Najnovšie recenzie hotelov

Siva Grand Beach recenzie

Siva Grand Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
90% Miroslav L.

02.11.2021

V Egypte som bol asi 10x, posledných 5x v tomto hoteli. Vyhovuje mi po všetkých stránkach. Krásna pláž, prívetivý personál, kľud, pohoda. Žiadny otravní animátori, žiadne tobogány, ideálne miesto na oddych.

prečítať si celú recenziu
Titanic Palace recenzie

Titanic Palace

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
35% Roland N.

02.11.2021

Hotel bol v pohode, avšak nič moc. Určite by som tam neišiel spät. Čo sa týka strave tak by som povedal že okrem raňajok sme neboli spokojný. Všetko bolo na sucho prepečenè a vopred pripravenè, takže to nebolo čerstvè. Plàž vyzeral strašne. Plàž vysuchnutý až do vzdialenosti 500 metrov. Nàš upratovač bol super všetko bolo čistè. Kvôli strave a plàže by som ten hotel určite neodporúčal. Very much disappointed with the hotel in terms of food, personel and the beach. Food seemed never fresh. The meet grilled to death and prepared in advance and kept in the oven. Dry with no seasoning. The beach with no water at least 500 meters. Very disappointing. Should not advertise that this hotel has a beach. Our travel agent has not been very professional at all. Overall one of our worst hotel experience in Hurghada.

prečítať si celú recenziu
Shams Safaga Resort recenzie

Shams Safaga Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

+
35% Ivka

29.09.2021

prečítať si celú recenziu
Tia Heights Makadi Bay demnächst Rixos Makadi Bay recenzie

Tia Heights Makadi Bay demnächst Rixos Makadi Bay

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

50% Michal

13.09.2021

My sme druhykrat s Fischerom a naposledy, spinavy podvodnici a cirkusanti su to. Davame sa dokopy aj s Cechmi a podavame trestne oznamenie. Pani Anna Macinská, tu Vas budem verejne menovat aby dali ruky od Vas ludia co najdalej. Zacnem takto, sme 5 clenna rodina, 0, 10, 11 rokov a dvaja dospeli. Podmienka bola ze budeme mat izbu pre 4 a maly bude mat postielku. Rezort sa vola Tia Heights Hotels Makadi Bay. Takze po prilete a transferi do hotela sme zistili ze nas ubytovali uplne mimo hotela do aquaparku, poviem vam ze by som tu neubytoval ani personal. izba smradlava, 3 postele pre 5 ludi (samozrejme bez postielky). Takze spat na recepciu, samozrejme nam recepcny ukazal na zmluve ze od fischera bola izba objednana priamo do aquaparku!!!! Ked som sa pani Macinskej pytal ci je aquapark v cene tak mi povedala ze to zisti ale mysli si ze je ale pritom automaticky Cechoslovakom tam davaju izby, ziadny nieje priamo v rezorte. Ale na stranke neuvadzaju ubytovanie v aquaparku! Recepcny arogantny ze izbu nam nevymeni pokial sa nezaplati dalsich 6$ za noc. S tym som nesuhlasil, nechcel nam dat kontakt na delegata ani nic riesit, proste nas ignoroval a nam neostalo nic ine ako sediet na recepcii aj s malym. Okamzite som sa svoje naklady telefonoval do Kosic pani Macinskej, ta samozrejme este nebola v praci tak som sa pustil do jej kolegyne nech nam okamzite posle delegata lebo tu spravime cirkus aky este nemali. Mimochodom s pani Macinskou som niekolkokrat telefonoval a ani raz mi nespomenula ze by sme boli mimo hotel niekde v awuaparku. (Ten objekt bol mimo aquaparku niekde v zadu v riti). Po chvili mi praskli nervy a kedze manzelka komunikuje anglicky som ju poslal za tou opicou sa spytat kolko chce ked nam da izbu, povedal ze on nase peniaze nepotrebuje ze tych 6$ za noc ked si doplatime ze nam izbu zameni, tak nam dal izbu, podstatne lepsiu ale otocenu niekto do opacnej strany od hotela a pri balkone cement a diera co sa tam prerabalo. Tak sme sa aj tak prestahovali lebo izba bola oproti povodnej luxus. dali nam aj stvrtu izbu ale postielky sme sa aj tak nedoziadali, tej postielky co pani Macinska tvrdila ze bude pripravena!!!! Samozrejme tato seriozna pani mi ani neodpisala na maily ake jej kolegyna nam poslala delegata a ten nam na 3 stahovanie izbu vybavil paradnu hned pri bazene a zadarmo! Vsetky Ceske rodiny co sme tu stretli boli planovsne ubytovat v tych sopach za aquaparkom, kazda rodina platila za druhu izbu cize Fischer zavadza a klame vsetkych!!! Co sa tyka hotela? V zivote sem nechodte, PRORUSKY hotel, milion rusov, vsetky programi a animacie su orientovane do Rustiny! Co sa tyka jedla je to nieco otrasne, musi byt fakt dobry den aby bolo z coho vybrat, ranajky ok ale obed a vecera uplne cele zle! Zo zaciatku sme mali napoje vsetky, asi v polovici dovolenky zacali malinovky davat az od 10:00 Asi sme mali All Inclusive iba od takeho casu!! Neskor sa mi stalo ze v Lobby bare mi rano nedali kavu a poslali ma do restiky, tam milion ludi cakalo tak som sa vratil, spravil krik a uz sa kava spravit dala! Vecer nam to iste spravil s pivom ze mame si ist do restiky, tak zene ani nedal a ked som sa ja postavil tak mi nalial, neskor prisli rusi a tym hned otvoril 8 flias a rozlieval im pivo jedna radost. Mam pocit ze sme v rusku, delegat v tomto smere nevybavil nic, do 10 si nedate ani sprite, ani kolu a ked si neotvorite usra ani kavu. Deti ked poslete pre vodu ze chcete 4 tak im daju iba 2. Jedlo otras, malo jedla, velmi chaby vyber, napoje otras este vscsi. Hotel cele zle. Obsluha arogantne opice, k Rusom su ok. Pristup fischera ziadny, podvodnici co chcu od ludi vytiahnut maximum. Je im jedno ze ste niekde v afrike s malym dietatom, maju vas na haku. Linka ktoru maju akoze online mi nesla, fakt niekomu zachrani zivot tska hotline linka. PCR testy mali stat 25$ a platili sme 70€. Spinavy podvodnicky fischer. Posledny krat s nimi niekde! Na vylety co ponukaju a maju ich nafotene ako exotiku niekde na hawai nechodte vobec, aj to je podvod a vase vyhodene peniaze. Neviem ako dlho mi tu ta recenzia vydrzi ale budem ju sem davat dookola aby ludia videli co je Fischer zac! S Fischerom nikdy viac!!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

65% Alena

01.09.2021

Izba superior - na druhý deň tiekla nám ba hlavu špinavá voda z klímy. Potom počas celého pobytu tiekla voda z umývadla. Opravili to, jeden deň netiekla a na druhý zas. Tak nás stále vyrusovali opravari a upratovaci na striedačku. Raz vytopilo aj chodbu. Až 2 dni pred odchodom nám ponúkli inú izbu, čo sme odmietli. Uprativac nám prezliekal posteľné prádlo každý deň. Ale šampón, sprchový gél sne za dva týždne dostali 12 maličkých tub. Keď sme pýtali, krútil hlavou že to je dosť. Nerešpektoval vysacku že nerusit, vošiel do izby aj tak. Až po dôrazom upozornení ti akceptoval. Keď sme to povedali na recepcii, sľúbili nápravu, ale nič sa neudialo. Strava slabá, stále to isté jedlo, len jeden druh iný. Delegáta Mustafu sme videli len pri stretnutí pri príchode. Potom žiadna správa kedy príde Di hotela. Absolútne žiadna možnosť sa s ním stretnúť. Hotel starý, neudrziavany. Tak tretia skupina a aj to nie celkom. Strava biedna. Personál až na dve výnimky lenivý, všetko robí len za každodenný bakšiš. Čašníci v plážovom bare to iste. Jediný klad je areál a pláž, ta bola výborná. Veľmi ľutujem ze som išla do tohto hotela. Totiž tieto problémy s izbou mal takmer každý.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

40% Juraj

29.08.2021

Ahojte, naša skúsenosť s týmto hotelom. A šli sme inou cestovnou len píšem recenzie aby si ľudia rozmysleli dobre či si majú vybrať tento hotel alebo radšej rovno zabudnúť. Po dvoch týždňoch “dovolenky” sme riešili každý deň nejaký problem. Zo začiatku katastrofálna izba, v prvej bola mláka v strede z klimatizácie, hrdzavá cela kúpeľňa, nefunkčný televízor. Druhá izba to isté, po otvorení balkónových dverí mi ostal rám v ruke a cely balkón sa rozpadol, špinavý záchod úplne nepripravená izba pre príchod. Nakoniec po úplatku na recepcii sme dostali “luxusnú” izbu tam už bolo všetko v poriadku do tretieho dňa keď sa nám v kúpeľni objavili mravce. Po celej hygienickej taške samé mravce, po ohlásení na recepcii nikto nič neriešil dva dni. Chyžny sa pustil do čistenia kúpeľne po prvom týždni, jediná jeho úloha bola upraviť postele a nič ďalej nerobil. Ďalšia vec reštaurácia, totálne preplnená, na jedlo sa čakalo priblizne desať minút kym človek dostal porciu masa a to bol jeden kúsok a keď ste povedali kuchárovi, že chcete ešte jeden pohľadom vás šiel zabiť.. neochota personálu, nevedomosť jazyka, jedine vedelo pár ľudí rusky ale to zase nevieme my. Jedlo úplne nedochutené, mäso nedorobené, zemiaky buď rozvarené alebo nedorobené každý jeden deň problem s jedlom. Kava iba filtrovaná ale tak to nebol až taký problem ale keby chcel niekto cappucino tak si nedal, nápoje podávané v plastových 1dcl pohároch s tým, že al ste boli na bazéne a šli do baru po nápoje kde cesta trvala dalších 8-10 minút ste odišli s takým malým pohárom a asi aj sklamaný :D ak ste chceli väčšie poháre museli ste si ich kúpiť v obchode pred hotelom. Ovocie v bufete jablká a figy, niekedy hrozno vôbec žiaden vyber .. celkovo hotel tvoril dojem 3 možno 4* ale 5* určite nebol. Žiadna ochota personálu pomôcť alebo niečo. S batožinou to isté po príchode na recepciu Vám oznámia, že sa Vám o ňu postarajú ale to už ju mali všetci donesenú hore. A posledná vec asi rezort je dosť veľký a pokial chcete dovolenku kvázi odddychovu presedenú pri bazéne kde Vám budú nosiť drinky tak to nie je.. je tam osem bazénov malých, kde nikto nikde nie je a po drinky si musíte chodiť sami do okolitych barov čo sú buď na začiatku rezortu alebo na konci na pláži. Pláž plna nízka kapacita lehatok, program skoro žiaden, absolútna nuda. Jediná super vec bolo more a koral takže ak máte radi potápanie, snorchlovanie tak super choďte a užite si to len to bude asi všetko.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

95% Zdenka

10.03.2020

Bola som v Grand hotel od 21. 12. 2019 do 4. 1. 2020. Naozaj krásne miesto. Personál milý, ústretový a veľmi priateľský. Nestretla som tam žiadneho arogantného človeka. Á predsa! Jedného Rusa! Potom bol kámoš! Areál je tak rozsiahly, že som mala problém sa zorientovať. Ale moja orientácia je moje veľké mínus. Myslím, že na toto miesto nie je vhodné ísť s deťmi, pretože ak ich stratíte, nikdy ich nenájdete a more bolo tak hlboké a naozaj "len" hlboké! Ponárala som sa prvýkrát v živote - "nádhera"... Izba bola jednoduchá, pekná a každý deň čistá. Hotel čistý, areál nonstop upravovaný. Proste všetko dookola uhladené! Jedlo bolo fajn, ale to mäso! Keby bolo trošku viac mäsa pre mňa! Nemyslím guláš, ten bol každý deň. Ryby boli tak skvelé, ale potrebovali sa len málinko dlhšie piecť! Mojím kamarátom chýbalo ovocie. Ale sťažovať sa nemôžeme. Polievky výborné! Koláče, palacinky, pizza... Najesť sa dalo na každom rohu. Čo sa týka zábavy, nebola žiadna hudba...!!! Vôbec som netancovala. Centrum je krásne a len kúsok od hotela taxíkom. Nedá mi nespomenúť masérov! Zakúpili sme si 10 × hodinovú masáž! Každý deň 1 celú hodinu, celé telo! Tí ľudia majú zlaté ruky a veľké srdcia. Stali sa nám priateľmi! Pozdravujem! Chýbate mi! Aj ty môj kamarát, ktorý sa "o všetkých" vzorne staral na pláži! Keď to všetko mám zhrnúť, myslím, že napriek drobným mínusom bolo super a možno sa tu raz znova vrátim. Sú hostia, ktorí sa tam radi znova vracajú. A ja som tam tiež nechala kúsok svojho srdca. Prečo píšem až dnes? 28.3. idem znova a celú noc som čítala recenzie, že kam a na aký hotel! A tak ma napadlo, že možno aj tá moja recenzia možno pomôže niekomu pri výbere.

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

100% Monika F.

12.02.2020

Izba v hoteli priestranná, čistá, dennodenne starostlivo uprataná, s dostatkom tekutín na pitie. Strava nad moje očakávania, talianska, brazílska, ale aj európska kuchyňa, bohato naložené švédske stoly nielen so stravou, ale aj s rôznym ovocím, všelijakými šalátami a lákavými, samozrejme chutnými, zákuskami. Personál stále usmievavý, vždy s otázkou, či máte všetko, či niečo nepotrebujete, samozrejme vždy ochotný splniť vaše prianie. Stredisko veľmi vkusne upravené s rozprávkovou flórou pripravené k vášmu relaxu na tele a duši. O rok plánujem tu prísť opäť a ostatným váhajúcim vrelo odporúčam!

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Egypt

Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 100%

TUI BLUE Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select

Egypt - Hurghada - Hurghada

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
SUNRISE Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh - Erw. recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jaz Makadi Oasis Resort & Club - Jaz Makadi Oasis Resort recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu