Egypt recenzie hotelov (1461)

Najnovšie recenzie hotelov

The Grand Palace recenzie

The Grand Palace

Egypt - Hurghada - Hurghada

100% Juraj

29.12.2021

prečítať si celú recenziu
Steigenberger Pure Lifestyle recenzie

Steigenberger Pure Lifestyle

Egypt - Hurghada - Hurghada

95% Peter K.

28.12.2021

Izba príjemná, s veľkým balkónom, výhľadom na morem golfové ihrisko a bazény pred hotelom, pohodlné postele, vírivka na izbe, priestorné skrine, trezor, vždy dopĺňaný minibar s chladenými nápojmi, sladkosťami a orieškami, káva čaj, privíta Vás misa čerstvého ovocia, v kúpelke zvlášť WC, sprcha a umývadlá, čisté uteráky v dostatočnom počte, mydlo, šampón, sprchový gel, telové mlieko, tyčinky, tampóny- dopĺňané, LED TV, wifi, telefón, funkčná a účinná klíma, denný servis - vždy čisto. Personál milý úslužný, príjemný, snažiaci sa Vám vyjsť maximálne v ústrety, rozumie anglicky. Bazény čisté, vode sladká v bazéne, 1 časť plavecký, biliard v bazéne, lehátka pri bazéne mäkké, priestorné, uteráky nosí plavčík vždy čisté, vírivka súčasťou bazéna pre cca 10 ľudí. Stravovanie v hotelovej reštaurácii na vrchnom poschodí švédske stoly raňajky a večere - bohaté s rôznymi kuchyňami - domáca, talianska, mexická, sushi, veľa zeleniny, ovocia,... kuchári sa predháňajú, aby Vám ulahodili, vždy čisté a upravené stoly - t.r. nadmierna dezinfekcia po každom hosťovi, veľká terasa otvorená s krásnym výhľadom na záhradu, more, ráno so slnečníkmi, ktoré chránia pred slnkom, večer okrem stolovania aj prijemné gaučové sedenia s drinkami a koktejlami. Lobby bar na prízemí so stolami aj vonku ku bazénom, Reštaurácia pri bazéne na snaky , obed a neskorý obed. Reštaurácia na pláži len pre hostí tohto hotela s drinkami od 10.00, obedom, zmrzlinou. Keďže ide o ultra all inclusive tak až na časť alkoholických nápojov, mimo tejto služby, komplet jedlo a väčšina nápojov čo hrdlo ráči. Máte však možnosť využiť aj reštaurácie Steigenberger ALL DAU BEACH a tiež ala carte reštaurácie na večeru asi 6 možností - je treba sa objednať hneď po príchode - dostupné 24 hodín na paneli pri recepcii, podľa dĺžky pobytu ( my sme mali za 8 dní možnosť 2x - stojí to za to! ) ale pozor limitovaný počet miest, takže nie vždy sa dostanete tam, kde chcete. Pláž pre tento hotel na pravej strane, odčlenená od pláže pre hotelových hostí z "hotela cez cestu", so slnečníkmi lehátkami s pohodlnými matracmi, Uteráky k dispozícii so starostlivosťou plavčíka, nápoje pravidelne nosia čašníci z reštaurácie pravidelne. Piesok na pláži príjemný, more čiastočne so skalami a koralmi, nie hlboké, dá sa aj šnorchlovať. Pláž čistia 1x denne, odpadky pribežne. More je tiché, v zálive. 100 m možnosť vodných športov na tej istej pláži. Pláž celého komplexu, reštaurácie, bazény, tobogany, lazy river, animačné programy sú pre hotelových hostí tohto hotela dostupné všetky v celom komplexe 3 hotelov. Zábava: denne animácie s večerným stageom, animácie pre deti, diskotéka, stála, ale aj organizovaná: v našom hoteli 2x za pobyt, na pláži a pri bazénoch hudba. Šport - vodné športy, windsurfing, potápanie - škola možnosť sa prihlásiť, ponorka, loď s preskleným dnom, ihriská volejbal, basketbal, futbal, tenis, bicyklovanie, cetičky pre kardio behanie, GOLF - možnosť prenajať si trénera, boccia, šípky,biliard, gym so strojmi, jóga, wellnes, bazén s teplou vodou pre deti a pre hostí wellnes. Výlety podľa ponuky ako v EGYPTE - Káhira, pyramídy, šnorchlovanie, potápanie, safari, lode .... Celkovo hotel a jeho služby dokážu uspokojiť mnoho chutí, aktivít, ale aj kľud, pohodu, typickú starostlivosť egyptskú o telo, pleť, a tiež romantiku priamo vo vírivke na izbe. Prostredie hotela je jedinečné, jedna veľká záhrada s kvitnúcimi záhonmi, stromami vykosenými trávnikmi, golfovým areálom s jazierkami, dlhou pieskovou plážou a priamo prístaviskom. Celkovo jeden z najlepších hotelov v Hurgade za prijateľné ceny a skoro perfektnou starostlivosťou personálu, ktorý neodmietne poďakovanie za ich služby.

prečítať si celú recenziu
La Rosa Waves Resort recenzie

La Rosa Waves Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

45% Peter

22.11.2021

La Rosa, CK Fischer, 29.11.-13.11.2021- Aj keď cena zájazdu bola viac než dobrá, CK mohla upozorniť na izby ktoré sú v hoteli v katastrofálnom stave, plesnivé izby a kúpeľne, zariadenie kúpeľne hrdzavé , vaňa hrdzavá, špina, v obývacom pokoji zničená podlaha, miestami chýbala plávajúca podlaha, jednoducho tieto izby cestovná kancelária nemohla vidieť , lebo seriózna kancelária ,by ich nemohla ponúknuť. Vymenili sme tri izby až tretia bola tak na úrovni 2-3 hviezdy, manželka je po operácií chrbtice, chodí o palici, žiadali sme delegáta o izbu na prízemí a dostali sme na treťom poschodí, delegátovi pekne ďakujeme za služby , pri výmene izieb bojoval proti nám, na našu výhradu , že podlaha je zničená , steny sú plesnivé nám povedal – čo budete spávať na zemi, alebo v posteli, drzo po nás vrieskal, že nech mu poviem čo stál zájazd , a čo vlastne za tie peniaze chcem, vôbec nehájil nás, ale hotel. Rozprávali sme sa aj inými klientmi, z Česka a SR, skoro každý bol nespokojný a menil izby. Takúto kvalitu ubytovania, predsa CK nemôže poskytovať, vraj 4 hviezdy, ha, ha, ha , odporúčam CK tento hotel už viac neponúkať, alebo zabezpečiť pre klientov poriadne izby, len to by ich musel niekto aj vidieť, a zarezervovať a ešte vyhodiť delegáta. Strava- v Egypte sme boli od roku 2000 cca 17 krát, veľa krát cez Vašu CK, ale niečo tak hrozné som nevidel, hoci strava v Egypte nikdy nestála za veľa, ani v Hiltone, Marriotte , toto už je výsmech ALL Inclusive , každý deň to isté a to 14 dní, kura a hovädzí guľáš, reštaurácia pripomína závodnú kuchyňu , teraz aj z výdajom stravy cez okienka /covid/ doprosovanie sa o jedno mäsko naviac, vydávali ako keby to bolo ich, hanba, vrchol Vašej ponuky strava ALL Inclusive ,bez programu, program dostanete na mieste, to vážne kupujem mačku vo vreci? A la carte reštaurácia- údajne orientálna reštaurácie, menu: pečené kura, polievka , bez dezertu, ako v reštaurácii, nápoje do papierových pohárov, resp. plastu, no víno z plastu polahoda, pivo v decových papierových pohároch po pol deci , teplé, hrôza ,načo servítky , tie netreba. Nápoje- pochopím na pláži papierové poháre, ale jedno decové?, plnené pivom do polovice, alkohol pre istotu ani neopisujem, vrchol večer v celom hoteli papierové poháre, víno sa nedalo piť a to ešte z papierového poháru, no proste polahoda, kde sa to dostala klasifikácia hotelov / 4 hviezdy / toto snáď nemyslíte vážne? Môj názor je , že v Egypte nie sú hotely klasifikované, v žiadnom som nevidel hviezdičky, len CK ich udáva, zaujímavé je ale ,že hotely z trojky skočili do štvorky , to len pre tých čo do Egypta chodia a pamätajú si !!! Personál - pochvala, príjemní a vľúdni a milí. Pláž malá, keď prídete po 7:00 ležíte na zemi, všetko obsadené, nie je šanca nájsť lehátko , slnečník. Také zadubené uteráky a spraté som ešte nevidel, už ani farbu nemajú, rozpadávajú sa, pre môjho psa mám doma lepší. Doporučenie pre CK: choďte do tohto hotela, pozrite si izby a všetko o čom píšem, a už ho neponúkajte, alebo do ponuky napíšte pravdu . Rád budem ak mi na moje pripomienky odpoviete. Poznámka: pri odchode na letisku sme sa stretli aj s druhými turistami z CK Fischer, veľká nespokojnosť, doslova niektorí povedali : Fischer už nikdy.

prečítať si celú recenziu
Siva Grand Beach recenzie

Siva Grand Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
90% Miroslav L.

02.11.2021

V Egypte som bol asi 10x, posledných 5x v tomto hoteli. Vyhovuje mi po všetkých stránkach. Krásna pláž, prívetivý personál, kľud, pohoda. Žiadny otravní animátori, žiadne tobogány, ideálne miesto na oddych.

prečítať si celú recenziu
Titanic Palace recenzie

Titanic Palace

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
35% Roland N.

02.11.2021

Hotel bol v pohode, avšak nič moc. Určite by som tam neišiel spät. Čo sa týka strave tak by som povedal že okrem raňajok sme neboli spokojný. Všetko bolo na sucho prepečenè a vopred pripravenè, takže to nebolo čerstvè. Plàž vyzeral strašne. Plàž vysuchnutý až do vzdialenosti 500 metrov. Nàš upratovač bol super všetko bolo čistè. Kvôli strave a plàže by som ten hotel určite neodporúčal. Very much disappointed with the hotel in terms of food, personel and the beach. Food seemed never fresh. The meet grilled to death and prepared in advance and kept in the oven. Dry with no seasoning. The beach with no water at least 500 meters. Very disappointing. Should not advertise that this hotel has a beach. Our travel agent has not been very professional at all. Overall one of our worst hotel experience in Hurghada.

prečítať si celú recenziu
Shams Safaga Resort recenzie

Shams Safaga Resort

Egypt - Hurghada - Safaga

+
35% Ivka

29.09.2021

prečítať si celú recenziu
Tia Heights Makadi Bay demnächst Rixos Makadi Bay recenzie

TIA Heights Makadi Bay demnächst Rixos Makadi Bay

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

50% Michal

13.09.2021

My sme druhykrat s Fischerom a naposledy, spinavy podvodnici a cirkusanti su to. Davame sa dokopy aj s Cechmi a podavame trestne oznamenie. Pani Anna Macinská, tu Vas budem verejne menovat aby dali ruky od Vas ludia co najdalej. Zacnem takto, sme 5 clenna rodina, 0, 10, 11 rokov a dvaja dospeli. Podmienka bola ze budeme mat izbu pre 4 a maly bude mat postielku. Rezort sa vola Tia Heights Hotels Makadi Bay. Takze po prilete a transferi do hotela sme zistili ze nas ubytovali uplne mimo hotela do aquaparku, poviem vam ze by som tu neubytoval ani personal. izba smradlava, 3 postele pre 5 ludi (samozrejme bez postielky). Takze spat na recepciu, samozrejme nam recepcny ukazal na zmluve ze od fischera bola izba objednana priamo do aquaparku!!!! Ked som sa pani Macinskej pytal ci je aquapark v cene tak mi povedala ze to zisti ale mysli si ze je ale pritom automaticky Cechoslovakom tam davaju izby, ziadny nieje priamo v rezorte. Ale na stranke neuvadzaju ubytovanie v aquaparku! Recepcny arogantny ze izbu nam nevymeni pokial sa nezaplati dalsich 6$ za noc. S tym som nesuhlasil, nechcel nam dat kontakt na delegata ani nic riesit, proste nas ignoroval a nam neostalo nic ine ako sediet na recepcii aj s malym. Okamzite som sa svoje naklady telefonoval do Kosic pani Macinskej, ta samozrejme este nebola v praci tak som sa pustil do jej kolegyne nech nam okamzite posle delegata lebo tu spravime cirkus aky este nemali. Mimochodom s pani Macinskou som niekolkokrat telefonoval a ani raz mi nespomenula ze by sme boli mimo hotel niekde v awuaparku. (Ten objekt bol mimo aquaparku niekde v zadu v riti). Po chvili mi praskli nervy a kedze manzelka komunikuje anglicky som ju poslal za tou opicou sa spytat kolko chce ked nam da izbu, povedal ze on nase peniaze nepotrebuje ze tych 6$ za noc ked si doplatime ze nam izbu zameni, tak nam dal izbu, podstatne lepsiu ale otocenu niekto do opacnej strany od hotela a pri balkone cement a diera co sa tam prerabalo. Tak sme sa aj tak prestahovali lebo izba bola oproti povodnej luxus. dali nam aj stvrtu izbu ale postielky sme sa aj tak nedoziadali, tej postielky co pani Macinska tvrdila ze bude pripravena!!!! Samozrejme tato seriozna pani mi ani neodpisala na maily ake jej kolegyna nam poslala delegata a ten nam na 3 stahovanie izbu vybavil paradnu hned pri bazene a zadarmo! Vsetky Ceske rodiny co sme tu stretli boli planovsne ubytovat v tych sopach za aquaparkom, kazda rodina platila za druhu izbu cize Fischer zavadza a klame vsetkych!!! Co sa tyka hotela? V zivote sem nechodte, PRORUSKY hotel, milion rusov, vsetky programi a animacie su orientovane do Rustiny! Co sa tyka jedla je to nieco otrasne, musi byt fakt dobry den aby bolo z coho vybrat, ranajky ok ale obed a vecera uplne cele zle! Zo zaciatku sme mali napoje vsetky, asi v polovici dovolenky zacali malinovky davat az od 10:00 Asi sme mali All Inclusive iba od takeho casu!! Neskor sa mi stalo ze v Lobby bare mi rano nedali kavu a poslali ma do restiky, tam milion ludi cakalo tak som sa vratil, spravil krik a uz sa kava spravit dala! Vecer nam to iste spravil s pivom ze mame si ist do restiky, tak zene ani nedal a ked som sa ja postavil tak mi nalial, neskor prisli rusi a tym hned otvoril 8 flias a rozlieval im pivo jedna radost. Mam pocit ze sme v rusku, delegat v tomto smere nevybavil nic, do 10 si nedate ani sprite, ani kolu a ked si neotvorite usra ani kavu. Deti ked poslete pre vodu ze chcete 4 tak im daju iba 2. Jedlo otras, malo jedla, velmi chaby vyber, napoje otras este vscsi. Hotel cele zle. Obsluha arogantne opice, k Rusom su ok. Pristup fischera ziadny, podvodnici co chcu od ludi vytiahnut maximum. Je im jedno ze ste niekde v afrike s malym dietatom, maju vas na haku. Linka ktoru maju akoze online mi nesla, fakt niekomu zachrani zivot tska hotline linka. PCR testy mali stat 25$ a platili sme 70€. Spinavy podvodnicky fischer. Posledny krat s nimi niekde! Na vylety co ponukaju a maju ich nafotene ako exotiku niekde na hawai nechodte vobec, aj to je podvod a vase vyhodene peniaze. Neviem ako dlho mi tu ta recenzia vydrzi ale budem ju sem davat dookola aby ludia videli co je Fischer zac! S Fischerom nikdy viac!!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Hurghada recenzie

Grand Hotel Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

65% Alena

01.09.2021

Izba superior - na druhý deň tiekla nám ba hlavu špinavá voda z klímy. Potom počas celého pobytu tiekla voda z umývadla. Opravili to, jeden deň netiekla a na druhý zas. Tak nás stále vyrusovali opravari a upratovaci na striedačku. Raz vytopilo aj chodbu. Až 2 dni pred odchodom nám ponúkli inú izbu, čo sme odmietli. Uprativac nám prezliekal posteľné prádlo každý deň. Ale šampón, sprchový gél sne za dva týždne dostali 12 maličkých tub. Keď sme pýtali, krútil hlavou že to je dosť. Nerešpektoval vysacku že nerusit, vošiel do izby aj tak. Až po dôrazom upozornení ti akceptoval. Keď sme to povedali na recepcii, sľúbili nápravu, ale nič sa neudialo. Strava slabá, stále to isté jedlo, len jeden druh iný. Delegáta Mustafu sme videli len pri stretnutí pri príchode. Potom žiadna správa kedy príde Di hotela. Absolútne žiadna možnosť sa s ním stretnúť. Hotel starý, neudrziavany. Tak tretia skupina a aj to nie celkom. Strava biedna. Personál až na dve výnimky lenivý, všetko robí len za každodenný bakšiš. Čašníci v plážovom bare to iste. Jediný klad je areál a pláž, ta bola výborná. Veľmi ľutujem ze som išla do tohto hotela. Totiž tieto problémy s izbou mal takmer každý.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Egypt

Alf Leila Wa Leila recenzie 100%

Alf Leila Wa Leila

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
SUNRISE Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh - Erw. recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Makadi Gardens recenzie 100%

TUI BLUE Makadi Gardens

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Jaz Makadi Oasis Resort & Club - Jaz Makadi Oasis Resort recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mercure Hurghada recenzie 100%

Mercure Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select recenzie 100%

SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select

Egypt - Hurghada - Hurghada

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu