Dalmácia recenzie hotelov (30)

Najnovšie recenzie hotelov

Bellevue Hotel & Dependance & Villen recenzie

Bellevue Hotel & Dependance & Villen

Chorvátsko - Dalmácia - Orebič

56% Richard

03.09.2017

Ubytovanie: Slováci máju najhoršie izby na prízemí, recepcia nevedela s tým nič robiť a delegát má veľmi obmedzené právomoci, treba si dávať pozor na pojmy morská strana a vyhlaď na more, cestovná kancelária dáva skreslené informácie o ubytovaní a nič nevie zaručiť, nakoniec sme dostali najhoršiu izbu, zlaté arabské destinácie, kde za doláre sa diali zázraky, kde ste dostali veľký apartmán s výhľadom na more plné života ako z rozprávky. Strava: jedlo sa dalo, aj keď dokladanie jedla bolo slabšie, najprv mala prednosť hotelová reštaurácia a potom až tá vaša, úroveň stravovania bola v kategórii závodnej reštaurácie bez prestierania na plastových stoličkách, príbor, kto si zo stola uchmatol, tak mal. More ako v Chorvátsku, chladné, pre mňa nezaujímavé, bez života, preplnené akože pláže a hľadať tu svoju autom sa nám tentokrát nechcelo, naviac nám vadila ručníková kultúra 1 m od vás a hlučný Poliaci. Ležať 7 dní na ostrove sa nám nechcelo, tak sme pobehali po výletoch, výhodou je vlastné auto, kde nie ste odkázaní na predražené organizované výlety.

prečítať si celú recenziu
Bellevue Hotel & Dependance & Villen recenzie

Bellevue Hotel & Dependance & Villen

Chorvátsko - Dalmácia - Orebič

80% Vladka Slobodová

30.07.2017

Hotel bol celkovo v poriadku, dokonca na recepcii vedel jeden pán aj česky. Dalo sa dobre dohovoriť aj v angličtine. Výhodou bolo, že v hoteli je bazén, kde sa dá zrána aj zaplávať i bazén pre malé detičky. A stačí zbehnúť fakt zopár schodov a ste pri mori, na síce kamienkovej pláži, ale s výborným prístupom k moru. Ocenia to hlavne rodičia s malými detičkami. Nevýhoda - a na to upozorňujem - bolo to, že cesta trvala z Trnavy do Orebiču 17 hodín. Pricestovali sme na miesto okolo 10:15 hod a ubytovávali nás až po 14:00 hod. Nik nás na to neupozornil, a tak sme neboli na to pripravení, nechcelo sa nám z kufra vyhrabávať plavky či osušky. A to isté pri odchode - museli sme izby odovzdať už o 10:00 hod a odchádzali sme až o 17:00 hod. Jedinou výhodou ck je, že tam majú ÚŽASNÚ zástupkyňu, pani Danku P., ktorá sa snažila všetkým venovať, všetko - ak sa len troška dalo - vybaviť. Žena na správnom mieste, ktorá Slovákom veľmi spríjemňuje celý pobyt.

prečítať si celú recenziu
Hotel Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

63% Martina

16.07.2017

Hotel bol umiestnený v strede borovicového hája, kde počas celého dňa cvrlikali cikády. Na pláž viedlo cez sto schodov, takže s kočíkom by to bolo trochu obtiažné. Štrkovo-kamienková pláž sa tiahla po celom pobreží, vo vode boli väčšie kamene. Boli tam aj ježkovia, takže odporúčam použiť kúpacie topánky. Bývali sme v izbe štandard na 7. poschodí s orientáciou na morskú stranu, kde bol prekrásny výhľad na Trogir a v diaľke na Split. Odporúčam, ak si vyberiete výhľad na morskú stranu, tak aspoň od 6. poschodia, pretože nižšie uvidíte už len borovice. Areál hotela bol udržiavaný, k pláži viedli aj menšie cestičky cez les od hotela.

prečítať si celú recenziu
Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

73% Sisa

21.08.2016

Hotel tvoria 2 osemposchodové budovy, my sme mali izbu standard s výhľadom na more, sea view má väčšina izieb. Izby sú typu turist, standard a superior /v tých boli ubytovaní Kórejci a prevažne Taliani - superior izby boli na 7 a 8poschodí/. V izbe sme mali prístelku pre 2 staršie deti a detskú postieľku pre najmladšiu dcéru. Na izbe bola klíma, v kúpeľni fén, uteráky menili každý deň a toalet. papier dopĺňali denne. Raňajky boli troche slabšie - najlacnejšie diétne salámy, praženica z práškových vajec, najlacnejšie párky, ale dalo sa vybrať - džemy, medy, nutely, syry, maslo, cottage cheese, čerstvá zelenina, corny, čokoguľôčky, vločky, chýbalo ale sladké pečivo - nejaké koláčiky. Večere zato boli na úrovni 4hviezd. hotela - vždy ryba, 3 druhy masa, veľa príloh, 2 polievky na výber, šalát. bufety, 3-4druhy koláčikov a 2 druhy zmrzliny každý večer. Hotel nie je vhodný pre rodiny s malými deťmi s kočíkmi ani starších ľudí, k pláži vedie cca 100schodov, hneď dolu po zdolaní schodov sú napravo pre deti platené trampolíny, oproti autíčka a detské ihrisko, pre milovníkov tenisu tenis. kurty, vo vode platené nafukovacie atrakcie pre deti. Ďalšie detské ihrisko je cca 100m napravo pri pláži. Pláže sú štrkové a betónové, vo vode sú kamene, vhodné sú kvôli ježkom topánky do vody. Pláže nie sú preplnené, lebo okrem hotela sú tam len apartmány, do centra je to 4km. Večer na terase hotela hrá živá hudba, ďalšia živá hudba je dolu pri pláži. Na pláži je inak dosť reštaurácií a bufetov. Z výletov je možnosť ísť za 27eur na 3 ostrovy loďou - je to celodenný výlet s obedom, my sme cestou späť navštívili nár. park Krka pri Šibeniku a kúpali sa pod vodopádmi, prístup je zo Skradinu loďou alebo z Lozovacu autom, my sme si vychutnali plavbu loďou a stálo to zato. Celkovo sa nám pobyt páčil, vyšlo aj super počasie celý týždeň.

prečítať si celú recenziu
Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

66% darina

07.08.2016

Hotel nad morom, k pláži vedie niečo cez 100 schodov, ale to sa dá zvládnuť. Prostredie pekné. Parkovisko zdarma, ale treba si nájsť miesto, niektorí museli parkovať medzi stromami a pri ceste. Ubytovanie bolo dobré, kúpeľná nová, čistá, ale to sme mali izbu superior. Uteráky menili každý deň. Strava bola hrozná. Malý výber, každý deň to isté s minimálnymi obmenami. Raňajky do 10. 00 hod., ale už o 09. 00 žiadne žemle, rožky neboli vôbec, niečo sladké na raňajky napr. croassanty, bábovka, to ani náhodou.O kakau mohli deti len snívať. Káva otrasná. Na večeru jeden, maxim. dva druhy ovocia, ktoré sa opakovali. Zelenina stále tá istá, paprika nebola ani raz. Keby sme išli znovu, ubytovanie áno, strava určite nie, radšej sa budeme stravovať v niektorej reštaurácii pri pláži.

prečítať si celú recenziu
Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

62% Sarah

20.05.2016

My sme boli ubytovaní v apartmánoch, ale príchod k apartmánu nebol dobrý. Zle je tam riešená cesta k apartmánu napr. náš autobus sa k nemu nemohol dostať, tak nás museli vysadiť pred hotelom a my sme museli ísť pešo k apartmánom. Dlho sme čakali na ubytovanie. Prišli sme ráno, ale ubytovali nás až o druhej. Našťastie je tam terasa, kde sme mohli čakať a kto nechcel, nechal si veci odložené v miestnosti pri recepcií a išiel sa prejsť k moru. More je blízko apartmánov. Ale počula som, že v depandensoch je to horšie.

prečítať si celú recenziu
Hotel a Depandance Bellevue recenzie

Bellevue Hotel & Dependance & Villen

Chorvátsko - Dalmácia - Orebič

80% Martin

06.11.2015

V prvom rade by som chcel apelovať na ľudí, ktorí neboli s týmto hotelom spokojní, aby si pozreli, za akú cenu si ho objednali. Ak dám za ALL inclusive 280 €, tak asi nebudem očakávať služby 5-hviezdičkového hotela. Hotel poskytuje presne to, čo si zaplatíte. Boli sme ubytovaní v hotelovom depandence, kde bola klíma, chladnička, poschodová posteľ. Ubytovanie staršie, ale veľmi čisté, príjemné. Upratovali každý deň, ak ste potrebovali vymeniť prádlo, vymenili. Služby All inclusive v rámci ceny, ktorú sme zaplatili, nič nám nechýbalo, tí čo sa najviac sťažovali, boli dôchodcovia. Chcel by som vidieť, čo raňajkujú doma, predpokladám, že suchý rožtek s maslom, na obed kyslé krumple, ale tam mali neskutočné požiadavky. Všetkého bolo dosť, aj ovocia, zeleniny, mäsa, rýb, alko aj nealko nápojov. Prešli sme už pár hotel v rôznych krajinách a tento All inclusive spĺňal cenu, ktorú zaplatíte. Čo by som chcel vyzdvihnúť, bol kľud a pokoj na pláži, ktorá bola hneď pod hotelom, nikdy nebola preplnená. Kvôli tejto pláži a kľudu by som sa tu opäť vrátil.

prečítať si celú recenziu
Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

46% Tibor

13.09.2015

Zvonku vyzerá hotel naozaj zle. Izby sú ale super. Parkovanie okolo hotela zadarmo. Občas treba dlhšie hľadať miesto, ale nájde sa vždy. Na pláž vedú terasovité schody (je ich viac ako 100), čiže ak máte kočík, naozaj si zamakáte. Ale my sme to zvládli :).

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Dalmácia

Aminess Grand Azur recenzie 100%

Aminess Grand Azur

Chorvátsko - Dalmácia - Orebič

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Medena recenzie 68%

Hotel Medena

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

Kvalita izieb74%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál83%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jadran Hotel recenzie 51%

Jadran Hotel

Chorvátsko - Dalmácia - Seget

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál50%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bellevue Hotel & Dependance & Villen recenzie 41%

Bellevue Hotel & Dependance & Villen

Chorvátsko - Dalmácia - Orebič

Kvalita izieb52%

Intenzita hluku v izbe24%

Čistota izieb14%

Personál70%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu