Korintský záliv recenzie hotelov (14)

Najnovšie recenzie hotelov

Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Korintský záliv -

60% Marian

13.09.2019

Nezodpovedá 5*. Boli sme v Grécku vo viacerých i 4* hoteloch, ktoré svojimi službami boli o 2 kategórie vyššie ako tento. Hotel vybavením vhodný pre rodiny s malými deťmi. Žiadne animácie, personál resp. plavčík pri bazénoch alebo na pláži. Transfer z letiska cca 1,5 hod. busom po diaľnici.

prečítať si celú recenziu
Wyndham Loutraki Poseidon Resort recenzie

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Grécko - Korintský záliv - Loutraki

+
90% Mirka

13.09.2019

Neskutočne dobrá dovolenka, izba skvelá, veľká terasa, v rohu terasy olivovník a pred terasou limetkovník, nádhera!!! Po prečítaní recenzií som s malou dušičkou čakala, čo bude... neviem, čo tí negativisti píšu, pretože: pochodila som aj ja kus sveta, ale toto bolo TOP! Nikto samozrejme nemôže očakávať 5 hviezdičiek na Balkáne, tak ako na Svk... ale pre nás to bolo super, nádherná kúpeľňa, posteľ, upratovanie, všetko ok.

prečítať si celú recenziu
King Saron recenzie

King Saron

Grécko - Korintský záliv -

46% Natalia Moran

06.08.2019

Hotel je na samote, nemáte možnosť prechádzať sa po okolí, škaredá malá pláž, žiadny bankomat nie je k dispozícii a fakultatívne výlety žiadajú platiť v hotovosti. Strava nezodpovedala all inclusive, veľmi malý výber jedál, poludňajší snack bolo pár kúskov bábovky a filtrovaná káva.

prečítať si celú recenziu
Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Korintský záliv -

100% Ola D

06.08.2019

Hotel sa nachádza v malej nevýraznej dedinke Vrachati, cca 10 km od Korintu. Takže nákupné možnosti alebo možnosti na zaujímavé prechádzky sú mizivé. Na pobreží je zopár taverničiek, ktoré hojne po večeroch navštevuje miestne obyvateľstvo. Pláž je vzdialená 80 - 100 metrov, je kamienková, vstup do mora rovnako po okruhliakoch, a preto pre citlivejších odporúčam topánky do vody, ktoré predávajú aj v hotelovej predajni, ale veľmi predražené. Po piesku, ktorý sa spomína v prospektoch, sú len stopy po odlive alebo prílive. Takže žiadne tekuté hrady, koláčiky, tortičky pre deti nehrozia. Vstup do mora je pozvoľný, ale dláždený kamením. Voda je skvelá, teplá, nie je priezračná a nie sú v nej nejaké výrazné živočíchy, len mini rybky. Slnečníky a ležadlá sú v hojnom počte a nie je o nich núdza. Osušky za depozit 10 € sú na recepcii hotela. Na pláží je k dispozícii aj bufet s nápojmi, ovocím a drobným občerstvením, sprchy a suché WC. Hotel samotný je rozsiahly. Má 2 vonkajšie bazény a veľa ubytovacích domov rozmiestnených v prekrásnej záhrade. Veľkoryso je riešený vstup do areálu. Ak sa dá, vyhnite sa ubytovaniu na prízemí, na vyššie poschodia idú výťahy. Prízemné izby sú síce väčšie, ale zatuchnuté a nedajú sa vyvetrať. Na poschodí nie je treba v noci používať klímu. Dá sa v pohode spať pri otvorenom balkóne. Hotel má k dispozícii bicykle pre deti i dospelých, na pláži sú vodné bicykle a lodičky. Okrem kúpania a slnenia sa tu nič nedeje. Chýbajú animátori. Večerný život je pokojný, žiadne programy, žiadny hluk. Hostia posedávali v bare pri veľkom bazéne, kde hrala reprodukovaná hudba a podával sa rôzny rozlievaný alkohol. Za pobyt bol jeden jediný večer program - inštrumentalista a speváčka. Je na škodu, že nám hotel nezabezpečil nejaký tradičný grécky večer. Určite by bolo čo ponúknuť. Delegátka síce bývala v našom hoteli, ale nejako jej aktivity nebolo poznať. Zorganizovala 2 výlety a to bolo všetko. Recepcia mala veľmi osobité spôsoby. Chceli sme informáciu o odchode autobusov do Atén na individuálny výlet. Dostali sme však plánik, kde v dedine predávajú lístky na autobus..... Jediné, čo bolo pozitívne, že nám zabezpečili výmenu izby a taxík do Old Korintu. Dovolenka v tomto rezorte je nenáročná, o všetko je slušne postarané, upratovanie a stravovanie bolo na skvelej úrovni. Kto hľadá relax a pohodu, je tu na správnom mieste. Ešte mi nedá nespomenúť transport do hotela. CK uviedla zlé informácie. Transport z letiska v Aténach bol oveľa dlhší. Na hotel sme prišli až o 19:15 hod. Takže sme pobyt UAI začínali až večerou. Celý čas od 11:00 hod. v BA až po príchod do hotela sme nedostali okrem nápoja žiadne občerstvenie! Keď sme túto skutočnosť pripomienkovali, delegátka nám tvrdila, že pri lete lietadlom okolo 2 hod. nie je nárok na občerstvenie. To sa mi zdá zavádzajúce a neférové. Nik nebol na túto skutočnosť upozornený a pripravený. Rovnako nás napr. cestou z letiska delegátka neinformovala, že prechádzame ponad Korintský prieplav..... Všetko si musíte zisťovať sami. Hotel ponúka pobyt vo wellness oddelení, ale v tomto letnom období moc hostí túto možnosť nevyužíva. Ľudia dávajú prednosť pobytu pri mori či bazénoch.

prečítať si celú recenziu
Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Korintský záliv -

83% Oľa D.

05.08.2019

Hotel bol situovaný v malom mestečku či skôr dedinke Vrachati pri Korintskom zálive. Stred dedinky s obchodíkmi bol vzdialený cca 20-30minút chôdze cez nezáživnú, ale dosť frekventovanú ulicu. Hotel tvorilo viacero budov, umiestnených v peknej udržiavanej zeleni. Na pobreží je viacero taverničiek, kde je najmä večer veľmi živo. Transfer z letiska trval viac ako 2 hod. Keďže sme prišli až večer, ubytovali nás okamžite. Hotel má dva bazény vonkajšie, vnútorný bazén, wellness a vonkajšiu vírivku. Ešte mi nedá nepripomenúť jednu prekvapivú skutočnosť na adresu CK. Keďže sme mali prvý deň na transport (z BA sme odchádzali o 13:00 hod., na hotel sme prišli o 19:15 hod.), jedlo sme mali len večer. Za celý čas transportu sme dostali len nápoj. Takto si nikto z nás nepredstavoval UAI! Delegátka tvrdila, že pri lete okolo 2 hod. nedávajú žiadne občerstvenie. Vraj sme s tým mali rátať. Minimálne raz ročne niekde letím, ale vždy sme dostali nejaké občerstvenie a na výber nápoje. Lenže nám celý transport trval viac ako 2 hod. Myslím, že tieto skutočnosti by mali CK prehodnotiť, lebo to nevrhá dobré svetlo na ich služby. Navyše, keď sme mali celý deň platený. Rovnako to bolo posledný deň, keď sme z hotela odchádzali už o 6:30 a mali sme celý deň uhradený. Zhrniem: boli sme ukrátení o takmer 2 dni!

prečítať si celú recenziu
King Saron recenzie

King Saron

Grécko - Korintský záliv -

63% Peter

31.07.2019

Poschodová budova, čisté izby, fungujúca klimatizácia. Izby boli útulné, čisté. Strava je super, každý deň niečo nové a chutné, Stredisko samotné pôsobí na prvý pohľad veľmi príjemne, hotelová záhrada perfektne udržiavaná, obklopená exotickou pestovanou zeleňou. V okolí však nie je možnosť prechádzok.

prečítať si celú recenziu
King Saron recenzie

King Saron

Grécko - Korintský záliv -

63% Janka

31.07.2019

Hotel po rekonštrukcii v dobrom stave, poschodová budova, čisté izby, fungujúca klimatizácia. Strava je super, každý deň niečo nové a chutné, krásna záhrada obklopená exotickou pestovanou zeleňou. Malá pláž cca 1 m piesok, potom pozvoľný vstup do mora, ale vôbec nezodpovedá obrázku nafotenému v katalógu, okolo sú veľké balvany plné ježkov a na oboch stranách murované móla ústiace do mora. Veľmi blízko vstup do Korintského prieplavu zo Saronského zálivu, kde pláva veľa lodí. Oproti hotelu vľavo sa nachádzajú 2 veľké továrne - rafinérie, pri ktorých kotvia obrovské tankery. Hotelový bazén je bez vstupu pre deti, len po rebríkoch, hlboká voda, absolútne nevhodný pre deti. Hotel je orientovaný na francúzskych turistov, ktorí tam majú svojich animátorov, tí sú zamestnancami výhradne ich CK a venujú sa iba svojim klientom, ostatných úplne prehliadajú. Do najbližšieho obchodu sa dá dostať po frekventovanej ceste, cca 10 min chôdze, ale aj popri pobreží, cez bránku záhrady. No na toto sme museli prísť sami. Pobytová delegátka tieto skutočnosti vôbec nevedela, jej prioritou bolo predať fakultatívne výlety, nemala záujem riešiť naše problémy, k delegátke pri transfere z letiska nemáme žiadne výhrady. Najbližšie mestečko s prímorskou atmosférou je na opačnej strane Korintského prieplavu, vzdialené cca 7 km, dá sa prepraviť taxíkom.

prečítať si celú recenziu
Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Korintský záliv -

86% Romana

14.12.2018

Čistulinké more tu obmýva pláž s malými kamienkami, ktoré asi po 4-5 metroch prechádza do príjemného dna vystlaného jemným pieskom. Plávanie je tu veľmi príjemné. Super je, že popri centrálnej ulici, ktorá sa tiahne naprieč letoviskom, vedie zeleňou zatienená pešia promenáda, takže sme sa ani popoludní neupiekli :-). Stravovanie bolo na vysokej úrovni, jedlá boli vynikajúco ochutené, s dostatočným výberom. Hotel je navštevovaný najmä francúzskou klientelou, čomu sú prispôsobené najmä raňajky, ale samozrejme sme si vybrali aj my.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Korintský záliv

Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie 100%

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Korintský záliv -

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
King Saron recenzie 63%

King Saron

Grécko - Korintský záliv -

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Wyndham Loutraki Poseidon Resort recenzie 51%

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Grécko - Korintský záliv - Loutraki

+

Kvalita izieb48%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál48%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu