Recenzie hotelov - Sutomore (0)

Najnovšie recenzie hotelov

Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

95% Marie Ch.

21.07.2019

Izba - vedeli sme, do čoho ideme, nie sme nároční a mali sme kde hlavu zložiť, mali sme sociál. zariadenie, čisté, bol i fén, veď sme sem prišli iba spávať. Strava - najedli sme sa, dalo sa vybrať, stalo sa, že, som nešla niekedy ani na obed alebo večeru, lebo som nebola hladná, neprišli sme sa sem prejedať. Personál - milý, mala som obmedzený pohybový systém, myslela som, že sa mi to pri mori trocha zlepší, ale opak, a tak vďaka recepčnému Bozidarovi a našej delegátke Helenke, že mi vybavili inv. vozík, a tak som mohla na promenádu i výlet Montenegro, Kotor, serpentíny, patrí im veľká vďaka.

prečítať si celú recenziu
Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

16% Marianna

22.08.2018

Čo sa týka hotela Korali, tak sa potvrdilo, že cestovky predávajú za každú cenu fakt hocičo. Hotel mal byť troj-hviezdičkový, čo by bola pravda jedine v prípade, že by sa tá tretia hviezda váľala dakde v tráve. Na budove totiž hrdo svietili hviezdy len dve. Úroveň izieb bola hodná tak turistickej ubytovne alebo ak by sme sa vrátili v čase do roku 1991, bolo by to možno fajn. Rekonštrukcia, ktorá bola avizovaná, spočívala maximálne v tom, že namontovali klimatizačné jednotky a televízory, ktoré nefungovali. Že som bola bez telky ok, však pre to sme tam neprišli, ale sprchovať sa v podrepe, lebo voda bola moc fajnová na to, aby tiekla zo sprchy už bolo moc aj na mňa. Údržba izieb tiež stála za... jediné, čo upratovačky robili, bolo, že dopĺňali toaletný papier. All inclusive tiež vyzerá inak, prevádzkovateľ hotela o tom asi niekde počul, že také dačo existuje, ale asi nikdy nevidel, ako to má aj v skutočnosti vyzerať. Jedlo nič moc plus stále to isté dookola, bar otvorený od 12:00 do 22:00 presne na chlp ani o minútu dlhšie. Hotel sa tiež pýšil animačným programom pre deti, ktorý taktiež nejak nefungoval a delegáta sme veru ani nezahliadli. Jediné, čo celú dovolenku zachránilo, bola pláž a more, ktoré bolo čisté a teplé. Keby ešte aj tá pláž nestála za nič, tak neviem veru ako by sme to tam prežili. Nikdy viac! Fotky izieb a popis, ktorý cestovné kancelárie ponúkajú, sú veľmi zavádzajúce a nepravdivé.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

40% Livia

21.08.2018

Hotel z čias komunizmu, mám taký pocit, že sa tam od tých čias nič nezmenilo, má 2 hviezdičky, ktoré vôbec nezodpovedajú... penzión by som skôr povedala... čistotu udržiavali... pláž krásna, ale ležadlá platené... strava denno deň to isté, no hrozné...

prečítať si celú recenziu
Južno More recenzie

Južno More

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

0% Mária

02.08.2018

Tento rok som, bohužiaľ, kvôli časovej tiesni musela objednávať dovolenku cez dovolenkový portál, ale bolo to aj naposledy! Objednala som zájazd do Čiernej Hory a po telefonickom rozhovore so slečnou, ktorá ma ubezpečila, že aj napriek tomu, že ideme s ck, s ktorou sme cestovali minulý rok a mali veľmi zlú skúsenosť s Bulharskom, je tento hotel bez problémov a všetko bude v poriadku. No nebolo! Slečna mi totiž povedala, že hotel je čiastočne zrekonštruovaný a bungalovy pri hoteli sú v pôvodnom stave, tak som samozrejme chcela ísť do zrekonštruovanej časti... Okrem iného, fotky, čo majú uvedené na stránke, sú nafotené asi z inej krajiny, pretože to skutočnosti absolútne nezodpovedá! Objednávala som si all inclusive a slečna mi tvrdila, že v tejto krajine all inclusive znamená plnú penziu, ale je to všetko tak ako s all inclusive. Dovoľte mi sa úprimne zasmiať... "Reštaurácia", teda tá jedáleň, ktorá bola mimo ubytovne, takže sme museli chodiť pešo cez ulicu, aby sme sa mohli najesť a následne sme prišli na to, že táto strava nie je JEDLÁ!!!!!!!!! Ako nadpis už poznamenal, robotnícka ubytovňa na Zlatých Pieskoch za 5 eur na noc je v lepšom stave ako tento "3-hviezdičkový hotel". V prvom rade, keď prídete na miesto, táto ubytovňa má len 2 hviezdičky, aj keď nechápem prečo! Recepcia je obložená drevom a divne páchne, 3-poschodová ubytovňa bez výťahu, plesnivé kúpeľne a miesto manželskej postele máte rozkladacie prehnité pohovky obalené v špinavej plachte!!!! Dovolenka za 1200 eur, preplatená o ďalších 400 eur, keďže sme sa nejako prestravovať museli a denné platenie za ležadlá 10 eur a ja si musím ísť kúpiť čistiace prostriedky, aby som vôbec do kúpeľne bola schopná vstúpiť... no FUJ!!!!! Delegátka Jana neochotná absolútne čokoľvek riešiť - citujem ,,Ja si nič nemyslím, ja nič necítim" a mylné informácie zo strany objednávateľa. Náhrada samozrejme žiadna z oboch strán (ck, cestovný portál), tak si dávajte pozor, aby ste nenaleteli ako my!

prečítať si celú recenziu
Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

53% Marcel

22.07.2018

Ubytovanie hrozné, po príchode nám nesvietili lampičky na izbe, bol odpadnutý záves - po nahlásení to na druhý deň opravili. Manželská postel strašná (spojené 2 postele), v strede doska, výška matracov rôzna, jeden matrac vyležaný - na krajoch sa nedalo ležať. Na wc kvapkala voda z hora, až potom sme prišli na to, že je to z wc nad nami. Doska na wc nedržala hore, sále padala, vyzeral ako z 50-tych rokov. V kúpeľni sme našli veľkého švába, ktorý už dožíval, ale ostal tam možno doteraz, pretože upratovačka ho vôbec neodpratala. Upratovanie spočívalo v doplnení 2 ks toaletného papiera, vysypanie koša a poskladanie plachty na posteli, raz za týždeň aj umyla podlahu. Strava celý týždeň takmer to isté, polievka jedna a tá istá, keď sa niečo minulo, tak to doplnili buď neskoro, alebo vôbec, raz bol zemiakový šalát, ktorý za minul za 10 min. po začiatku večere a povedali, že už nebude. All Inclusive??? - strašne ďaleko od reality. Po raňajkách od 9:00 - 12:00 absolútne nič, ani len voda. Bufet otvorený od 12:00 do 22:00 - pivo, víno, rakia, nealko sladké (voda so sirupom v automate), káva, od 14:00 - 16:00 - ešte chrumky alebo čipsy. Zmrzlina žiadna. Zelenina a ovocie takmer žiadne. Na pláži 2 ležadlá a slnečník za 7 € / deň. Záver: Dovolenka, ktorá nezodpovedá cene a nemá nič spoločné s all inclusive, skôr plná penzia.

prečítať si celú recenziu
Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

66% Mirka

17.07.2018

Hotel je v pôvodnom stave (70té roky) - retro, my sme mali asi šťastie, keď sme prišli na izbu, bolo vidieť, že je uprataná. Kúpelňa je staršia, ale bola vyčistená. Asi sme mali dobrú upratovačku, každý deň nám umyla podlahu v kúpeľni a vymenila uteráky. Čo sa týka jedla... opakovalo sa, nemalo nič spoločné s AI, ale bolo chutné (kaša, cestoviny, ryža, kuracie, bravčové a hovädzie na prírodno, zeleninový šalát, občas gril. zelenina, polievka cukinová alebo zeleninová). Na raňajky bolo mlieko a jogurt k cereáliám, paštéty, vajíčka na všetky spôsoby a mäkké salámy, ale dalo sa vybrať. Výlety si radšej vyberte v meste, nie u delegátky (sú lacnejšie a vedia to lepšie podať). Pláž je pekná - piesok a kamienky (7 eur 2 ležadlá + slnečník), výhodou bolo, že je blízko (na WC sme radšej chodili do hotela). Mestečko je neďaleko, kúpite tam všetko. Je to lokalita, kde sa dá veľmi lacno a chutne najesť. Synovi (5 rokov) sa tam veľmi páčilo či more, či promenáda a v hoteli mu veľmi chutilo.

prečítať si celú recenziu
Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

30% ivan

10.07.2018

Špina, hygiena už ani nemohla byť horšia, toto nie je hotel, ale ubytovňa, urobíte chybu, keď si to vyberiete. Je to hanba, že to ponúkajú za tie prachy. Horšia kúpeľňa môže byť už len v osade. Nič tam nie je opravené, všetko v pôvodnom stave. Inak krajina je veľmi pekná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Korali recenzie

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

40% Miroslava B.

12.09.2017

Hotel nie je pre ľudí, ktorí za málo peňazí očakávajú veľa muziky. Úroveň hotela nie je ani na tie 2*, ktoré má. My sme za túto dovolenku zaplatili minimálnu sumu, preto nám to bolo jedno a neriešili sme, ale vieme, že iní ľudia zaplatili dvojnásobok a to by sme boli asi veľmi nahnevané. Lebo tento hotel určite nestojí za viac ako 20 € na deň a to aj s celým ich all inclusive. Ešte by som spomenula naozaj katastrofálnu delegátku, ktorá nevie vôbec nič ani len o meste, v ktorom pracuje, nie to ešte o krajine. Poslala nás požičať si skúter 7km do ďalšieho mesta, pritom sa dali požičať asi 15min.od hotela. (Našťastie sme sa spýtali iných ľudí). A potom nás poslala na zastávku autobusu 2 km od hotela a autobus zastavil rovno pred hotelom a mal zastávku aj tam. Každopádne Čierna hora ako taká super, oplatí sa, perfekntné ceny vonku, v reštikách, v baroch, takže dovolenka naozaj fajn.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sutomore

Sirena Marta recenzie 95%

Sirena Marta

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Korali recenzie 53%

Korali

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb55%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál58%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lovčen recenzie 45%

Lovčen

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Južno More recenzie 0%

Južno More

Čierna Hora - Čierna Hora - Sutomore

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie