Primorsko recenzie hotelov (49)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Sv. Valentin recenzie

Hotel Sv. Valentin

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

80% Maja

23.07.2018

Izba smrdela po fajčení a záclony neboli opraté asi štyri roky, tipujem, posteľ plná piesku a neskutočne páchnuce a špinavé matrace a veľmi špinavé paplóny. Je to neskutočne malé a bez výťahu a sú tam štyri poschodia, čiže vytrepať hore batožinu je zážitok. Je to úplne obyčajná nocľaháreň na veľmi nízkej úrovni. Jediné plus, že sa tam nachádzal veľký bazén. Inak brutálna divočina.

prečítať si celú recenziu
Forest Beach recenzie

Forest Beach

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

100% Dušan

13.07.2018

Miesto, ktoré má dušu, boli sme v tejto časti 2x a určite sa sem ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Opal recenzie

Hotel Opal

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

65% Martina

23.09.2017

Samotny hotel bol pekny aj so skvelym personalom,ale bazen je uplne nepouzitelny,voda v nom neskutocne studena,slnko tam svieti asi 2 hodiny,velmi znou skusenostou je velka vzdialenost hotela od plaze,ktora urcite nie je 150m ,ako sa uvadza v katalogu,povazujem to za zavadzanie zakaznika

prečítať si celú recenziu
Hotel Tišina recenzie

Hotel Tišina

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

30% Zuzana

28.08.2017

Neodporúčam tento hotel...

prečítať si celú recenziu
Hotel Belica recenzie

Hotel Belica

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

80% Alena S.

28.08.2017

Vrátili sme sa z dovolenky v tomto hoteli 25.8.2017 a hotel môžeme len odporučiť. Keď sme čítali recenzie na hotel, boli sme trochu skepticky ale my sme boli veľmi spokojní. Hotel vyzerá presne tak isto ako na fotkách, žiadne zavádzanie. Jedinú chybu mala izba- posledné asi dva dni začala zápachať kanalizácia. Hotel je prerobený, ale stále je trochu vidno, že už ma svoje roky. Aj napriek tomu sme boli veľmi spokojní, za tu cenu veľmi dobre. Odporúčame priniesť si tablet alebo notebook s nejakými filmami ak by Vám nevyšlo počasie, keďže aj keď sme si wifi zaplatili, išla veľmi pomaly. To ale nevyčítame hotelu ale Bulharsko ako krajina je trosku v týchto veciach za nami. Vieme, aké je ťažké vybrať hotel, radi Vám pomôžeme a povieme viac, napíšte na a.solovicova@gmail.com . Odporúčame tento hotel aj cely portál dovolenka.sme.sk

prečítať si celú recenziu
Hotel Nadja recenzie

Hotel Nadja

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

100% Eva S.

22.08.2017

Izby boli útulné a čisté, personál milý a ústretový, raňajky boli chutné a v stredisku bolo dostatok priestoru na realizáciu pre všetky vekové katogórie

prečítať si celú recenziu
Queen Nelly recenzie

Queen Nelly

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

50% Štefan

11.08.2017

ubytovanie vyborne,poloha hotela idealna,personal ustretovy, strava podpriemerna , velmi slaby vyber a kazdy štvrty den sa opakuje.

prečítať si celú recenziu
Hotel Perla Beach III. recenzie

Hotel Perla Beach III.

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

56% Joja33

09.08.2017

Strava priemerná - stále to isté. Pláž OK, ale preplnená a za slnečník a 2 ležadlá bez matracov 9 € denne, s matracmi 11 €. Vo free zóne nebolo miesto ani na osušku. Bazény pre deti SUPER. Delegát sa na nás vykašlal, nebol ani raz. Teda museli sme objavovať mesto i hotel. Na hoteli žiaden plán hotela ani večerný program pre dospelých. Mesto preplnené bez pešej zóny.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Primorsko

Forest Beach recenzie 100%

Forest Beach

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Odyseus recenzie 98%

Hotel Odyseus

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Penzión Lebed recenzie 95%

Penzión Lebed

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Perla Sun recenzie 90%

Perla Sun

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb10%

Personál96%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Hotel Duni recenzie 83%

Hotel Duni

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Plamena Palace recenzie 83%

Hotel Plamena Palace

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Penzión Levis recenzie 81%

Penzión Levis

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Perla Beach III. recenzie 81%

Hotel Perla Beach III.

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál91%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Penzión Petko recenzie 80%

Penzión Petko

Bulharsko - Primorsko - Primorsko

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu