Protaras recenzie hotelov (23)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel The Blue Ivy recenzie

Hotel The Blue Ivy

Cyprus - Protaras - Protaras

65% Peter B.

01.07.2018

Za cenu 1978 eur je to nehorazne. Mali sme "all inclusive" a "kapučino" /2,50 eur/ sme si museli platit. Na plaz /prekrasna/ sa islo asi 300 metrov, kde ste si museli na preplnenej /domaci na uterakoch / zaplatit 7,50 eur za stare lezadla a slnecnik. Hotel ma bazen 7/4 metra + bazen pre deti asi tak 5/3 metra. V celom objekte ziedne nastenne hodiny a ziadny televizor /tie, co boli na izbach, fungovali, ako sa im zachcelo/. Ziadny manager na okolo, clovek sa citil bezradny, ak nieco potreboval. Ziadna splocenska miestnost, ziadne sportove aktivity, ziadny poobedny alebo vecerny program, proste nic. Jednym slovom - najhorsia dovolenka, aku sme zazili a za taky nehorazny peniaz. Toto "miesto" nema nic spolocne s hotelierstvom, oni vsetci sa len ucia, ako ma hotel fungovat a samozrejme za vase peniaze. Oh, a z okna sme sa pozerali na stavenisko a od 6:00 rano bolo pocut, ako sa stavia novy hotel - katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Odessa Beach Hotel recenzie

Odessa Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

70% Peter

16.08.2017

Popísalo sa už veľa - hotel je od pláže cca 250 m, takže all inclusive je vám na nič, pokiaľ chcete tráviť dni pri mori. Hotel obstarožný, prístelky pre deti nepoužiteľné, železné, skladacie prične, hneď ráno sme požiadali o výmenu a za 20 minút sme mali aj plnohodnotnú posteľ. Jedlo mi pripadalo fádne, po 3-4 dňoch vás to v jedálni asi omrzí, môžete chodiť po jedálni naslepo, všetko má svoje stále miesto. Pobyt - príchod na hotel o 01:30 (ak vám nemešká lietadlo ako partii, čo nás striedala), ale platí vám už ako 1 celý deň dátum odletu z BA, aj keď o 19:40, posunom o 1 hod pristávate v Larnake o 23:40, no pri odchode do 12:00 musíte opustiť izbu, odstrihnú vám náramky a nemáte okrem večere s voucherom nárok ani na pohár vody. Pokiaľ si ale nezaplatíte 35 €, potom vám pobyt na izbe predĺžia do 17:00, keďže odchod z hotela je o 22:00, máte cca 5 hodín na motanie sa po areáli hotela alebo v horúčavách po shopping avenue, ale bez občerstvenia. Toto vám cestovka asi nepovie, ja som si vyžiadal časy odletu a príletu, takže sme tušili, čo nás čaká. Hlavne keď po príchode na letisko Larnaca nám oznámili, že let mešká 60 minút. Do BA sme prileteli cca o 04:00. Mňa osobne ešte udivoval systém, že pri all-inclusive ste všetko museli objednávať cez obsluhu, ktorá stále sliedila, aké máte číslo izby, na obed a večeru pitie ako na prídel - zase iba cez čašníka. To je vraj ten prídavok - all-inclusive prémium. Inak personál je veľmi ústretový, ak ste niečo žiadali, splnili. Celkový dojem vďaka krásnej pieskovej pláži, dlhej pobrežnej promenáde a čistému moru veľmi príjemný, hotel je menší a celkom tichý. Klientela - Rusi 80%, Angličania a Poliaci, ale ani sme si to neuvedomovali, boli kultivovaní. Do centra Protaras prístup za 3-4 minúty, doporučujem v objekte hotela kaviareň Rocca Caffe - ale za poplatok.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

80% Michaela

16.08.2017

Táto dovolenka na Cypre bola ozaj pekná, šli sme rodina s dieťaťom trojročným. Pláž je úžasná, krásna, more čisté. Ležadlá za poplatok 7 eur, dve ležadlá plus slnečník a na bločku je napísané heslo na wifi. Okolie super, hneď v centre, takže obchodíky, bary, kaviarne, lunapark, živo, hudba, ruch. Hotel v pohode, síce chodba je otrasná, ale izby sú pekné, čisté, upratujú každý deň. Strava je dobrá, vždy sa dá vybrať, k dispozícií sú miešané alko aj nealko nápoje celý deň, bar je veľmi blízko pláže, celý hotel je blizučko, jedáleň s výhľadom na more. Nato, že má len 3 hviezdičky, tak ozaj dobrý all inclusive. Celý deň alko a nealko nápoje, káva, zmrzlina, nanuky. Medzi raňajkami a obedom a medzi obedom a večerom sú k dispozícii čerstvo pripravené snaky na objednávku. Po pravde sme ich nevyužili, lebo sme boli prejedení, no bol tam hamburger, hranolky, šaláty, pizza. Je pravda, že hotel je hlučný, hlavne cez víkend. Vedľa hotela je bar, prvé dni sme si mysleli, že pohoda, len trošičku bolo počuť cez okno. No prišiel víkend a už to šlo. Ono začali hrať vždy až o polnoci, takže ak ste dovtedy zaspali, určite vás to nezobudí. No dva dni sme sa s malou zdržali a prišli neskoro a to bol ozaj problém pri tom hluku zaspať ako na diskotéke. Hotel odporúčam, no luxus nehľadajte. Ešte odporúčanie - vyhnite sa júlu a augustu, neskutočné teplo a vysoká vlhkosť to znásobuje, už by som v auguste určite nešla na Cyprus. Ešte malé negatívum je odchod z hotela, mali sme odlet o pol 1 ráno. Takže z hotela sme šli 21:30, no izba sa odovzdáva o 12tej, možnosť do šiestej za 35 eur, využili sme. Lenže náramok vám dajú dolu o 12tej, tak ráno raňajky, potom snack... vypýtať čo najviac nápojov do zásoby, inak kľudne vám načapujú vodu do fľaše a s nápojmi tiež nemajú problém, aj keď vypýtate napr. 10 :) a potom vám dajú voucher na večeru. Takže ani hladní, ani smädní sme neboli. Len väčšinou vám v hoteli nechajú možnosť plného čerpania all inclusive v deň odchodu.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

96% Martina

03.08.2017

Hotel je krásny, izby sú zrekonštruované a vyzerajú "luxusne". Veľmi dobrá posteľ, jedna skriňa, ale pre dve osoby úplne stačí. Čistá kúpeľňa. Boli sme na štvrtom poschodí, mali sme bočný výhľad na more a bol veľmi pekný. Za hotelom je mesto, kde je veľa podnikov, reštaurácií a barov. V piatok a sobotu je v nich živo a počuli sme hudbu, aj keď sme mali zatvorený balkón, ale vôbec to nevadilo. Personál bol na jednotku. Veľmi ochotní ľudia, milí a pracovití. Strava výborná, veľký výber jedla. V bazéne bola teplučká voda. Ležadiel bolo dostatok a kedykoľvek počas dňa sme išli k vode, tak sme si našli voľné miesta. More čisté, úplne priezračné a piesoček tiež. Pláž verejná, ale bol na nej poriadok. Výlet loďou stál za to :). Dovolenka výborná. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi, nenudili by sa tam.

prečítať si celú recenziu
Odessa Beach Hotel recenzie

Odessa Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

63% Petra

29.07.2017

Po rekonstrukcii, ale len velmi provizornej - skrina, klima, kupelna, pristelka a taburetky ako z doby ladovej. Po prichode na izbu sme boli sklamani a chceli sme ju vymenit. Recepcna si poznacila, vedia hosti pekne s usmevom odbit. Pokial 12 krat nepridete znova, tak vam nevyhoveju.

prečítať si celú recenziu
Odessa Beach Hotel recenzie

Odessa Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

63% Mario

25.07.2017

Hotel si dava 4*, ja by som ho hodnotil 3*. Paradne prirodne danosti, bohuzial, kazia sluzby. 80% klienteli tvoria ruski hovoriaci turisti, a tak to aj vyzera. Na hoteli pre deti iba maly detsky bazen, nic viac. Ziadna zelen, ziadna zahrada, k moru cca 150 m.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

83% Ján Kriška

11.01.2017

Hotel vhodný pre každého nenáročného dovolenkára, ubytovanie - staršie zariadenie, nie luxus, more a pláž krásne, len pri odchode musíte opustiť izby do 12,00, odchádzate z hotela napríklad o 22,00 a nemáte miestnosť, kde by ste si dali veci pod zámok a potom večer sa osprchovali.

prečítať si celú recenziu
Vrissiana Beach recenzie

Vrissiana Beach

Cyprus - Protaras - Protaras

83% Feromartin

18.10.2016

Hotel na perfektnom mieste! Blízko pláže aj centra. Pre toho, kto miluje teplé more, čistý piesok, výborné počasie, je to ako stvorené. Hotel - mínusy - detaily - v hygiene, vankúše sme museli vymeniť - smrdeli, ale vymenili za nové. Už doma žiadajte prístelku normálnu posteľ, my sme mali, ale iní mali také ležadlo, čo doma nežiadali. Nečakajte v strave Turecko 5 hv. hotel, ale bola OK. Aj personál v reštaurácii. Ale všetky mínusy nahradilo super more a pláž. Podľa nás najlepšie z: Kapverdy Sal (strašné ubytko a strava), oceán super, ale vlny a teplota vody, Turecko - horšia voda, Kanárske - studená voda, ale super pláž, ale ďaleko od hotela po svahu, takže ak by som sa mal niekde vrátiť, tak Cyprus a Protaras a možno aj tento hotel.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Protaras

Sunrise Beach recenzie 93%

Sunrise Beach

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iliada Beach recenzie 82%

Iliada Beach

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vrissiana Beach recenzie 76%

Vrissiana Beach

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Odessa Beach Hotel recenzie 70%

Odessa Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb65%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb20%

Personál90%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Hotel The Blue Ivy recenzie 65%

Hotel The Blue Ivy

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Silver Sands Beach Hotel recenzie 62%

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál78%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu