Ayia Napa recenzie hotelov (27)

Najnovšie recenzie hotelov

Nicholas Color Hotel recenzie

Nicholas Color Hotel

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

55% Jarmila

31.08.2018

Vybrali sme si tento hotel, ktorý CK označila ako 4 hviezdičkový. K štyrom hviezdičkám má veľmi ďaleko. Strava ušla, ale bolo veľmi málo ovocia, vlastne len melóny.... Bazén nič moc. Klientelu hotela tvorili na 95 percent Rusi, všetko bolo podriadené im, večerný program úplne o ničom, pre deti takmer žiadne aktivity. Hotel nezodpovedá cene, ktorú sme zaplatili. Určite neodporúčam!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Nissi Beach Resort recenzie

Nissi Beach Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

96% Michal

16.09.2017

Rezort s veľmi dobrou polohou priamo na tyrkysovo-modrej pláži Ayia Napa, s úžasnou záhradou, vhodný aj pre rodiny s deťmi. Odporúčame však vyberať si izby iba s výhľadom na more v hotelovej časti rezortu. Kto hľadá pohodovú dovolenku, nebude sklamaný.

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

90% Marianna

05.09.2017

Tento hotel mozem len odporucit. Hotel je novy, blizko mora a centra, co bolo super, kedze sme boli 3 kamosky a kazdy vecer sme isli do mesta. Jedlo bolo dobre, stale sa dalo nieco vybrat. Personal v pohode, neboli sice tak usmievavi ako v Turecku, ale co sme chceli, to nam dali, to je len malinky detail. Moje hodnotenie je celkovo super dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Tsokkos Paradise Village recenzie

Tsokkos Paradise Village

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

100% Štefan M.

03.08.2017

Čo viac! Kľudne by som si to v septembri zopakoval.

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

33% Juraj Aresta

19.07.2017

Hotel je v pohode, az na arogantny personal, ktory sa sprava ako justicna straz vo veznici. Neobsluzi vas, nepozdravi, ak chcete nieco od nich, tak vam odpovedia, ze zavrete a uz musite iba platit, nic, all inclusive je iba na capovany juice a patoky, ktore vas privedu na wc potrebu. Jedlo na hoteli je uplne bez chuti a to kazdy den to iste. Verte mi, je to fakt zly hotel a hotelovy program, tak ten je 15 minutovy a to ten najhorsi, aky kedy som videl, lutujem, ze sme nesli do ineho hotelu, lebo nasi znami maju hotel o 20 metrov dalej a to je ina pesnicka, tu mame akurat svaby, proste ak chcete mat dovolenku, tak nie na tomto hoteli, rada na zaver - pisem to uprimne a chcem len, aby ste fakt mali to, za co si aj platite, aby ste nedreli cely rok na toto, nikdy viac Nelia Beach!!!

prečítať si celú recenziu
Adams Beach & Deluxe Wing recenzie

Adams Beach Hotel

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

53% Eva

12.07.2017

Veľmi hlučná klimatizácia na izbe (2 x nám ju museli opraviť, pretože nefungovala), chodby a výťah neklimatizované, raňajky, obedy, večere sú na otvorenej terase, kde sú veľmi vysoké teploty, prezentovaná je inak klimatizovaná jedáleň, v ktorej sú takmer každý deň realizované svadby, takže vysoký nekomfort počas jedenia. Jedlo je na priemernej úrovni. Prezentované je aj voda 2x0, 5l na deň, čo nám vôbec na izbu nedodávali, ale každý deň sme si ju pýtali. Vrchol je, že až 2 x nám niekto ukradol plážové osušky, ktoré sú za depozit 10€/ks. Animácie pre deti sú na podpriemernej úrovni, detský kútik je celkom pekný, ale neočakávajte aktivitu zo strany animátoriek, ktoré sú tam tri a nevenujú deťom absolútne pozornosť. Nápoje sa inak všetky platia, s výnimkou raňajok, voda napr. k obedu vás vyjde 4 € za 0,7 l. Personál je inak veľmi milý, pracuje tu až 30 Slovákov, hlavne čašníkov. Aj delegát sa nám snažil riešiť výmenu izby, no nakoniec klimatizáciu spojazdnili. Ešte dávam do pozornosti piesočnatú pláž, ktorá je plná ohorkov z cigariet a iných nečistôt. Doporučujem sa zdržiavať na trávnatej časti pod palmami.

prečítať si celú recenziu
Nissi Beach Resort recenzie

Nissi Beach Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

95% Martina

07.07.2017

celkovo vyborna dovolenka, kam sa urcite radi v buducnosti vratime

prečítať si celú recenziu
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

90% Miroslav

11.01.2017

Hotel Dome Resort je pekný 4hviezdový hotel. Kvalita a čistota odpovedá 4 hviezdam (nečakajte 5ku). Najväčšie plusy sú: slovensky hovoriaci personál - študenti z hotelovej akadémie Prešov, ale aj starší stáli zamestnanci Slováci a druhé plus je, že tento hotel má dve pláže! Máte na výber.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ayia Napa

Tsokkos Paradise Village recenzie 100%

Tsokkos Paradise Village

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Atlantica Aeneas Resort & Spa recenzie 100%

Atlantica Aeneas Resort & Spa

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Melissi Beach recenzie 96%

Melissi Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál96%

Pomer ceny a služieb96%

zobraziť recenzie
Nissi Beach Resort recenzie 91%

Nissi Beach Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe26%

Čistota izieb26%

Personál100%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie 90%

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nelia Beach recenzie 90%

Nelia Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál85%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Adams Beach Hotel recenzie 85%

Adams Beach Hotel

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb35%

zobraziť recenzie
best FAMILY Atlantica Sun Garden recenzie 80%

best FAMILY Atlantica Sun Garden

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nissi Park recenzie 76%

Nissi Park

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu