Recenzie hotelov - Slnečné pobrežie (898)

Najnovšie recenzie hotelov

Azurro recenzie

MPM Hotel Azurro

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
40% Irena O.

05.09.2019

Izba smrad za plesňou, kúpelňa zaplesnená, keď sme si pýtali druhú izbu, povedali nám, že nám dajú na 1. poschodí a tá je ešte horšia! Nedopĺňali nám jedlo, čakali sme 30 minút, pokiaľ sa dostaneme k pultom a polovica plechov bola prázdna, 40 minút pred koncom obeda mi arogantný hlavný v jedálni povedal, že polievka nie je, lebo je "FINISH"!!! Kávu vám dajú len na raňajkách a obedoch, inak za poplatok! Nedostali sme ani prvú večeru a ani posledné raňajky, keď sme si ich pýtali na recepcii po anglicky alebo rusky, povedali nám, že nerozumejú!

prečítať si celú recenziu
Riva Hotel recenzie

Riva Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

46% Matus

04.09.2019

Hotel RIVA PARK (prezentovane v cestovke v KE ako "novozrekonstruovany") - dvere do izby sme otvorili len do polovice (to by sa dalo zniest), balkon na hlavnu cestu, kde premavali auta vo dne v noci (boli sme s 2,5 rocnym synom), aj to by sa dalo zniest, polorozpadnuty nabytok - aj to by sa dalo zniest, ale co sa nedalo zniest, bola plesen v kupelni / sprchovy kut. Vymena izby prebiehala priblizne tak, ze nas managerka prehovarala, ze nam daju izbu dokopy, priniesla aj upratovacku, ktora isla cistit tu plesen so zinkou. Nato som sa ich spytal, ci su "ok" a comu nerozumeju, ze chceme vymenit izbu. Tak manager managerky prikyvol, ze ok, vymenime izbu. SBS-kar v restauracii, ktory chranil viac hotel ako hosti, nemohli ste si vziat co i len jeden kus ovocia so sebou na izbu / von z hotela - ok, viem s tym zit, ale ked chcel manzelke prehladat kociar, ci nahodou nieco nevzala, tak to bolo moc. Ked som siel ja s kociarom, ani sa na mna nepozrel - doslova zbabelec. Jedlo v restike celkom chutne, ale na skodu je, ze ked pridete neskor ci uz na ranajky / obed / veceru, jedlo nie je priebezne ohrievane, aj ked je doplnane (avsak az ked sa minie). Co sa tyka upratovania izieb - upratuju stylom - aby bolo, nic extra. Detske ihrisko - 2 smyklavky, to je vsetko. Na travnatom priestore vedla bazena na stromoch vylepene - ziadne loptove hry. Vraj hotel pre deti a kde sme sa mali hrat. Za nas - NIKDY VIAC Hotel RivaPark, vraj 4*, srandisti, takze tip od predajkyne v kamennej pobocke - vraj skvely hotel pre rodiny s detmi - mame inu predstavu o takom hoteli. Pekny den.

prečítať si celú recenziu
DAS Club Hotel Sunny Beach recenzie

DAS Club Hotel Sunny Beach

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
100% Lili

04.09.2019

Najlepsi hotel na Slnecnom pobrezi.

prečítať si celú recenziu
DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie

DIT Evrika Beach Club Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

90% Erika Livova

03.09.2019

Hotel je vhodny najma pre rodiny s detmi, ale najdu si tu svoj pokoj aj bezdetne pary. Hotel ponuka okrem akvaparku aj kvalitny animacny program pre deti ako diskoteka, predstavenia v amfiteatri, rozne hry, detsky klub. All inclusive zahrna fantasticku kuchynu, kazdy den kvalitna strava, alko nealko napoje cely den, kolko vam len hrdlo raci. Vstup na krasnu plaz aj s lezadlami a barom, kde sa capuje nealko a miestne pivo - tiez v cene. Hotelu mozem vytknut len jedno, ze fotky v CK su len z novej casti hotela, ktora ma vyhlad na more, hotel ma aj starsiu zadnu cast s vyhladom na zahradu a akvapark. Izby aj v starsej casti su krasne priestranne a moderne. Upratovanie izieb bolo super, kazdy den menene uteraky, kupelka vyumyvana, postele ustlane vsetko porobene.

prečítať si celú recenziu
Imperial Palace  recenzie

Imperial Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
86% Nona

31.08.2019

Neviem, ci sme mali stastie, ze sme isli zaciatkom jula, ked este hotel nebol uplne natrieskany hostami, ale mali sme sa velmi dobre. Jasne, ze hotel ma svoje roky, pravdepodobne bol jednym z prvych na pobrezi a je to fakt obrovsky kolos, dokonca ho zobrazuju aj na magnetkach. Personal bol mily a ustretovy, treba chapat, ze je to ina mentalita a maju ine standardy. Okolie skvele, vela obchodikov aj stankov s jedlom a pobliz zastavka do Nesebaru. Pri ostatnych hoteloch nebolo nic. Katastrofa bola na pobyte len jedna a tou bol delegat, ktory na nas kaslal a staral sa len o svoje diskoteky na lodi.

prečítať si celú recenziu
Palazzo recenzie

Palazzo

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

93% Urban Krystyna

30.08.2019

Vcera sme sa vratili z dovolenky velmi spokojni. S..... opat nesklamal. Cesta... transfer z letiska... super organizacia, delegatky Katka a Monika podali uzasny vykon. Hotel nas prekvapil. Mili barmani a casnici, vynikajuce jedlo, cistota na izbe, plazi, vsetko.

prečítať si celú recenziu
Yavor Palace recenzie

Yavor Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

16% Janka

30.08.2019

Tento hotel nikdy viac. Izby otrasné, matrace vyležané, všade puch, klíma ani nefungovala. Čo sa týka jedla, stále to isté, výber veľmi malý a na dopĺňanie sa zabúdalo. Bar jeden pre celý hotel, barman nervózny ("že neotravuj"), žiadny úsmev, pozdrav. A vrchol, ak čašník každý deň pýta od hosťa cigarety. Animačný program pre deti? Jeden tanec večer, hlavne, že sa animátori prechádzali ako páv. Nepochopili sme, načo tam vlastne sú. Nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Azurro recenzie

MPM Hotel Azurro

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
76% Karol

29.08.2019

Pisem Vam realne hodnotenie tak, aby ste sa vedeli rozhodnut pri vybere tohto hotela. Recepcia: ubytovanie bez problemov, informacie o pobyte poskytnu minimalne. Nosic batozin odniesol batozinu na izbu. Prostredie: blizko mora, asi tak 5 minut chodze. Zahrada a bazen ako na fotkach. O bazen je prikladne postarane. Doba kupania 07:00 - 19:00. Lezadla pri bazene zdarma, avsak je tam sport obsadzovania lezadiel skoro rano. Ale o tom vypoveda kultura hosti. K tomu sa este vyjadrim. Izby: Su v pohode, nie velke, ale pre dvoch a jedno dieta stacia. My sme boli piati a mali sme rodinnu izbu. Tych je malo, na kazdom poschodi len dve. Rodinna izba sa sklada z dvoch plnohodnotnych prepojenych izieb. Kupelna v pohode, male nedostaky (trocha plesne v rohoch). Uteraky menili raz za 5 dni, kose vyprazdnovali kazdy den. Izbu upratovali raz za 5 dni. Upratovacky ochotne pomohli, ak ste nieco potrebovali. Klima na izbe bez problemov, na balkonovych dverach bola sietka (otvaracia). Bary: pri bazene od 11:00 - 19:00, pivo, voda, Coca Cola, Fanta, Sprite. Bar v hoteli: 11:00 - 23:00, pivo, voda, Coca Cola, Fanta, Sprite, miestny rum biely, tmavy, zelana, ouzo, vodka, gin, brendy. Chut ziadna slava, doporucujem radsej miesat. Pri bare a na terase internet v pohode, na izbach slabsi. Obsluha: ako to povedat, daju Vam vsetko, co chcete, avsak milo sa na Vas neusmievaju. Ani sa mozno necudujem, nakolko je to lacnejsi hotel, chodia tu vselijake individua. A niekedy som sa hanbil za Slovakov. Zlozenie hosti: (pisem v poradi podla mnozstva hosti) Rusko, Polsko, Anglicko (len mladez), Cesko, Slovensko. Kuchyna: ja som bol spokojny, kto caka Turecko, nech ide tam, ale lepsie ako v Chorvasku. Zelenina super, maso - vzdy kuracie a bravcove. Ryby kazdy druhy den, samozrejme tie najlacnejsie. Ovocie super, hrozno, nektarinky, broskyne, jablka. Kolko chcete, jedlo je vzdy dokladane. Niekedy im nieco nevyslo, to je realita, hlavne vyprazane rezne, rybie prsty atd. Pre mna je to najednoduchsia priprava, ale to vedeli vzdy riadne dobabrat. Boli to polotovary a pripravovali ich vo friteze zmrazene. Sef jedalne prisny, ale ani sa mu necudujem. Vzdy sa nasli ludia, ktori chceli nieco vyniest von a zase hadajte, akej boli narodnosti? Zeby Slovaci???

prečítať si celú recenziu