Najnovšie recenzie hotelov

The Ixian Grand - Erwachsenenhotel recenzie

The Ixian Grand - Erwachsenenhotel

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

95% Martin J.

02.11.2021

prečítať si celú recenziu
Hotel Ilyssion recenzie

Hotel Ilyssion

Grécko - Rhodos - Pefkos

53% Iva

28.09.2021

Izba celkom v poriadku, ale strava otrasná, čerstvú zeleninu pokiaľ ste chceli tak si musíte kúpiť. Vodu Vám nedajú až o 11.00 hod. Ale v obchode ktorý je v hoteli si môžete kúpiť. Strava otrasná jeden chleba celý týždeň nie sme z kráľovského rodu ale toto katastrofa, rybie prsty a kuracie nugety z mrazeného polotovaru. A dokola celý týždeň. Zazlievam CK Travel sk, o neobjektívnom informovaní klientov o skutočnosti daného hotela. A vrchol bol keď v deň odchodu z hotela o 20.00 hod. náš tzv. all inclusive nám končil obedom teda o 14.00 hod a odchod z hotela 20.00hod. Hotel by vyhlásil bankrot za tie 4 hranolky čo by sme zjedli. Hrôza . Pláž a more krásne.

prečítať si celú recenziu
Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

90% Sona

13.08.2021

Izby starsie,ale ciste.Bazen bez problemov- ziadna spina.Jedlo velmi dobre,uplne v pohode sa dalo vybrat.Personal perfektny,velmi sa snazia.Plaz 12 min. Peso a dalsia nadherna plaz Ladiko 30 min. Peso,alebo chvilka autobusom.Hotel odporucam ludom ktori si idu uzit plaz,krajinu,skvelu zabavu.Pre bezneho cloveka ktory neporovnava s Tureckom je to parada.

prečítať si celú recenziu
Ilyssion Beach Resort recenzie

Ilyssion Beach Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

80% Deni

04.08.2021

Bolo nám tam skvelo a myslím, že tento hotel si zaslúži viac ako zlé recenzie od ľudí čo nevedia čítať, Hnevá ma ako sa ľudia rozčulujú nad vecami ktoré su presne uvedené v popise hotela. Je tam mólo a tak sa vstupuje do mora alebo mate 3 minuty na pravo pláž s pozvoľným vstupom do mora. More bolo prekrásne, čisté a teplé a sem tam aj nejaké tie rybky prešli pri šnorchlovaní okolo. Popravde sme mali dojem súkromnej pláže fakt ma tam nikto neotravoval atď, miesta habadej a lehátka sa na "našej" pláži (aka móle) neplatili (takže nielen pri bazéne sú free) Človek si spraví aj kroky navyše kedže tam nie je výťah a všade sa ide schodmi ale tak zase neni to 12 poschodová budova. Jedine pravdive recenzie ktoré sme našli sa týkajú jedla : je tam malinký výber. Očakávať výber 50 jedál jak v Turecku je blbosť :D Vždy je na výber niečo z mäsa a vegetarianské + prilohy a čosi sladké (mega dobré pesto a dosť sme si ujíždeli na Porku - the best one). Ak máte radi paradajkove omáčky su fakt TOP. Celý hotel ma dosť priateľsku/rodinnú atmosferu - ak sme dobre pochopili od mega barmana (Cristos myslím že sa vola) pracuje tam takmer celá rodinka. Jediné čo mne sa moc nepozdávalo bolo to že ani na terase nehrala hudba, nečakala som žiaden program animačný ale dufala som aspon v prijemnu hudbu na terase (nuž čo, infiltrovali sme sa na vedlajši hotel na program a bolo vybavene) :D Za mna veľmi príjemná dovolenka ! A izby čistili každý deň P.S. : ak máte problémy s klbami, skuste pohladat inde naozaj sa ide aj do izby aj do jedalne a vsade len schodmi :) Inak sme stretli mega zlatých ludi, prevažne SK a CZ (mladí v našom veku na nás kašlali) a o to zaujímavejšie sme mali debaty kedze sme sa bavili s rodinkami s detmi a s dochodcami :) :) :)

prečítať si celú recenziu
Evita Bay recenzie

Evita Bay

Grécko - Rhodos - Faliraki

85% Kajka

20.07.2021

Hotelový komplex menší ale útulný, strava vynikajúca, personál veľmi ústretový a dobrosrdečný až na jednu neochotnu princeznú na bare pri pláži. Manažér hotela veľmi príjemný, snažil sa pomôcť a riešiť problém., Okolo hotela nič moc nakoľko je novopostavený, po pravej strane sliepky s kohutom, po pravej vysoká tráva. Super bola pláž, ktorá bola blízko k hotelu. mínus malo slnečníkov s lehatkami na kapacitu hotela, žiaden večerný program. Veľké mínus delegátka Katarina z cestovky Fisher, ta si pomýlila prácu delegátky asi s dovolenkou, žiadne informácie o výletoch, prišla prvý deň a viac o nás nejavila záujem, dokonca žiadne info pred odletom, na tabulu napísala dátum a čas odchodu.. Myslím si, ze za súčasného stavu mohla podať aspoň pár informácií pred odletom, čo je bežný spôsob., S takou delegatkou sme sa ešte ani nestretli a to sme toho pochodili statočne. Takze keď sme chceli riešiť výlety s ochotou nám poradili delegáti z Hydrotour, klobúk dole, mala by si brať od nich priklad.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

76% Michaela

06.11.2020

Celkovo bol hotel v porovnaní cena-kvalita adekvátny. Personál sme stretli len príjemný. V hoteli obchod so suvenírmi, vodou, slanými a sladkými drobnosťami. Areál bol tiež pekne upravený. Mesto ako také nie je turisticky príťažlivé, ale nie je problém ísť do iných miest autobusmi. Dohovoriť sa dalo anglicky bez problémov. Nie je pravda, že od autobusu to bolo do hotela 30-40 minút. Len malá chvíľka z každej strany, kde vás autobus vyhodil. Max 10-15. Možnosť zaplatiť si celodenný výlet. Transfer z letiska do hodiny, ušlo to rýchlo, ubytovanie prebehlo tiež veľmi rýchlo, nebol žiaden problém. Výhľad na mesto a jedáleň, z druhej strany mali výhľad na dvor a bazén. Hotel ale aj pláž vhodná pre deti alebo ľudí, ktorí nevyhľadávajú bujaré párty, to asi v okolí ani nebolo. My sme si oddýchli príjemne, bola to prvá dovolenka pri mori, takže sme nemali s čím porovnať, ale bol to slušný priemer. Jedlo fajn, nie sme nároční, vždy sa dalo vybrať, aj zo sladkého, slaného, mäso, zelenina, zmrzlina. Izby čisté, priemerne zariadené, bolo tam všetko, čo potrebujete na vyspatie sa, ak ste na dovolenke nestrávite pol dňa v izbe. :) Akékoľvek kultúrne vyžitie konkrétne na tejto pláži nie je, ale busom alebo autom do Faliraki alebo z druhej strany pláže na vodné športy. Faliraki je preplnené mesto, kde je ideálne ísť len na jeden deň. Afandou Beach ponúka pokoj. Pre niekoho nevýhoda, že pláž je kamienková, aj v mori kamene, takže len vhodnú obuv do vody a poriadnu deku na ležanie.

prečítať si celú recenziu
Romanza Mare recenzie

Romanza Mare

Grécko - Rhodos - Kalithea

83% Peter Chrenák

15.10.2020

Krásny hotel rodinného typu, v čase môjho pobytu obsadený max. 10 hosťami. Výborná strava v taverne patriacej hotelu, celkovo majiteľ aj personál milý, ako aj obsluha v bazénovom bare. Ostrov treba prejsť na dopravnom prostriedku, v mojom prípade skúter 250ccm, inak v letovisku nuda, lepšie je to v hlavnom meste vzdialenom od hotela cca 6 km do centra. More na západnom pobreží s úžasnými vlnami, vyžitie v mori suprové. Celková spokojnosť, budúci rok si zopakujem.

prečítať si celú recenziu
Apollo Beach recenzie

Apollo Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

73% Erika

22.09.2020

Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Rhodos

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows recenzie 100%

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Kalithea

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Manos Pension recenzie 100%

Manos Pension

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mitsis Alila Resort & Spa recenzie 100%

Mitsis Alila Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen recenzie 100%

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen

Grécko - Rhodos - Kalathos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lindos Imperial Resort & Spa recenzie 100%

Lindos Imperial Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
The Ixian Grand - Erwachsenenhotel recenzie 95%

The Ixian Grand - Erwachsenenhotel

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Electra Palace recenzie 94%

Electra Palace

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Oceanis recenzie 94%

Oceanis

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál100%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Mediterranean recenzie 93%

Mediterranean

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu