Recenzie hotelov - Faliraki (204)

Najnovšie recenzie hotelov

Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

90% Sona

13.08.2021

Izby starsie,ale ciste.Bazen bez problemov- ziadna spina.Jedlo velmi dobre,uplne v pohode sa dalo vybrat.Personal perfektny,velmi sa snazia.Plaz 12 min. Peso a dalsia nadherna plaz Ladiko 30 min. Peso,alebo chvilka autobusom.Hotel odporucam ludom ktori si idu uzit plaz,krajinu,skvelu zabavu.Pre bezneho cloveka ktory neporovnava s Tureckom je to parada.

prečítať si celú recenziu
Evita Bay recenzie

Evita Bay

Grécko - Rhodos - Faliraki

85% Kajka

20.07.2021

Hotelový komplex menší ale útulný, strava vynikajúca, personál veľmi ústretový a dobrosrdečný až na jednu neochotnu princeznú na bare pri pláži. Manažér hotela veľmi príjemný, snažil sa pomôcť a riešiť problém., Okolo hotela nič moc nakoľko je novopostavený, po pravej strane sliepky s kohutom, po pravej vysoká tráva. Super bola pláž, ktorá bola blízko k hotelu. mínus malo slnečníkov s lehatkami na kapacitu hotela, žiaden večerný program. Veľké mínus delegátka Katarina z cestovky Fisher, ta si pomýlila prácu delegátky asi s dovolenkou, žiadne informácie o výletoch, prišla prvý deň a viac o nás nejavila záujem, dokonca žiadne info pred odletom, na tabulu napísala dátum a čas odchodu.. Myslím si, ze za súčasného stavu mohla podať aspoň pár informácií pred odletom, čo je bežný spôsob., S takou delegatkou sme sa ešte ani nestretli a to sme toho pochodili statočne. Takze keď sme chceli riešiť výlety s ochotou nám poradili delegáti z Hydrotour, klobúk dole, mala by si brať od nich priklad.

prečítať si celú recenziu
Apollo Beach recenzie

Apollo Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

73% Erika

22.09.2020

Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila.

prečítať si celú recenziu
Apollo Blue Hotel recenzie

Apollo Blue Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Ivka

17.08.2020

Hotel bol vo výbornej lokalite priamo v mestečku Faliraki, do centra len pár krokov, od letiska cca 25 min. Nádherný hotel, pôsobil veľmi čistým dojmom, mimoriadne milý a ochotný personál. Izby priestranné, svetlé, čisté a príjemné. Areál udržiavaný, veľké bazény, dobrý bar a naozaj výborná strava. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Hotel odporúčam aj pre tých, ktorých si chcú oddýchnuť, je to veľmi pokojné prostredie. Tento hotel je naozaj výnimočný, určite ho odporúčame. Špeciálne chcem vyzdvihnúť, že hotel sa snaží byť maximálne ekologický, používa minimum plastov a čo najviac recyklovateľných materiálov.

prečítať si celú recenziu
lti Amada Colossos Resort recenzie

Amada Colossos Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

+
96% Bea

10.06.2020

Krásny vynovený hotel v peknom prostredí s vynikajúcimi službami. Pre náročných i oddelenia pre rodiny s deťmi a miesta len pre dospelých. Hotel stojí v tichšom prostredí, ale nie je problémom sa prejsť do centra Faliraki. Hotel má i vlastný menší aquapark, ktorý je oddelený od hotela a je bezplatný pre klientov hotela.

prečítať si celú recenziu
Apollo Beach recenzie

Apollo Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

83% Mária

22.09.2019

Po príchode do hotela sme boli hneď ubytovaní, hoci bolo ráno. Hotel plne zodpovedal svojej kategórii, dobre udržiavaný, čistý, strava veľmi chutná, pestrá, boli sme veľmi spokojní, počas celého dňa bolo niečo na zjedenie a pitie podľa all inclusive. Potrebovali sme oddýchnuť si, čo v septembri nebol problém, klientela bola väčšinou postaršia, menej detí. Najlepšia pre nás bola hotelová trávnatá pláž (v cene AI), čistá, hneď susediaca s pieskovou plážou tesne pri mori, pláž a more čisté. Izby upratovali denne. Bazény boli 3 vrátane detského, jeden plavecký dokonca krytý, čisté, výborné priestranné fitnes s vybavením. Animácie boli v tom čase len hotelové, ale fungovali slušne.

prečítať si celú recenziu
Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

26% Pan W

18.09.2019

Na uvod by som rad uviedol, ze nie sme vobec narocni a zazili sme si vselico od stanov, po spanok v mastali a roznych moznych aj nemoznych podmienkach. Pri vybere dovolenky rozhodlo to, ze partnerka je tehotna, preto sme sa rozhodli pre dovolenku menej dobrodruznu ako doteraz, preto letecky s all inclusive. Chcel som, aby mala aky taky komfort a nemusela sa o nic starat. Transport z Kosic do hotela prebiehal uplne bez problemov. Po prichode na hotel cca o 02:00 v noci nas do pol hodiny umiestnili na izbu. Tu sa, bohuzial bezproblemova dovolenka konci. Po vstupe do izby, ktora vyzerala ako dost zanedbany skolsky internat prisiel prvy sok. Izba o velkosti asi 2,5 x 3 m s polorozpadnutym nabytkom z roku 1960. Priatelka to opisala velmi vystizne "Ti sibe, tu ja nebudem", po chvili som ju ukludnil a radsej jej ani nepovedal o tom, ze nejde tepla voda. Nakoniec ved co na izbe travit cas aj tak nebudeme a na prespatie to staci. Rano okolo 5:30 nas zobudil neprijemny hukot pripominajuci pristavanie lietadla. Ked som sa isiel pozriet na balkon, o co ide, bola to klima z hlavnej hotelovej budovy, inak skutocne vyuzivanej viacucelovo ako kuchyna, jedalen, pracovna, umyvarka aut a socialne zariadenia. Tento zvuk nas budil kazde rano o 5:30 a utichol okolo 23:00 vecer. Ok, clovek si povie zatvorime si balkonove dvere a nebude to az tak pocut, ale to je zas na ukor teploty, ktora aj v noci neklesala pod 26 stupnov. Aha, ved mame klimu, no ta fungovala iba v dvoch rezimoch bud totalny mraz v izbe, alebo nepouzivat. Nehovoriac o tom, ze bola poriadne zaplesnena a dychat to asi nie je ziadne terno. Ok, prvu noc sme prezili, vyspat sa tu da az na nejake drobnosti, tak si nebudeme kazit naladu. Mimochodom, tepla voda stale nejde, tak po studenej sprche hor sa na ranajky. Tu prichadza druhy sok, jedalen, ktora pripominala skolsku jedalen kdesi na Ukrajine, stoly natlacene vedla seba tak, ze sa chrbtami opierate o ludi, ktori sedia za vami. Stolovanie vyzera asi takto - spinavy obrus, na ktorom je polozena akasi papierova plachta, ktora ma stale chut odletiet, pomedzi hosti chodi spinavy upoteny Grek, ktori zbiera jedlo zo stolov pomedzi hosti ako v tom najposlednejsom fastfoode, plus vsade zobrajuce macky. Ok, hovorim si, tu uz aj mna sranda prechadza, ale som hladny, tak sa pustim do hladania, co by som si z ranajkoveho menu vybral: popisem co bolo: 2 druhy tej najlacnejsej salamy, cosi ako u nas parizer, nejaky eidam, maslo, dzem, nutela, nejake cornfleksy, uz na pohlad odpudzujuce volske oko, na ktorom sedia muchy a este omeleta /asi z nejakeho prasku/, pripadne prazenica, ktoru robia na sladko so skoricou a na vode /nejedle/, vajcia natvrdo, tmava voda pripominajuca kavu a to je asi vsetko, este 2 x boli parky, ale na horcicu mozete zabudnut. Takze vyberam parizer, eidam, vajce na tvrdo a tmavu vodu, k tomu pecivo /to musim pochvalit, bolo cerstve a dobre/, trosku budem predbiehat, ale dokazali sme tu nieco jest prve 4 dni, potom sme uz na stravu abdikovali. Ked sme pri tom jedle, spomeniem este obed a veceru, je jedno, o co ide, pretoze to bolo uplne identicke. Menu obed + vecera = uvarene a ciste cestoviny, paradajkovy pretlak, nastruhany syr, to ked ste si zmiesali, mali ste co jest a asi to bolo zdravotne najmenej zavadne. Potom boli kosti s kozou podla dennej ponuky - kuracie, bravcove a raz aj jahnacie s krasnou zelenou patinou, aby bolo jasne nie na raz, ale kazdy den iba jedna masova delikatesa. Bola aj ryba, ale to vam neopisem, bal som sa to dat do ust, islo o nejake file jeden den v zltej omacke a druhy v ich oblubenom paradajkovom pretlaku. K tymto kulinarskym skvostom podavali este hranolky, nedovarene zemiaky, pripadne ryzu, ktoru zmiesali s tym, co ostalo zo vcera. K salatom poviem asi tolko, poriadne stara zelenina, najskor uz davno vyradena a nepredajna, pripadne konzervovana s nejakym jogurtom alebo majonezou. Ja osobne si myslim, ze keby toto bolo na Slovensku, do hodiny ich zavrie hygiena. Uzavriem to tym, ze po par dnoch na hranolkach a cestovinach s pretlakom sme stravu v hoteli uplne zamietli a chodili sme po okolitych tavernach, kde varili fakt velmi chutne, ale je to o cosi drahsie. Pokial ide o dalsie aktivity hotela: bazen, do ktoreho upratovacky metlami zametaju spinavu vodu, s ktorou zmyvaju jeho okolie, aj to pratanie sme si vsimli iba raz, no mozno len preto, ze sme sa vzdy snazili vypadnut skoro rano. Hrdzave a hlucne hojdacky, volejbalove ihrisko /hlina, kamene, odpadky, 2 tycky bez siete/. Bol tam aj bar = totalne neochotny a otraveny personal az na jedneho casnika, podavaju pivo v 2dc plastovych poharoch, nejaky rum, ouzo, vodku a vino. Ochutnal som pivo aj s priatelkou, kedze islo skoro o nealko verziu. Biele vino octova voda, cervene sa celkom dalo pit. Nealko napoje presladene, tak sme pili vodu, ale aspon vam do nej daju lad. Keby som sem siel s partiou kamaratov, tak si viem predstavit, ze by sme boli vcelku spokojni, tyzden opiti, jest vtedy nemusis a vyspis sa hocikde, tepla voda ti nechyba, ale pre normalnu dovolenku to nie je. Opisem este nejake poznatky mimo hotelu, cesta na plaz cca 15 minut, mozete si vybrat z 2 tras, jedna cez skrachovanu ulicu a opustene zariadenia, ktore par rokov dozadu isto zili rusnym zivotom alebo cez pole okolo somarov. Plaz na Faliraki je velka aj celkom pekna, ale dost preplnena, mi sme chodili na plaz Antonyho Quina /ozaj krasne miesto/, boli sme aj na plazi Tsambika, ktoru opisuju ako naj na ostrove, ja ale neviem preco, uplny normal, nic zvlastne. Rodos je inak pekny ostrov a da sa tu isto stravit pekna dovolenka, treba si pozicat auto alebo motorku a pobehat to tam, kazdy si isto najde nieco zaujimave, ale Hotelu Evi sa radsej zdaleka vyhnite.

prečítať si celú recenziu
Dessole Olympos Beach Resort recenzie

Olympos Beach Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

30% Gabika

12.09.2019

Hotel je starší, zariadenie opotrebované. Minerálky sme dostali iba 2 - 0,5 litrové fľašky pri ubytovaní. Žiadne dopĺňanie chladničky nealko nápojmi počas celého pobytu. Vodu sme si kupovali (ako aj všetci ostatní) v obchodíku na prízemí. Pláž je kamenistá, pri vstupe do mora nohy vkĺznu po členky do kamienkov. Asi 3 - 5 m od brehu sú v mori veľké skaly a balvany obrastené riasami. More proste jedno obrovské sklamanie. Strava otrasná, mäso tvrdé, zemiaky väčšinou nedovarené, polosurové. Všetky izby majú výhľad na more, ale hotel si za tento výhľad aj tak účtuje peniaze navyše. Jediné plus boli animátori. Tí boli skvelí. Tento hotel si nezaslúži 4 hviezdy. Maximálne 2. Toto čo ponúkajú nie je žiadny all inclusive. To je hrôza a hanba.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Faliraki

Mitsis Alila Resort & Spa recenzie 100%

Mitsis Alila Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Manos Pension recenzie 100%

Manos Pension

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Evita Resort recenzie 93%

Evita Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Kostas recenzie 90%

Apartmány Kostas

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Amada Colossos Resort recenzie 90%

Amada Colossos Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

+

Kvalita izieb63%

Intenzita hluku v izbe12%

Čistota izieb13%

Personál86%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Calypso Beach recenzie 88%

Calypso Beach

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe53%

Čistota izieb60%

Personál93%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Štúdiá Lagonas recenzie 86%

Štúdiá Lagonas

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Irinna recenzie 86%

Irinna

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb90%

Personál90%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Apollo Beach Hotel recenzie 85%

Apollo Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb20%

Personál96%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie