Najnovšie recenzie hotelov

Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

76% Michaela

06.11.2020

Celkovo bol hotel v porovnaní cena-kvalita adekvátny. Personál sme stretli len príjemný. V hoteli obchod so suvenírmi, vodou, slanými a sladkými drobnosťami. Areál bol tiež pekne upravený. Mesto ako také nie je turisticky príťažlivé, ale nie je problém ísť do iných miest autobusmi. Dohovoriť sa dalo anglicky bez problémov. Nie je pravda, že od autobusu to bolo do hotela 30-40 minút. Len malá chvíľka z každej strany, kde vás autobus vyhodil. Max 10-15. Možnosť zaplatiť si celodenný výlet. Transfer z letiska do hodiny, ušlo to rýchlo, ubytovanie prebehlo tiež veľmi rýchlo, nebol žiaden problém. Výhľad na mesto a jedáleň, z druhej strany mali výhľad na dvor a bazén. Hotel ale aj pláž vhodná pre deti alebo ľudí, ktorí nevyhľadávajú bujaré párty, to asi v okolí ani nebolo. My sme si oddýchli príjemne, bola to prvá dovolenka pri mori, takže sme nemali s čím porovnať, ale bol to slušný priemer. Jedlo fajn, nie sme nároční, vždy sa dalo vybrať, aj zo sladkého, slaného, mäso, zelenina, zmrzlina. Izby čisté, priemerne zariadené, bolo tam všetko, čo potrebujete na vyspatie sa, ak ste na dovolenke nestrávite pol dňa v izbe. :) Akékoľvek kultúrne vyžitie konkrétne na tejto pláži nie je, ale busom alebo autom do Faliraki alebo z druhej strany pláže na vodné športy. Faliraki je preplnené mesto, kde je ideálne ísť len na jeden deň. Afandou Beach ponúka pokoj. Pre niekoho nevýhoda, že pláž je kamienková, aj v mori kamene, takže len vhodnú obuv do vody a poriadnu deku na ležanie.

prečítať si celú recenziu
Romanza Mare recenzie

Romanza Mare

Grécko - Rhodos - Kalithea

83% Peter Chrenák

15.10.2020

Krásny hotel rodinného typu, v čase môjho pobytu obsadený max. 10 hosťami. Výborná strava v taverne patriacej hotelu, celkovo majiteľ aj personál milý, ako aj obsluha v bazénovom bare. Ostrov treba prejsť na dopravnom prostriedku, v mojom prípade skúter 250ccm, inak v letovisku nuda, lepšie je to v hlavnom meste vzdialenom od hotela cca 6 km do centra. More na západnom pobreží s úžasnými vlnami, vyžitie v mori suprové. Celková spokojnosť, budúci rok si zopakujem.

prečítať si celú recenziu
Apollo Beach recenzie

Apollo Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

73% Erika

22.09.2020

Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila.

prečítať si celú recenziu
Rethymno Residence Hotel & Suites recenzie

Rethymno Residence Hotel & Suites

Grécko - Kréta - Adelianos Kampos

+
26% Irena Hrbánová

19.09.2020

Manager arogantný, izby neupratovali, plný hotel a kapacita ležadiel pri bazéne veľmi malá, recepčné to riešili tým, že prikázali hosťom, aby vyhodili veci druhým hosťom, pokiaľ práve neležali pri bazéne. Takto vznikla pochopiteľne hádka medzi ubytovanými v hoteli. Hrôza!

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

80% Krejči

01.09.2020

Transfer z letiska cca 20 min. Ubytovanie ihneď po príchode, personál na recepcii veľmi milý a ústretový. Izby v hlavnej budove sú staršieho dáta, ale čisté a vyhovujúce. Strava veľmi dobrá. Priamo v hoteli malý obchodík s najnutnejšími vecami a nápojmi, takisto požičovňa áut. Hneď oproti hotelu je autobusová zastávka smerom do mesta Rhodos.

prečítať si celú recenziu
Virginia Family Suites recenzie

Virginia Family Suites

Grécko - Rhodos - Koskinou Beach - Kalithea

73% Lucia

24.08.2020

Hotel je vhodný tak pre mladých, starších ako i rodiny s deťmi. Je to však skôr pokojnejšia dovolenka - široko ďaleko žiadne nákupy alebo iné večerné vyžitie (corona?!?). Kopec k pláži môže byť náročný pre starších, cesta, po ktorej sa ide k pláži, nebezpečná pre malé deti. Hotel je ináč dobre vybavený. Transfer z/na letisko prebehol rýchlo a bez problémov. Vzdialenosť od hlavného mesta 10 minút - 20 minút autobusom.

prečítať si celú recenziu
Rethymno Residence Hotel & Suites recenzie

Rethymno Residence Hotel & Suites

Grécko - Kréta - Adelianos Kampos

+
30% Andrea Svitekova

22.08.2020

Krásne prostredie s úžasnými plážami a nádherné mestečko, hotel bol veľmi pekný, až na personál hotela nevhodné správanie managera hotela k niektorým zákazníkom, ktorí neboli spokojní a sťažovali sa! Služby hotela nespĺňajú all inclusive! Po prílete na hotel nám nebola poskytnutá voda a manager hotela nás poslal kúpiť si vodu do najbližšieho obchodu, za 10 dní upratovanie izieb len dvakrát, bar v celom hoteli otvorený len jeden, hotel preplnený klientmi, personál uteráky brával zákazníkom z ležadiel pri bazéne, na izbe prázdna chladnička bez fĺašky vody! Hygienická kontrola by bola potrebná a zaškolenie personálu, aby sa vedeli správať ku klientom, ktorí im doniesli nie malé peniaze do ich hotela za služby, ktoré poskytovali! Už nikdy viac tento hotel nenavštívime, pán manager chcel moju rodinu a ďalšie tri rodiny vyhodiť kvôli sťažnostiam, ktoré sme mali! Zvážte dovolenku do tohto hotela, ktorý nemá dobré služby, hygienické podmienky a hlavne personál a all inclusive v žiadnom prípade nespĺňa.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

83% Daniela

19.08.2020

Krátky transfer z letiska, ubytovanie ihneď po príchode. Hotel priamo na pláži, personál ústretový, vždy usmiaty. Izby sú zariadené starším nábytkom, ale vyhovujúce. Strava fantastická. Tá sa nedá slovami ani opísať :), pláž perfektná. Odporúčam tento hotel.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Grécko

Manos Pension recenzie 100%

Manos Pension

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cronwell Platamon Resort recenzie 100%

Cronwell Platamon Resort

Grécko - Olympská riviéra - Platamonas

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Livadi Nafsika recenzie 100%

Livadi Nafsika

Grécko - Korfu - Dassia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lindos Imperial Resort & Spa recenzie 100%

Lindos Imperial Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Paradise Resort recenzie 100%

Paradise Resort

Grécko - Peloponéz - Finikoundas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Narkissos recenzie 100%

Narkissos

Grécko - Santorini - Kamari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eden Roc Resort Hotel & Bungalows recenzie 100%

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Kalithea

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie 100%

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Peloponéz - Vrachati

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Zante Maris recenzie 100%

TUI BLUE Zante Maris

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu