Riu Touareg

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

90% Pavel

03.10.2015

V hoteli Riu Touareg sme strávili dva septembrové týždne a dokonale sme zrelaxovali a načerpali novú energiu. Začiatkom mesiaca sa tu prehnal drvivý hurikán Fred, ale napriek tomu sa všetci zamestnanci hotela snažili o to, aby sme mali najlepšiu dovolenku, akú sme zažili.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Club Boa Vista recenzie

Iberostar Club Boa Vista

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

100% Sona

02.10.2015

Hotel s príjemnými záhradami, peknými izbami, s možnosťou priplatiť si bývanie v malých "domčekoch", s krásnou nekonečnou plážou, 10 min od letiska/nie je to rušivé/, dva bazény, ochotným personálom, perfektní animátori, neviem posúdiť vhodnosť dovolenky pre deti.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kapverdy

Iberostar Club Boa Vista recenzie 89%

Iberostar Club Boa Vista

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Riu Touareg recenzie 86%

Riu Touareg

Kapverdy - Kapverdy - Insel Boa Vista

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe32%

Čistota izieb34%

Personál95%

Pomer ceny a služieb32%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu