Najnovšie recenzie hotelov

Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

76% Michaela

06.11.2020

Celkovo bol hotel v porovnaní cena-kvalita adekvátny. Personál sme stretli len príjemný. V hoteli obchod so suvenírmi, vodou, slanými a sladkými drobnosťami. Areál bol tiež pekne upravený. Mesto ako také nie je turisticky príťažlivé, ale nie je problém ísť do iných miest autobusmi. Dohovoriť sa dalo anglicky bez problémov. Nie je pravda, že od autobusu to bolo do hotela 30-40 minút. Len malá chvíľka z každej strany, kde vás autobus vyhodil. Max 10-15. Možnosť zaplatiť si celodenný výlet. Transfer z letiska do hodiny, ušlo to rýchlo, ubytovanie prebehlo tiež veľmi rýchlo, nebol žiaden problém. Výhľad na mesto a jedáleň, z druhej strany mali výhľad na dvor a bazén. Hotel ale aj pláž vhodná pre deti alebo ľudí, ktorí nevyhľadávajú bujaré párty, to asi v okolí ani nebolo. My sme si oddýchli príjemne, bola to prvá dovolenka pri mori, takže sme nemali s čím porovnať, ale bol to slušný priemer. Jedlo fajn, nie sme nároční, vždy sa dalo vybrať, aj zo sladkého, slaného, mäso, zelenina, zmrzlina. Izby čisté, priemerne zariadené, bolo tam všetko, čo potrebujete na vyspatie sa, ak ste na dovolenke nestrávite pol dňa v izbe. :) Akékoľvek kultúrne vyžitie konkrétne na tejto pláži nie je, ale busom alebo autom do Faliraki alebo z druhej strany pláže na vodné športy. Faliraki je preplnené mesto, kde je ideálne ísť len na jeden deň. Afandou Beach ponúka pokoj. Pre niekoho nevýhoda, že pláž je kamienková, aj v mori kamene, takže len vhodnú obuv do vody a poriadnu deku na ležanie.

prečítať si celú recenziu
Romanza Mare recenzie

Romanza Mare

Grécko - Rhodos - Kalithea

83% Peter Chrenák

15.10.2020

Krásny hotel rodinného typu, v čase môjho pobytu obsadený max. 10 hosťami. Výborná strava v taverne patriacej hotelu, celkovo majiteľ aj personál milý, ako aj obsluha v bazénovom bare. Ostrov treba prejsť na dopravnom prostriedku, v mojom prípade skúter 250ccm, inak v letovisku nuda, lepšie je to v hlavnom meste vzdialenom od hotela cca 6 km do centra. More na západnom pobreží s úžasnými vlnami, vyžitie v mori suprové. Celková spokojnosť, budúci rok si zopakujem.

prečítať si celú recenziu
Apollo Beach recenzie

Apollo Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

73% Erika

22.09.2020

Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

80% Krejči

01.09.2020

Transfer z letiska cca 20 min. Ubytovanie ihneď po príchode, personál na recepcii veľmi milý a ústretový. Izby v hlavnej budove sú staršieho dáta, ale čisté a vyhovujúce. Strava veľmi dobrá. Priamo v hoteli malý obchodík s najnutnejšími vecami a nápojmi, takisto požičovňa áut. Hneď oproti hotelu je autobusová zastávka smerom do mesta Rhodos.

prečítať si celú recenziu
Virginia Family Suites recenzie

Virginia Family Suites

Grécko - Rhodos - Koskinou Beach - Kalithea

73% Lucia

24.08.2020

Hotel je vhodný tak pre mladých, starších ako i rodiny s deťmi. Je to však skôr pokojnejšia dovolenka - široko ďaleko žiadne nákupy alebo iné večerné vyžitie (corona?!?). Kopec k pláži môže byť náročný pre starších, cesta, po ktorej sa ide k pláži, nebezpečná pre malé deti. Hotel je ináč dobre vybavený. Transfer z/na letisko prebehol rýchlo a bez problémov. Vzdialenosť od hlavného mesta 10 minút - 20 minút autobusom.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

83% Daniela

19.08.2020

Krátky transfer z letiska, ubytovanie ihneď po príchode. Hotel priamo na pláži, personál ústretový, vždy usmiaty. Izby sú zariadené starším nábytkom, ale vyhovujúce. Strava fantastická. Tá sa nedá slovami ani opísať :), pláž perfektná. Odporúčam tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Apollo Blue Hotel recenzie

Apollo Blue Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Ivka

17.08.2020

Hotel bol vo výbornej lokalite priamo v mestečku Faliraki, do centra len pár krokov, od letiska cca 25 min. Nádherný hotel, pôsobil veľmi čistým dojmom, mimoriadne milý a ochotný personál. Izby priestranné, svetlé, čisté a príjemné. Areál udržiavaný, veľké bazény, dobrý bar a naozaj výborná strava. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Hotel odporúčam aj pre tých, ktorých si chcú oddýchnuť, je to veľmi pokojné prostredie. Tento hotel je naozaj výnimočný, určite ho odporúčame. Špeciálne chcem vyzdvihnúť, že hotel sa snaží byť maximálne ekologický, používa minimum plastov a čo najviac recyklovateľných materiálov.

prečítať si celú recenziu
lti Amada Colossos Resort recenzie

lti Amada Colossos Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

+
96% Bea

10.06.2020

Krásny vynovený hotel v peknom prostredí s vynikajúcimi službami. Pre náročných i oddelenia pre rodiny s deťmi a miesta len pre dospelých. Hotel stojí v tichšom prostredí, ale nie je problémom sa prejsť do centra Faliraki. Hotel má i vlastný menší aquapark, ktorý je oddelený od hotela a je bezplatný pre klientov hotela.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Rhodos

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows recenzie 100%

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Kalithea

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Manos Pension recenzie 100%

Manos Pension

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mitsis Alila Resort & Spa recenzie 100%

Mitsis Alila Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen recenzie 100%

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen

Grécko - Rhodos - Kalathos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lindos Imperial Resort & Spa recenzie 100%

Lindos Imperial Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Electra Palace recenzie 94%

Electra Palace

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Oceanis recenzie 94%

Oceanis

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál100%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Mediterranean recenzie 93%

Mediterranean

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Evita Resort recenzie 93%

Evita Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu