Najnovšie recenzie hotelov

The Makadi Spa Hotel recenzie

The Makadi Spa Hotel

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

85% Katka

16.05.2022

Ahojte, teraz sme sa akurat vrátili z Makadi Spa a v skratke by som ohodnotila pobyt . Po príchode nas skoro vybavili na recepcii, ak chcete lepšiu izbu, ani nie lepsiu, vsetky su super, ale ide skor o lepsie umiestnenie izby, rovno im dajte min. 10€. Inak píšu recenzie že stale pýtaju zamestnanci sprepitné, od nas nik nepytal, dali sme ked sme chceli. Izby ozaj krásne, veľké s obrovskou postelou. Každý deň menili aj posteľné, aj uteráky a osušky. Pláž fajn, človek ma vďaka zástery viac súkromia. Makadi Spa má dve súkromné pláže, jedna priamo oproti bazenom a druhá asi 50m v pravo od nej. Na tu sme aj chodili, nakoľko tam je aspon riadny piesočnatý vstup do mora / asi 20m v pravo od tej plaže/a je tam aj aspon voda cca 180cm. Na oboch plažach sa dá super snorchlovať už cca 20-30m od vstupu do mora. Prekrásne koraly a krásne rybky. Čo bolo tiež fajn, že klienti tohto hotela sa môžu zabávať, jesť aj piť v ďalších troch hoteloch Makadi, ktoré sú hneď vedľa. Jediné čomu by som dala mínus je strava. To že raňajky sú stale rovnaké je v pohode, tie sú aj inde rovnaké, ale obedy a večere nás sklamali. Hoci hotel ponúka aj zo 5 reštauracii kde sa múžete zadarmo najesť, ale malý výber ponukaných jedál /cca 4-5/ a vôbec ani za 14 dni nemenili a dokonca tam dlho čakáte na jedlo. Čo sa týka večere v hlavnej reštauracii, kde su chvalabohu švedske stoly, vas tiež velmi nepotešim. Tam su aj večere skoro stále rovnaké, možno okrem 1-2 zmien. Inak samé hovadzie masko a kuracie, plus rybky. Prejete sa ryžou a zemiaky len občas, o hranolkach a kroketách len snívať. / neporovnatelná strava s Tureckom, tam je proste všetko/. Čo sa týka pitia, nealko v pohode a alko nič moc. Snáď som Vás neodradila, vcelku tam bolo fajn, išli sme tam hlavne kvoli šnorchlovaniu a to bolo neskutočne krásne. Na záver by som ešte odporučila vylet Delfin... kde vyslovene plávate s delfínmi , bola som od nich na meter.

prečítať si celú recenziu
Amarina Abu Soma Resort & Aquapark recenzie

Amarina Abu Soma Resort & Aquapark

Egypt - Hurghada - Safaga

+
100% Jolana

06.05.2022

Výborná dovolenka!!! Nádherný, voňavý areál hotela, všade krásne rastliny, hotel tiež veľmi pekný, moderný, čistý. Personál veľmi ochotný, starostlivý. Večer nebol v areáli hluk, takže sa dalo aj perfektne vyspať . Jedla bolo stále dostatok, bolo z čoho vyberať. Rada predávam ryby, takže som si pochutila, boli v ponuke na obed aj na večeru a vždy veľmi dobre dochutené, tak isto šaláty. Vlastne všetko jedlo veľmi chutné, pekné, krásne naaranžované. Všetko bolo stále krásne čisto. Pláž čistá a udržiavaná. Keby sa dalo hneď by som išla späť, jedna z najlepších dovoleniek aké som zažila!!!!

prečítať si celú recenziu
Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Malikia Resort Abu Dabbab

Egypt - Marsa Alam - Abu Dabab

+
90% Miroslav

04.05.2022

Izba vyborna pri bazene,plaž fantazia krasne koralove utesy raj na šnorchlovanie ,korytnačky karety bolo vidiet každy den.

prečítať si celú recenziu
Le Pacha Resort recenzie

Le Pacha Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
80% Eva

20.03.2022

1 Familial and friendly hotel in the heart of Hurgada Review of Le Pacha Resort Reviewed yesterday I revisited this hotel beginning March as I do for many years The hotel attracts you with its nice architecture, beautiful garden and almost nice people working there. I must emphasize the friendliness of Mr. Saad Rashed, who is your first contact when you enter the hotel at the reception and to whom you can contact with any request, complaint and who will be happy to resolve any dissatisfaction, request or call the doctor Mohammed Gad if it is necessary, who is on duty at the hotel for 24 hours. I must emphasize that all staff of the hotel is very friendly and the top management every day is in contact with you. The food is tasty, varied, lots of vegetables, salads, fish, chicken, you will definitely choose. Rooms have older furniture but they are clean with TV, fridge, air-condition and a big balcony facing into the garden and view to the sea. The swimming pool for children is heated. The animation program during the day is very good with sports activities and the evening program is for children and there is often also a professional singer who entertains you. I recommend massages in Horas Spa that I always use and a beauty salon with very good service and a nice lady. I have been to the hotels nearby The Hotel Seagul, Hotel Bella Vista where you feel lost. Le Pacha hotel is my favorite. I can recommend the Hotel...More Date of stay: March 2022

prečítať si celú recenziu
The Grand Palace recenzie

The Grand Palace

Egypt - Hurghada - Hurghada

100% Juraj

29.12.2021

prečítať si celú recenziu
Steigenberger Pure Lifestyle recenzie

Steigenberger Pure Lifestyle

Egypt - Hurghada - Hurghada

95% Peter K.

28.12.2021

Izba príjemná, s veľkým balkónom, výhľadom na morem golfové ihrisko a bazény pred hotelom, pohodlné postele, vírivka na izbe, priestorné skrine, trezor, vždy dopĺňaný minibar s chladenými nápojmi, sladkosťami a orieškami, káva čaj, privíta Vás misa čerstvého ovocia, v kúpelke zvlášť WC, sprcha a umývadlá, čisté uteráky v dostatočnom počte, mydlo, šampón, sprchový gel, telové mlieko, tyčinky, tampóny- dopĺňané, LED TV, wifi, telefón, funkčná a účinná klíma, denný servis - vždy čisto. Personál milý úslužný, príjemný, snažiaci sa Vám vyjsť maximálne v ústrety, rozumie anglicky. Bazény čisté, vode sladká v bazéne, 1 časť plavecký, biliard v bazéne, lehátka pri bazéne mäkké, priestorné, uteráky nosí plavčík vždy čisté, vírivka súčasťou bazéna pre cca 10 ľudí. Stravovanie v hotelovej reštaurácii na vrchnom poschodí švédske stoly raňajky a večere - bohaté s rôznymi kuchyňami - domáca, talianska, mexická, sushi, veľa zeleniny, ovocia,... kuchári sa predháňajú, aby Vám ulahodili, vždy čisté a upravené stoly - t.r. nadmierna dezinfekcia po každom hosťovi, veľká terasa otvorená s krásnym výhľadom na záhradu, more, ráno so slnečníkmi, ktoré chránia pred slnkom, večer okrem stolovania aj prijemné gaučové sedenia s drinkami a koktejlami. Lobby bar na prízemí so stolami aj vonku ku bazénom, Reštaurácia pri bazéne na snaky , obed a neskorý obed. Reštaurácia na pláži len pre hostí tohto hotela s drinkami od 10.00, obedom, zmrzlinou. Keďže ide o ultra all inclusive tak až na časť alkoholických nápojov, mimo tejto služby, komplet jedlo a väčšina nápojov čo hrdlo ráči. Máte však možnosť využiť aj reštaurácie Steigenberger ALL DAU BEACH a tiež ala carte reštaurácie na večeru asi 6 možností - je treba sa objednať hneď po príchode - dostupné 24 hodín na paneli pri recepcii, podľa dĺžky pobytu ( my sme mali za 8 dní možnosť 2x - stojí to za to! ) ale pozor limitovaný počet miest, takže nie vždy sa dostanete tam, kde chcete. Pláž pre tento hotel na pravej strane, odčlenená od pláže pre hotelových hostí z "hotela cez cestu", so slnečníkmi lehátkami s pohodlnými matracmi, Uteráky k dispozícii so starostlivosťou plavčíka, nápoje pravidelne nosia čašníci z reštaurácie pravidelne. Piesok na pláži príjemný, more čiastočne so skalami a koralmi, nie hlboké, dá sa aj šnorchlovať. Pláž čistia 1x denne, odpadky pribežne. More je tiché, v zálive. 100 m možnosť vodných športov na tej istej pláži. Pláž celého komplexu, reštaurácie, bazény, tobogany, lazy river, animačné programy sú pre hotelových hostí tohto hotela dostupné všetky v celom komplexe 3 hotelov. Zábava: denne animácie s večerným stageom, animácie pre deti, diskotéka, stála, ale aj organizovaná: v našom hoteli 2x za pobyt, na pláži a pri bazénoch hudba. Šport - vodné športy, windsurfing, potápanie - škola možnosť sa prihlásiť, ponorka, loď s preskleným dnom, ihriská volejbal, basketbal, futbal, tenis, bicyklovanie, cetičky pre kardio behanie, GOLF - možnosť prenajať si trénera, boccia, šípky,biliard, gym so strojmi, jóga, wellnes, bazén s teplou vodou pre deti a pre hostí wellnes. Výlety podľa ponuky ako v EGYPTE - Káhira, pyramídy, šnorchlovanie, potápanie, safari, lode .... Celkovo hotel a jeho služby dokážu uspokojiť mnoho chutí, aktivít, ale aj kľud, pohodu, typickú starostlivosť egyptskú o telo, pleť, a tiež romantiku priamo vo vírivke na izbe. Prostredie hotela je jedinečné, jedna veľká záhrada s kvitnúcimi záhonmi, stromami vykosenými trávnikmi, golfovým areálom s jazierkami, dlhou pieskovou plážou a priamo prístaviskom. Celkovo jeden z najlepších hotelov v Hurgade za prijateľné ceny a skoro perfektnou starostlivosťou personálu, ktorý neodmietne poďakovanie za ich služby.

prečítať si celú recenziu
La Rosa Waves Resort recenzie

La Rosa Waves Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

45% Peter

22.11.2021

La Rosa, CK Fischer, 29.11.-13.11.2021- Aj keď cena zájazdu bola viac než dobrá, CK mohla upozorniť na izby ktoré sú v hoteli v katastrofálnom stave, plesnivé izby a kúpeľne, zariadenie kúpeľne hrdzavé , vaňa hrdzavá, špina, v obývacom pokoji zničená podlaha, miestami chýbala plávajúca podlaha, jednoducho tieto izby cestovná kancelária nemohla vidieť , lebo seriózna kancelária ,by ich nemohla ponúknuť. Vymenili sme tri izby až tretia bola tak na úrovni 2-3 hviezdy, manželka je po operácií chrbtice, chodí o palici, žiadali sme delegáta o izbu na prízemí a dostali sme na treťom poschodí, delegátovi pekne ďakujeme za služby , pri výmene izieb bojoval proti nám, na našu výhradu , že podlaha je zničená , steny sú plesnivé nám povedal – čo budete spávať na zemi, alebo v posteli, drzo po nás vrieskal, že nech mu poviem čo stál zájazd , a čo vlastne za tie peniaze chcem, vôbec nehájil nás, ale hotel. Rozprávali sme sa aj inými klientmi, z Česka a SR, skoro každý bol nespokojný a menil izby. Takúto kvalitu ubytovania, predsa CK nemôže poskytovať, vraj 4 hviezdy, ha, ha, ha , odporúčam CK tento hotel už viac neponúkať, alebo zabezpečiť pre klientov poriadne izby, len to by ich musel niekto aj vidieť, a zarezervovať a ešte vyhodiť delegáta. Strava- v Egypte sme boli od roku 2000 cca 17 krát, veľa krát cez Vašu CK, ale niečo tak hrozné som nevidel, hoci strava v Egypte nikdy nestála za veľa, ani v Hiltone, Marriotte , toto už je výsmech ALL Inclusive , každý deň to isté a to 14 dní, kura a hovädzí guľáš, reštaurácia pripomína závodnú kuchyňu , teraz aj z výdajom stravy cez okienka /covid/ doprosovanie sa o jedno mäsko naviac, vydávali ako keby to bolo ich, hanba, vrchol Vašej ponuky strava ALL Inclusive ,bez programu, program dostanete na mieste, to vážne kupujem mačku vo vreci? A la carte reštaurácia- údajne orientálna reštaurácie, menu: pečené kura, polievka , bez dezertu, ako v reštaurácii, nápoje do papierových pohárov, resp. plastu, no víno z plastu polahoda, pivo v decových papierových pohároch po pol deci , teplé, hrôza ,načo servítky , tie netreba. Nápoje- pochopím na pláži papierové poháre, ale jedno decové?, plnené pivom do polovice, alkohol pre istotu ani neopisujem, vrchol večer v celom hoteli papierové poháre, víno sa nedalo piť a to ešte z papierového poháru, no proste polahoda, kde sa to dostala klasifikácia hotelov / 4 hviezdy / toto snáď nemyslíte vážne? Môj názor je , že v Egypte nie sú hotely klasifikované, v žiadnom som nevidel hviezdičky, len CK ich udáva, zaujímavé je ale ,že hotely z trojky skočili do štvorky , to len pre tých čo do Egypta chodia a pamätajú si !!! Personál - pochvala, príjemní a vľúdni a milí. Pláž malá, keď prídete po 7:00 ležíte na zemi, všetko obsadené, nie je šanca nájsť lehátko , slnečník. Také zadubené uteráky a spraté som ešte nevidel, už ani farbu nemajú, rozpadávajú sa, pre môjho psa mám doma lepší. Doporučenie pre CK: choďte do tohto hotela, pozrite si izby a všetko o čom píšem, a už ho neponúkajte, alebo do ponuky napíšte pravdu . Rád budem ak mi na moje pripomienky odpoviete. Poznámka: pri odchode na letisku sme sa stretli aj s druhými turistami z CK Fischer, veľká nespokojnosť, doslova niektorí povedali : Fischer už nikdy.

prečítať si celú recenziu
Titanic Palace recenzie

Titanic Palace

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
35% Roland N.

02.11.2021

Hotel bol v pohode, avšak nič moc. Určite by som tam neišiel spät. Čo sa týka strave tak by som povedal že okrem raňajok sme neboli spokojný. Všetko bolo na sucho prepečenè a vopred pripravenè, takže to nebolo čerstvè. Plàž vyzeral strašne. Plàž vysuchnutý až do vzdialenosti 500 metrov. Nàš upratovač bol super všetko bolo čistè. Kvôli strave a plàže by som ten hotel určite neodporúčal. Very much disappointed with the hotel in terms of food, personel and the beach. Food seemed never fresh. The meet grilled to death and prepared in advance and kept in the oven. Dry with no seasoning. The beach with no water at least 500 meters. Very disappointing. Should not advertise that this hotel has a beach. Our travel agent has not been very professional at all. Overall one of our worst hotel experience in Hurghada.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Egypt

Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
SUNRISE Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh - Erw. recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 100%

TUI BLUE Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Jaz Makadi Oasis Resort & Club - Jaz Makadi Oasis Resort recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select

Egypt - Hurghada - Hurghada

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu