Recenzie hotelov - Gradac (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

30% Zuzana Kuzmová

16.07.2019

Hotel nedávno odkúpil Francúz, čo patrične dávajú najavo i keď obyčajný Francúz by sa už pri vstupe otočil na päte. Naša hygiena by zavrela aj to ich parkovisko, v hoteli by ich vystrelo. Bazén vonkajší je starší ako Praha, zanedbaný, ošarpaný s 20 ležadlami na 500 izieb - vnútorný bazén má výhodu, že sa neutopíte, nie je v ňom voda. Vírivka je niekde v nejakom "bjuty" centre, k minigolfu sa musíte presekať ako k šípkovej Ruženke, lebo je v zabudnutej časti hotela. Vybavenie pre deti - jedna veľká nula. Aha šmýkačka v rohu. Minidisco alebo teda animácie sú pre Francúzov, kto nemá náramok, nemá nárok na nič. Nemáš náramok, tak sa len pozeraj! Izby - tak to je niečo. To máme fotky na pamiatku! Záchod sa splachuje ešte hore na šnúrku, čo by bolo možno v pohode, keby rúru zo záchoda nemali zamurovanú v stene, hihi... to musí človek vidieť. Vaňa so závesom starým špinavým s rybičkami. Izba je pre 2 osoby, ale oni vám ju dajú ako pre troch a ten tretí spí krížom cez izbu a keď chcete na balkón, tak preskakujete ten rozkladací gauč. Sila je, že každý večer ten ich bravo klub francúzsky trieska do cca 1 h, niekedy do 2 h, takže musíte mať zavreté okno alebo balkón, tichšie nedajú, deti majú na háku. Balkón sme si boli vyžiadať na recepcii upratať, foto je super vec, hlavne keď na balkóne zbadáte takú trojdňovú ponožku, rozbité kachličky, deravé stoličky. Strava je fajn - raňajky každý deň zaručene to isté bez zeleniny! Obed sa celkom dá. Večera tiež. Pláž je fajn, vstup do mora fajn. Šport - bicykle a skútre. Za nás - NIKDY VIAC! Starina, ošarpané, drahé. Doporučujeme hotel Sunce a Lukas.

prečítať si celú recenziu
Labineca recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

63% Marta

30.09.2017

Hotel /2 asi 5 poschodové budovy/ sa nachádza v Gradaci, čo je asi na polovici cesty medzi Splitom a Dubrovníkom, celkovo v tichšej časti. Prišli sme tam vlastnou dopravou doobeda, ubytovaní sme boli hneď. Najväčší problém je s parkovaním, je tam ale aj platené parkovisko. Na cestách okolo sú vyznačené čiary, ak máte šťastie a chytíte miesto, na recepcii Vám dajú kartičku, ktorú si dáte za okno /parkovanie zdarma/, inak Vás môžu odtiahnuť. O parkovaní nás však sami od seba na recepcii neinformovali, upozornil nás len odchádzajúci vodič. Hotel je štandard, na prízemí recepcia, my sme bývali a 1 poschodí, zvláštne bolo, že reštaurácia bola na -1, k bazénu sa išlo až na -2 a k moru ešte schodmi dolu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lukas recenzie

Hotel Lukas

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

85% Tatiana F.

19.09.2016

Odporucam. Majitel, velmi mily a pracovity clovek sa snazil po cely pobyt so svojou rodinou kt.tam pracuje vytvarat rodinne prostredie.Vdaka patri aj veducemu prevadzky panovi Milanovi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Labineca recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

75% Anna D.

15.07.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Labineca recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

67% Monika, Komárno

02.09.2013

Vhodné pre rodiny s väčšími deťmi a pre tých, ktorým stačí ísť spať po pol jedenástej.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sunce recenzie

Hotelový komplex Sunce

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

90% Viera, Bratislava

02.12.2012

To, čo sa mi hneď na hoteli zapáčilo, bola jeho priateľská až rodinná atmosféra. Nešlo o žiaden veľký „kolos“ kedy je treba vyšliapať sto schodov, aby ste od mora prešli k svojmu hotelu. Vôbec nie. Všetko bolo blízko, more pár krokov od hotela a pritom mal človek pocit súkromia. Pláže boli úžasné, s pozvoľným vstupom do mora, tvorili ich drobné okruhliaky, miestami až štrk a piesok a boli naozaj vhodné aj pre deti. Takto si predstavujem ideálnu dovolenku - more, teplo, dostupnosť služieb a pritom relatívny pokoj, nepreplnené pláže, príjemní ľudia naokolo. Letovisko v Gradaci a hotelový komplex Sunce sú doslova stvorené pre pokojnú dovolenku. Gradac je najjužnejšie stredisko na Makarskej riviére, takže sme si užili aj pekné stabilné počasie. Mestečko Gradac je obklopené prstencom hôr pohoria Rilić, ktoré sa dvíha prakticky hneď za poslednými apartmánmi. Gradac leží asi 40 km za mestom Makarska, stredisko sa môže pýšiť najvyššou teplotou mora v celej Makarskej riviére. Vyniká nádhernou, takmer tri kilometre dlhou plážou Gornja vala s jemnými okruhliakmi, ktorá je vôbec najdlhšia na celej Makarskej riviére. Pozdĺž celej pláže sa tiahne nábrežná promenáda s palmami, kaviarničkami. Chodník sa vinie okolo pobrežia až do vedľajšieho Bristu, v noci je osvetlený. Ideálne miesto pre prechádzky. Množstvo reštaurácií a kaviarní priamo na tomto chodníku sú otvorené cca do polnoci. Domov sme sa vrátili oddýchnutí a spokojní, máme krásne spomienky, ktoré doteraz ešte vo mne doznievajú. Bola to pekná odpočinková dovolenka plná slniečka a krásneho mora.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sunce recenzie

Hotelový komplex Sunce

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

78% xy

20.07.2009

prave som dosiel z dovolenky z Chorvatska - z časti Malý Dubrovník- Hotel SUNCE. Je to také skor kludnejšie prostredie so samými dovolenkármi žiadne mesto.Neoporúčal by som dovolenku vo Velkom Drveníku kde príchádzala a odchádzala lod, ktorá prevážala automobily.No proste nepačilo sa m ito, bol tam určite vačší ruch a viacej asfaltu.Na malý drvenník príchadzali iba menšie výlentné lode a druha vec je že Velký Drvenník je iba 15min. peši od malého takže ak by sa niekto chcel ist kupať tam, tak kludne tam prejde aj peši.Co sa týka morských ježkov tak na hlavnej plaži nie su skoro vobec z kraje co je super pre deti, ale ja pre dospelých.Este na recepcii nie je nikdo nikdy, recepčnu som tam videl iba v prvý den, ked nam rozdavala klúče(ale prevda je aj to, že nejak ju tam netreba).Casníci su celkom v pohode.Co je dobre pre veriacich ze tam je blizsko katolicky kostolik.Peniaze sa neplati menit na Slovensku je tam lepší kurz ako na Slovensku(na 5000SK to robilo až do 1000SK) a priamo v Malom Drveniku je zmenáren, takže bez strachu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Labineca recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

58% Lukas, Levice

04.07.2009

Najviac nam na tomto hoteli vadila strava a cistota izieb. v porovnani napr. s hotelmi Nimfa a Neptun to bol slaby all inclisive a cena bola rovnaka ak nie este vyssia.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Gradac

Hotel Lukas recenzie 85%

Hotel Lukas

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotelový komplex Sunce recenzie 84%

Hotelový komplex Sunce

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude recenzie 66%

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

Kvalita izieb56%

Intenzita hluku v izbe24%

Čistota izieb24%

Personál72%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie